🎙 #کلیپ_صوتی | هستهای در خدمت زندگی
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «از ظرفیّت دانش هستهای بایستی برای بخشهای مختلفِ زندگیِ مردم استفاده کرد. سرریز بحث هستهای، برای صنعت، برای سلامت، برای کشاورزی، برای محیط زیست، برای آبشیرینکن، برای درمان بیماریها و برای همه چیز در جامعه مفید است.
✏️ خوشبختانه این کار را سازمان انرژی هستهای دارد انجام میدهد و به انرژی متوقّف نمانده، به این کارهای اساسی و مهم [هم] دارد میرسد و من تأکید میکنم و اصرار دارم که به این اهمّیّت بدهید، دنبال بکنید، زندگی مردم را از پیشرفت علمی مربوط به صنعت هستهای برخوردار کنید.» ۱۴۰۲/۳/۲۱
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب کلیپ صوتی «هستهای در خدمت زندگی» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
2_144178960461214211.mp3
1.45M
#هستهای
#زندگی_مردم
#دستاوردها
#ایمان_امید
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔰گزارش خبرگزاری حوزهی خراسان از بسته تحلیلی-راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور
🔻بسته تحلیلی-راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور، که در دو بخش تحلیلی و راهبردی تنظیم شده بهعنوان بسته پیشنهادی حوزه علمیه خراسان به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
💠 بیشتر بخوانیم👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=48146
#عفاف_حجاب
#بسته_تحلیلی_راهبردی
#روحانیت_مردمی
#مبین
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
پدرِامید
سوال مهم: تکرار فراوان کلمهی «امید» در بیانات رهبر فرهیخته و حکیم انقلاب ناشی از چیست؟ آیا نگرانی و ترسی عمیق از سرانجام نظام و انقلاب باعث این فراوانیِ تکرار شده یا نکتهای دیگر در میان است؟
این سؤالات زمانی اهمیت مضاعف مییابد که بدانیم بسامد این کلمه در سالهای اخیر بهویژه بعد از صدور «بیانیهی گام دوم انقلاب» در بیانات ایشان بسیار قابلتوجه بودهاست.
سخن از «امید» گاهی ناشی از ترس است و گاهی ناشی از دیدن حسن عاقبت. مدیر ناکارآمدی که نه به تواناییهای خود و همراهانش ایمان دارد و نه ایمانی به قدرت لایزال الهی و از طرفی هیمنهی دشمن تمام قلبش را تسخیر کرده، یقیناً کلمهی «امید» در سخنانش ناشی از ترس است اما راهبلد دانا و توانمندی که میداند پیچ مقابل، آخرین مرحله برای رسیدن به مقصد است و بعد از آن روشنایی قله هویدا میشود، به کوهنوردانی که به سختی نفس میکشند و از پیمودن ادامهی مسیر ناامیدند، مدام امید تزریق میکند.
امیدبخشیِ «پدرِامیدوارِخانوادهیایران» از نوع دوم است؛ او چون قله را میبیند، به وعدهها و نصرت الهی یقین دارد و از طرفی ظرفیتهای فوقالعادهی امتش را نیک میشناسد، لذا مدام از «امید» سخن میگوید و در«بیانیهی گام دوم»، نخستین و ریشهایترین جهاد را «امیدبخشی» مینامد:
«توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم... سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.»
برای تکثیر و تعمیق این «امید» در جامعه چه باید کرد؟
ادامه دارد...
🖋عباس بابائی(دبیر شورای مرکزی جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی)
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
☀️ دحوالارض از نگاهی دیگر
🔰 شمّهاي از تاريخ کعبه
🔸 کعبه اوّلين معبد مردمي و عبادتگاه توده انسانها در روي زمين است: «إنّ أول بيت وضع للناس للذي ببکة... » که تعيين محل و نقشه ساختن آن به رهنمود و دستور خداي سبحان بود: «وإذ بوّأنا لإبراهيم مکان البيت... ».
🔸 بنابراين کعبه اوّلين معبدي(نه اوّلين خانه) است که در روي زمين ساخته شد، گرچه بر اساس «دحو الأرض» گفته شده: «مکان کعبه اولين زميني بود که از زير آب بيرون آمد»، ليکن استفاده اين معنا که «اوّلين خانه ساخته شده کعبه است» از آيه، مشکل به نظر مي رسد؛ زيرا اوليّت آن را مقيد کرده که براي عبادت بوده است.
