#همسرانه
اگر مشکلی وجود دارد که باعث به هم ریختن آرامش شما میشود، حتما آن را با همسر خود در میان بگذارید؛
مطمئن باشید که همیشه صحبت کردن و برقراری ارتباط با او بسیار تأثیرگذار است.
#آقایان_بدانند
🌟قرآن کریم در این باره میفرماید:
«و عاشِروهنَّ بالمعروف»؛
«شما مردان با همسرانتان به طور شایسته معاشرت کنید.»
🌟رسول اکرم (صلیالله علیه و آله) فرمودند:
برادرم جبرئیل در باره حقوق زنان به من خبر داد آنقدر در باره زنان سفارش کرد که من گمان کردم که جایز نیست برای مرد که به همسرش حتّی اُفّ و سخنی لطیفتر از گل بگوید،
بعد گفت:
«ای محمّد، در مورد زنان از خداوند بزرگ بترسید، زنان آنها امانتهای الهی هستند که شما آنان را به همسری گرفتهاید و به سبب سخن و کتاب خداوند و سنّت و شریعت پیامبر، به شما حلال شدهاند،
حقوق واجبی بر عهده شما دارند،
بنابراین با آنها با مهربانی رفتار کنید و دلهایشان را خوشحال کنید تا آنها هم با شما خوب زندگی کنند، در زندگی به آنها سخن زور نگویید و اذیّت و غضبناکشان نکنید.» .
📚 بحار الانوار ج ۱۰۳ ص ۳۵۱
@khanjanidroos
خیاطیمیگفت اگر شب جیبهای لباسهارو خالی
کنید لباسها زیباتر میمونن و خیلی بیشتر
عمر میکنند خالی کردنِ ذهن همین طوره، طی روز
مجموعهایاز آزردگیها پشیمونیو اضطراب را که:
اصلا خوب نیستند را تخلیـــــــــــــــه کنید
@khanjanidroos
#نکته_طلایی
هر نکتهای درباره دیگران که ما را آزار میدهد، سرنخی است برای شناخت و فهم بهتر ما از خودمان.
👤کارل گوستاو یونگ
@khanjanidroos
➕چگونه طلاق را پیش بینی کنیم؟
➖اجازه ورود به این چهار مهاجم را ندهیم .
1️⃣ مهاجم اول :
ایرادگیری . همیشه گلایه هایی از کسی که با او زندگی می کنید دارید . اما یک دنیا تفاوت میان گلایه و ایرادگیری وجود دارد .گلایه فقط متوجه یک عمل خاص از سوی همسر شماست . ایرادگیری همه جانبه تر است و با واژه های منفی درباره شریک زندگی شما همراه است.
2️⃣ مهاجم دوم :
بی احترامی .گوشه و کنایه و منفی بافی ،نوعی بی احترامی است . ناسزا گویی، پشت چشم نازک کردن ، پوزخند، تمسخرکردن، و شوخیهای گزنده . اهانت -بدترین مهاجم که روابط را مسموم می کند.
3️⃣ مهاجم سوم:
حالت دفاعی ،تعارض را تشدید می کندو به همین سبب مرگبار است.
4️⃣ مهاجم چهارم :
کشیدن دیوار سنگی و در خود فرو رفتن .مهاجم چهارم دیرتر از سه مهاجم دیگر وارد زندگی می شوند.
بحث با خشونت آغاز میشود ،ایرادگیری و اهانت به حالت تدافعی می انجامد که آن هم به اهانت و حالت تدافعی بیشتر منجر میشود.
❄️ @khanjanidroos
✅ رفع دشمنی برادران ایمانی
#تفسیر
🔶استاد #علی_صفایی
🌷و نَزَعْنا ما في صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ إِخْواناً عَلى سُرُرٍ مُتَقابِلينَ (47 حجر)
🍀 و آنچه از دشمنى و كينه در سينه هايشان بوده بركنده ايم كه برادر وار بر تخت هايى روبروى يكديگرند.
آنها كه همه يك هدف دارند، آنها هم مى توانند با هم درگير شوند محدوديت دنيا و تزاحم منافع، دنيا طلبان را به جان يكديگر مى اندازد.
آنها كه دنيا را مى خواهند، قدرت و رياست و ثروت و لذت و زن و شهوتى را طالب هستند، حتّى اگر برادر و فرزند باشند، به جان يكديگر مى افتند و اگر بتوانند حريف را مى شكنند و اگر نتوانستند، به تقسيم منافع و همزيستى مسالمت آميز روى مى آورند.
👈محدودۀ دنيا، نزاع آفرين و طوفان زاست.
