هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 انتشار مداوم اخبار سوریه و چند نکته!
چند نکته در اینجا حائز اهمیت است:
1️⃣ ملتها قبل از اینکه روی زمین و در میدان شکست بخورند در اندیشه و افکار عمومی خود شکست را پذیرفتهاند!
2️⃣ هدف این حجم از پمپاژ پیام «شکست سوریه» به زبان فارسی چیست؟!
چرا از قضا سکوهای وطنی پیشتاز این رقابت شدهاند؟!!
طبیعی است اینجا هدف مردم سوریه نیستند، هدف خودِ ماییم!
اینجا قرار است مقاومت ذهنی ۸۰ میلیون ایرانی فرو بریزد، تا فضا برای #هدف_دشمن در داخل کشور مهیا شود ...
3️⃣ ظواهر امر حاکی از این است که دشمن برنامه جدی برای ناآرامسازی ایران از داخل در آینده نزدیک دارد و پرموت شدن اخبار مربوط به رهبری و آینده آن، کشاندن نارساییها از جمله ناترازی برق و گاز و سوخت به خانه و زندگی مردم و نهایتا همین تزریق پیام شکست دولت سوریه به عنوان عضو لاینفک ساختار هویت ژئوپلیتیک ایران، همگی در یک راستا قرار دارند و آن هم ایجاد پذیرش شکست جمهوری اسلامی در اذهان عمومی مردم به عنوان پیشنیاز هر حرکت میدانی است.
4️⃣ نهایت سادهلوحی است که بگوییم مردم تشنه اخبار دقیق و واقعیتهای سوریهاند؛ پس ما باید هر آنچه در حلب و ادلب و حما در حال وقوع است را لحظهای به مخاطب فارسیزبان منتقل کنیم!
البته که همه از رسانهدارها گرفته تا راننده تاکسی و کارگر ساختمان از دانستن واقعیت و اخبار دست اول خوشمان میآید، اما باید پرسید که آیا نیازی به دانستن داریم؟
مثلا در دوره ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵ که اغلب نمیدانستیم اصلا سوریه چه خبر است و حلب کجاست، جبهه مقاومت شکست خورد؟ مگر ما در اتاق فرماندهی مقاومت و در حال هدایت نیروها هستیم که خبر دقیق و میدانی نیاز داشته باشیم؟ قطعا نه! پس وظیفه ما چیز دیگری است ...
5️⃣ انتشار خبر سقوط کوچه به کوچه و محله به محله، تا زمان تثبیت شرایط به چه درد مخاطب داخلی میخورد؟! ما فقط یک وظیفه داریم و آن هم دور کردن ذهن مردم خودمان از مفهوم «شکست» است که واقعیت نیز همین است.
کسانی که درکی از راهبرد ندارند، مدام مسئلهها را نقطهای میبینند و با یک باد سردیشان میشود و با یک مویز گرمیشان.
این رسانهداری نیست که صحنه کلی جنگ و آنچه به وجود آمده را نبینیم. به صحبتهای رهبری بیاعتنا باشیم و مدام غُر بزنیم که چرا چنین شد و چرا چنان نشد؟!
6️⃣ بد نیست پیام رهبری را در پی شهادت سید حسن نصرالله بازخوانی کنیم. یکی از بزرگترین فرماندهان تاریخ مقاومت شهید شده، اما انسان ذرهای از این پیام احساس شکست نمیکند که حق همین است.
7️⃣ مدل کار رسانهای در زمان جنگ متفاوت از همیشه است!
در این زمان باید جبهه خودی را تقویت کرد و از انتقال هر پیامی که دشمن را تقویت میکند، جلوگیری کرد ... پیچیده نیست!
