🔸🔸 سالی 1000 سقط جنین در ارتش صهیونیستی!
🔻 یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، سالانه حدود یک هزار مورد سقط جنین در داخل ارتش این رژیم به وقوع میپیوندد.
🔻 این رسانه عبری زبان به نقل از گفتگوهای رد و بدل شده در یک میزگرد در مورد شرایط زنان در ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: این آمار به شدت نگران کننده است و شک و تردیدها را در رابطه رفتارهای رایج در داخل ارتش اسرائیل بیشتر میکند، چنین رفتارهایی از یک ارتش که خود را ارتشی یهودی ـ پایبند بهایدئولوژی دینی ـ میداند بسیار بعید به نظر میرسد.
🔻با این حال یتسحاق زاگا یکی از خاخامهای ارتش اعتراف میکند که: ارتش اسرائیل سالانه شاهد حدود یک هزار مورد سقط جنین (به دلیل روابط نامشروع در داخل آن است) و اگر بخواهد عدد دقیق تری را ذکر کند این رقم بین 800 تا یک هزار مورد است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 راهی که غرب میرود.../ شعار «خدا، وطن، خانواده» در ایتالیا
🔻 جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا در سخنرانی معروف خود گفته بود: «من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم» این جملات مثل پتک بر پیکر در حال زوال لیبرال دموکراسی نواخته شد و توانست این زن مسیحی را به مقام نخست وزیری رسانده و لیست مورد حمایتش را با شعار «خدا، وطن، خانواده» به اکثریت مجلس ایتالیا تبدیل کند. وی در تجمع حزب راست «وکس» اسپانیا گفت «بله، به خانواده سنتی نه به لابیهای دگرباشان جنسی!»
🔻میگویند به طور سنتی ایتالیا همیشه یک گام در تحولات اروپا از سایرین جلوتر است، ایتالیا قبل از هیتلر رهبری به نام موسولینی داشت و قبل از «اس اس» در آلمان بریگادهای سرخ افراطی در ایتالیا جولان میدادند. و باید منتظر تغییراتی مانند ایتالیا در سایر کشورها بود.
🔻 بشر غربی گرفتار در لیبرالیسم غربی در حال پیدا کردن راهی برای فرار از آن منجلاب است که نشانه آن را در ایتالیا میتوان دید ولی در شرق برخی روشنفکرنماهای عقب افتاده ایرانی رویای عدالت و آزادی را از همان لیبرالیسم غربی میخواهند و شعار «زن زندگی آزادی » میدهند تا خانواده و زندگی مردم را به تعفن فساد غرب بکشانند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تلاش ترکیه برای بازگردانی و ارایه ارزشهای فطری و انسانی به کودکان کشورش
🔻 در پی هجمههای گسترده به ارزشهای دینی و انسانی در سالهای اخیر در سطح جهانی، کشور ترکیه با وجود آنکه اعتقادی به الزامات قانونی برای ارزشها ندارد، مجبور به بازبینی در سیاستهای فرهنگی شده است.
🔻 برای نمونه رئیس سازمان دیانت ترکیه و هیئت رادیو و تلویزیون این کشور، موافقتنامهای را برای تأسیس نخستین شبکه دینی برای کودکان در این کشور امضا کردند.
🔻 شبكه تلویزیونی "تی. آر. تی. دیانت" با رویکرد دینی و مسائل روز، عرف و عادات اجتماعی و دینی، تفاسیر، گزارش از مساجد، پرسش و پاسخ مربوط به سوالات و مسائل دینی و برنامه های فرهنگی و هنری ویژه كودكان آغاز به کار کرد.
🔻 ابراهیم شاهین رییس سازمان رادیو و تلویزیون دولتی تركیه در این باره گفت: این كانال تلویزیونی ابتدا از شبكه 'تی آر تی آناتولی' روزانه به مدت 12 ساعت پخش خواهد شد و این كانال به طور مشترك توسط سازمان رادیو تلویزیون دولتی تركیه و سازمان دیانت مدیریت خواهد شد.
🔻 علی ارباش، رئیس سازمان دیانت اظهار داشت: ما در سالهای گذشته نتوانستهایم ارزشهای اسلامی را به کودکان ارائه دهیم؛ برنامههای کارتون تولید شرکتهای خارجی را برایشان پخش می کردیم؛ درحالی که کودکان ما باید با ارزشهای ملی خودمان تغذیه شوند.
