🔵🔵🔵
🔴🔴
🔵
امام سجاد علیه السلام :
اَلمُنتَظِرونَ لِظُهورِهِ أفضَلُ أهلِ كُلِّ زَمانٍ
منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمانند.
🔘بحارالأنوار(ط-بیروت) ج52
@khanjanidroos
✅از دست همسرم خسته شدم همش تو شبکه های مجازی .حالم خیلی خرابه .باید چکار کنم که خودم به ارامش برسم .چون اون را نتونستم درستش کنم .هروقت درست میشه بعد از چندماه دوباره شروع میکنه .برای ارامش خودم چکار کنم?
✅با خواندن سوال شما متوجه نگرانیهای وسیع و عمیق و نیز شرایط بدی که در حال تجربه آن هستید شدیم و عمیقا از بروز چنین شرایطی برای شما متاسفیم.
هر چند تقاضای اصلی شما، ارائۀ راهکارهایی برای رسیدن به آرامش خودتان هست، اما باید بدانید که علت نداشتن آرامش، تنش روانی و ذهنی هست که سبب اصلی آن را رفتار همسرتان عنوان نموده اید. از همین رو آرامش کامل زمانی برای شما رقم خواهد خورد که بتوانید مشکل همسرتان را هم حل نمایید. به عبارت دیگر زمانی می توان آرامش را مجدد تجربه نمود، که علل از بین رفتن آرامش را شناسایی کرد. اطلاعات لازم از سؤال شما به دست نمی آید و نمی دانیم که شما چه راههایی را برای حل مشکل ارتباط همسرتان در فضای مجازی با نامحرم را امتحان کرده اید. و همچنین نمی دانیم چند سال است شما با همسرتان ازدواج کرده اید و این مشکل از چه زمانی آغاز شده است؟ لذا هر چند به نظر می رسد شما از تغییر دادن همسرتان ناامید شده باشید اما اگر احتمال می دهید کارهایی که انجام داده اید ناقص است و می توان راههای مؤثر دیگر را امتحان کرد، دست از این کار برندارید و با راهنمایی مشاور و کسب مهارتهایی شرایط را تغییر دهید. یکی از مسائل مهمی که باید به آن توجه داشت در ارتباط همسرتان با نامحرمان در فضای مجازی این مطلب است که اساساً چرا و به چه دلیلی همسرتان این نوع ارتباط را تجربه می کند. دلایل خیانت همسران متفاوت است به عنوان نمونه کم شدن عشق و علاقه میان زوجین یکی از دلایل می تواند باشد؛ برخی مردان پس از مدتی زندگی زناشویی عشق و علاقه خود را به همسرشان از دست می دهند، و سعی می کنند مسیر دیگری را انتخاب کنند. برخی دیگر که به همسرانشان خیانت می کنند در توجیه رفتار نادرست خود ، رفتارهای زشت، نق زدن های دائمی و نزاع ها و مجادله های همسر خود را عامل رفتار خود می دانند. گاهی مردان عدم جذابیت همسر خود را از عوامل دیگر می دانند و گله مند هستند از این که همسرشان دیگر مانند سابق به ظاهر خود نمی رسد و توجه چندانی به آرایش و پوشش خود ندارد؛ بررسی کرده اید که به چه دلیل این کار را می کند و چه توجیهی برای رفتارهای خود دارد؟ (هر چند تحت هر شرایطی ارتباط با نامحرم مجوز پیدا نمی کند، اما شناخت علل کمک می کندکه مشکلات سریعتر و دقیقتر حل شود) بررسی کرده اید که آیا از ارتباط با شما راضی است؟ آیا از همه لحاظ تأمین می شود؟ گلایه ها و شکایت های او چیست؟ گاهی هم ممکن است مشکلی از طرف شما نباشد و او دست به این کار بزند و اگر بدون هیچ دلیلی این کار را انجام می دهد، مشکل او باید توسط روان شناس پیگیری و درمان شود.
همچنین ببینید در آن دوره ای که همسرتان دست از این کار می کشد، شرایط چه تغییری می کند و چه اتفاقاتی باعث این وقفه می شود، به آن ها توجه کنید و سعی کنید عواملی که همسرتان را به آن سمت نمی کشاند تقویت کنید.