همين طور مى شود كه خدا جويان هم، با يكديگر درگير شوند و ستيز كنند و كينۀ يكديگر را در دل بگيرند، كه اين شگفتى ندارد كه دنيا، هم دنياى محدود است و هم دنياى حجاب. آن هم حجاب هايى كه مستور هستند و به چشم نمى آيند.
🍃در اين آيه نكتۀ لطيفى هست و «نَزَعنا ما فى صُدُورهم من غلٍّ اخواناً على سُرُرٍ مُتقابلينَ» خدا مى فرمايد كه در بهشت ما، كينه هاى دل هاى آنان را برمى داريم، كه اينها برادران هم بوده اند و به خاطر ما درگير شده بودند و ما كينه هاشان را صاف مى كنيم.
چون پيداست اگر كينه ها به خاطر دنيا باشد، بوى بهشت را از هزار سال راه نمى يابند. از اين كه در بهشت روبروى هم نشسته اند و كينه هاشان را خدا برداشته، معلوم مى شود كه در حجاب بوده اند و دوست خود را نمی شناخته اند.
@khanjanidroos
🔴 انجمن حجتیّه: امام زمان(ع)، ڪارساز امام خمینی و نهضتش بود.‼️
گویا انجمن حجتیه به امدادهای غیبی از جانب امام زمان(علیه السلام) برای به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی و عنایات ایشان به حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) معتقد بوده است! چرا ڪه در یڪی از جزوات خود در سال ۵۹ مینویسد:
🖋« در دوران معاصر تاریخ شیعه، دقت در حوادث و وقایعی ڪه در دوران نضج انقلاب اسلامی ملت ایران یڪی پس از دیگری به وقوع پیوست و توجه به پیروزی شگفت انگیز این نهضت ڪه در رابطه با انتساب رهبر ڪبیر این انقلاب با امام عصر ارواحنا فداه به عنوان نایب عام آن حضرت در دوران غیبت ڪبری صورت گرفت، میتواند به خوبی نشان دهنده ⚡️حضور ڪارساز امام زمان علیه السلام در صحنه حیات امّت اسلامی باشد.
✅ ڪه در واقع اگر تأییدات و رهنمودهای آن حضرت در ڪار نبود، قطعاً تحقّق این همه پیروزی با آن ضایعات مختصر امڪان پذیر نمی بود و این تأییدات غیبی، بارها از زبان رهبر انقلاب اسلامی ایران خطاب به ملت ایران بیان شده است.
و چنین است ڪه امت در دوران غیبت امام، نه تنها بلاتڪلیف نمانده بلڪه زمینه تحقق این رهبری مع الواسطه فراهم شده است و آنجا ڪه مردم با شور و عشق و ایمان و تلاش به میدان آمده، ضمن شناخت موضع صحیح امام و امامت در جامعه، به راستی به ندای نایبان و نمایندگان عام امام پاسخ مثبت دهند، امڪان بهره وری نسبی از آن ڪانون نور فراهم خواهد آمد.»
📚 منبع: ڪتابچه سپیده امید، هدیه انجمن حجتیه در نیمه شعبان ۱۴۰۰ه.ق، ص۵۹
🔷 در مطلب فوق، نڪات و پرسشهای مهمّی نهفته است ڪه به آنها پرداخته خواهد شد.
@khanjanidroos
🔴 #ڪدام_را_باور_ڪنیم⁉️
علیرغم اینڪه سران انجمن حجتیه در اعتقاد و عمل، با نهضت امام خمینی و تشڪیل #حڪومت_اسلامی در عصر غیبت مخالف بودند، پس از پیروزی انقلاب چنان تغییر موضع دادند ڪه به فرموده امام راحل، گویا «انقلابی تر از انقلابیون» شدند❗️پیش از این، یڪ نمونه از مواضع پس از انقلاب انجمن تقدیم شد.
اما پیرامون عبارات مذڪور چند نڪته قابل تأمل وجود دارد:
۱- چگونه است ڪه انجمن حجتیه اعتقاد به نیابت عام امام خمینی (ره) داشت، اما رهبر این گروه به ایشان دشنام میداد⁉
۲- چگونه در متن فوق به «ڪارساز بودن و تاییدات غیبی و رهنمودهای امام زمان جهت پیروزی این انقلاب» تصریح میشود، اما نه تنها در همان زمان بلڪه هنوز هم اڪثریت اعضای انجمن، به تبعیت از شیخ محمود #حلبی ، ضد انقلاب بوده و هستند⁉️
۳- چگونه است ڪه یڪی از استدلالهای انجمن در مخالفت با انقلاب، هدر دانستن خونها بود اما در اینجا به «پیروزی فراوان با ضایعات مختصر» اعتراف میشود⁉️
⚡️جالب آن ڪه دهها مورد دیگر از اینگونه مواضع انجمن، پس از پیروزی انقلاب موجود است ڪه انشاءالله به تدریج تقدیم میشود.