📚 منبع: المانیتور
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 نامه اعتراضآمیز دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به دبیر کل سازمان ملل
🔻 دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نامه ای به دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس شورای حقوق بشر و رئیس کمیسیون مقام زن، تصویب و اجرای قانون ممنوعیت پوشیدن لباس اسلامی برای دختران در مدارس دولتی فرانسه را محکوم و این اقدام را نقض آزادیهای فردی و آزادیهای مذهبی و فشار حداکثری و آزار و اذیت اقلیتهای دینی دانست.
🔻 آموزش یکی از حقوق مصرح در اسناد بینالمللی از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر و سایر اسناد مورد تاکید سازمان ملل همچون میثاقین، کنوانسیون حقوق کودک، کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان و اهداف توسعه پایدار بوده و بیم آن میرود که در پی اجرای ممنوعیت پوشش اسلامی، حق بر تحصیل زنان و دختران مسلمان را با چالش مواجه کند.
🔻 این محدودیت، در تضاد با اصول فراگیری و دسترسی برابر به آموزش برای همه است.
🔻 پوشش حجاب برای دختران نوعی ایمنی در برابر آزار و خشونت جنسی را به ارمغان میآورد. وفق تعالیم والای دین مبین اسلام، پوشیدن حجاب بهعنوان یک کد پوشش (dress code) برای احترام افزون به زنان و حمایت از سلامت آنان است.
🔻 پوشش حجاب یک فرم اجتماعی است که به اذعان بسیاری از ادیان موجب حمایت از خانواده و حفظ آن از تزلزل و ناپایداری میگردد.
🔻 از منظر اسلام حجاب سازوکاری ایمن برای تسهیل حضور سالم زنان و دختران در همه عرصههای اجتماعی است. بسیاری از زنان مسلمان حجاب را بهعنوان نمادی از اقتدار و توانمندی و بهعنوان راهی برای اعمال اختیار بر جسم و هویت خود، انتخاب کرده اند.
🔻 ممنوعیت حجاب، نهتنها آزادی فردی آنها را محدود میکند، بلکه عواقب زیانباری بر تمامیت جسمی و روانی آنها بهجای می گذارد./@womengov
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 غیرِ عادی!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مشارکت سیاسی بانوان صحابه امام حسن علیهالسلام با وجود پایمال شدن حقوق سیاسی زنان در سقیفه
🔻 دوره امام حسن علیه السلام دوره بسیار پر فتنه جهان اسلام است از طرفی سلطهجوییهای معاویه و از طرفی شیوخ مقدس نهروان انحرافات جدی در دین پیامبر واصل ولایت به وجود آورده بودند، اما امام حسن علیه السلام با وجود فتنهها به هدایت جامعه اسلامی میپرداختند.
🔻 در این بین حضور بانوان صحابه و خدمات آنها در تداوم امامت و بیعت شیعیان با امام علیه السلام بسیار مهم است." البته باید گفت فضای فرهنگی جامعه برای مشارکت سیاسی زنان به گونهای بود که، بعد از غصب حقرای زنان در غدیرخم و بیعت مردان با ابوبکر، در زمان سه خلیفه حق مشارکت سیاسی زنان به حاشیه رفته بود و حضور جدی بانوان در قیام امام حسین و حضور میدانی آنها در عاشورا خود به نوعی مبارزه با بدعت حذف حق مشارکت سیاسی بانوان اسلام نیز بود. (۱)
🔸🔸 اما با حال زنان شیعه خدمات چشمگیری برای تداوم مکتب شیعه انجام دادهاند که میشود به چند دسته کلی تقسیم کرد:
🔻زنان شاعر که نوحهسرایی شهادت امیرالمومنین را انجام دادهاند
بانوانی مثل امبراء، امهیثم، زینب دختر امسلمه، که از فقیهترین زنان مدینه بود.
به روایتی زهری، اسماء انصاری نیز از شهادت امیرالمومنین از حق شیعه دفاع کردهاند و در بصیرت دهی به جامعه و اجتماع مومنین بر سر ولایت امام حسن نقش آفرینی کردهاند.