اما خود شما موازی با کارهایی که برای تغییر همسرتان انجام می دهید نباید نشاط خود را از دست دهید. به این نکته توجه داشته باشید که عدم آرامش شما نه تنها کمکی به حل مشکل زندگی زناشویی شما و ارتباط این چنینی همسرتان نمی کند، بلکه باعث از بین رفتن روحیۀ مثبت و نشاط خودتان می شود. و این مسأله می تواند منجر به مشکلات روحی مانند افسردگی شود. برای شادابی، نشاط و به دست آوردن آرامش خود لازم است کارهایی را انجام دهید. برنامه ریزی هدفمند و جزیی روزانه، فراگیری آرامش عضلانی یا ریلکسیشن که در کتابها و سایتهای مختلف موجود هست، ورزش و تحرکات بدنی (در برنامه روزانه قرار داده شود)، پرهیز از تنهایی و افزایش تعاملات مناسب اجتماعی از جمله کارهایی هستند که به آرامش شما کمک می کند. همچنین علائق خود را شناسایی کنید و سعی کنید آرامش را از طریق توجه به علائقتان، به دست بیاورید. در مسیر نیل به آرامش از عبادت و انجام امور معنوی هم غافل نشوید. اما در آخر باز هم تکرار می کنم، خداوند ازدواج را مایۀ آرامش قرار داده، پس با شناسایی علل مشکل همسرتان و مراجعه مشترکتان به مشاور آرامش را برای خودتان به ارمغان بیاورید
@khanjanidroos
مسیربندگی
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
آنچه در راه خداست ماندنی خواهد بود.
در حدیثی آمده است که روزی عمر در مشربه ام ابراهیم (محلی در نزدیکی مدینه ) خدمت پیامبر (صلی اللّه علیه و آله و سلّم ) آمد در حالی که بر حصیری از برگ خرما خوابیده بود و قسمتی از بدن مبارک او روی خاک قرار داشت، و متکائی از الیاف درخت خرما زیر سر داشت، سلام کرد و نشست، گفت :
تو پیامبر خدا و بهترین خلق او هستی، کسری و قیصر بر تختهای طلا و فرشهای ابریشمین می خوابند، ولی شما اینچنین! پیامبر فرمود: اولئک قوم اجلت طیباتهم، و هی وشیکة الانقطاع و انما آخرت لنا طیباتنا:
(آنها گروهی هستند که طیباتشان در این دنیا به آنها داده شده، و به زودی قطع می شود، ولی طیبات ما برای قیامت ذخیره شده است.)
مجمع البیان جلد 9 صفحه 88
تفسیر نمونه جلد 21 صفحه 348
@khanjanidroos
شب ولادت تو عيد سيدالشهداست
دلم خوش است كه ميلاد اكبر ليلاست
تو آمدي كه بگويي حسين تنها نيست
و تا قيام قيامت حسين پا برجاست
ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان بر عاشقان مبارک باشد
@khanjanidroos
✅چطور به سوالات جنسي کودکان خود پاسخ دهيم که در عين رفع ابهامات کودک موجب تشديد کنجکاوي هايش نشويم! ايا اسلام در اين مورد راهکاري دارد؟
✅براي پاسخ دادن به اين گونه سؤالات رعايت نكات زير لازم است:
1- دستپاچه نشويد و آرامش خود را حفظ كنيد. واكنش ها رفتاري ما مورد دقت آنها است. بنابراين بايد عادي بود.
2- كودكان ضريب هوشي و كنجكاوي و زيركي و رشد هيجاني و جنسي متفاوتي دارند .بنابراين نسخه يگانه اي براي تمام كودكان نمي توان پيچيد. به كودكي ممكن است بگوييد ان شاالله بزرگ شدي متوجه مي شوي قبول كند و ذهنش آرام شود ولي ديگري ممكن است خودش دنبال يافتن پاسخ از راه هاي مختلف باشدو چه بسا اطلاعات نادرستي كسب كند.
بنابراين والدين و مربيان بايد تفاوت هاي فردي و شخصيتي و رشدي كودكان را متوجه باشند.
