فراماسونرها ازطریق نمادهاجوانان را به خود جذب میکنند به عنوان مثال موسّسهای به نام"کانامی فندیشن"با تفکّرفراماسونری در #آمریکا وجود دارد که این موسسه در حوزه مسائل اجتماعی وفرهنگی فعّال است.
یکی از کارهایی که این موسسه انجام میدهد تولید نماد باربی است.
#باربی دختر ۱۸ ساله امریکایی است که دارای اندام بخصوص، موهای بور و بلوند و چشمان آبی است که موسسه کانامی فندیشن این شخص را به عنوان یک دختر دارای تمام شرایط به دنیا معرّفی کرد و بعدا باربی در خیلی از کشورها بومی سازی شد و برای دختران و پسران جداگانه باربی درست کردند لذا فراماسونرها شیوهی نفوذشان بر جوانان بشری اینگونه است که ابتدا با نماد وارد میشوند، سپس انسانها را نسبت به نمادها حساس میکنند آنگاه به بیان افکار و اندیشههای خود میپردازند و جوانان و نوجوانان را به سمت خود میکشانند.
جوانها براساس نیازشان به دنبال پاسخ به مطالبات غریزی خود هستند. جوانان امروزی به دنبال پاسخ به نیازهای جنسی، زیبایی و مدگرایی هستند و از آنجا که ازادی مطلق دراین فِرَق به چشم میخورد خانوادهها نمیتوانند نیازهای جوانانشان رامرتفع سازند،جوانان به این فرق کشیده میشوند.
@Khanjanidroos
استاد #شهید_مطهری:
به عقیده ی ما برای آرامش غریزه دو چیز لازم است: یکی ارضاء غریزه در حد حاجت طبیعی، و دیگر جلوگیری از تهییج و تحریک آن... ما انکار نمی کنیم که دسترسی نداشتن به زن موجب انحراف می شود و باید شرایط #ازدواج قانونی را سهل کرد، ولی بدون شک آن مقدار که تبرّج و خودنمایی زن در اجتماع و معاشرتهای آزاد سبب انحراف جنسی می شود به مراتب بیشتر از آن است که محرومیت و دست نارسی سبب می گردد.
📚منبع: مسئله ی حجاب، ۱۱۰_۱۰۹
@Khanjanidroos
زیارت امام جواد علیه السلام
🍃السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ
🍃 السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ]
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْآیَةُ الْعُظْمَى
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَى
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ]
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ،
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ عِنْدَ الْأَشْرَافِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ
أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ
وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَى الْحَقِّ وَ الْهُدَى وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَى الضَّلالَةِ وَ الرَّدَى أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ
🍃 السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ
اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ🍃
@Khanjanidroos
🌾🌾🌾🌾🌾
امام جواد (ع) فرمودند :
سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند پشیمان نگردد :
1- اجتناب از عجله
2- مشورت کردن
3- توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .
مسند امام جواد ص ٢٤٧
یكى از اصحاب امام هادی (ع ) از آن حضرت پیرامون معناى حِلم و بردبارى سؤال نمود؟
حضرت در پاسخ فرمود: این كه در هر حال مالك نَفْس خود باشى و خشم خود را فرو برى و آن را خاموش نمائى و این تحمّل و بردبارى در حالى باشد كه توان مقابله با شخصى را داشته باشى.
مستدرک الوسایل ج ٢ ص ٣٠٤
@khanjanidroos
توقع ازدیگران ایا جایز هست ؟؟
✅توقع داشتن از دیگران را اگر از دید اجتماعی نگاه کنیم، کاملا طبیعی ست. یعنی هر کسی در قبال خدمتی که به دیگری داشته، (مادی یا معنوی) انتظار جبران دارد و این کاملا طبیعی ست.
اما دین یک نگاه متفاوت نسبت به این مسئله دارد. از نظر دینی به انسان سفارش شده که اگر خدمتی از دیگری دریافت کرد، حتما تشکر کرده و حتی به شکل بهتر و برتری پاسخ دهد.
