هدایت شده از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
#تات_دانش_بنیان_بهره_ور_پاسخگو
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور:
ایجاد بزرگترین خط تولید اسانس گل محمدی در كشور
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، از آغاز فعالیت بزرگترین خط تولید اسانس گل محمدی در باغ گیاهشناسی ملی ایران خبر داد.
🌏روابط عمومی سازمان تات، روابط عمومی پاسخگو و امید آفرین
↪️https://eitaa.com/tatdaneshbonian
به همت اداره ترویج و انتقال یافته های تحقیقاتی؛
دومین روز از برنامه انتقال یافتههای تحقیقاتی در ایستگاه البرز برگزار شد
🔰در دومین روز از برنامه انتقال یافته ها، محسن کلاگری رئیس بخش تحقیقات صنوبر و درختان سریع الرشد، به معرفی کلن های موفق و پر محصول صنوبر پرداخت و فاطمه احمدلو، عضو هیئت علمی بخش، پیرامون کشت تلفیقی صنوبر با گیاهان زراعی صحبت کرد.
🔰محسن کلاگری: سابقه کار تحقیقاتی روی صنوبر در ایران حدود 50 سال است.
🔰فاطمه احمدلو: علت اصلی پدیداری مفهومی به نام "کشت تلفیقی صنوبر"، صرفه و توجیه اقتصادی کاشت این درخت برای کشاورزان است.
🌏روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
↪️https://eitaa.com/rifr_Research_Institute_Forest
هدایت شده از وزارت جهاد کشاورزی
🔰پیام رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به مناسبت آغاز «هفته روابط عمومی»
🔸️متن پیام فاطمه زارعان مشاور وزیر جهاد کشاورزی بدین شرح است؛
به نام خداوند دانایی و توانایی
علم، دانایی و قدرت تشخیص، نوری است که خداوند باریتعالی در وجود هرکس که نهاده باشد، میتواند در صراط مستقیم به سعادت برسد و اگر تاکنون در مجامع معتبر علم روابط عمومی، «دانستن» را یک «ضرورت برای همه» میدانستند، اکنون «امیدبخشی» را رسالت اساسی روابط عمومیها و رسانهها میدانند، زیرا بشر به تجربه خود دریافته است تا «امید» باشد زندگی هست، سلامت جسم و روح هست، کار و تلاش و پویایی و شکوفایی هست؛ امانتداری، راستی و درستی، سازگاری، تابآوری، مسوولیتپذیری، قدرشناسی، سپاسگزاری، شجاعت، وجدان کاری و اخلاقی، وقار، اعتماد و متانت، طراوت و در یک کلام «شیرینی حیات» هست.
اینجانب ضمن گرامیداشت آغاز هفته روابط عمومی و ۲۷ اردیبهشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات و قدردانی از تلاش همکاران رسانهای در سراسر کشور و روابط عمومیهای وزارت جهادکشاورزی؛ اعتقاد دارم به هر میزان که بتوانیم با اطلاعرسانی موثر و اعتمادآفرین، رضایت مردم را جلب کنیم، رضایت خداوند و مشارکت مردم را در طرحهای ترقی و پیشرفت مادی و معنوی خود خواهیم داشت. سلامت و بهروزی همه را از ایزد متعال مسألت دارم .
↪️ https://maj.ir/Z93M
📡 @keshavarzi_iran
هدایت شده از کشاورز نیوز
📂 #بستهخبری_ویژه
🏢 مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
#علیزاده رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: با ثبت صحیح داده های علمی، گنجینه ای ارزشمند برای نسل های بعد، به یادگار می گذاریم.
#حمزه رئیس بخش تحقیقات گیاه شناسی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: بزرگترین هرباریوم ایران با حدود ۱۹۰ هزار گونه گیاهی، در دل مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
#خیامنکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از پژوهش در عرصه گیاهان دارویی، به طور همه جانبه حمایت می کند.
#خسروشاهی رئیس بخش تحقیقات بیابان مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: رويکرد بخش؛ نگرش سيستمي و مديريت مبتني بر پايداري محيط هاي طبيعي به ویژه، سرزمین های خشک است.
#شیرازی معاون بخش تحقیقات زیست فناوری مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: ثبت ریزازدیادی و تولید نشاء دو گونه ماکروجلبک، Ulva fasciata و Ulva rigida؛ از دستاوردهای مهم بخش زیست فناوری است
🌷 تشکر ویژه از آقای گوهرزاد
🌾 کشاورز نیوز
🌾 eitaa.com/keshavarz_News
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در مصاحبه با شبکه خبر: افتتاح بزرگترین خط تولید اسانس تام گل محمدی در کشور
🔰رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با حضور در برنامه تلویزیونی صبحگاهی “سلام خبرنگار” در تاریخ ۲۳ اردیبهشت، ضمن اشاره به جشنواره گل و گلاب در باغ گیاهشناسی ملی ایران، از افتتاح بزرگترین خط تولید اسانس تام گل محمدی در کشور، خبر داد.
🔰علیزاده ضمن اعلام افتتاح بزرگترین خط تولید اسانس تام گل محمدی ایران در مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور از صنعتگران شاغل در حوزه گلابگیری خواست، به جای فعالیت در حوزه گلاب، در بخش اسانس گیری فعالیت کنند.
