eitaa logo
هیئت راه شهدا تا ظهور
1هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
14.7هزار ویدیو
111 فایل
✨راه شهدا زیبـــاترین تفـکر ماست✨ ✨راه شهدا محکمترین مسیر ماست✨ ✨ راه شهدا زیبا ترین هیئت ماست✨ @rhshohada
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه قاضی شجاع وانقلابی پیدا می شد طبق نص صریح اسلام حکم می داد انگشت های این جور دزد های نخیه را قطع کنند اون وقت دیگه غلط می کرد جلو دوربین معلق بزند وبه نوعی امنیت مالی وجانی مردم را تهدید کند قضایی اژه ای
⭕️ میلامید، خاخام یهودی: به حکومت و مردم ایران نباید رحم کرد! 🆔 @pedarefetneh 🔜 🆔 @pedarefetneh2 🔜
فارغ از اینکه پاسخ ایران به رژيم صهيونيستی چی باشه اینکه 🔻کل دنیا منتظرن ببینن ایران چیکار میکنه 🔻اینکه مردم اسرائیل وحشت کردن 🔻اینکه رژیم برخی سفاراتش رو تعطیل کرده 🔻اینکه آمریکا میگه پایگاه‌های مارو نزنید 🔻اینکه ایران به آمریکا پیام داده خودتو بکش کنار و از رژیم حمایت نکن 🔻اینکه آمریکا میگه حمله به کنسولگری به ماربطی نداشته 🔻اینکه جکسون هینکل فعال رسانه‌ای آمریکا و حامی فلسطین توئیت میزنه و میگه "خامنه‌ای عزیز، رحم نکن" 🔻اینکه رژیم به جایی رسیده که باخودش میگه بزن تموم شه بره، این استرسه عذاب اورتره. 🔻اینکه همه شبکه‌های مهم خبری دنیا یکی از موضوعاتشون نحوه پاسخ جمهوری اسلامی ایران شده و.... این یعنی ایران به یک ابرقدرت بزرگ در دنیا تبدیل شده که هرکاری دلش بخواد میتونه انجام بده و مستکبران عالم دیگه اونو یه ایران ضعیف نمیدونن که هروقت، هرکاری خواستن علیهش انجام بده و اون هم ساکت بشینه و هیچی نگه. این خیلی باعث افتخاره💪
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف دشمن از بی حجابی این است : برگشت به وضعیت فضاحت بار قبل از انقلاب است .
هیئت راه شهدا تا ظهور
هدف دشمن از بی حجابی این است : برگشت به وضعیت فضاحت بار قبل از انقلاب است .
البته اقا مردم نمیگذارن به شرطی اقای ضرغامی و دکتر اسماییلی ووزیر ورزش برند تو خونه هاشون وبرا زن ودختراشون تصمیم بگیرن نه مملکت
اینا خودشون خارجی هستن طرفدار فلسطینن اونوقت چند تا ادم کم عقل دو روز میرن خارج منکر خدا و دین و انسانیت و همه چی میشن 📌تظاهرات گسترده در تورنتو در حمایت از غزه تظاهرات کنندگان در تورنتو جنایات ارتش رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و خواستار توقف جنگ شدند.
همه مشکلات کشور اعم از اقتصاد ی، اجتماعی، فرهنگی، فضای مجازی وامنیتی بی بندوباری و... و... از تفکر لیبرالی و غربی اصلاح‌طلبان هست.
📌تاوان شیرین حمله به یهود❗️ دقیقا اینکه اگر آقای پناهیان دست روی یهود شناسی نمی گذاشت، اینگونه مورد هجوم قرار نمی گرفت که چرا یک‌کلمه نامناسب را در مورد پیامبر خدا (ص) به کار برده است. اگر او نمی گفت چرا در هیچ کتاب درسی ما از دشمنی یهود خبری نیست، حتی توهین مستقیم به مقدسات هم برای این رسانه‌های معلوم الحال قابل تحمل بود.
🔴وبگاه آمریکایی فری پرس: ایران دارد جنگ را می‌برد
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوره مدثر آیه ۴۲ و۴۳ مَا سَلَكَكُمْ فِي سَقَرَ ﴿٤٢﴾ [به دوزخیان] می گویند: چه چیز شما را به دوزخ وارد کرد؟ (۴۲) قَالُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ ﴿٤٣﴾ می گویند: ما از نمازگزاران نبودیم (۴۳) انتشـــــــار حداکثـــــــــــرے کلیپی تاثیرگذار 👆 @rhshohada
⁉️چرا واقعیت‌نگاری و امیدآفرینی در قاموس غربگرایان نیست؟ 🔸یک روزنامه اصلاح‌طلب ضمن تردید در موفقیت‌های دولت می‌گوید: در حالی که درآمدهای دولت نسبت به اواخر دولت قبل بیشتر است، چرا وضعیت اقتصادی بدتر شده است. 🔸هم‌میهن بی‌آن که به میراث بر جا مانده از دولت قبل و تبعات ماندگار آن اشاره کند، در تیتر اول خود نوشت: «پارسال تکلیف روشن بود. راحت تیتر زدم: «ای سال برنگردی...». سالی که به خون و خشونت و ‌ستیز گذشته بود. امسال اما تکلیف به آن روشنی نبود. نه تعارض به ‌شدت پارسال بود و نه درعین‌حال، وعده‌ها و امیدها برای تغییر و چرخش رنگی از عملی شدن بر خود گرفت. گویی، سال تعلیق بود. ⭕️ پی نوشت: گردانندگان هم‌میهن اگر گرفتار بی‌انصافی و وقاحت نبودند، باید می‌نوشتند که بی‌کفایتی و فرصت سوزی هشت ساله با معدل رشد اقتصادی نزدیک صفر (۶ دهم درصد) به معنای عمیق شدن وضعیت رکود اقتصادی و رکود تورمی چند لایه است و برطرف کردن آثار آن از جمله تورم ۶۰ درصدی و بدهکاری انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۰، حتما زمان بر است. 👈نهایتا باید درباره کارکرد جریان رسانه‌ای مغرض، این گزارش تلخ اکبر گنجی (از اصلاح‌طلبان مقیم خارج) را یادآوری کرد که اسفند ۱۳۹۸ درباره کارکرد جریان رسانه‌ای وابسته به غرب نوشت: 👈«وظیفه ما کارمندان ‌بخش پروپاگاندای دولت ‌ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشت‌‌‌افکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی یا مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدید‌‌ترین تحریم ‌‌های تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کرونا‌‌هراسی انجام دهیم». ✅👈می‌بینید که در قاموس این طیف از رسانه‌ها چیزی به نام امید آفرین تعریف نشده است. بنابراین باید به آنها حق داد(!) که به جای سرافکندگی و عذرخواهی از خیانتی که به معیشت مردم کرده‌اند، به زبان درازی و تحریف و یأس‌آفرینی بپردازند.