3- براي پاسخ دادن از دروغ استفاده نشود. دروغ اعتماد كودك به ما را سلب مي كند.
4- از خود كودك بپرسيد نظر خودت چيست؟ وقتي پاسخ داد ،هم سطح اطلاعاتش را متوجه مي شويد و هم متوجه اشتباهاتش مي شويد و مي توانيد آنها را اصلاح كنيد و اطلاعات درستش را تأييد كنيد.
5. با سؤالات او تند برخورد نكنيد.نبايد احساس كند پرسيدن جرم است و فرد بد يا بيماري است كه اين سؤالات در ذهنش آمده است. شوخي كنيد تا راحت باشد در عين حال حيا رعايت شود.
6. دايره المعارف ها و موزه ها و باغ وحش ها و كتاب هاي آموزشي زمينه مناسبي است براي آموزش جنسي و زوج هاي كودكان.
بهتر است پرسش هاي دختر را مادر يا عمه يا خاله اش كه باتجربه است و با هم صميمي هستند پاسخ دهد و پاسخ سؤالات پسر را پدر يا عمو يا دايي بدهد.
7. در پاسخ از واژه هاي نامأنوس و قلمبه سلمبه كه از درك كودكانه دور است استفاده نكنيد.
8. اسلام توصيه هاي زيادي براي تربيت جنسي كودكان كرده است كه جنبه پيشگيرانه قوي دارد. برخي از توصيه ها مربوط به روابط همسران است برخي براي مديريت روابط فاميلي و دوستي هاست. گروهي براي تنظيم رفتار والدين با كودك است. مثلا والدين نبايد نزد كودك پوشش نامناسب داشته باشند. اينترنت و ماهواره نبايد آزادانه در اختيارشان باشد. وقتي به منزل اقوام مي رود مطئمن شوند كه زمينه هاي انحراف جنسي در كار نيست. از همخوابي كودكان اجتناب كنند. لباس هاي زير كودك را تنگ و چسبان و مصنوعي انتخاب نكنند. زمينه ورزش را برايشان فراهم كنند.
منبع براي اطلاع بيشتر
1. تربیت جنسی در اسلام،پدیدآورنده؛حافظ ثابت
2. تربیت جنسی: مبانی، اصول و روشها از منظر قرآن وحدیث،؛علی نقی فقیهی،
3. پرسشهای کودکانه و پاسخ های شما، ترجمه فرهاد سوری
4. خانواده و مسائل جنسي كودكان، دكتر علي قائمي
5. دنياي نوجوان،پدیدآورنده؛ محمدرضا شرفي
6. کلیدهای آموزش و مراقبت از سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان
7. هفت روش پیشگیری از انحرافات
8. مشکلات جنسي جوانان، پدیدآورنده؛ ناصر مکارم شيرازي
9. رهايي از خودارضايي: ابوالقاسم شهباز
🌺
☘🌺@khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
🍃ولادت حضرت علی اکبر مانندترین به اشرف مخلوقات و به خلق و خوی احمدی ، نزدیکترین، مبارک باد .
@khanjanidroos
#نکات_زندگی
هیچ کس نمیتونه توی زندگی شما و همسرتون سرک بکشه!
مگر اینکه شما یا همسرتون از قبل چراغ سبز رو بهش نشون داده باشید..
در این موارد #قاطع باشید و اجازه دخالت ندید..
@khanjanidroos
✅ممکن است در اطرافیان خود زوجهایی را دیده باشید که مشکل خاصی با یکدیگر ندارند اما #دخالت_های_والدین ، آرامش را از زندگی آنها گرفته است. شاید هم خود شما با این مشکل درگیر هستید. مسلم است در این گونه مواقع به دلیل جایگاه پدر و مادر نمیتوان هر برخوردی داشت و یا ارتباط را قطع کرد؛ بلکه باید با سیاست و آرامش با این مشکل این گونه روبرو شد.