امام رضا علیه السلام فرمود: «مَنْ لَمْ یَشْکُرِ الْمُنْعِمَ مِنَ الْمَخْلُوقِینَ لَمْ یَشْکُرِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَل»؛ کسی که نعمت دهنده از مخلوقات را شکرگزار نباشد، شکرگزار خداوند نیز نخواهد بود».
(شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا(ع)
اما از طرف دیگر، به خدمت کننده دستور می دهد که نیت خدمتت را برای خداوند خالص کن و هیچگونه انتظار تشکری از طرف مقابلت نداشته باش.
در اینصورت پاداش عملی را که انجام داده اید، خداوند عطا خواهد کرد.
@khanjanidroos
🌴🌴🌴🌴
در اینکه اخلاق و اخلاق مداری مهمتر است یا داشته هایی که با زیر پا گذاشتن اخلاق بدست آمده؟!
مطمئنا اخلاق و رعایت اخلاقمداری. زیرا پیامبر فرمودند ؛من برای مکارم اخلاق و تحقق آنها مبعوث شدم.
🍁با زیر پا گذاشتن اخلاق و تجاوز به حقوق دیگران شاید انسان در ظاهر به لذتی دست پیدا کند، اما این لذت پایدار نخواهد بود !
اما با رعایت اخلاق و قانون مداری می توان به لذت پایدار اخروی دست خواهد یافت، لذتی که پایانی ندارد.
🍀دنیا و فیها خالدونش همه مزرعه ای است برای آخرت .اگر در این مزرعه چیزی نکاریم و بازیگوشی کنیم مطمئنا در آخرت چیزی عائد ما نمی شود .
اما اگر با رعایت اخلاق و شرع و قانون در این دنیا خوب بکاریم خوب هم برداشت خواهیم کرد.
هلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ
آيا پاداش نيکی جز نيکی است!
نکته: به داشته هایتان ببالید و بدانید حسرت داشته های دیگران کاری را درست نمی کند. شما ممکن است برای داشته های خود ارزش قائل نشوید در حالی که خیلی از افراد هستند که به داشته های شما حسرت می خورند.
این را بدانید مردمانی که به ناحق می خورند و عزیز می شوند با مردم معامله کرده اند. اما شما که اخلاق مدارید با خدا معامله کرده اید .
حال به نظرتان کدام پرفایده تر است؟! معامله با خلق یا با خدا؟!
اگر انسان با خداوند معامله و تجارت می کند ،باید رعایت خریدار را بکند!!
و چیز بد به او نفروشد. از این روست که خداوند به مومنان سفارش می کند که از بهترین چیزهایی که خداوند روزیشان کرده است ،انفاق کنند و چیز بد به خداوند نفروشند.
@ khanjanidroos
آیا امام جواد (ع) از غیبت حضرت مهدی (عج) خبر داده است؟
پاسخ:👇
حضرت عبدالعظیم حسنی می گوید:
🔺من بر آقایم محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن الحسین بن علی بن ابیطالب علیه السلام وارد شدم به قصد اینکه از او درباره قائم سؤال کنم که آیا او مهدی است یا دیگری ، حضرت ابتدائا فرمود:
🔺یا اباالقاسم ! ان القائم منا هو المهدی الذی یجب ان ینتظر فی غیبته و یطاع فی ظهوره و هو الثالث من ولدی ...(۱) ؛ ای اباالقاسم ! همانا قائم از ما همان مهدی است که واجب است در غیبتش انتظار او را کشیده و هنگام ظهورش از او اطاعت شود و او سومین از اولاد من است ...
✍️در روایت دیگری صقر بن ابی دلف می گوید: به امام جواد علیه السلام عرض کردم : چرا قائم را منتظر خوانند؟ فرمود:
لان اله غیبتة تکثر ایامها و یطول اءمدها فینتظر خروجه المخلصون و ینکره المرتابون ...(۲) ؛زیرا برای او غیبتی است که روزهایش زیاد و مدتش طولانی خواهد بود. مخلصین در انتظار خروج او به سر خواهند برد ، و شک کنندگان او را انکار خواهند کرد ...