پینوشت: عمده مطلب را سید سجاد، یک از رفقای باسواد رسانهای در یک گروه نوشته بود ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#مهم خیلی یهویی بدون اطلاع قبلی
توماج صالحی با قرار توقف تعقیب آزاد شد
ما نفهمیدیم چندوقت قبل حکم اعدامش رو دادن، یهو الان آزاد شد؟
والا حکم اعدام یه پله بیاد پایین مثلا میشه چندسال حبس نه آزادی. یا اونی که حکم اعدامو داده خیلی تعطیل بوده یا اونی که حکم آزادی رو داده
اینطوری بوده مثلا
دادگاه: توماج باید اعدام شی
توماج: واااای، من که کاری نکردم یکم علیه نظام تبلیغ کردم، یکم لیدری اغتشاشات رو کردم حالا اون وسط چند نفرم کشته شدن، چندتا آهنگ رَپ هم علیه رهبری خوندم و چندتا اهانت کردم. چرا باید اعدام شم؟ 😭 اعتراض کنم شاید حکم یکم سبکتر بشه
توماج: اعتراض میکنم
دادگاه: اوکی حکم اعدام لغو
چندوقت بعد
دادگاه: آزادی برو داداش
توماج: واقعا؟ خدایی دیگه انتظار نداشتیم پروندهها قاطی نشده باشه یوقت؟ ممنون تو شادیهاتون جبران کنم
دادگاه: خواهش میکنم، تازه میخواستیم یه پست هم بهت بدیم. اگه عجله نداری یکم بشین ببینم بچهها چیکار میتونن برات بکنن
🔴🔵پی نوشت:
این تحلیل و طنز تلخ بیشتر برای شناخت اوضاع این پرونده و آدمی مثل توماج و برخی افراد معلوم الحال که این ایام سمتهایی در دولت و گوشه کنار گرفتند
در حالی که تا چند ماه و سال قبل محکوم امنیتی و یا مشکلات قضایی عدیده داشتند اما الان آزاد و در حال دریافت پست سیاسی فرهنگی رسانه ای در دولت چهاردهم و مکانهای دیگر هستند ...
@rezvani_newesht
🔴🔵 تحلیل #مهم از اتفاقات داخل ایران
🔹اجازه ندهیم پازل مورد نظر دشمن در داخل کشور چیده بشه...
🔹 در شرایط فعلی کشور هرچه که باعث ایجاد ترس، عصبانیت در میان عموم مردم و البته دو دستگی و تفرقه بشود ممنوع بوده و نشانه تیرهای نامرئی دشمنان (صهیونیستی و نفوذی های داخلی) است.
🔹دشمن با دسیسه ها مختلف در پی آن است که ایران را نیز در درون مشغول به حوادث داخلی کند و با این کار حضور و همراهی ایران و کمک به جبهه مقاومت را کم رنگ کند.
👈 اما برای انجام نکات بالا سه گروه باید وظیفه خود را درست انجام دهند: اول عموم مردم دوم خواص و مسولان سوم رسانه ها
🔹اول وظیفه مردم :
با هرگونه تولید اخبار ناامید کننده و ایجاد ترس در فضای حقیقی و مجازی و اجازه انتشار چه در میان جمع های عمومی و خصوصی به هر نحوه مقابله شود.
🔹دوم وظیفه مسولان :
نکته مهم به مسولان از هرگونه تصمیمات خلق الساعة و البته با نقاط مورد حساسیت مردم مانند گران سازی، تصمیمات خلاف مسیر زندگی عموم مردم، و یا دامن زدن به اخبار جنجالی در فضای عمومی کشور و اختلافات جناحی به هر نحو جلوگیری شود.
🔹سومین وظیفه رسانه ها:
از حدود یک هفته اخیر رسانه های زنجیره ای در فضای مجازی و حتی جراید ، دائما در حال القا تنها راه برون رفت از مشکلات اخیر موضوع تماس گرفتن و توافق با دولت جدید و آینده آمریکاست...
🔹 در حالی که هرآنچه تا بحال باعث مشکلات در داخل کشور و حتی جبهه مقاومت شده عقب نشینی و تسلیم دربرابر دشمن علت اصلی بوده و تجربه نشان داده جریان داخلی گفتگو با غرب بجای حل مشکلات با تکیه به توان داخلی ضمن حذف توانایی خودی به ایجاد کمک به دشمنان بیرونی بیشتر علاقه مند است.
