🔸🔸 دبیرخانه دائمی اوقات فراغت دختران پایتخت تشکیل میشود
🔻 به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، دوازدهمین جلسه شورای راهبردی بانوان با موضوع اوقات فراغت دختران پایتخت با هدف هویتبخشی و فرهنگسازی با حضور فاطمه رحمانی، مشاور فرماندار و مسئول امور زنان و خانواده فرمانداری تهران، زهره سادات لاجوردی، نماینده مجلس و نمایندگان دستگاههای مختلف به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش تهران برگزار شد.
🔻 رحمانی در این جلسه به اهمیت ایجاد یک همافزایی در راستای تهیه برنامههای منسجم و جذبکننده اشاره کرد و اظهارداشت: چیدمان اوقات فراغت چه در سطح دانشآموزی و چه دانشگاهی نیازمند بستههای مفرح فرهنگی، آموزشی و هویتبخش و جاذبهدار ویژه این رده سنی باید شکل بگیرد تا نتایج مدنظر این شورای راهبردی محقق شود.
🔻 زهرهسادات لاجوردی گفت: اثرگذاری برنامهها بسیار حائز اهمیت است، مثلا کارهای بسیاری در حوزه فرهنگ شکل میگیرد و تاثیر مثبتی در جامعه ایجاد میشود، در همان زمان برخی فیلمهای صداو سیما باعث هویتزدایی میشود.
🔻 همچنین باید از شیوههای نوین برای جذب دانشجو و دانشآموز بهره گرفت.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آثار و نشانههای طلاق عاطفی در زندگی زوجین/ انواع طلاق عاطفی چیست؟
🔻 مسعود صبری، استاد دانشکده شریعت دانشگاه کویت در یادداشتی مطرح کرد: اصل در رابطه زناشویی بین زن و شوهر دوام و استمرار است و هر یک از طرفین باید تا حد امکان برای دیگری تحمل کنند. زندگی همیشه صاف و هموار نیست و انسانها در حالات خود دستخوش تغییرات هستند.
🔻 در اصطلاحات فقهی، چیزی به نام "طلاق عاطفی" وجود ندارد و این اصطلاح بیشتر بهعنوان یک اصطلاح رسانهای بین مردم رایج شده است. منظور از آن این است که رابطه زناشویی تنها به صورت ظاهری باقی میماند و مرد زن خود را طلاق نمیدهد و او همچنان به عنوان همسرش شناخته میشود، اما زندگی زناشویی کامل و واقعی وجود ندارد.
🔻 از نشانههای طلاق عاطفی میتوان به ترک روابط زناشویی، عدم تعامل و ارتباط واقعی میان زوجین یا زندگی کردن در یک خانه بدون وجود رابطه حقیقی اشاره کرد؛ بهگونهای که آنها مانند دو فرد بیگانه زندگی کنند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 نقش سیاستهای نئولیبرالی در استثمار زنان و تاثیرات آن بر اقتصاد جهانی
🔻 محمدامین مهدیزاده، دانشجوی دکتری سیاستگذاری فرهنگی، مطرح کرد: سیاستهای توسعه اقتصادی با تأکید بر مدرنیزاسیون کشورهای جهان سوم آغاز شد، اما در دهههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ به دلیل رکود غرب و رشد شوروی مورد انتقاد قرار گرفت. با شکست این سیاستها و افزایش فقر، نئولیبرالیسم مطرح شد که توسط بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول پشتیبانی شد، اما این رویکرد رفاه اجتماعی را کاهش داده و فشار بر زنان، بهویژه خانوادههای کمدرآمد، را افزایش داد.
🔻 سیاستهای نئولیبرالی در کشورهای آسیایی و اسلامی بهجای رشد واقعی، از طریق بهرهکشی از زنان بهعنوان نیروی کار ارزان پیش رفتهاند. زنان در این کشورها با دستمزدی کمتر از مردان تحت استثمار قرار گرفتهاند. همچنین، اسلامگرایی بهعنوان مانع پیشرفت زنان معرفی میشود، اما پژوهشگران مسلمان این دیدگاه را نتیجه سیاستهای استعماری میدانند که وضعیت زنان را بهانهای برای دخالت غرب جلوه میدهد.