💚💚
💥همدل باشید
مهمترین نکته در زندگی_مشترک، همراهی همسران در هر مشکلی است. اگر شما و همسرتان حرفتان یکی باشد و برای برخورد با مشکلات توافق داشته باشید، قدم بزرگی در آرامش زندگیتان برداشتهاید. در این صورت اطرافیان نمیتوانند شما را علیه همسرتان و یا بالعکس تحریک کنند. پس بهتر است با همسرتان در مورد این مشکل صحبت کنید و به جمعبندی مناسب برسید.
💛💛
💥استقلال خودتان را نشان دهید
برخی از والدین به تصور اینکه فرزندانشان هنوز راه و چاه زندگی را بلد نیستند و به نیت نصحیت، در زندگی آنها دخالت میکنند. در این صورت بهتر است شما و همسرتان در موقعیتهای مختلف استقلال خود و زندگیتان را نشان دهید. مثلا اگر کسی درمورد کاری نظری داد، شما بگویید باید با همسرم مشورت کنم و اگر به توافق رسیدیم، انجام می دهیم و یا اینکه برای هر مشکل کوچک و بزرگی به آنها متوسل نشوید و خودتان آن را مرتفع کنید. دوران_نامزدی بهترین زمان برای نشان دادن این استقلال است. چرا که هر رابطهای همانطور که شروع شود ادامه پیدا میکند و تغییر روش سخت خواهد بود. پس بهتر است از همان روزهای اول استقلال زندگی مشترکتان را اعلام کنید. نکته مهم دیگر داشتن استقلال مالی است. اگر شما از نظر مالی به یکی از خانوادهها وابسته شوید، امکان بیشتر شدن دخالتها بیشتر میشود.
💥رفت و آمدها را مدیریت کنید
افراط در برقراری روابط با خانواده طرفین منجر به بیشتر شدن دخالتها میشود. بهترین نوع ارتباط، ارتباطی رسمی در عین صمیمیت همراه با حفظ احترام بزرگان است. سعی کنید منزلتان از هر دو خانواده با فاصله باشد. البته که نزدیکی به منزل مادری، آرامشبخش است اما از قدیم گفتهاند دوری و دوستی! پس مراقب نزدیکیهای بیش از حد باشید. سفره دلتان را پیش هرکسی باز نکنید و مشکلات شخصی زندگی مشترکتان را حتی برای نزدیکانتان بیان نکنید. در این صورت باید منتظر دخالت و نصیحت دیگران باشید.
@khanjanidroos
✅مانع دخالتهای بیجا شوید✨
هرگز دلسوزی و مشورت را دخالت قلمداد نکنید، گاه شنیدن سخن اطرافیان بویژه والدین خالی از لطف نیست و منفعتهایی در پی دارد، اما این به معنای حضور هر لحظهای و بیموقع آنان در زندگی نیست. کسی که در زندگی شما دخالت میکند، معمولا فرد خودرای و همه چیز دانی است که همیشه کفایت دیگری را نادیده گرفته و سعی دارد در هر مورد ریز و درشتی، نظر خود را اعمال کند و اگر جز به نظر او رفتار شود، قطعا فرد را تحقیر و سرزنش میکند.برخورد با دخالت خانواده همسر و جواب دادن به آنها بدترین انتخابی است که نهتنها باعث از بین رفتن احترام میشود، بلکه در طولانیمدت به روابط همسران آسیبهای جدی وارد میکند، برای مقابله با دخالتهای خانواده همسر از تدابیر زیر استفاده کنید:👌👇
تغییر را از خودتان شروع کنید✨
به خودتان حق میدهید در خانه پدری برای هر چیزی اظهارنظر کنید، از چیدمان خانه گرفته تا برنامه مسافرت، اگرچه شاید این کار دخالت نباشد، اما معنای یک مشاوره اجباری دارد. اگر اهل مشاوره دادنهای اجباری به خانواده خود یا همسرتان هستید بهتر است ترک این رفتار کنید، چون در غیر این صورت باید منتظر مشاورههای اجباری آنان نیز باشید.🌹🍃
@khanjanidroos
✅دخالت دیگران
از جمله عواملی که روابط سالم بین زن و شوهر را متزلزل می کند، دخالت دیگران به خصوص والدین همسر در حریم زندگی است. گرچه این عمل به جهت علاقه وافر و با انگیزة راهنمایی انجام می شود، اما گاه می تواند فرد را تحریک کرده و موجب درگیری و اختلاف بین زوجین شود.