🔴🔵 پی نوشت مهم :
اگر ما بتوانیم سه وظیفه و جبهه مربوط به خودمان را پیروز بشویم پیروزی بر دشمن صهیونسیتی قطعی خواهد بود.
@rezvani_newesht
🔴 #مهم اندکی تأمل
⭕️وقتی کار به اینجا برسه، ازت نمیپرسن
موافق نظامی یا مخالف؟!
اصلاح طلبی یا اصولگرا؟!
اسلامگرایی یا ملی گرا؟!
@rezvani_newesht
🔻آقای خسروپناه! دوران رهاییست!
[یکم]. چند سال پیش در یکی از مدارس، چند جلسهای برای دانشآموزان، اخلاق جنسی تدریس کردم؛ اما از تدریس، پا فراتر نهادم و به دانشآموزان نزدیک شدم و از دنیای درونی آنها مطلع شدم. عجیب بود؛ نسبت به نسل و دهۀ من، انحرافهای جنسی، بسیار گسترده شده و آلودگیهای اخلاقی، ریشه دوانیده بودند. بااینحال، این نوجوانان غوطهور در معصیت، مشاور و راهنمای دلسوزی نداشتند که مسألههای درونیشان را با او در میان بگذارند. یکی از دانشآموزان میگفت مبتلا به خودارضایی است و مشاور رسمی آموزشوپرورش به او گفته هفتهای یکبار انجام این عمل اشکالی ندارد. حجم آفتها و انحرافها آنچنان بود که علاج ریشهای و ساختاری میطلبید.
[دوم]. برای گفتگو با دانشآموزان، به یکی از مدارس دخترانه رفته بودم. مشخص بود که به زور و اجبار به نشست آمده بودند. هرچه میگفتم در ذهنها جا نمیگرفت؛ گویا یک شکاف هویّتیِ بزرگ پدید آمده بود که امکان تفاهم و گفتگو را از میان برده بود. این همه فاصله و زاویه، عجیب بود. پس از برنامه، یکی از دانشآموزان کنارم آمد و گفت فقط میخواهم به شما بگویم که بسیار دیر آمدید. او درست میگفت اما مخاطبش من نبودم؛ نویسندهای که تمام توان خود را در دو دهۀ اخیر، صرف روشنگری و اعتراض و انتقاد و مناظره و تبیین کرده است.
[سوم]. در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که برای اولین بار، دامنۀ کشمکشها و تضادها به مدرسهها هم کشیده شد، دخترم که در یک مدرسۀ دولتی تحصیل میکرد، بهشدت از سوی همکلاسیهایش مورد فشار و تحقیر قرار گرفت. همکلاسیهای او که همگی غیرچادری بودند و ذهنیّت منفی نسبت به انقلاب داشتند، چادریبودن او و عقاید دینی و انقلابیاش را به دستاویزی برای بایکوتکردن وی و سرزنش و ملامتش تبدیل کرده بودند. فشارها و کنایهها به دخترم در حدی بود که در مدت کوتاهی، نشانههای افسردگی در او نمایان گردید. بسیار احساس انزوا و تنهایی میکرد و میگفت در مدرسه، دوستی ندارد که سبک زندگی و تفکرش مانند او باشد. در اینجا بود که من در این اندیشه فرو رفتم که آیا من مقصرم که به دلیل قرار داشتن در طبقۀ متوسط، توان پرداخت شهریۀ مدرسۀ غیردولتی را ندارم، یا نهادهای فرهنگی و از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیخاصیّت و بیکفایت هستند؟!
[چهارم]. از کنار مدرسۀ دولتی پسرم میگذشتم. صدای بلند فحاشیهای ناموسیِ بسیار رکیک دانشآموزان را با یکدیگر شنیدم. گویا با یکدیگر درگیر شده بودند. از پسرم در این باره پرسیدم. پاسخ داد همیشه در مدرسه نزاع هست و هرچه میخواهند میگویند و یکبار هم که معاون مدرسه میخواست اینان را مهار کنند، خودش را کتک زدند. دریافتم مدرسه، رهاست و کنکور و دیوانسالاری و شبکههای اجتماعیِ غربی و بیعملی نهادهای فرهنگی، همهوهمه، هویّت را بر باد دادهاند. نه معاون پرورشی دارند و نه کمترین خبری از کار فرهنگی است و نه معلمان در جهت تربیت تلاشی میکنند و ... . به معنی واقعی کلمه، مدرسه رهاست.