همچنین مرحوم صدوق؛ به سندش از صقر بن ابی دلف نقل کرده که از امام جواد علیهالسلام شنیدم که می فرمود:
"الإمام بعدی اِبنی عليّ، أمره أمری وقوله قولی وطاعته طاعتی، والإمام بعده ابنه الحسن أمره أمر أبیه وقوله قول أبیه وطاعته طاعة أبیه. ثمّ سکت فقلت له: یابن رسول اللَّه! فمن الإمام بعد الحسن؟ فبکی (علیهالسلام) بکآءً شدیداً، ثم قال: إنّ من بعد الحسن ابنه القآئم الحقّ المنتظر..."(۳)؛
▪️"امام بعد از من فرزندم علی است، امر او امر من وقول او قول من وطاعت او طاعت من است. وامام بعد از او فرزندش حسن است. امر او امر پدرش، وقول او قول پدرش، وطاعت او طاعت پدرش میباشد. آن گاه ساکت شد. عرض کردم: ای فرزند رسول خدا! امام بعد از حسن کیست؟
✍️امام گریه شدیدی کرد، سپس فرمود:
👈همانا بعد از حسن فرزندش قائم به حقّ منتظر است...".
📚پی نوشت ها:
۱- کمال الدین ، ص ۳۷۷؛ بحارالانوار ، ج ۵۱ ، ص ۱۵۶ ، ح ۱
۲- کمال الدین ، ص ۳۷۸؛ بحارالانوار ، ج ۵۱ ، ص ۳۰ ، ح ۴
۳- اعلام الوری، ص ۴۳۶ ؛ بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۱۵۷، ح ۵
@Khanjanidroos
🍂صلوات خاصه امام جواد(ع)
🎀بسم الله الرحمن الرحیم🎀
💐💐اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ الزَّكِيِّ التَّقِيِّ وَ الْبَرِّ الْوَفِيِّ وَ الْمُهَذَّبِ النَّقِيِّ
هَادِي الْأُمَّةِ وَ وَارِثِ الْأَئِمَّةِ وَ خَازِنِ الرَّحْمَةِ وَ يَنْبُوعِ الْحِكْمَةِ وَ قَائِدِ الْبَرَكَةِ
وَ عَدِيلِ الْقُرْآنِ فِي الطَّاعَةِ وَ وَاحِدِ الْأَوْصِيَاءِ فِي الْإِخْلاصِ وَ الْعِبَادَةِ وَ حُجَّتِكَ الْعُلْيَا
وَ مَثَلِكَ الْأَعْلَى وَ كَلِمَتِكَ الْحُسْنَى الدَّاعِي إِلَيْكَ وَ الدَّالِّ عَلَيْكَ
الَّذِي نَصَبْتَهُ عَلَما لِعِبَادِكَ وَ مُتَرْجِما لِكِتَابِكَ وَ صَادِعا بِأَمْرِكَ وَ نَاصِرا لِدِينِكَ وَ حُجَّةً عَلَى خَلْقِكَ وَ نُورا تَخْرُقُ بِهِ الظُّلَمَ وَ قُدْوَةً تُدْرَكُ بِهَا الْهِدَايَةُ وَ شَفِيعا تُنَالُ بِهِ الْجَنَّة
@khanjanidroos
چرا اولین دستور قرآن در باب رعایت حجاب؛ کنترل نگاه است؟
انسان ذاتا میل به دیده شدن، تمجید و خودنمایی دارد اما این خودنمایی و دیده شدن اگر عامل شکل گیری قیاسهای باطل، تبرج و ایجاد فاصله و شکاف عمیق طبقاتی در بین مردم شود؛ حرام است. دقیقا بر همین اساس خداوند متعال کنترل نگاه را اولین دستور حجاب مطرح کرده است.
بعبارت دیگر اگر شما در برابر خودنمایی جنس مخالف؛ نگاه خود را از او دریغ کنید، جنس مخالف که سعی در دیده شدن دارد، برخلاف خواسته اش دیده نمیشود! همین امر باعث میشود وی روش دیگری برای خودنمایی بیابد و آن پوشش است! واضح است. وقتی فرد دارای رفتار و پوشش نامتعارف، از سوی جنس مخالف با عدم استقبال مواجه شود، دیگر رفتارهای خود را تکرار نمیکند.
