📜 بیانیه جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
درباره ناآرامیهای اخیر در کشور و بایستههای مسئولان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸ناآرامیهای اخیر در کشور عزیزمان که همزمان با تلاشهای بیوقفه دولتمردان برای ساماندهی وضعیت سلامت و معیشت جامعه و جبران خسارتهای چندینساله رقم خورد، اهمیت هوشمندی در برابر فرصتطلبی دشمنان خارجی و مزدوران داخلی آنها و ضرورت فرصتسازی از تهدیدهای پدیدآمده را دوچندان میکند.
🔻در همین راستا توجه همه مسئولان در قوای سهگانه و مدیران نهادها و دستگاههای انتظامی، اجتماعی و فرهنگی را به بایستههای زیر که برگرفته از دغدغهها و مطالبات مردم عزیزمان است جلب میکنیم:
1⃣ در نظام جمهوری اسلامی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب بر پایه نظریه «مردمسالاری دینی» بنا شده است، توجه به افکار عمومی و اقناع اذهان مردم جایگاه ویژهای دارد. شفافیت و پاسخگوییِ به موقع، باید به عنوان یک اصل در تمام تصمیمات و اقدامات قوای سهگانه بهویژه از سوی «دولت مردمی» مدّ نظر باشد تا هیچگاه فرصتطلبان از ابهامات و شایعات، برای دامن زدن به التهابهای اجتماعی بهرهبرداری نکنند.
2⃣ در برخورد با فتنهگرانی که اعتراض را تبدیل به اغتشاش میکنند و جان و مال مردم و امکانات عمومی و مقدسات را مورد تعرض قرار میدهند و همه کسانی که در هر جایگاهی از فتنهگران حمایت میکنند و بر آتش فتنه میدمند، ذرهایمماشات جایز نیست. اگر از دست رفتن جان یک دختر در یک مرکز انتظامی تاسفبار است؛ جان باختن فرزندان دیگر این مردم در آتش آشوبها و شهادت سربازان نظم و امنیت کشور نیز دردآور است. در این میان، تفکیک عوامل اصلی آشوبها و تحریککنندگان از فریبخوردگانی که غالبا از جوانان کم سنوسال هستند و بسیاری از سر ماجراجویی و تحت تاثیر اغواگریهای معاندان به خیابانها آمدهاند، ضرورت دارد.
3⃣ مقابله با ناآرامیها و برخورد با عوامل آن باید کاملا در چارچوب قانون باشد و چنانچه رفتاری خلاف قانون از هر کسی در هر لباسی سر زد، بیدرنگ با وی برخورد شده و به مردم اطلاعرسانی شود. شناسایی نیروهای خودسر و برخورد جدی با کسانی که به دلیل رفتارهای زننده و غیرقابل توجیه، اعتبار نیروهای انتظامی و بسیجی را خدشهدار میکنند، باید بدون هیچگونه اغماضی صورت گیرد و عدم تبعیض در اجرای قانون مشهود باشد.
4⃣ همچنان که رئیس جمهور محترم تاکید نمودند، باید ساز و کار اعتراض قانونی را تعیین و تسهیل نمود تا فرصتطلبان نتوانند اعتراض را در کمترین زمان ممکن به اغتشاش مبدل سازند. در مواجهه با اعتراضها از سوی اقشار گوناگون در موضوعات گوناگون، باید ظرفیت نظام را نشان داد و از امنیتی کردن فضا اجتناب نمود. بیتردید هدایت اعتراضها در مسیر قانونی و مسالمتآمیز، عرصه را بر فتنهگرانِ فرصتطلب تنگ خواهد کرد.
5⃣ «حجاب» به عنوان یکی از ضروریات دین اسلام و نماد شهروندان مسلمان، باید توسط حاکمیت دینی ترویج شود؛ اما بهنظر میرسد حد قانونی آن و جرمانگاری بر اساس آن، نیاز به تامل بیشتر و بازنگری دارد. روشن است که در عمل هیچگاه رعایت حد شرعی حجاب، قابل الزام نبوده و تنها حد خاصی از بدپوششی، خلاف قانون قلمداد شده است. بنابراین باید «بدپوششی هنجارشکنانه» که در واقع تهاجم به نهاد خانواده و اخلاق عمومی است، به عنوان یک جرم اجتماعی تعریف و مصادیق آن در قالب آئیننامهای دقیق و شفاف تبیین شود تا جلوی تفسیرهای شخصی و سلیقهای و برخوردهای دوگانه و زیادهروی و سهلانگاری در اجرای قانون برای همیشه گرفته شود.