[پنجم]. حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چندیست که به منتقدان کارنامۀ شورا میتازد و آنها را بیاطلاع و غیرمیدانی و بیادب میخواند و به دفاع از شورا میپردازد. دیگران را نمیدانم اما من از زندگی روزمرّۀ فرهنگی نوشتم، از عینیّتهای محسوس، از واقعیّتهای کنونی، از زیر پوست جامعه، از ذهنیّتهای فرسودهشده، از لیبرالیسم فرهنگی، از اغتشاش معنایی و زوال هویّت، از سرمایهسالاری در نظام آموزشی، از خاموشی و انحطاط شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دوگانگی فرساینده در درون نظام، از منافقان انقلاب و ... . من از آن انقلابیهایی نیستم که فرزندانم را از جامعۀ واقعی جدا کنم و به درون گلخانههای شبهمذهبی که مدرسه نام گرفتهاند ببرم. همین که انقلابیها، فرزندانشان را از مدرسههای دولتی جدا کردهاند، به معنی شکست نظام در انقلاب فرهنگی نیست؟! مگر بنا نبود توحید در ساخت اجتماعی و زندگی روزمره، مستقر شود و جامعه، به بستری برای کمالات معنوی و ایمانی تبدیل گردد؟! آنقدر از واقعیّتهای جامعه احساس خطر کردهاند که برای خود، کلونیهای آموزشی ساختهاند و فقرا و طبقۀ متوسط را در مدارس دولتی رها کردهاند. این وضع، نه عدالت است و نه اخلاق. و من در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک مرد نمیشناسم که این دردهای عمیق و مزمن را فریاد بزند و یقه چاک بدهد و از کارگزاران فرهنگیِ بیکفایت و ضعیفالنفس، پاسخ و عمل بطلبد. همه با هم تعارف دارند. سیاست، حقیقت را بلعیده و قدرتطلبی، خدایی میکند و آرمانها، در دهۀ شصت جا ماندهاند.
🖊مهدی جمشیدی
@rezvani_newesht
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔻پالس خطرناک ظریف به ترامپ: حاضریم خلع سلاح شویم
آقای پزشکیان! ظریف چهکاره دولت شماست که اینگونه سخن میگوید؟!
🔹محمد جواد ظریف که به صورت غیرقانونی بیش از ۳ ماه است بر صندلی معاونت راهبردی رئیسجمهور تکیه زده صبح امروز مقالهای در نشریه فارن افرز به زبان انگلیسی چاپ کرده است که حاوی سخنان خطرناک و ضدملی است.
🔹ظریف در بخشی از مقاله به صورت تلویحی دولت پزشکیان را آماده مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از بحث هستهای میخواند و در اینباره میگوید: [پزشکیان] تمایل دارد تا بهطور سازنده با غرب در تعامل باشد. دولت او برای مدیریت تنشها با ایالات متحده، که به تازگی رئیسجمهور جدیدی نیز انتخاب کرده، آماده است. پزشکیان آماده است مذاکراتی از جایگاه برابر درباره توافق هستهای و شاید موارد بیشتری انجام گیرد.
🔹درخواست برای برجامهای منطقهای و موشکی اما تنها سخنان خطرناک ظریف نیست. او در بخش دیگری از این مقاله عملا سخن از خلع سلاح میکند و در این باره میگوید: در نهایت، این تلاشها میتواند به یک توافق جدید منطقهای منجر شود که وابستگی خلیج فارس به قدرتهای خارجی را کاهش دهد و ذینفعان را تشویق کند تا با استفاده از سازوکارهای حل اختلاف به حل اختلافات بپردازند. برای این منظور، کشورهای منطقه میتوانند به دنبال معاهدات، ایجاد نهادها، تصویب سیاستها و گذراندن اقدامات قانونی باشند. ایران و همسایگانش میتوانند با تقلید از فرایند هلسینکی، که به تاسیس سازمان امنیت و همکاری در اروپا منجر شد، آغاز کنند.