🔻 مدرنیزاسیون پهلوی دوم تنها بر بخش کوچکی از زنان تأثیر گذاشت و بیشتر زنان، بهویژه طبقات پایین، از این تغییرات بینصیب ماندند. پس از انقلاب، کاهش اشتغال زنان عمدتاً به دلیل جنگ و تحریمها در مناطق روستایی رخ داد و ارتباطی با حکومت دینی نداشت. بسیاری از زنان نیز به دلیل تحصیل، مشاغل بدون مزد را ترک کردند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 یادداشت معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به مناسبت روز کودک
🔻 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر در توییتی روز جهانی کودک را تبریک گفت.
🔻 متن یادداشت بدین شرح است:
"دنیای کودک سرشار از شادیهای ساده، لبخندهای بیپایان و مهر بیدریغ است. هر کودک حق دارد این زندگی معمولی را تجربه کند، بدون هیچ سایهای از ناامنی. به امید روزی نزدیک که کودکان غزه، دوباره با خندههایشان دنیا را روشن کنند و زندگی امن و شیرینشان را از نو بسازند."
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 برگزاری نشست روسای زن ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان با معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده
🔻 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، نشست صمیمی معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده با مسئولان و فعالان ستادهای دکتر پزشکیان در حوزهٔ زنان برگزار شد.
🔻 در این نشست، مسائل حوزهٔ زنان در استانهای مختلف مطرح شد و فعالان ستادهای دکتر پزشکیان، به صورت مشارکتی دربارهٔ راهکارهای حل این مسائل و موانع پیشرو گفتگو کردند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 اجماع شورای عالی به حل نشدن معضل بیحجابی با زور و برخورد
🔻 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر حکمرانی حکمی حول محور ولایت به عنوان دکترین جمهوری اسلامی، به مقوله بدحجابی اشاره کرد و گفت: اجماع اعضای شورای عالی بدون حتی یکنفر مخالف این است که بدحجابی با برخورد و زور درست نمیشود.
🔻 به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه الان در کشور برخی کالاها مانند پوشاک ۶۰ تا ۷۰ درصد قاچاق میشوند و با هوش مصنوعی میتوان کنترل زیادی بر آن داشته باشیم، تصریح کرد: قاچاق این حجم پوشاک آفات زیادی دارد؛ به تولید ضربه میزند و منشا خیلی از بدحجابیها هم هست. تفاوت فرد حکیم هم با فرد بدون حکمت این است که حکیم علت را ریشهیابی میکند، ولی فرد غیر حکیم به دنبال معلول میرود؛ پروژه «ون» که بنده به شدت با آن مخالفت کردم، معلول را دیدن و علت را ندیدن است؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این راستا مصوب کرده است که برخود فیزیکی با بدحجابی، نتیجه عکس میدهد.
🔻 وی با بیان اینکه ما در مورد بدحجابی ریشهیابی کرده و گزارش آن را خدمت حضرت آقا ارائه کردهایم، افزود: باید این ریشهها را حل کنیم و در نهایت درصد اندکی هم با مباحث قضایی حل خواهد شد، وگرنه بدحجابی با برخورد خشن حل نمیشود، بلکه هرقدر بیشتر برخورد کنیم بدتر خواهد شد؛ با هوش مصنوعی میتوان در این زمینه کارهای خوبی انجام دهیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 راز مقاومت در روایت روزمرههای زنان لبنانی
🔻 این جملهها شنیدن و خواندنش آسان است. اینکه زیر سقف آرام خانهات بنشینی و خوانندهاش باشی، اما مرد میخواهد در هجمه سوت موشکهایی که هر لحظه ممکن است تو و خانهات را با هم به آسمان ببرد، آرام و مطمئن در آشپزخانه برای شام شب غذا بپزی و زندگی کنی. این اتفاقات و این ماندنها ذات زندگی زنان مقاومت در لبنان و فلسطین است. روایت برقکاری وسط موشکباران، بساط قلیان در معرکه پهپادهای نقطهزن و پیوند زندگی شهدای مقاومت و فرماندهان دفاع مقدس در مرور روایتهای سحر دانشور از سفر به لبنان شنیدنی است.
