#عقاید_انحرافی_اشو
1_راه رسیدن به معنویت #لذت است!
2_ #لذتپرست محض باشید!
3_ من نمی گویم #خدا هست یا نیست می گویم من اون را پیدا نکردم و این تقصیر من نیست که او را نیافتم!
4_اشو در ابتدا خود را در حد #پیامبران الهی دانسته و در پایان عمرش آنها را #خل و #دیوانه دانسته و خود را برتر از آنها معرفی میکند.
5_#مراقبه و #مدیتیشن را جایگزین #خدا می داند.
6_ازدواج را #اسارت زن دانسته و قائل است که باید گروهی و مانند حیوانات زندگی کرد.
7_ سازش نکنید و در هیچ #قید و بندی نباشید.
@Khanjanidroos
#عرفان_حلقه
🔻🔺 چرا افرادی که به عرفان حلقه می پیوندند، اختلالات روحی و روانی پیدا می کنند و گاهی به بیماری های جسمی دچار می شوند؟
💠 در عرفان حلقه با وعده درمان بیماری ها اولین حلقه را به مخاطبان تفویض می شود و موضوعی به نام برون ریزی به میان می آید. با این توجیه که درمان پس از یک دوره اختلالات روانی و رنج های جسمی انجام خواهد شد.
💠 این طور گفته می شود که جن ها و ارواح سرگردان در شما رسوخ کرده اند و حالا در اثر اتصالات از شما خارج خواهند شد. به این ترتیب افرادی که تا پیش از این مشکلی با جن و روح نداشته اند، در اثر این تلقین ها یا در اثر این اتصالات به صورت خیالی یا واقعی گرفتار مشکلات عجیب و غریبی می شوند. که سرانجام هیچ اثر درمانی اثبات شده ای ندارد، اما مشکلات آن همچنان باقی خواهد ماند.
💠 پاسخ مبلغان عرفان حلقه به پایان ناپذیری برون ریزی ها این است که راه عشق، اول آسان می نماید ولی مشکل ها در آن می افتد و سلسله موی دوست حلقه دام بلاست. بنابراین اگر عشق می خواهید، باید این بلاها را تحمل کنید و این مشکلات را به جان بخرید. این طور است که معلوم می شود، برون ریزی در واقع درون ریزی است، و درمان در واقع بیماری است، و کمال در واقع قدرت اثرگذاری بر دیگران است و رحمت الهی موجب عذاب است و عرفان حلقه پر است از این تضادها و دروغها.
🕊🍃حمیدرضا مظاهری سیف
@Khanjanidroos
ممنوعیت نزاع با #شیطان در #بهائیت و #فرقه_حلقه
عبدالبهاء به عنوان دومین پیشوای #فرقهی #بهائیت، نزاع را حتی با شیطان ممنوع دانسته و آن را عامل اخراج حضرت آدم (علیه السلام) از بهشت معرفی نموده است: «دیروز به خواهش مدیر جریده "کامن ولث"، من برای آن روزنامه چیزی نوشتم که به سبب منازعه با شیطان، #حضرت #آدم از بهشت بیرون شد. پس منازعه با شیطان نیز جایز نه و نزاع و جدال با دشمن هم ممنوع است و سبب محرومی از فیض رب ودود؛ و انسان باید که طرف مخالف را به حال خود واگذارد».
#پاسخ به این دیدگاه #پیشوای_بهائیت:
#اولاً: بنابر تصریح قرآن کریم، حضرت آدم (علیه السلام) به دلیل فریب خوردن از شیطان و نافرمانی خداوند در ترک اولی از بهشت اخراج شد و نزاع او با شیطان عامل اخراجش از بهشت نبود.
#ثانیاً: در تمامی ادیان و حتی مکاتب اخلاقی، مبارزه با شیطان یک اصل بوده و ممنوعیت چنین مبارزهای توسط #عبدالبهاء، با این اصل مغایرت دارد. همچنان که قرآن کریم در کنار توصیه به صلح، شیطان را دشمن آشکار انسان معرفی فرموده است: [بقره/208]؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید همگی در صلح و آشتی درآیید! و از گامهای شیطان، پیروی نکنید؛ که او دشمن آشکار شماست».