🔹کنفرانس خلع سلاح هلسینکی در سال ۱۹۷۵ با هدف کاهش تنشها در دوران جنگ سرد و ایجاد امنیت و همکاری میان بلوکهای شرق و غرب برگزار شد. این کنفرانس منجر به صدور بیانیهای به نام "اعلامیه هلسینکی" شد که توسط رهبران ۳۵ کشور، از جمله ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق، امضا گردید. یکی از مفاد کلیدی این بیانیه تأکید بر کاهش تسلیحات و کنترل تسلیحاتی، بهویژه در مناطق حساس و مرزی بود.
🔹این سخنان عجیب و البته خطرناک درحالی که منطقه درگیر سیاستهای استعماری ایالات متحده آمریکا و سگ هار او در منطقه است و در همین ایام برای اولین بار به صورت رسمی رژیم صهیونیستی به خاک ایران حمله کرده است، دیگر نمیتواند به سادگی یا حماقت افراد معنا شود و باید به صورت دقیقتر بررسی کرد که چرا در ایامی که جهان منتظر پاسخ ایران به رژيم صهيونيستی است برخی درحال تلاش برای خلع سلاح ایران هستند.
🔹پیش از این و در ماجرای درز فایل صوتی ظریف که در آن سخنان خطرناکی درباره سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی، شهید سلیمانی و نقش سپاه قدس در خاورمیانه مطرح شده بود، رهبر انقلاب واکنش قاطعانهای به این اظهارات ظریف نشان دادند و گفتههای او را «تکرار حرفهای دشمن» دانستند. حالا مشخص نیست ظریف که روی صندلی متزلزل معاون رئیس جمهور تکیه زده با کدام اختیار چنین نسخههای خطرناکی را در حوزه سیاست خارجی تجویز میکند؟
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔴نمیدونم
🔵نمیتونم
🔴نمیشود
🔵نمیخان
خلاصه همه گفتگوی یک ساعته جناب پزشکیان همین بود تامام...
🔹 پی نوشت:
جناب آقای پزشکیان اگر قرار بر
کلمات نبود نمیشود نداریم نمیزارند هست که این محلی که شما جلوس زده اید یعنی شما فاقد قدرت ریاست و مدیریت و تدبیر هستید پس چرا به انتخابات پای گذاشتید ...؟!
@rezvani_newesht
🔴🔵 اندکی درنگ #مهم
در اکثر سخنرانی های ماههای اخیر جناب پزشکیان در مسند ریاست جمهوری تا بحال فقط پالس ضعف ، ناتوانی، فاقد راهکار بودن، و دست دراز کردن به بیرون از مرزهای کشور مشخص و محرزه ....
و به نظرم اصلا طبیعی نیست .....
در بین همهی مسولان بلند پایه کشور این حجم گرای منفی و ناامید سازی مردم و جامعه کاملا بی سابقه هست.
🔴🔵 نمیدونم چرا باید ایران اسلامی ما در دهه پنجم جمهور اسلامی گرفتار یک رییس جمهور شل مغز و ناتوان شود.
@rezvani_newesht
68.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی کوتاه از موکب محبین حضرت فاطمه زهرا(س) میدان بزرگمهر #اصفهان سال۱۴۰۳
@rezvani_newesht
یادتونه در دولت شهید رئیسی درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شده بود؟
هیچی در دولت پزشک پزشکیان لغو شد!
@rezvani_newesht
#پزشکیان :
نمی توانیم
نمی شود
امکان ندارد
آقای پزشکیان اگر تخصص ندارید و مدعی تقوا هستید به نظرتون الان اون سمتی که در اون هستید الان لیاقتش دارید؟
@rezvani_newesht