🔻 از مادر شهید 16 سالهای که سیدمقاومت، شهید سیدحسن نصرالله از خانواده او بهعنوان جوانترین شهید حزبالله لبنان تقدیر کرده بود پرسید: «مادر! دوست نداشتی علی پسرت بزرگتر بشه، ازدواج کنه، بچهشو ببینی و بعداً شهادت نصیبش بشه؟» پاسخ مادر شهید پر از عمق بود و معنا وقتی گفت: «ما بچههایمان را ذخیره نمیکنیم! ما بچههایمان را تقدیم میکنیم که از دستشان ندهیم.»
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 بلاگری هدفمند و مفید/ توضیحی جذاب از آنچه در غزه اتفاق افتاده با مشارکت ۲۰ بلاگر بینالمللی
🔻 این ویدئو توسط گروهی متشکل از ۲۰ نفر از تولیدکنندگان محتوا به اشتراک گذاشته شده است تا روایت درست را منتشر کنند.
🔻 این ویدئو که در دفاع از مردم فلسطین منتشر شده در ۸ ساعت اول در اینستاگرام ۵۶۰۰۰۰ بار پست شده و به ۹ میلیون بازدید رسیده است. آن را ببینید و نشر دهید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 برخورد خشن با حامیان آرامش مادران و کودکان فلسطین در یک نمایشگاه
🔻 حامیان مردم فلسطین، تصویری از مادر و دختری فلسطینی را روی تابلوی "مادرانه" اثر پیکاسو نصب میکنند و مسئولان حراست نمایشگاه همین را نیز برنمیتابند....
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 گشایش اولین مرکز تخصصی کودکان و نوجوانان سندروم داون
🔻 مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: متناسب با شرایط استان و تعداد افراد سندروم داون در شهرها، در هر استان یک مرکز تخصصی کودکان و نوجوانان سندروم داون افتتاح میکنیم.
🔻 آیین راهاندازی مرکز تخصصی سندرم داون، در مرکز شماره ۲۱ کانون تهران - که نخستین مرکز فراگیر کانون است - برگزار شد.
🔻 بر اساس آمارهای کانون خیریه سندرم داون ما بیش از ۴هزار کودک و نوجوان سندروم داون در سراسر کشور داریم که هزار نفر آنها در تهران هستند. این بچهها حق دارند که از امکانات فرهنگی، هنری و آموزشی برخوردار شوند.
🔻 حامد علامتی ادامه داد: مربیان ما تخصصی و از مربیان مراکز فراگیرمان هستند. از این پس مراکز فراگیر را به سمت تخصصیتر شدن پیش میبریم و اینجا مرکز تخصصی کودکان سندرم داون است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تکفرزندها با چه مشکلاتی مواجه میشوند؟
🔻آزیتا محقق، روانشناس، درباره تکفرزندی گفت:با شرایط اقتصادی امروزه در جامعهٔ ما بحث فرزندآوری دچار چالشهای متعددی شده است.
🔻 تکفرزندها ممکن است پرتوقع باشند و در روابط اجتماعی خودشان در آینده دچار مشکل شوند. ممکن است از همهٔ افراد انتظار داشته باشند که مثل پدر و مادرشان تمام وقت و انرژیشان را صرف این افراد کنند که غیرممکن است و این واقعیت در آینده دردسرساز خواهد شد.
🔻 اعتماد به نفس پایین و ترس از خارج شدن از محدودهٔ امن برای تکفرزندان پیش میآید. این افراد، چون همیشه در مرکز توجه بودند و احتمالا تمام فعالیتهایشان، با کمک والدین انجام شده است، خیلی سخت میتوانند کار جدیدی را شروع کنند و شاید هیچ وقت این اعتماد به نفس را پیدا نکنند.