در مواردی مقایسه وضعیت زندگی فرد با زندگی بستگان یا آشنایان، زمینه های نارضایتی از زندگی را فراهم مینماید، به طوری که زن، شوهر خود را وادار میکند تا از هر طریق ممکن، سطح زندگی را ارتقا دهد. بدین منظور با برخوردهای نامناسب و غیر منطقی، زیاده خواهی های خود را طلب می کند. از این زمان، فضای صمیمی و پر از محبت و احترام متقابل میشکند و اختلاف ایجاد می شود
. متأسفانه این مسئله، اخیراً در جامعة ایران بسیار شایع شده است. بر اساس پژوهش های انجام شده درصد قابل توجهی از زنان و مردان علت جدایی از همسرانشان را دخالت خویشاوندان و آشنایان میدانند، تحقیقات نشان می دهد که از بین عوامل مختلف طلاق (نظیر ناسازگاری های رفتاری و اخلاقی، دخالت خویشاوندان و آشنایان، تنفر از همسر و اعتیاد همسر به مواد مخدر) دخالت دیگران، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
@khanjanidroos
🌺صبر در روابط خانوادگی
🔰یعنی به فکر انتقام نباش؛ تلافی نکن؛ به روی خودت نیاور؛ نگویید که با این کارها او جَری می شود؛ اصلاَ در ازدواج بحث از جری شدن نیست؛ بلکه باید گذشت کرد؛ به روی خود نیاورد و چشم پوشی کرد.
◀️البته به خاطر داشته باشید که نتیجه ی چنین رفتاری از سوی شما، الزاماً به نتیجه ی زود هنگام منجر نمی شود. نگویید که یکی دو بار امتحان کردم و همسرم جری تر شد؛ این نقد ماجراست؛ اما در دراز مدت، ثمره ی شیرین آن را خواهید دید.
✅نهالی که می نشانید، دیر به بار می نشیند اما پر و شیرین به بار خواهد نشست.
🔰درواقع اگر خانم می بیند شوهرش دچار یک انحراف می شود، فرضاً در یک جریان غلطی می افتد، اول کسی که باید او را حفظ کند زن است و یا متقابلاً اولین کسی که باید زن را حفظ کند شوهر اوست. البته حفظ کردن با محبت و زبان خوش و منطق و برخورد مدبرانه و حکیمانه حاصل می شود؛ نه با بداخلاقی و قهر و این چیزها».
❇️البته باید مصادیقی که صبر بر آنها جایز است را بشناسیم و بعد نسبت به آنها صبور باشیم. اگر همسر فردی معتاد است، زمان مشکلش را حل نمی کند؛ بلکه زمان مسئله را حادّتر می کند. صبر در مقابل همسری که اهل فحشاء است، به معنی سکوت نیست؛ و یا در مورد همسری که شراب می خورد، زمان درمان مناسبی نیست. در این موارد باید به مشاوران مطمئن یا علماء با تجربه مراجعه
کرد.
👈درواقع حیطه ی بحث ما مربوط به عدم توافق های اخلاقی و نقطه ضعف های عرفی است که عموماً هر فردی ممکن است به آن دچار باشد؛
🔹مانند فردی که کم حرف است؛
🔸تنبل است؛
🔹زیاد غر می زند؛
🔸رازدار نیست یا به آراستگی ظاهر خود توجهی نداردو...
البته تحمّل اینها نیز در زندگی زناشویی سنگین و سخت است؛ ولی این مشکلات در سطحی نیستند که عرف و اجتماع به حادّ بودن آنها نظر دهند و یا جامعه آنها را به عنوان فسادهای بیّن و محکمه پسند تلقی کند.
🔰تحمل کردن بدون گله و شکایت
◀️اینکه چطور یک فرد در شرایط بحرانی انتخاب کند که چگونه واکنش دهد، خیلی مهم است. یک فرد میتواند انتخاب کند که از نو بسازد، یا با فرار کردن اجازه دهد زندگی متلاشیتر شود. صبر یعنی آرام بودن، ماندن و غرنزدن. برای اینکه فردی در برابر ناملایمات زندگی محکم بایستد، لازم است افکار منفی را از خودش دور سازد و امیدوار باشد همه چیز بالاخره درست خواهد شد. صبر، یعنی تمرکز روی چیزهای خوب و تلاش برای رسیدن به روزهای خوب.