6⃣ برای اجرا شدن یک قانون و فراگیر شدن عمل به آن در جامعه، تنها ابلاغ آن کافی نیست و باید با شیوههای جذاب و هنرمندانه آن را به یک «معروف» و هنجار پذیرفتهشده تبدیل نمود. دستگاهها و نهادهای فرهنگی و تبلیغی، لازم است تاثیرات مخرّب هنجارشکنی، بدپوششی و کمرنگ شدن حیا و عفاف در سلامت خانواده و جامعه را به بهترین شکل، تبیین و ضرورت برخورد با هنجارشکنان و هجمهکنندگان به حیا و عفاف را به یک باور عمومی تبدیل سازند.
7⃣ تاثیر فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و بازیهای رایانهای در ذهن مخاطبان به ویژه مخاطب نوجوان، یک واقعیت انکارناپذیر است. ساماندهی هوشمندانه و ظرفیتسازی برای سامانهها و نرمافزارهای بومی و متناسبسازیشده میتواند تا حد زیادی تهدیدها و نگرانیها را کاهش دهد و متقابلا زمینه را برای فعالیت سالم و سازنده فراهم آورد.
🔺در پایان امیدواریم حوادث اخیر نیز فرصتی برای جامعهپردازی و افزایش سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی در جهت نیل به تمدن نوین اسلامی و طلیعه ظهور ولایت عظما باشد. بعون الله و توفیقه
جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
دهم مهر ماه ۱۴۰۱ هجری شمسی
مشهد مقدس
@rohaniat_mardomi
انعکاس بیانیه جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی در روزنامه خراسان امروز دوشنبه ۱۱ مهر
@rohaniat_mardomi
🇮🇷 رهبری برای ایران!
❗️ تا همه ایران را، با وحدت ملی و انسجام درونی لحاظ نکنی، مقابله با طرح و توطئه دشمن خارجی ممکن نمیشود.
✔️ ۴جمله راهبردی دیروز رهبر انقلاب در این مهم:
1⃣ "خیلی از این کسانی که #حجاب_کاملی_هم_ندارند جزو هواداران جدی نظام جمهوری اسلامی هستند. شما می بینید در مراسم مذهبی، در مراسم انقلابی اینها شرکت می کنند".
2⃣ "#جامعه_ورزشی ما جامعه سالمی است. #جامعه_هنری ماهم جامعه سالمی است (موضع گیری برخی چهره های ورزشی و هنری اهمیتی ندارد) جامعه هنری و ورزشی ما با اینگونه حرکتها با این رفتارهای دشمن شاد کن آلوده نخواهد شد"
3⃣ "#قوم_کُرد یکی از پیشرفته ترین اقوام ایرانی اند علاقه مند به میهنشان، علاقه مند به اسلام شان، علاقه مند به نظام اسلامی شان"
4⃣ "من در میان #قوم_بلوچ زندگی کرده ام جزو اقوام وفادارعمیق به انقلاب اسلامی و به جمهوری اسلامی اند"
🔺 حتی موضعخواهی و جبرانخواهی ایشان از #خواص سیاسی و مذهبیای که در بیانیهدادن و اظهارنظر عجله کردند، مودبانه و اخلاقی بود: "حالا ناشی از دلسوزی -دلشان سوخت- بدون تحقیق اطلاعیه دادند، حرف زدند..."
⬅️ با این راهبرد ۴وجهی منطبق بر شرایط کنونی میشود یک ایران را مقابل "هرزهخواهی اقلی" و "تجزیهطلبی اقلیتی" آورد.
❗️ دوستداران و مریدان رهبری بیش از دیگران باید این #دید_انسجام_بخش را پاس دارند. "دوگانههای تعاندیِ بیجا"، "برچسبزنیهای نابجا یا بدموقع" نسازند. نزاع جدیدی که ذره ای شدن جبهه حق را موجب شود را همراهی نکنند.
