عاقلترین مردم کسی است که در مجازات کردن نادان از سکوت فراتر نرود.
امام علی (ع)
———🌻⃟—————
@rkhanjani 🌱
🔶 از کجا میشه متوجه شد که دینداری و اخلاق خودمون و آدمهای اطرافیانمون چقدر واقعی و درست هست؟
این سوال خیلی مهمیه و در شناخت افراد خیلی موثر هست.
✅ اگه کسی میخواد متوجه بشه دینداری یک فرد واقعی و عمیق هست باید به یه چیز توجه کنه
اینکه دینداریش آیا از سر ضعف روحی هست یا قدرت بالای روحی؟
👈🏼 در حقیقت مهمترین شاخص ایمان، "داشتن قوت و قدرت روحی" هست.
💢 خیلی وقتا یه خانم یا آقایی به خاطر دین و ایمان یه نفر باهاش ازدواج میکنه بعد میبینه که اون طرف چه جانوری هست!
⭕️ بعد هی خودخوری میکنه و میگه مگه خدا نگفته با آدم باایمان ازدواج کن! بیا اینم از آدم با ایمان!😤
نه دیگه! نشد! آدم با ایمان که میگن باید ایمانش از سر قوّت روحیش باشه نه از سر ضعفش.
💢 دینداری اصلاً به ریش و تسبیح و چادر و نماز و روزه و .... نیست. به این هست که آدم چقدر شجاعت در مبارزه با نفس داره...
💞 @rkhanjani
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پاسخ به سه شبهه در مورد حقوق زنان
❶ چرا دیه مرد ۲برابر دیه زنه؟؟
❷ چرا ارث مرد دو برابر زنه؟
❸ چرا حق حضانت فقط برای مرده؟
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب 🎓
🌾🌾🌾
🌾🌾
🌾
#جرعهایازدریایافتتاح🌊
إلهی!!!
رحم کن بر بنده جاهلت😞
🍁🍁🍁〰〰〰
💗فرازی از
دعای زیبای #افتتاح📖
#پروفايل 🦋
#رمضان 🌜
#تولیدی_کامل
🌸 @hejabuni I دانشگاه حجاب 🎓
❇️آیتالله فاطمینیا:
🔸فرد وارد بازار قیامت می شود، فکر می کند خبری است. تعجب می کند خدایا پس چه شد؟ نمازها، عمره ها؟ می گویند تو دل شکستی. ریا کردی. زهر زبان ریختی.
🔹جوان عزیز اگر عروج می خواهی، می خواهی به جایی بررسی از خانه خودتان شروع کن! دل خواهرت را شکستی. برو درستش کن. دل مادر و پدر را شکستی. از خانه شروع کنید.
#پند_علما
———🌻⃟————
@rkhanjani 🌱
🍃 پرسش:
آيا چک کردن گوشي همسر خوب است يا بد در صورتي که احساس خيانت کنيم؟
🍃 پاسخ:
چک کردن گوشی همسر گرچه ابتدائا کار بدی نیست ولی زمانی که موجب از بین رفتن اعتمادها و حریم خصوصی شود شکاکیت است. شكاكيت در حد كم نشاندهنده تعصب، دوست داشتن و غيرت است و باعث حفظ خانواده از برخي آسيبها ميشود ولي حساسيت و بدبيني بيش از اندازه مثل يك بيماري عفوني است كه اگر به موقع درمان نشود، عفونت ناشي از آن، سراسر بدن را فرا ميگيرد، اعضاي او را از كار مياندازد و به نابودي ميكشاند. بنابراين فرد بدگمان و بدبين كسي است كه برداشتهاي ذهني خود را از ديگران بر وجه زشت و نادرست حمل ميكند، در حالي كه ميتواند آن افكار خود را بر وجه شايستهتري نيز تعبير كرد.
در نسبت دادن يك كار به ديگري بايد به آن يقين داشت و ما تا يقين نداشته باشيم كه فردي عمل بدي انجام داده, نمي توانيم با قطع و يقين اظهار نظر كنيم. به صرف احتمال چيزي نميتوان آن را مسلم انگاشت و بر اساس آن اقدام كرد. قران كريم و احاديث اهل بيت ما را از گمانهاي بي جا باز ميدارند. قرآن كريم ميفرمايد: يأيُّهَا الّذِينَ ءامَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيراً مِّنَ الظَّنِّ إنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إثمٌ» اى كسانى كه ايمان آوردهايد! از بسيارى از گمانها بپرهيزيد؛ چرا كه بعضى از گمانها گناه است. (سوره حجرات، آيه12).
جهت برخورد صحيح با اين شک ها و افزايش اعتماد بيشتر راهکارهايي را تقديم مينماييم.
- توجه به حساسيتهاي طبيعي: برخي واكنشهاي محبتي در ارتباط با ديگران از طرف يك خانم جوان به خاطر طبيعت روحيات زنانه و حالات شديد عاطفي اوست. در اين راستا شهيد مطهري (ره) ميفرمايند: «خوشبختي براي يك زن يعني به دست آوردن قلب يك مرد و نگاهداري او براي تمام عمر.» مقداري از اين حساسيتها در زنان طبيعي است؛ چون همواره ترس از دست دادن همسرشان را دارند؛ اما مهم پيدا کردن مرز حساسيت طبيعي و افراطي است که در فقط در صورت شناخت بيشتر و اعتماد بيشتر محقق خواهد شد.
- گفتگوي صميمانه: براي اينكه بتوانيد بر او تأثير مثبت بگذاريد اعتماد و محبت بين شما دو چندان شود، اوقاتي را تعيين كنيد كه با صداقت با هم به گفتگو و تفاهم بپردازيد.
- تبادل عاطفي: دوام و استحكام پايههاي زندگي مشترك، نياز مستمر به ايثار عواطف صادقانه و صميمانه دارد. سعي كنيد در قلب، كلام و رفتار، همسر خود را بيشتر از گذشته مورد مهر و محبت قرار دهيد.
- از بين بردن زمينههاي بدبيني: سعي کنيد زمينههايي که موجب بدبيني ميشود، خودداري کنيد. روي روابط ايشان با نامحرمان حساسيت نشان ندهيد و همواره به اين موضوع توجه کنيد که خود ايشان هم مراقب اين موضوع است.
- همسرتان را درک کنيد: شما ذهنيتهاي منفي نسبت به همسرتان داريد که لازم است ضمن بررسي اين ذهنيتها آنها را از بين ببريد. اين کار را در زمان آرامش و ارتباط کلامي بيشتر انجام ميشود تا تأثير بيشتري داشته باشد.
- کنترل افکار بدبينانه: سعي کنيد افکار بدبينانه خود را در مورد همسرتان کنترل کنيد و اين افکار را همواره با دلايل عاقلپسند همراه سازيد. مثلا اگر نامزتان با فروشندهاي صحبت کرد اين دليل را براي خودتان در جواب افکار صادر کنيد که به لحاظ شرعي صحبتهاي عادي و کاري بين محرم و نامحرم بدون اشکال است. با اقامه اين دلايل ميتوانيد بر افکارتان غلبه کنيد.
@rkhanjani