✅جان زندگی تان در دستان صبر شما است
مرگ ناگهانی زندگی های مشترکِ نوپا به دلیل کم صبری زوجین، اتفاق تلخی است که در این سال ها زیاد دیده می شود.
@khanjanidroos
🌲🌲🌲🌲🌲🌲
ادامه مباحث روابط و ارتباط با خانواده شوهر را دنبال کنید ........
@khanjanidroos
✅بنده پرستارم و ،چون بچه کوچيک دارم خيلي به کمک همسرم در منزل نياز دارم، اما مادرشوهري دارم که هميشه انتظار داره که تمام کارهاي منزلش رو بايد پسراش انجام بدهند،و اين رفتارش باعث مشکلاتي تو زندگي پسراش شده .يک ماه ميشه که پدر شوهرم سکته مغزي خفيف کرده و براي غذا خوردن احتياج به کمک داره . دختر يا پسراش باید برن و کمک کنندو با اين شرايطي که پيش اومده من فرصت زيادي براي انجام کار منزل ندارم اما مجبور شدم خريد رو هم خودم انجام بدم و به؟ شوهرم ميگم ميگه پدر و مادر هميشه زنده نميمونن، سوالم اينکه من زير بار مسئوليت دارم له ميشم چکار بايد کنم؟
✅در شرايط سخت و پر فشاري قرار داريد. از طرفي مشغله شغلي، از طرفي، کارهاي منزل، از طرفي بيماري و توقعات خانواده ي همسر و از طرفي رسيدگي به فرزند و همسرتان شرايط بسيار سختي را براي شما به وجود آورده که اميدواريم با برنامه ريزي و درايتي که داريد از عهده همه ي اين کارها بر آييد. ولي همواره اين را توجه داشته باشيد که شما يک انسان هستيد و نبايد از خودتان بيش از وسع و توان انتظار داشته باشيد. بلکه لازم است يک اولويت بندي کاملي در برنامه ها داشته باشيد تا بتوانيد مشخص کنيد کدام از آنها مهم تر و کداميک مهم است.
نکته اوليه و مهمي که در رابطه شما با مادر شوهر و کلا خانواده شوهرتان بسيار مهم و حياتي است رعايت ميزان و حد اين رابطه است. متأسفانه همسر شما عادت هاي افراطي و توقع هاي متعددي را براي خانواده خود ايجاد کرده است که تغيير اين الگوي ايجاد شده و انتظاراتي که الان از او دارند قدري زمان بر است. البته شرايط پدر شوهرتان شرايط خوبي نيست و نياز به مراقبت دارند ولي اگر مادر شوهرتان توانايي رسيدگي به همسرش را دارد نبايد دريغ کند و از فرزندانش توقعات بيجا داشته باشد.
از نظر ما بهترين کار در اين شرايط همراه کردن همسرتان با شماست. طبيعتاً فشار کاري زيادي داريد و نمي توانيد کار خود را نيز کنار بگذاريد. پس اين قطعي است که شيفت کاري شما بايد در جايگاه خود حفظ شود. ولي در جايگاه بعدي رسيدگي به خانواده و همسرتان و بخصوص فرزند کوچکتان که بسيار نياز به مادر دارد مهم است. شما بايد سعي کنيد در فضاي صميمي اي با همسرتان صحبت کنيد و از حدود اطاعت و احترام براي والدين صحبت نماييد و به او تفهيم کنيد که اگر والدين بتوانند خودشان کارهاي خودشان را انجام دهند بر او واجب نيست همه روزه و هر ساعته حضور داشته باشد يا همهي کارهاي محول را اطاعت نمايد،
پس سعی کنید با همسرتان کنار بیایید و با خوبی و ملاطفت مشکلتان را با او درمیان بگذارید و ناتوانی خود را در ادامه ی این شرایط به او تفهیم کنید. مطمئن باشید اگر با زبان خوب و نرم مشکل را با او مطرح نمایید او نیز خواهد پذیرفت.