✍ به قلم حجتالاسلام محسن قنبریان
@rohaniat_mardomi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 آیت الله نجم الدین طبسی:
بگذارید صریح باشیم! ما کمکاری کردیم در این قضیه.
ما به این نسل نرسیدیم. اینها بچههای خود ما هستند.
دشمنان میدانند که دارند چکار میکنند و برای آنها فکرها کردهاند.
#حوزه
#جوانان
#حجاب
@rohaniat_mardomi
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ حکایت کشف حجاب دسته جمعی دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه در حضور روحانی مبلغ
❗️اگر صحنه را رها کنیم شرایط همین میشود که داریم میبینم! اتفاقاً باید بمانیم و درست عمل کنیم.
با بیان حجت الاسلام دسمی
@rohaniat_mardomi
🔻 تفاوتهایی که در فتنهی ۷۸ و ۱۴۰۱ مشاهدهکردم...
تيرماه ۷۸ دانشجوی ترم چهار دانشگاه فردوسی بودم.التهابات کوی دانشگاه تهران به سرعت به مشهد رسید.
یکی از روزها با تعداد زیادی از دانشجویان معترض از پردیس خوابگاههای فجر به دانشکدهی پزشکی رفتم تا بهعنوان یکی از اعضای بسیج دانشجویی از قضایا مطلعشوم.
تعداد قابل توجهی دانشجو و غیردانشجو تجمع کردهبودند و فضا کاملا ملتهب بود.
یکی از دانشجویان شهرستانی هم با حرارتی عجیب، شعارهای تندی علیه حاکمیت سرمیداد.
بعد از حدود یکی دو ساعت که از تجمع گذشت، معترضان وارد خیابان دانشگاه شدند و به آرامی بهسمت تقیآباد «راهپیمایی سکوت» برگزار کردند.
بیش از ۲۰ سال از آن حادثه میگذرد و کماکان با دانشگاه فردوسی و دانشجویانش در ارتباطم.
بنده از اتفاقات اخیر دانشگاه نگرانم اما نه از آن جهت که دیگران ناراحتاند؛ بلکه بخاطر تنزل عجیب کنشهای دانشجویی!
🔻میخواهم به تفاوتهای این دو فتنه(۷۸ و ۱۴۰۱) بپردازم تا معلوم شود ما باید بهصورت جدی نگران دانشجویانمان و حرکتهای دانشجویی آنان و صدالبته «آیندهی کشور»مان باشیم؛
1⃣ هرجومرجطلبیِ حادّ؛(آنارشیسم)
در فتنهی ۱۴۰۱ نه فقط در دانشآموزان دههی هشتادی، بلکه در قشر فرهیختهی دانشجویی هم جنجال و آشوب و هرجومرجطلبی و سردرگمی مشاهده شد؛ درحالیکه در فتنهی ۷۸ هم موافقان میدانستند دنبال چه هستند و هم مخالفان.
2⃣ جنبشِ بیسر؛
در ۱۴۰۱ برخلاف تصور تعدادی از سلبریتیها، کسانی که کف خیابان بودند، نه آنها را بهعنوان رهبر جنبش قبول داشتند و نه سیاسیونِپردهنشین را؛ بلکه جنبش آنها کاملاً بیسر بود.
در فتنهی ۷۸ اما قضیه کاملاً متفاوت بود تا جایی که مدیریت صحنه، در چند لایه طراحی شده بود و در انتها به رئوس اصلاحات می رسید.
3⃣ شناعتِ گفتاری؛(لمپنیسم)
شعارهای رکیک جنسی، در فضای حقیقی و مجازی دانشجویی از عجیبترین و پرتاسفترین اتفاقات ۱۴۰۱ بود؛ در حالی که بنده اقلا در ۷۸ یکبار هم در اعتراضات دانشجویی الفاظ شنیع نشنیدم.
4⃣ تندرویهای حاد؛(رادیکالیسم)
حمله به دانشجوی خانم برای کشیدن چادر از سر او اگر در سال ۷۸ اتفاق می افتاد، بهنظرم دانشجویِحملهکننده زیر مشتولگدهای خود دفترتحکیمیها تأدیب میشد؛ بیافزایید به این اقدام، رفتارهای تند خیابانی همچون آتشزدن پلیس و حمله با سلاحسرد و....
