آقای رئیس جمهور، آقای رئیس مجلس و آقای رئیس قوه قضائیه
اینکه رهبری می فرمایند: این کار دشمن است" یعنی اون مشاور، کارشناس و وزیر و وکیلی که در لباس مسئول مسبب این وضعیت شده هیچ فرقی با آن آمریکایی و اسرائیلی ندارد.
#جدال_دو_اسلام
@rezvanehagh
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر دوستان، برادران و خواهران انقلابی
تصاویر دردناک آسیب دیدگی یکی از هموطنان عزیزمان در مشهد و خسارت به اموال شخصی ایشان،به جرم اهانت نکردن به رهبری قلب هر انسان آزادهای را به درد میآورد.
در شرایطی که دشمنان به دنبال ایجاد ناامیدی در مردم هستند، بهترین پاسخ، تقویت همبستگی و حمایت عملی از یکدیگر است.
از تمامی عزیزانی که امکان آن را دارند درخواست میکنیم در شناسایی و پیدا کردن آدرس یا راه ارتباطی این عزیز آسیب دیده کمک کنند تا بتوانیم گامی عملی در مسیر حمایت از مردم برداریم.
انشاءالله پس از شناسایی، گلریزان برای جبران خسارت و دلجویی از ایشان ترتیب داده خواهد شد. بیایید نشان دهیم که پشتیبانی از مردم در عمل، والاترین شکل انقلابیگری است.
«انفروا خفافا و ثقالا و جاهدوا باموالکم و انفسکم فی سبیل الله...» (توبه: ۴۱).
شماره های تماس:
09158980992
09152459345
@rezvanehagh
رضوان حق
سلام بر دوستان، برادران و خواهران انقلابی تصاویر دردناک آسیب دیدگی یکی از هموطنان عزیزمان در مشهد و
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحمدالله با پیگیری های دوستان راه های ارتباطی با این هموطن آسیب دیده پیدا شد.
لطفاً هدایای حمایتی خود را به این شماره کارت واریز کنید.
کارت مهدی سیدنژادگل خطمی
۶۰۶۳۷۳۱۰۳۳۵۱۶۸۶۶شماره تماس:
09158980992انشاالله بعد از جمع آوری مبالغ همه واریزی ها مستند و به اطلاع مردم خواهد رسید. @rezvanehagh
من کماکان کانال آقای عباسی ولدی و ولدی طور ها را دنبال می کنم.
جای سوال داره که چرا از تحلیل های پر دغدغه ایشان در دفاع از حق مردم، در نقد ناکارآمدی و کارشکنی دولتی ها و نفوذی ها خبری نیست؟
بفرمایید ببینم مطالبات انقلابی جوانان مومن و حزب اللهی و سینه چاک نظام که همیشه مورد حمایت رهبر انقلاب بوده و هست خطرناکتر از پروژه وفاق و نفاقی است که کمتر از دو سال جنگ را به داخل کشور کشاند و حالا هم چون کفتار به جان معیشت مردم و آبرو اعتبار انقلاب اسلامی افتاده؟
آقای ولدی چرا حنجره تان را کمی به زحمت نمی اندازید در دفاع از سفره مردم؟
من نمی توانم به این سکوت یک طرفه و احمقانه خوشبین باشم.
#رضوان
@rezvanehagh
از این بعد وقتی این بی سوادهای خود انقلابی پندار از عدم مصلحت استیضاح رئیس جمهور حرف زدن این مستندات رو بزنید توی صورتشون.
یک سال بعد از شروع جنگ و 11 روز پس از رای به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور امام خمینی ره حکم عزل بنی صدر را صادر کردند.
#رضوان
@rezvanehagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز هم جدال، جدال دو اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی است.
من باور دارم اگر مردم تکلیفشان با اسلام آمریکایی روشن شود آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
اسلامی که مردم را در مقابل مسئولان ساکت و آقا اجازه می خواهد.
اسلامی که مسئولانش نقد ناپذیر و مقدس می شوند.
اسلامی که مردم بجای دوست داشتن از حاکم می ترسند.
اما اسلام ناب محمدی مرد و زنی را که بر سر مسئول خائن و فاسد فریاد بزند تمجید هم می کند.
اسلام ناب محمدی ترس از حاکم را (ولو حاکم بر حق اسلامی) را از خود ننگ می داند و انتقاد از ولی را حق خود و وظیفه مردم می داند.
یقین دارم اگر تریبون نماز جمعه ها و منبر مساجد و حسینیه ها بشود مرجع مطالبات و دادخواهی مردم و امام جمعه ها و جماعات و مداحان بشوند جلودار یقه گیری از مسئولین فاسد و بی کفایت بسیاری از مشکلات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی زنجیره وار حل خواهند شد.
#جدال_دو_اسلام
#اسلام_ناب_و_اسلام_آمریکایی
#رضوان
@rezvanehagh
متاسفانه زودتر از آنکه پیش بینی می شد اعتراضات و شلوغی ها به مناطق حاشیه ای و مستضعف نشین کشیده شد.
خدا به خیر کند.
کارگر مثل کاسب امید ندارد که بعد از بلاتکلیفی سرمایه اش چند برابر شود.
کارگر برای بقا به خیابان می آید.
کارگر برای یک وعده غذایی زن و بچه اش که از تهیه لباس شب عیدشان قطع امید کرده به خیابان می آید.
کارگر برای اون لحظه ای به خیابان می آید که پشت در خانه این پا و اون پا می کند که چطور با زن و بچه روبرو بشوم که از لیست خرید خانه حتی یک دهم اش را نتوانستم انجام بدهد.
#رضوان
@rezvanehagh