🔻 ناتوانی در برقراری ارتباط با همسن و سالها از دیگر مشکلات این قشر است. این بچهها به دلیل اینکه بیشترین ارتباطشان با پدر و مادر بوده و الگوی همسن نداشتند، خیلی زود از مرحلهٔ کودکی رد می شوند و به بلوغ زودرس میرسند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
🔻 در همین راستا بخوانید:
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 کشیش مسیحی: به خواهران مسیحی ایماندار و خواهران مسلمان میگویم این حجاب در اروپا و .. مطابق مسیحیت نیست!
🔻 مرحوم کشیش آرمان رشدی، که حدود سه سال پیش فوت کرد، از گذر زمان و تأثیر آن بر باورها و ارزشهای انسانی سخن میگوید.
🔻 او اشاره میکند که چگونه دین مسیحیت بهتدریج از حقیقت خود فاصله گرفته و تحریف شده است.
🔻 همچنین او با بیان اینکه حجاب، که روزی یکی از اصول بدیهی دین بود، به مرور در غرب رنگ باخته و بیحجابی در جوامع گسترش یافته است و نگرانی خود را از این تغییرات فرهنگی و تحریفات دینی ابراز میکند.
🔻 من معتقدم که هیچ انسانی نمیخواهد خطا کند، اما گاهی به دلیل دلزدگیهای ناشی از رفتارهای افراد افراطی، شرایط اجتماعی، عدم مطالعه و داشتن دغدغه حقیقت، وسوسه اطرافیان، فقدان اعتماد به نفس در حفظ باورهای ایمانی، درک خطا از مفهوم ترقی، تجدد و تعالی و اینگونه عوامل در کنار عدم رفاقت و دلسوزی خیلی از انسانها که کمکی برای آگاهی بخشیدن نمیکنند موجب میشود که خیلیها ناخواسته به مسیر اشتباه بروند و متاسفانه خصلت دنیا اینگونه است که زمانی متوجه مسیر خطا میشوند که معمولاً دیر شده است.
🔻 به تعبیر پیامبر اکرم(ص) انسانها زمانی که میمیرند، بیدار میشوند!ساعتها میتوان در این باره سخن گفت و در این جمله تفکر کرد!
🔻 اندیشیدن، درگیر کردن فکر، داشتن دغدغه ذهنی در کسب حقیقت و معرفت موتور محرکه تعالی انسان است./ قسمتی از پست دکتر امیرمهرداد خسروی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
45.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 ترجیح میدهم نگویم/ جنس و جنسیت/ قسمت اول
🔻 آیا جنسیت حاصل رویکردهای دینی و اجتماعی است؟!!
🔻 مستندی ۱۴ قسمتی تهیه شده در معاونت زن و خانواده ریاستجمهوری در دولت سیزدهم
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
🔸🔸 ترجیح میدهم نگویم/ جنس و جنسیت/ قسمت اول 🔻 آیا جنسیت حاصل رویکردهای دینی و اجتماعی است؟!! 🔻 م
32.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 ترجیح میدهم نگویم/ آن سوی تفریط(قسمت دوم)
🔻 جنسیتهای مختلف چگونه ایجاد شد؟
🔻 سالی یک بار تغییر جنسیت! آزادی با زندگی بهتر یا برساختی پرچالش برای زنان!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
🔸🔸 ترجیح میدهم نگویم/ آن سوی تفریط(قسمت دوم) 🔻 جنسیتهای مختلف چگونه ایجاد شد؟ 🔻 سالی یک بار تغی
60.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 ترجیح میدهم نگویم/ فمینیسم و خلق جنسیتهای تازه(قسمت سوم)
🔻 حقوق برابر، احقاق حقوق از دست رفته و جایگاهی همتراز با مردان، کلاه گشاد بر سر زنان در قرن بیستم
🔻 امواج فمینیسم و بازگشت به مادری و نقشهای زنانه
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚«آسیب شناسی خانواده با نگرش به منابع اسلامی»
🔻کتاب در یک نگاه آسیبشناسی خانواده به مطالعه زمینهها و عوامل تضعیف سلامت و پایداری خانواده میپردازد و هدف آن توصیف و تبیین آسیبها در روابط اعضای خانواده و کارکردهای خانواده است.
🔻 این کتاب، نظریههای آسیبشناسی خانواده را از منظر روانشناختی، جامعهشناختی و معنوی اسلامی ارائه داده است.