🔻زنان راوی حدیث در زمان امام حسن علیه السلام
نقل حدیث در زمان امیرالمومنین رواج یافته بود که در زمان امام حسن علیه السلام نیز با سرعت کمی تداوم داشته است . زنان مدینه وکوچه نزد امام رفته و احادیث را آموخته و به دیگر زنان آمورش میدادند. بانوانی مثل فاطمه دختر امیر المومنین که از صحابه امام نیز بودند، حبابه والیبه، فاطمه دختر حبابه، نضره، ابن سعد واقدی هم زنی به اسم صهبا را معرفی میکند، ام ابیها دختر عبدالله بن جعفر، امامه زن پارسای جهان اسلام که خواهر زاده حضرت زهرا سلام الله بودند نیز از شاگردان راوی حدیث امام حسن محسوب میشوند.
🔻جهاد تبیین بانوان در مقابل جنگ شناختی معاویه
سنگین ترین هجمهها علیه امام حسن علیه السلام ونابودی میراث شیعه بعد از صلح اتفاق افتاد، در این زمان بسیاری از یاران به شهادت رسیدند، معاویه مجالس عمومی تشکیل میداد، بزرگان را دعوت میکرد تا مدح معاویه و بدی امام حسن را بگویند، اما در این بین بانوانی بودند که با تمام قدرت از اهل بیت حمایت کردهاند و در روند نگارش تاریخ موثر بودهاند به عنوان مثال یکی از این بانوان آمنه همسر عمروبن حمق خزائی است که بعد از شهادت همسرش توسط معاویه، معاویه را نفرین کرده و به علت روشنگری علیه معاویه از شام تبعیدشده است. این زن در راه حمص فوت میکند که بعید نیست به دست سربازان معاویه مسموم شده و به شهادت رسیده است .
منابع :
۱_محمدحسین دوانی، نشست « بررسی حضور و نقش زنان در حوادث قیام حسینی
۲_حوزهنت
۳_کافه تاریخ
✍عالیه سادات/کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 زنان در پزشکی نوین (نقدی بر تبعیض جنسیتی در پزشکی)
🔻 کتاب زنان در پزشکی نوین (نقدی بر تبعیض جنسیتی در پزشکی) با بحث نظری درباره سوگیری جنسیتی و سکسیسم در پزشکی آغاز میشود و مصادیق آن را در بخشهای جداگانه به تفصیل و با تاکید بر وضعیت زنان در ایران شرح میدهد. در این کتاب به نقش تعیینکنندههای اجتماعی سلامت از جمله جنسیت بر سلامت/بیماری زنان پرداخته شده و در این راستا رویکرد اینترسکشنالیتی به بحث گذاشته شده است.
✍ نویسنده: دکتر سیمین کاظمی
🖇 ناشر: مولف(با همکاری انتشارات دامون): 1402
#پزشکی
#تبعیض_جنیستی
#سکسیسم
#سلامت_زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
دکتر سیدکمیل حسینی، پژوهشگر حوزه جنسیت و خانواده در گفتگو با ایران
🔸🔸دچار بحران جنسی شدهایم و تا عوامل تولید این بحران شناسایی و حذف نشود، بحران از سر نمیگذرد
🔻 درباره توصیف وضعیت جنسی فعلی از الفاظ گوناگونی استفاده میشود؛ گاهی اوقات از لفظ انقلاب، گاهی بحران، آنومی و... گاهی اوقات این الفاظ قضاوت یا بار ایدئولوژیک ندارند، مثلاً عنوان انقلاب جنسی، نه مثبت است و نه منفی و تنها از یک تحول صحبت میکند. اما لفظ بحران اینگونه نیست و دارای معیار و قضاوت است. در واقع در لفظ بحران جنسی این مستتر است که وضعیت زیست جنسی آنچه باید باشد، نیست و دارد آسیبهایی را به همراه میآورد و نیاز به مداخله است.
🔻 میتوانیم بگوییم که ما از وضعیت سلامت جنسی اجتماعی فاصله داریم و با یک شرایط بحرانی روبهرو هستیم که نیاز به مداخله جدی دارد.
🔻 با نگاهی آماری به وضعیت سن ازدواج، تعداد ازدواج، میزان طلاق، فرزندآوری و... میتوانیم عرض کنیم که در بدترین نقاط تاریخ آماری خود قرار داریم.