اگر زنی به اصطلاح بی حجاب است؛ ریشه این #بی_حجابی در واقع استقبال مردان است! این مردان هستند که با عدم کنترل نگاه؛ در حق زنان جامعه ظلم کرده اند. نگاه کردن مردان مهر تایید بر بی حجابی زنان زده است. مقصر اصلی بی حجابی؛ مردان جامعه هستند. حتی اگر زنی بخواهد بی حجاب باشد، مادامی که مردان جامعه نگاه خود را کنترل کنند؛ زن از بی حجابی دور خواهد شد، چون دیده نمیشود، و دیده نشدن برای زنان بزرگترین شکست است.
زمانیکه مردی با عدم نگاه، یک #زن را از بی حیایی نجات داد، همانند کسیست که تمام بشر را نجات داده است! کنترل نگاه مردان، دلیل پاکی زنان است. و پاکی زنان یعنی نجات نسل بشر. از این روست که قرآن کریم ثمره #حجاب را دیده شدن زنان بیان میکند.
@Khanjanidroos
روز اوّل ماه ذی الحجه روز بسیار مبارکى است و در آن چند عمل وارد است.
اوّل: روزه که ثواب روزه هشتاد ماه را دارد.
دوّم: خواندن نماز حضرت فاطمه علیها السّلام، شیخ فرمود: روایت شده: این نماز چهار رکعت است با دو سلام، مانند نماز امیر المؤمنین علیه السّلام که در هر رکعت سوره «حمد» یک مرتبه و سوره توحید پنجاه مرتبه خوانده مىشود و پس از سلام تسبیحات آن حضرت را گفته، سپس بخواند:
سُبْحَانَ ذِی الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِیفِ سُبْحَانَ ذِی الْجَلالِ الْبَاذِخِ الْعَظِیمِ سُبْحَانَ ذِی الْمُلْکِ الْفَاخِرِ الْقَدِیمِ سُبْحَانَ مَنْ یَرَى أَثَرَ النَّمْلَةِ فِی الصَّفَا سُبْحَانَ مَنْ یَرَى وَقْعَ الطَّیْرِ فِی الْهَوَاءِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا وَ لا هَکَذَا غَیْرُهُ
سوّم: دو رکعت نماز نیم ساعت پیش از رسیدن آفتاب به هنگام ظهر بخواند، در هر رکعت سوره «حمد» یک مرتبه و هر یک از «توحید» و «ایة الکرسى» و «قدر» را ده مرتبه بخواند. چهارم: هرکه از ستمگرى وحشت دارد، در این روز بگوید:
حَسْبِی حَسْبِی حَسْبِی مِنْ سُؤَالِی عِلْمُکَ بِحَالِی
تا خدا شرّ ستمکار را از او کفایت کند، و بدان که در این روز حضرت ابراهیم خلیل علیه السّلام متولّد شده است، و نیز در این روز به روایت شیخ کلینى و شیخ طوسى، حضرت فاطم علیها السّلام به امیر المؤمنین علیه السّلام تزویج شده. روز هفتم: سال صدوچهارده شهادت امام باقر علیه السّلام در مدینه اتّفاق افتاده و به این سبب روز حزن شیعه است. روز هشتم: روز ترویه است و روزهاش فضیلت بسیار دارد و روایت شده: روزه این روز کفّاره شصت سال است، و شیخ شهید غسل این روز را مستحّب دانسته.
@khanjanidroos
#بــرگـےازخــاطــراتــــ
🔴 دفترچه یادداشت یک شهید شانزده ساله در جریان تفحص پیکر شهدا، پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت کرده بود.
▫️خواندن بخشی از یادداشتهای این شهید ۱۶ ساله برای لحظاتی ما را به فکر فرو برد که کجائیم و چه میکنیم؟!!!
▫️گناهان یک روز او عبارت بودند از:
● سجده نماز ظهر طولانی نبود.
● هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد.
▫️راوی در سطر آخر افزوده بود که: دارم فکر میکنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم… !
╭━═━⊰❀❀⊱━═━╮
@ Khanjanidroos
╰━═━⊰❀❀⊱━═━╯