🔻 برخی آسیبهای خانوادگی عبارتاند از: همباشی، همجنسگرایی، تجردزیستی، ازدواج نابهنگام، مشکلات دوران عقد، ضعف دانش و مهارت همسرداری، مشکلات ارتباطی و ساختاری خانواده، مشکلات جنسی، تعارض، پیمانشکنی، خشونت زناشویی، ناباروری، اعتیاد و طلاق.
🔻 آسیبهای روابط با فرزندان در موارد زیر بررسی شد: بیمیلی به فرزندآوری، سبک تربیتی نامناسب، چالشها در تربیت دینی، علمی، اجتماعی و اخلاقی فرزندان؛ کودکآزاری، شکاف نسلی، مشکلات هویتی، فرار از خانه، مشکلات فرزندان بزرگسال در خانواده و مسائل فرزندان تکسرپرست.
🔻 آسیبهای محیطی خانواده در ضمن موارد زیر بررسی شد: مشکلات در روابط با خانوادههای اصلی، خویشان و دوستان، مشکلات مربوط به اشتغال زن و شوهر، مشکلات ناشی از مسائل اجتماعی و آسیبهای مرتبط با رسانهها.
✍️ نویسندگان: محمدرضا سالاریفر، سجاد فروزش، عباسعلی هراتیان و یحیی داوری
🖇 ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
بررسی الگوی جامع مشارکت اجتماعی زنان در اندیشه مقام معظم رهبری.mp3
32.91M
#صوت
🔸🔸 بررسی الگوی جامع مشارکت اجتماعی زنان در اندیشه مقام معظم رهبری
با ارائه:
🔻 سرکار خانم هدی صادقزادگان، مدیرمسئول مؤسسه راه سوم و فعال و پژوهشگر حوزه زنان
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم فاطمه حیدری، فعال و پژوهشگر حوزه زنان
🗓 برگزار شده در ۸ مهر ۱۴۰۳
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
38.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 تاثیر مخرب تنبیه بدنی در کودکان
🔻 کتک زدن و تنبیه بدنی برای کودکان میتواند آثار مخرب روحی و جسمی به همراه داشته باشد. میرسبحان سادات، روانشناس در برنامه تلویزیونی به این مقوله اشاره میکند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تیم چهار نفره روئینگ زنان صاحب مدال نقره شد/ زینب نوروزی طلا آورد
🔻 به گزارش خبرنگار مهر از مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا، تیم روئینگ چهارنفره سنگینوزن بانوان ایران با ترکیب مهسا جاور، زینب نوروزی، فاطمه مجلل و کیمیا زارعی در فینال با تیمهای چینتایپه، ازبکستان، ویتنام، چین و قزاقستان مسابقه داد و صاحب مدال نقره شد. در این رقابت چین اول و ویتنام سوم شدند.
🔻 در قایقرانی تکنفره زینب نوروزی اولین مدال طلای قایقرانان را کسب کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کارآفرینی با چاشنی مادرانه/ نبض تولید در دست بانوان جهادگر
🔻 انسانهای زیادی در جامعه هستند که برای پیشرفت کشورمان در راستای حمایت از تولید داخلی و اینکه اقتصاد مقاومتی میتواند تضمین کننده الگویی مدیریتی در زمان تحریم برای ایرانمان باشد، گامهای مهمی برداشتند.
🔻 «پروین انوری» بانوی تولیدکننده و کارآفرین مازندرانی با تأسیس و راهاندازی دو شرکت دانشبنیان در این استان و با بکارگیری ۳۵۰ نفر پرسنل، با وجود سختیهای کار تولید بر مدار اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی ماند و نقش مؤثر زنان این سرزمین را پر رنگتر کرد.
🔻 وی میگوید برای کمک به کشورم و جدانشدن از موفقیتهای بانوان سرزمینم که همواره در تمام موضوعات جامعه حضور داشته و دارند و همچنین ایجاد شغل برای خودم، همسرم و ساختن آیندهای خوب برای فرزندم و مهمتر ایجاد اشتغال و حمایت از تولید داخلی این کار را با حمایت خانواده آغاز کردم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|