🔻 در جامعه جنسیشده، بدن محور شده و میزان مصرف لوازم آرایش و اعمال جراحی زیبایی افزایش مییابد. در چنین جامعهای، چهار فرایند تقدسزدایی، قبحزدایی، رسمیسازی و عمومیسازی هنجارها، ارزشها و قوانین جامعه را تغییر میدهند و تا علل بازتولیدکننده این اتفاقات حل نشود، ادامه مییابند و با بخشنامه و دستور و قانون و... نیز نمیتوان تأثیر چندانی بر آنها گذاشت.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 یک مسئول: پایین آمدن سن ازدواج نگرانکننده نیست، مسئله اصلی بالا رفتن سن ازدواج است/ آمار دخترانی که به سن تجرد قطعی رسیدهاند بالاست
🔻 مهدی متقیفر، مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان، با بیان اینکه آمار دخترانی که به سن تجرد قطعی رسیدهاند بالاست، گفت: آنچه در جامعه امروز ایران نگرانکننده است، پایین آمدن سن ازدواج نیست بلکه مسئله اصلی بالا رفتن سن ازدواج افراد است.
🔻 هرچه سن ازدواج بالا برود فرزندآوری به تعویق میافتد و متاسفانه تجرد قطعی رخ میدهد. آمار دخترانی که به سن تجرد قطعی رسیدهاند بالاست. این معضل، آسیب اجتماعی در پی دارد همچنین سالمندی این افراد سخت خواهد بود و مسائل خاص خود را خواهد داشت./ ایلنا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 «امید معکوس» مصطفی ملکیان
🔻 جناب استاد ملکیان اخیرا پرسشی را مطرح کردهاند که «چرا به آینده ایران امیدوارم؟» ایشان بهانۀ امیدواری به آینده ایران را در این میدانند که نسل جوان ما غرب، فلسفه غرب، علوم غربی،هنر غربی و فنون غربی را شناخته است به گونهای برتر و بالاتر از دیگر کشورهای اسلامی و حتی بیشتر از اندازۀ خودِ غربیان.
🔻 اینکه مثل ایشان به مقوله «امید» میپردازند واقعا جای امیدواری است، ولی آنجا که میبینید همین امید، زمینه را برای انحطاط و پسرفت میگشاید مایۀ ناامیدی و حسرت است. از این رو، باید نکاتی را متذکر شد.../خبرگزاری رسا
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 موافقت وزیر آموزش کویت با جداسازی بین دانشجویان دختر و پسر و «ممنوعیت اختلاط» در دانشگاه
🔻 محمد هایف -نماینده کویتی و رئیس کمیسیون تقویت ارزشها: کمیسیون تقویت ارزشها در مجلس با عادل المانع وزیر آموزش و پرورش و وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی مبنی بر لغو بخش های مختلط در تمامی دانشکدهها به تفاهم رسیده است.
🔻 قانون ممنوعیت اختلاط هنوز هم ساری و جاری است.
🔻 الشرق الاوسط آورده است: این اقدام جدیدترین گام از نشانه های اسلامی کردن قوانین در کویت است و پیش از این نیز قوانینی نظیر ملزم کردن زنان به پایبندی به لباس اسلامی در هنگام انتخابات و کاندیداتوری صادر شده بود./جماران
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 سکوت دستگاه قضایی فرانسه در برابر زنکشی
🔻 در پی قتل زنی در سَوواَ در جنوب شرقی فرانسه در هفته گذشته، سازمان های مدافع حقوق زنان اعلام کردند از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون ۷۷ زن در فرانسه به قتل رسیده اند. در سال میلادی گذشته نیز ۱۱۲ زن توسط همسران و شرکای سابق خود به قتل رسیدند.
🔻 فعالان حقوق زن در فرانسه معتقدند دستگاه قضایی این کشور، بسیاری از شکایات در مورد زن کشی را مورد پیگرد قانونی قرار نمیدهد. براساس اعلام مدیر کل فدراسیون ملی همبستگی زنان، عاملان خشونت هنگامی که مسئله حضانت فرزندانشان به میان می آید، بارها با شریک سابق زندگی خود تماس گرفته و اقدام به تهدید او میکنند.
🔻 در چنین مواقعی زنان شکایت تنظیم میکنند، اما به شکوایه آنها توجه نمیشود. با این وجود، هنگامی که اسناد و مدارک در رابطه با خشونت خانگی جمع آوری میشود، دستگاه قضائی در می یابد که آن زن در وضعیت خطرناکی قرار دارد./جهانبانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|