✅ در آینده تفاوت #نفاق و #تقیه را توضیح خواهیم داد.
@khanjanidroos
🔴 امام خمینی: همه چیز در اختیار من است، اما خودم در اختیار خودم نیست!
💠 بدانید ڪه ما همه این جلسات را مدیون امام هستیم. خیلی امام به گردن ما حق دارند.⚡️آن وقت یڪ مشت آدمهای نفهم، میگویند امام چطوری میتواند جواب این خونها را بدهد!؟❗️ تمام این شهدایی ڪه به مقام عندیّت "عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ" رسیدهاند، همه اینها مدیون هدایتهای امام هستند. حالا اینها برمیدارند قضیّه را برعڪس میڪنند! اصلاً نمیشناسند امام ڪه بوده؟ چه جایگاهی داشته؟ چه عظمتی داشته؟
عارف بزرگوار مرحوم آیت الله بهاءالدّینی در تابستان روی پشت بام میآمدند و نماز میخواندند. تعداد محدودی شاید مثلاً ده ، بیست نفر در این نماز شرڪت میڪردند. در یڪی از نمازها وقتی همه رفتند، بنده بودم و یڪ طلبهای نشسته بودیم. عرض ڪردیم ڪه آن جریان ولایت تڪوینی امام چه بوده؟ از زبان خودتان میخواهیم بشنویم. ایشان فرمودند:
✅ « من یڪ روز به امام عرض ڪردم ڪه این حرڪت شما الهی است، امّا نفوس آمادگی ندارد! امام فرمودند: "آقای بهاءالدّینی همه چیز در اختیار من است، خودم در اختیار خودم نیستم!" ما خیلی تعجب ڪردیم!! ولی بعدها فهمیدیم ڪه مطلب همین طور است ڪه امام فرمودند. همه چیز در دستشان بود.» خب این را امام همین طوری بدست نیاورده است.
خدا رحمت ڪند مرحوم آیت الله آقا سید ابوالفضل خوانساری را. آن ڪسی ڪه امام میفرماید: "گاهی هم بعضیها بودند در درس فصوص آقای شاه آبادی شرڪت میڪردند" منظورشان همین آقای خوانساری بوده. ایشان میفرمودند:
🔸«امام جوان بود. من از حجره بیرون آمدم، دیدم ایشان در آن زمستان سرد قم، آمده ڪنار حوض مدرسه فیضیه، حوض به شدت یخ زده بود، یخ قطوری بود. دیدم امام آستینش را بالا زده، و با آرنج همین طور دارد روی این یخ میڪوبد تا یخ را بشڪند و بتواند وضو بگیرد برای نماز شبش! یخ را شڪست، وضویش را گرفت، رفت یڪ گوشهای ایستاد نمازش را خواند.»
این مربوط به دوران مجردی امام است. آن پشتوانه معنوی، این آدم را در اختیار ما قرار میدهد ڪه از انوار و برڪاتش نه فقط من، نه فقط شما، نه فقط ایران، بلڪه دنیا دارد بهره میبرد. اولیای الهی دعایش میڪنند. عرشیها او را دعا میڪنند.
متن ڪامل سخنرانی:👇
http://jvan.me/1CbK
@khanjanidroos
🔴 حواستان را جمع ڪنید ...❗️⚠️❗️
💠 خرداد ماه سالروز صدور پیامی مهمّ از جانب حضرت امام #خمینی (ره) خطاب به فقهای شورای نگهبان است. اوّلین جایی ڪه ایشان به طور رسمی از لفظ "انجمن حجتیّه" استفاده ڪردند، در این پیام بود. این پیام در زمانی صادر شد ڪه بین دو نفر از جناحهای درون نظام درگیری لفظی شد. آیت الله #خزعلی (عضو فقهای شورای نگهبان ڪه به حضور در جناح راست شناخته میشد) در سخنرانی خود به محمد سلامتی(نماینده وقت مجلس و از فعّالان جناح چپ) نسبت ناروایی داده بود. ظاهر قضیه هیچ ربطی به انجمن نداشت امّا امام در پیام خود پس از نصیحت به فقهای شورای نگهبان، در پاراگراف پایانی بدون هیچ مقدمه ای اینگونه نوشتند:
«همه باید توجه ڪنیم ڪه آلت دست بازیگران سیاسی نشویم. باید سعی شود آقایان به عنوان منبری پرخاشگوی ڪه تا این مرحله حاضر است پیش رود معرفی نشوند. شما نگویید آنها به ما بد میگویند و ما با این صحبتها جواب آنها را میدهیم. آنها ڪه به شما بد میگویند، پست مقدس شورای نگهبان را ندارند. شما در مڪانی نشستهاید ڪه باید خیلی از مسائل را با سڪوت و وزانت خویش حل ڪنید. ⚡️حواستان را جمع ڪنید ڪه نڪند یڪمرتبه متوجه شوید ڪه انجمن حجتیهایها همه چیزتان را نابود ڪردهاند.‼️ من به شما آقایان علاقهمندم ولی لازم میدانم گاهی ڪه مسئلهای را میبینم تذڪر دهم.»
