eitaa logo
روشنگری قبا
20 دنبال‌کننده
238 عکس
91 ویدیو
21 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 خیال میکنند کمال، رئیس شدن است! 🔹 فطرت انسان ،فِطْرت اللّه التی فَطر النّاس عَلیها؛ این فطرت توحید است، کمال مطلق است. اگر تا آنجا نرسید هرچه میخواهید دنبال یک گم شده ای هستید.
🔴 | یک تیر و سه نشان رزمایش ذوالفقار ۹۹ 🔻 رزمایش مشترک نیروی های ارتش با نام ذوالفقار ۹۹ و به وسعت ۲ میلیون کیلومتر مربع از شرق تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند با سه پیام اصلی در حال جریان است. 1⃣ پیام اول : امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان در دست نیروهای نظامی ایران است و بار دیگر حد اندازه کشورک های عربی منطقه مخصوصا امارات به آنان یادآوری میگردد. 2⃣ پیام دوم : عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با امارات نمیتواند هیچ تاثیری بر معادلات منطقه ای بگذارد و اساسا رویای حضور صهیونیست ها در خلیج فارس تعبیر نخواهد شد. 3⃣ پیام سوم : با توجه به بارگیری و حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم ایران به سمت ونزوئلا این رزمایش پیامی است به امریکا تا دست از پا خطا نکند، پیامی با مفهوم اینکه امنیت نفتکش های ایرانی‌ در هرکجای دنیا در تنگه هرمز و خلیج فارس تامین میشود و پاسخ ایران به هر دیوانگی آمریکا در منطقه ای به وسعت بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع خواهد بود.
❇️ یادداشت/ ❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است.حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✅(نویسنده: فتح‌الله پریشان)
Kashani-26.mp3
3.5M
حجت‌الاسلام والمسلمین کاشانی اهل بیت (ع) استعفا یا مرخصی نداشتند.
🔴 | عوامل انحراف و ابتذال در جنبش عدالتخواهی 🔻عدالت در عدالت خواهی حرکت‌های عدالتخواهانه حق طبیعی همه آحاد ملت است اما توجه به اصول و شیوه‌های صحیح عدالتخواهی نیز ضروریست وگرنه عدالتخواهی به نوعی انحراف و ابتذال تبدیل می‌شود. 🔻 عوامل تهدید کننده: 1️⃣ مصداق‌سازی: انتقادهای شخصی و مصداق‌سازی به جای پرداختن و بسط گفتمان عدالتخواهی است. در مصداق سازی احتمال خطا زیاد است ، گاهی پایه داده‌ها و اطلاعات ضعیف، شخصی را مورد اعتراض قرار می‌دهد و منجر به تهمت و افتراء می‌شود. در صورت اشتباه بودن اعتماد جامعه را نسبت به آن شخص و جریانات همسو سلب می‌کند و راه را برای فرار مفسدان اصلی فراهم می‌کند 🔹 مقام معظم رهبری: «گفتمان عدالت‌خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق‏ سازی نکنید. 2️⃣ عدالت‌طلبی منهای معنویت: 🔹 رهبر معظم انقلاب: « عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنویِ عالم وجود و کائنات‏ نباشد، به ریاکاری ، دروغ ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد» ؛ عدالت ذاتا با ظلم ناسازگار است و این دو نقیض یکدیگرند، بنابراین معنویت اصیل در ذات خود عدالتخواهی را به همراه دارد و عدالت منهای معنویت نیز سرانجامی جز انحراف و ظاهرسازی نخواهد 3️⃣ خود حق‌پنداری: نوعی احساس «خود حق‌انگاری» است که افراد را به «غرور» دچار می کند. این احساس «غرور» سبب می‌گردد تا فرد با این توهم که دارای مطلقیت در حق است و هرآنچه که می‌گوید عین حق است، دچار نوعی اعتیاد به «افشاگری جنجالی» شود ، به نحوی که با دستیابی به کوچک‌ترین قرینه و مدرکی دال بر فساد ، آن را به تنور افشاگری می‌چسباند بی‌آنکه مراحل سخت و دقیق صحت‌سنجی، پیگیری‌های پیش از انتشار عمومی و سایر شروط شرعی و اخلاقی و قانونی برای «امر به معروف و نهی از منکر» را به سرانجام برساند. 🔹 این افراد براحتی دچار دام چاله های حقوقی- قضایی شده و بازنده نهایی «جنبش عدالتخواهی» است که اعتبار آن ضربه جدی می بیند و برنده واقعی ، مفسدان حقیقی هستند که از افشاگری درست و جریان‌های ضدفساد زخم‌خورده هستند 4️⃣ رفتارهای پوپولیستی: رفتارهای عوام‌فریبانه به جای ریشه‌یابی و عملکرد دقیق، معقولانه و ریشه‌ای از دیگر عوامل تهدید کننده و به زوال برنده جریان عدالتخواهی است. رفتارهایی همچون افشاگری‌های بی‌سند و مدرک ، برچسب زدن بر اساس عکس و امثالهم به شخصیت‌ها و فرزندانشان ، جنجال به راه انداختن در فضای مجازی بدون پایه‌های حقوقی محکم که بسیاری از این کنش‌های ضعیف را می‌توان در رفتارهای سلبریتی‌ها مشاهده کرد.