لینک خبر
🌏روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
↪️https://eitaa.com/rifr_Research_Institute_Forest
در مصاحبه علیزاده با شبکه تلویزیونی افق؛ توضیح آخرین وضعیت پروژه بلند مرتبه سازی ها در جوار باغ گیاهشناسی ملی ایران
🔰علیزاده در این گفت وگو، ضمن مروری بر آخرین وضعیت توقف پروژه بلندمرتبه سازی در ضلع شمالی باغ گیاهشناسی ملی ایران، به دستور معاون رئیس جمهور مبنی بر کاهش تعداد طبقات از ۳۸ به ۵ طبقه اشاره کرد و گفت: “با دستور معاون رئیس جمهور قرار شد که پروژه در آن ابعاد سابق متوقف شود و به پنج طبقه تقلیل پیدا کند اما ما باز هم خواستار توقف کامل پروژه و انتقال آن به عرصه دیگری هستیم تا هم حق باغ استیفا شود و هم سهامداران این پروژه، به حقوق خودشان برسند”.
لینک خبر
🌏روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
↪️https://eitaa.com/rifr_Research_Institute_Forest
هدایت شده از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
#تات_سازمان_دانش_بنیان_و_بهره_ور
📍سید مجتبی خیام نکویی،رئیس کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف:این كمیسیون بازوی مشورتی مسئولان ارشد كشور در حوزه امنیت غذایی است
📍محمد مهدی قاسمی؛معاون سازمان تات تاکید کرد:تغییر مسیر آموزش و ترویج كشاورزی به راهبری و تنظیمگری
📍محسن مردی،مشاور عالی رئیس سازمان تات تاکید کرد:توسعه همكاریهای علمی تحقیقاتی با موسسات ونزوئلا
📍مقری فریز،رییس مرکز تحقیقات کشاورزی خراسانجنوبی:نظارت بر تولید 800 تن بذر پنبه اصلاحشده رقم "خرداد"
📍فرهاد آهکپز،رئیس بخش گیاهان علوفهای و دانههای روغنی مؤسسه دیم :توسعه بیش از ۳۰۰۰ هكتار مزارع تكثیری در سال زراعی آینده در راستای تامین بذر گواهی شده
📍مسعود نجفی،رئیس مرکز تحقیقات خراسانرضوی :سمپوزیوم بینالمللی زعفران با حضور 147 نفر از سراسر جهان برگزار شد
📍جلال قادری،تلاش محققان سازمان تات در کرمانشاه به ثمر نشست؛افزایش 60 درصدی دوقلوزایی در گوسفند نژاد سنجابی برای نخستین بار در كشور
📍ترابی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش قم گفت: رسانه و ارتباطات یکی از بنیادی ترین دانش ها و مهمترین عامل پیشرفت بشر امروزی و شالوده و زیربنای شناخت سایر علوم روزگار امروز است.
🌏 روابط عمومی تات، روابط عمومی پاسخگو و امید آفرین
↪️https://eitaa.com/tatdaneshbonian
رئیس بخش تحقیقات صنوبر و درختان سریع الرشد:
حفاظت از منابع جنگل های طبیعی و تأمین مواد اولیه چوبی کشور، از اهداف مهم این بخش تحقیقاتی است
🔰رئیس بخش تحقیقات صنوبر و درختان سریع الرشد مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور: مهمترین ضرورت رویکرد به توسعه زراعت چوب یا کاشت درختان تندرشد، تأمین چوب مورد نیاز کشور و از سوی دیگر، کاهش فشار بهرهبرداری از جنگلهای طبیعی کشور است.
🔰کلاگری گفت: برنامه زراعت چوب در کشور از سال ۱۳۳۴ پس از شرکت نمایندگان ایران در هفتمین نشست بین المللی صنوبر شروع شد. در آن زمان پیش بینی افزایش جمعیت و توسعه صنایع چوب و کاغذ و بدنبال آن، افزایش نیاز به مواد اولیه چوبی از اهداف کاشت و توسعه درختان تندرشد بود. در سال ۱۳۳۸ ایران رسما به عضویت کمیسون بین المللی صنوبر درآمد و در سال ۱۳۴۴ بعد از برگزاری دوازدهمین اجلاس بین المللی صنوبر در تهران، ارقام غیر بومی صنوبر از کشورهای پیشرو عضو، وارد کشور شد.
لینک خبر
🌏روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
↪️https://eitaa.com/rifr_Research_Institute_Forest
#تات_دانش_بنیان_بهره_ور_پاسخگو
📸گزارش تصویری
بازدید علی علیزاده علی آبادی رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور و رئیس کمیته علمی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور از روند اجرای طرح مذکور در استان مرکزی
🔰رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور ، رئیس کمیته علمی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت به همراه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی و رئیس کمیته استانی این طرح از ایستگاه تولید بذر فدک منابع طبیعی شهرستان اراک، نهالستان منابع طبیعی شهرستان اراک، اراضی مرتعی نزدیک نیروگاه حرارتی و پالایشگاه و پتروشیمی شهرستان شازند و منطقه گردشگری گردو شهر اراک بازدید کردند.
🌏روابط عمومی سازمان تات، روابط عمومی پاسخگو و امید آفرین
↪️https://eitaa.com/tatdaneshbonian