@khanjanidroos
در زندگی شاد شو;;؛؛؛؛؛
غمگین شو؛؛؛؛
اما نگذار این شادی و اندوه به اعماق قلبت برسد؛همه چیز دنیا میگذرد!!!!!
می شکفد و پژمرده می شود!!!!
ناپایداریش را باور کن،تا غم و شادی الهی را بیابی .!!!!!
@khanjanidroos
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
انتظار ظهور ، يكى از بزرگترين عوامل پايدارى و استقامت در برابر سختى ها و مشكلات عصر غيبت است. انتظار مسلمانان را در برابر ظلمها، فسادها، زورگويى ها و انواع بلاها و سختى ها، ثابت و پا برجا نگه مى دارد و به آنان دل و جرات مى دهد تا در برابر تهديدها، تطميع های دشمنان، خود را نبازند . پيامبر (ص) به مسلمانان صدر اسلام فرمود: بعد از شما قومى خواهد آمد كه پاداش هر يک از آنها برابر پاداش پنجاه نفر از شما است. گفتند: اى رسول خدا! مگر نه اين است كه ما در حضور شما، در بدر و احد و حنين شركت كرديم و قرآن در ميان ما نازل شد؟! فرمود: اگر آنچه بر آنها روى خواهد داد، بر شما روى مى داد ، شما نمى توانستيد چون آنها صبر و شكيبايى را پيشه خود سازيد .( منتخب الاثر، ص 515 ؛ الغيبة طوسى، ص 275)
🍃امام حسين (ع) هم در اين باره مى فرمايد: ... اما الصابر فى غيبته على الاذى و التكذيب، بمنزله المجاهد بالسيف بين يدى رسول اللّه ( همان، ج 51، ص 133)
... كسانى كه در زمان غيبت او در مقابل آزار و تكذيب، استقامت مى كنند، مانند كسانى اند كه در حضور رسول خدا شمشير زده اند.
@khanjanidroos
🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺
🌻🌺🌻🌺🌻🌺
🌺🌻🌺🌻
امام باقر ع به جابر جعفى فرمود: اى جابر! آيا كسى كه ادعاى تشیع مى كند، براى او اين قول كه دوست اهل بيت هستم، كافى است؟! سوگند به خدا، شيعه ما نيست، مگر كسى كه پرهيزگار بوده و اطاعت از خداوند كند. شيعيان ما را به اين صفات بشناسيد: تواضع، خشوع، امانتدارى، بسيار در ياد خدا بودن... اى جابر! به ولايت و دوستى ما، جز از راه عمل و پرهيزگارى نمى توانى برسى
انسان منتظر، نمى تواند به گونه اى زندگى كند كه حقوق ديگران بر عهده اش باشد و در عين حال خود را دوستدار و منتظر مهدى موعود بداند؟!
@khanjanidroos
زندگی
کاروانیست زودگذر
آهنگی نیمه تمام
تابلویی زیبا و فریبنده ...
هیچ چیز در آن رنگ حقیقت نمی گیرد
جز مهربانیها ....
@khanjanidroos
هر روز 3 اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید.
سه اتفاق حتی کوچک.
این کار را برای 21 روز ادامه دهید.
"سه اتفاق هر روز باید مختص آن
روز باشند."
این کار مغز را عادت می دهد که بر
روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق
تحقیقات انجام شده، چنین عادتی
(حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث
خوشحالی شما می شود..
@khanjanidroos
مردى در ساحل رودخانه اى نشسته بود كه ناگهان متوجه شد مرد ديگرى در چنگال امواج خروشان رودخانه گرفتار شده است و كمك مى طلبد. داخل رودخانه شد و مرد را به ساحل نجات آورد، جراحاتش را پانسمان كرد و پزشك را به بالينش آورد. هنوز حال غريق جا نيامده بود كه شنيد دو نفر ديگر در حال غرق شدن در رودخانه اند و كمك مى خواهند. دوباره به رودخانه پريد و به زحمت آن دو نفر را هم نجات داد.