#ثالثاً: با توجه به گفتهی عبدالبهاء مبنی بر واگذاری دشمنان به حال خود؛ اثری از دین و اماکن دینی باقی نخواهد ماند. همچنان که قرآن کریم فرموده است:[حج/40]؛ و اگر خداوند بعضی از مردم را بوسیله بعضی دیگر دفع نکند، دیرها و صومعهها، و معابد #یهود و نصارا، و مساجدی که نام خدا در آن بسیار برده میشود، ویران میگردد».
در عرفان حلقه نیز طاهری مدعی است:
📛 ازآنجاکه جهنم رحمانیت خاص خداست و جهان نیز از آگاهی محض و شیطان نیز بهنوعی رحمانیت خداست و وظیفه آگاهی دادن دارد...و مظلومترین موجود عالم است که تا به امروز هیچکس وجودش را بهمنزله رسیدن به خدا نشناخته که همان شیطان باشد ،اگر شیطان نبود وظیفهای نبود ،راه ما از شیطان شروع میشود و به خدا ختم میشود آیا وقت آن نیست که شیطان را بهتر بشناسیم و از او به خاطر اینکه پلی است برای رسیدن به محبوب شکرگزاری کنیم و در حقیقت با بخشی از وجود خود که همان شیطان است آشتیکنیم؟(جزوه ترم شش ص ۱۱۷ )
📛 شیطان نعمت است،ممتحن است اگر نباشد مسئله این امتحان درست درنمیآید...ما مدیون شیطان هستیم و ممکن است در یک جایی از زحمات قدردانی هم بکنیم چون اگر نبود ما نمیدانستیم ارزش کارمان چیه...یک روزی هم متوجه میشویم که بله مأموریت سنگینی را بازی کرده ،نقش سنگینی را بازی کرده و در آن روز خیلی چیزها برای ما حل میشود.
@Khanjanidroos
با تخریبات قبور میخوان شیعه را ریشه کن کنند!
آیتالله بهجت ره:جاهلها گمان میکنند که با تخریبات قبور ائمه صلواتاللهعلیهم میتوانند تشیّع را ریشهکن کنند! شیعه و سادات و بزرگان آنها، بالاتر از تخریبات را در زمان ائمۀ ایشان دیدهاند و آنکه پس از تبدیل تخریب به تعمیر، بر قوّۀ ایمان ایشان در صورت و معنی افزوده گردیده است.
برگی از دفتر آفتاب ، ص١٨٩
هشت شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهمالسلام تسلیت باد.
@Khanjanidroos
خوشا به حالت ای بقیع!
جای جای تربت پاک تو ، از قدم های آن مردی نشانه دارد که همه در انتظار اویند...
خوشا به حالت که او بیش از هرجای دیگری در آغوش تو گریسته...
خوشا به حال تو و خوشا آن روزی که به دستانش دوباره آباد شوی!
اللهم اشغل الظالمین بالظالمین
وأكثروا الدعاء بتعجيل الفَرج فإنَّ ذلك فرجُكُم
@Khanjanidroos
✅پرسش:
رفتار خانواده شوهرم عذابم ميدهد. جوري که رفتار بدشان روي همسرم تاثير گذاشته و اوهم با من بد است..عذابم ميدهند. هر کاري ميکنم از من خوششان نمي آيد.چي کار بايد بکنم؟
✅✅براي بهبود شرايط عمل به توصيه هاي زير مهم است:
1- هر مردي چم و قلق خاص خودش را دارد. مردان اگر چه از نظر هيكل و قيافه بزرگ مي شوند، ولي گاهي با مسائل به ظاهر جزيي بهانه گير مي شوند. مردي كه اقتدارش تقويت شود. به نياز شكم (غذا) و جنسي اش توجه شود رابطه اش با همسرش گرم تر است.