5⃣ فقر عجیب گفتمانی؛
سال ۷۸ گفتگو و مناظره و آزاداندیشی مکتوب و شفاهی بین طرفهای مختلف، طرفداران زیادی داشت اما در ۱۴۰۱ نه فقط استاد و دانشجویی که خواهان گفتگو بودند، هو شدند، بلکه «امر مقدس گفتگو» هم هو شد!
6⃣ نهضتِ انحرافیِ طرفدار زن؛(فمنیسمِ جنسی)
هرزگیِ تعدادی از مردان در فتنهی ۱۴۰۱ و سوءاستفادهی جنسی از بانوان در قالب «کشف حجاب» و... آن هم با شعار «زن، زندگی، آزادی»، این اغتشاشات را به یکی از نازلترین اعتراضات تبدیل کرد!
🔸نگرانی نگارنده از آنجهت است که چگونه میتوان مدیریت یک ملت را در ۲۰ سال آینده به صاحبانِ اینگونه رفتارها سپرد؟! رفتارهایی کاملاً سطحی و بیمایه و دور از نزاکت؟!
چرایی تنزل کنشهای دانشجویی در طول حدود ۲۰ سال، مسألهی مهمی است که نیاز به تحقیقات عمیق جامعهشناختی و روانشناسانه دارد تا جاییکه اگر بهسرعت برای درمانش اقدام نشود، در آیندهای نهچندان دور، شاهد «مدیرانِ لمپنِرادیکالِکمسوادِپرمدعا»یی خواهیمبود که شرایطی بدتر از اتفاقات دُوَل اصلاحات و کارگزاران و اعتدال بر سر ملت و میهن خواهندآورد.
✍ به قلم حجتالاسلام عباس بابایی
@rohaniat_mardomi
#توییت
🔴 سالیانیاست که منافقان و سلطنتطلبان و همجنسگرایان و حرامخواران و اخیراً سلبریتیها بهصورت شبانهروزی در صدها شبکهی ماهوارهای و میلیونها صفحه و کانال مجازی میگویند: «روحانیت از چشمها افتاده»!
❗️ یکی به اینها بگوید که اگر روحانیت کماثر شده، چرا شما شب و روز نمیشناسید و اینقدر وقیحانه دستوپا میزنید و اینهمه پول علیه آن خرج میکنید و تهماندهی آبروی خود را به حراج گذاشتهاید؟!
😡 «قُل موتوا بغیظِکم».
@rohaniat_mardomi
🔰چالشهای روحانیت و مخاطبان آینده
✍️نویسنده: مهدی شجریان ( استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم)
🌐منبع: نشریه تحلیلی خبری حوزه و روحانیت
✅مسئله اصلی این نوشتار این است که روحانیت در عرصه ارتباط با مخاطب نسل جدید با چه آیندهای مواجه است؟ ...عوامل پنجگانهای هستند که آینده روحانیت در عرصه ارتباط با مخاطب را با مخاطره جدی مواجه میکنند....
مشاهده مطلب :
https://marammags.ir/?p=2468
@rohaniat_mardomi
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جواب منطقی و زیبا به مدعیان طرفداری از
#زن، #زندگی، #آزادی 🌺🌺🌺
شما طرفدار زن هستید؟!
شما از آزادی صحبت نکنید!!!
با بیان حجتالاسلام محمد علی رضاپور
@rohaniat_mardomi
📷 پاسخ به سوالات و گفتگوی بیواسطه روحانیت و مسئولان با مردم
🔺شهد شیرین و داروی شفابخشی که امروزه بیش از هر زمان ضرورت آن را احساس میکنیم.
#روحانیت_مردمی
#روحانیت_پاسخگو
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️وقتی فتنهها موجب رویش میشود...
❇️کارگاه روش تبلیغ در مدارس و ارتباط با دانش آموزان
@rohaniat_mardomi
💐 #میلادپیامبر_اکرم (ص)
و #میلاد_امام_جعفر_صادق (ع) بر شما همراهان گرامی مبارک باد🌺
@rohaniat_mardomi