اما پيش از آنكه فرصت پيدا كند صداى چهار نفر ديگر را كه در حال غرق شدن بودند، شنيد. بلاخره آن مرد آنقدر قربانى نجات داد كه خودش خسته شده و از پا افتاد. ولى صداى فرياد كمك از طرف رودخانه قطع نمى شد. كاش اين مرد خيرخواه چند قدمى به طرف بالاى رودخانه مى رفت و متوجه مى شد كه ديوانه اى مردم را يكى يكى به آب مى اندازد. در اين صورت اين همه انرژى صرف نمى كرد و به جاى رفع معلول به مبارزه با علت مى پرداخت و جان افراد بيشترى را نجات مى داد.
در زندگى همه ما علتى بزرگ وجود دارد كه سرمنشأ همه اتفاقات و رويدادهاى زندگى ماست. علت و منشأ تمام شادى ها، غم ها و رنج ها، پيروزى ها، شكست ها، اميدها و يأس هاى زندگى يك چيز است :
افكار و عقايدى كه برگزيده ايم.
در دنياى بيرون، هيچ عاملى وجود ندارد. هرچه هست معلول انديشه ها و طرز تفكرات ماست. اگر مى خواهيد زندگى تان تغيير كند، انديشه هاى خود را تغيير دهيد. هر راه حلى چيزى جز خستگى و نااميدى نصيب انسان نخواهد كرد.
@khanjanidroos
چگونگی قطع يك #رابطه_عاطفی_نافرجام
در تلاش برای یافتن شخصی مناسب برای زندگی، ممکن است پس از مدتی معاشرت در دوران عقد و حتی ازدواج، با جمله ناراحت كننده ای از مثل : "ما به درد هم نمی خوریم" یا "این رابطه به جایی نمی رسه." روبرو شويد.
باید گفت: ایجاد ارتباط عاطفی کار آسانی است؛ اما بیرون آمدن از رابطه و التیام یافتن از آن کار بسیار سختی است؛ بنابراین همواره توصیه می شود که قبل از آن كه دو نفر به یکدیگر علاقمند و یا وارد زندگی مشترک شوند بررسی ها و تحقیقات کافی صورت گیرد تا افراد دچار تلخی های شکست یک رابطه عاطفی نشوند.
#پیشنهاداتی_برای_چگونگی_قطع_یک_رابطه
▫️شکست به این معنی نیست که کار برای شما تمام شده، شکست یعنی شما یک فرصت دیگر دارید. شکست های گذشته می تواند باعث موفقیت آینده شود.
▫️روی تان را از گذشته بگردانید و به سمت آینده نگاه کنید. گاهی اوقات بعد از جدایی در یک رابطه، ما هنوز در گذشته مان زندگی می کنیم و افکار مان همه و همه خرج آن فردی می شود که دیگر از او جدا شده ایم.
▫️بدانید که شما هم در بر هم خوردن رابطه سهم داشته اید. وقتی رابطه ای موفق نمی شود، هر دو طرف به یک اندازه باید مسئولیت بر هم خوردن آن را بر گردن گیرند. مهم نیست که اشتباه از طرف که بوده باشد.
▫️به خاطر درس هایی که در آن رابطه یاد گرفتید، متشکر باشید. به فرد مقابل تان به عنوان یک معلم احترام بگذارید که به شما کمک کرده این تجربیات را به دست آورید و بدانید که این تجربه جزو سرمایه ها و اموال شماست که به سختی آن را کسب نموده اید.
▫️بعضی از افراد که احتمالا سوابق بیماری های اعصاب و روان در خود یا اقوام درجه یک خود دارند احتمال عود یا بروز مجدد آن بیماری در این لحظات سخت وجود دارد و شخص نیازمند درمان داروئی نیز
می شود.
بروز علائمی مثل #افسردگی، #تند_خوئی، #بدخوابی، #تغییرات_اشتها، #افکار_خودکشی و #مرگ و آسیب زدن به خود، #ناامیدی، #عدم_تمرکز_حواس و... می تواند حاکی از بروز این بیماری ها باشد.
در این مواقع مراجعه به #متخصص_روانشناس مفید است.
@khanjanidroos