2- برخي از مردان فوق العاده روي خانواده خود حساس هستند، زن نبايد اين حساسيت را تحريك كند. برخي از خانم ها وقتي عصباني مي شوند چون زورشان به شوهرشان نمي رسد به خانواده او بد و بيراه مي گويند. اين كار سبب تيره شدن رابطه مي شود.
3- در زماني كه آرامش و آشتي برقرار است زن بايد ارتباط كلامي و غيركلامي با شوهر داشته باشد. هر قدر گفتگو در خانواده بيشتر باشد زمينه سوء تفاهم كاسته مي شود.
4- در به كار بردن واژه ها دقت شود. زني كه تمايل دارد شوهرش بيشتر هوايش را داشته باشد نبايد بگويد مثلا چه طور براي مادر و خواهرت وقت داري براي ما نه. اين سبب تحريك احساسات و حالت دفاعي يا هجومي مرد مي شود. زن در اين موارد بايد بگويد دوست دارم بيشتر با هم باشيم.
5- معاشرت با خانواده هاي گرم و متعادل روي تنظيم رفتار و هيجانات مرد اثر دارد.
6- زن بايد مراقب باشد به خانواده همسر بدگمان و بدبين نباشد، نبايد بدون دليل بداخلاقي شوهر را به خانواده اش نسبت دهد. گاهي مشكلات كاري و تورم و قسط و...سبب تندخويي مرد مي شود. در اين زمان زن بايد ياد بگيرد كه شرايط استراحت شوهر را فراهم كند.
7- اگر واقعا خانواده شوهر، او را پر كرده باشند زن بايد با رفتار و عملكردش كاري كند كه مرد متوجه شود كه اشتباه است البته اگر جايي زن قصوري داشته است عذرخواهي كند و زمينه صلح و آشتي را فراهم كند.
8- اميرمومنان علي(ع) ميفرمايد: الْإِنْصَافُ يَرْفَعُ الْخِلَافَ وَ يُوجِبُ الِائْتِلَاف؛ انصاف، اختلافات را از بين مىبرد و موجب الفت و همبستگى مىشود. نيز ايشان ميفرمايد: «هر كس با مردم به انصاف رفتار كند خداوند بر عزتش بيفزايد». رمز محبوب شدن و مهره مار واقعي را از امام جواد (ع) يا بگيريم ايشان فرمود: با سه خصلت، دوستى را به دست مى آورند: انصاف در معاشرت، همدردى با ديگران در خوشى و ناخوشى، و داشتن قلبى پاك [از گناهان].
9- زن طوري رفتار نكند كه مرد تصور كند او از خانواده اش متنفر است. حتي گاهي خود زن تلفن را به دست شوهر بدهد بگويد تماس و سراغي بگير يا آنها را منزل بياور. البته لازم نيست هميشه زن با شوهرش منزل مادر شوهر برود. همان طور كه دور شدن و كنار كشيدن سبب سردي رابطه مي شود قاطي شدن زياد و بدون مرد حرمت ها را از بين مي برد.
10- خشم و كينه سبب بيماري خود ما مي شود وقتي دل ما انبوه از خشم مي شود ناخواسته اين نفرت را در چهره و چشمان نشان مي دهيم. با دفن كينه ها و بخشش، اولين خدمت را به خودمان مي كنيم چون خشم و كينه ما در درون ما است و خودمان را آزار مي دهد نه فردي را كه نزد ما نيست. خداوند مي گويد اگر دوست داريد خدا از سر تقصيرات شما درگذرد شما هم از اشتباهات ديگران بگذريد.
11- از صدقه، دعا، توسل و تقويت رابطه خود با خداوند كمك بگيريد.
استاد علی صفایی ره
تأثيرپذيرى و رنج و شادى تو، نشان دهنده قدر و درجه وجودى توست و بايد محاكمه شود كه چرا اين طبيعت را نگه داشتهام، كه از فلان حرف، فلان عمل و فلان برخورد، خوشحال و يا ناراحت شوم. من میتوانم با دگرگون كردن توقّعها، تحمّلهايم را زياد كنم.
@Khanjanidroos