📣تنوع آسیب های اجتماعی گستردگی عناوین و تنوع آسیب های اجتماعی برخلاف گذشته سبب شده که با آسیب ها به عنوان نوعی تهدید مواجه شویم. در گذشته روند سرعت شکل گیری آسیب ها بسیار زمان بر بود اما امروزه به واسطه رسانه ها در ظرف نیم دهه آسیبی به اوج خود رسیده و سپس به نوعی دیگر تبدیل شده است. علاوه بر نوع و میزان و فراوانی آسیب‌های اجتماعی، تعداد افراد و گروه‌های درگیر با انواع آسیب‌ها در کشور نیز نسبت به گذشته رو به افزایش است. متاسفانه برخی دیدگاه های جامعه شناسی معتقدند آسیب های اجتماعی جز شرایط ذاتی رسیدن به توسعه است در صورتی که از جمله موانعی که روند رسیدن به توسعه را کند می کند افزایش آسیب های اجتماعی است. برای رسیدن به این مهم باید آسیب ها را بتوانیم رصد و کنترل کنیم. توسعه اگر در قالب موزون و متوازن باشد سبب کاهش آسیب ها می شود. در جامعه فعلی همه ما خواهان توسعه کشور در بخش‌های مختلف هستیم و برای تحقق توسعه به معنای حقیقی باید ایراد‌ها و اشکالات موجود را برطرف کنیم و در این میان بخش گسترده‌ای از ایراد‌های موجود مربوط به آسیب‌های اجتماعی است. عوامل به وجودآورنده انحراف و کجروی در جوامع مختلف یکسان نیست و مناطق از نظر نوع جرم، شدت و ضعف، تعداد، و نیز از نظر عوامل متفاوتند. این تفاوت ها را می توان در شهرها، روستاها و حتی در مناطق مختلف و محله های یک شهر مشاهده کرد. در هر جامعه و محیطی سلسله عواملی همچون شرایط جغرافیایی، اقلیمی، وضعیت اجتماعی، اقتصادی، موقعیت خانوادگی، تربیتی، شغلی و طرز فکر و نگرش خاصی حاکم است که هر یک از اینها در حسن رفتار و یا بدرفتاری افراد مؤثر است. شهرنشینی لجام گسیخته، گسترش حاشیه نشینی و فقر، اتلاف منابع و انرژی را به دنبال دارد. حاشیه نشینی در شهرها، با جرم رابطه مستقیم دارد. تنوع و تجمل، اختلاف فاحش طبقات اجتماعی ساکن شهرهای بزرگ، تورّم و گرانی هزینه های زندگی، موجب می شود تا افراد غیر کارآمد که درآمدشان زندگی ایشان را کفاف نمی دهد، برای تأمین نیازهای خود، دست به هر کاری هر چند غیر قانونی بزنند. از دیگر عوامل محیطی جرم، می توان فقر، بیکاری، تورّم و شرایط بد اقتصادی نام برد که بر همه آحاد جامعه، اقشار، گروه ها و نهادها تأثیر گذاشته و آنان را تحت تأثیر قرار می دهد. رصد درست و بی‌طرفانه آسیب‌های اجتماعی در ارائه ارزیابی‌های صحیح و کاربردی برای کنترل و کاهش آسیب‌ها نقشی مهم و غیرقابل انکار دارد و می‌تواند در سیاست‌های عمومی کشور در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز مورد استفاده قرار بگیرد و موجب افزایش آگاهی بخشی عمومی شود. 📝یادداشت امیر منطقی
سلام 🇮🇷می‌خواهیم با شروع هفته دفاع مقدس شهدای همدان رو به به دیگران معرفی کنیم. 📣اگر شهیدی در خانواده یا دوستان دارید ؛ عکس و وصیت‌نامه و یک خاطره ازشون رو به اکانت زیر بفرستید: https://eitaa.com/Manteghi
Mirza-10.mp3
3.5M
📣حجت‌الاسلام والمسلمین میرزامحمدی ❤️قلب های مبتلای امام (ع)
📊دفاع مقدس به روایت آمار
🇮🇷خاطره گویی یادگار هشت سال دفاع مقدس 📣با روایتگری حاج رضا هوشیاری 🕰 جمعه ساعت ۱۷ 🌍 https://bbb.ibasir.ir/b/7za-6et-npg
📌هزینه سفر 🇮🇷صرف 📣 و و خود را به حساب ستاد مردمی اربعین همدان جهت واریز نمایید. 🎁شماره کارت: 6037997599032266 🎁شماره حساب: 0151725172008
هدایت شده از ایسوا
🇮🇷پنجمین سالگرد شهادت سرلشکر پاسدار شهید و 🇮🇷شهدای استان همدان 🕰چهارشنبه ۱۶ مهر ماه 🔮همزمان با نماز مغرب و عشا 📌حسینیه امام خمینی(ره)