منبع: صحیفه امام ،ج۲۱، ص۵۷۹
http://jvan.me/1Cjl
✅ نڪته بسیار مهم این است ڪه این پیام در خرداد ۶۷ یعنی حدود پنج سال بعد از تعطیلی انجمن صادر شد و نشان دهنده آن است ڪه امام نه تنها #تعطیل شدن انجمن را باور نداشتند، بلڪه این گروه را همچنان در پشت پرده، فعّال دانسته و تا حدّ زیادی نسبت به آنان احساس خطر میڪردند.
✅ نڪته مهم دیگر آن ڪه این پیام در سطح جامعه پخش نشد و حتی در چاپ های اولیّه ی صحیفه ی امام نیز وجود نداشت. بعدها در ضمیمه ای ڪه به انتهای جلد بیست ویڪم اضافه شد، این پیام نیز به چاپ رسید.
@khanjanidroos
🔴 امروز روز آخر ماه ذی حجه یعنی آخرین روز سال قمری میباشد.
🔵 طبق روایتی که مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال ذکر کرده است،
⬅️ هرکس در این روز، دو ركعت نماز بجا آورد، و در هر ركعت یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره قل هو اللّه احد و ده مرتبه آیة الكرسی را بخواند و پس از نماز بگويد:
⬅️ اللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِي هَذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَيْتَنِي عَنْهُ
وَ لَمْ تَرْضَهُ وَ نَسِيتُهُ وَ لَمْ تَنْسَهُ وَ دَعَوْتَنِي إِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرَائِي عَلَيْكَ
اللَّهُمَّ فَإِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِي وَ مَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ يُقَرِّبُنِي إِلَيْكَ
فَاقْبَلْهُ مِنِّي وَ لا تَقْطَعْ رَجَائِي مِنْكَ يَا كَرِيمُ
✅ شيطان فریاد مى زند: واى بر من، آنچه در اين سال عليه او رنج بردم، همه را خراب كرد.
✅ و سالى كه گذشت براى او گواهى می دهد، كه سالش را ختم به خير نمود.
@khanjanidroos
⚫️⚫️⚫️
✅عالم ربانی حضرت ایت الله یعقوبی قائنی:
🌑 این شبها اگر انسان حاجتش را از خداوند نگیرد، دیگر کوتاهی از خودش است، وگرنه درهای رحمت الهی باز است.
از ناحیهی خداوند متعال، منعی نیست؛ اگر نداد، انسان باید بداند که در خودش نقصی هست. باید در خودش جستجو کند و ببیند آن نقص چیست؟
⚫️⚫️
@khanjanidroos
🔆لا يوجد ما يسمى وقت متأخر كي تبدأ في تحسين نفسك...
ولا يوجد سن محدد للوصول للأفضل
طالما قلبك مازال ينبض لديك كل يوم فرصة.
✍براي شروع ترقي و بهتر کردن
خودت هرگز چیزی به نام دیر وقت
نیست..
و سن معينی برای رسیدن به بهترینها
وجود ندارد..
تا زمانی که قلبت میتپد..هر روز
فرصتي براي توست..
@khanjanidroos
⚫️شاخص های شیعه در کلام سیدالشهدا
امام حسین (ع) 3 شاخص را برای شیعه برشمردند که ما باید هم به لحاظ فردی و هم به لحاظ جامعه ببنیم که شیعه هستیم یا نیستیم. فرمودند که همه قلب شیعه را که بگردی، یکی از این سه تا نیست و اگر بود، شیعه ی ما نیست. فرمودند:
1️⃣کینه: شیعه بی کینه زندگی میکند و از هیچکس کینه ندارد و به دنبال انتقام گرفتن شخصی از هیچ کس در زندگی اش نیست.
2️⃣خیانت و میل به خیانت در قلب شیعه نمی بینی.
3️⃣در زندگی شیعی فریب دیده نمی شود. به هیچکس دروغ نمیگوید.
▪️حسن رحیم پور ازغدی، گزیده ای از سخنرانی «تا ابد حسین (ع)»
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
@khanjanidroos