🔸 از اميرالمومنين(عليهالسلام) روايت شده است که فرمودند: «نخستين رحمتي که از آسمان به زمين نازل شد، در بيست وپنج ذي القعده بود، کسي که در اين روز، روزه بگيرد و شبش را به عبادت بايستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است، خواهد داشت».
🔰 معناي دحوالارض
🔸 «دَحو» به معناي گسترش است و برخي نيز آن را به معناي تکان دادن چيزي از محلِ اصلي اش تفسير کرده اند.
🔸 منظور از دحوالارض(گسترده شدن زمين) اين است که در آغاز، تمام سطح زمين را آبهاي حاصل از بارانهاي سيلابيِ نخستين فراگرفته بود، اين آبها به تدريج در گودالهاي زمين جاي گرفتند و خشکيها از زير آب سر برآوردند و روز به روز گستردهتر شدند.
🔸 از سوي ديگر زمين در آغاز به صورت پستيها و بلنديها يا شيبهاي تند و غيرقابل سکونت بود، بعدها بارانهاي سيلابي مداوم باريدند، ارتفاعات زمين را شُستند و درهها گستردند.
🔸 اندک اندک زمينهايِ مسطح و قابل استفاده براي زندگي انسان و کشت و زرع پديد آمد. مجموع اين گسترده شدن، «دَحو الارض» نام گذاري ميشود.
🔰 برنامههاي معنوي
📌 روز دحوالارض، روز گسترش زمين، روز بسيار مبارکي است و آداب و اعمال ويژهاي دارد؛ از جمله:
1⃣ روزه داشتن که ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.
2⃣ احيا و شب زندهداري شب دحوالارض که برابر با يک سال عبادت است.
3⃣ ذکر و دعا.
4⃣ انجام غسل به نيت روزِ دحوالارض و نماز مخصوص آن
5⃣زیارت امام رضا(علیهالسلام) که از بهترین اعمال این روز است.
📙 «صهباي حج» علامه جوادی آملی
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔸 جوانِ مرا اصلاح و هدایت کرد!
📝 هدایت مردم با خرید میوه!
🔸 جناب آقای حسين مدرسى مىگويد:
يكى از دوستان از قول ميوه فروشى واقع در خيابان آزادى ـ نزدیک منزل [مرحوم] حاجى میرزا علی آقا فلسفی تنکابنی ـ مىگفت:
🔺 «رفتار حضرت ايشان، جوان مرا متحول كرد و او را از بدبينى به ناحق نسبت به روحانيون و از بى دينى به ديندارى برگرداند. از وضع او نگران بودم، ولى اينک خوشحالم كه نجات يافته است.»
🔻 ماجرا از اين قرار بود كه حاجى آقا گاهى از مغازه ما ميوه مىخريدند.
هرگاه تشريف مىآوردند، من پاكت به دست با اشتياق جلو مىدويدم كه بهترين ميوه را تقديم ايشان بكنم. پاكت را با اصرار از من مىگرفتند و مىگفتند: من خودم بلد هستم ميوه بردارم.
✅ آن گاه يک دانه ميوه خوب، يک دانه متوسط و يک دانه ميوه نامرغوب در پاكت مىگذاشتند!
من جلو مىپريدم و مىگفتم: حاج آقا چه مىكنيد، چرا ميوه خوب بر نمىداريد؟ حاج آقا بدون توجه به درخواست من، كار خود را ادامه مىدادند و مىفرمودند: ديگران هم حقى دارند.
♨️ جوان من كه ايستاده بود و نظاره مىكرد، پس از رفتن ايشان با شگفتى به من گفت: آيا چنين آدمى ممكن است؟!
✅ همين مشاهده او را اصلاح كرد و حالا نماز مىخواند، آن هم به جماعت!
#علمای_مشهد
#حوزه_خراسان
#میرزا_علی_فلسفی
#روحانیت_مردمی
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔰بسته تحلیلی-راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور توسط نخبگان نگارش شده است
🔻نویسنده کتاب صعود چهل ساله بیان داشت: در بسته تحلیلی-راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور، نخبگان قوی و پرتلاشی حضور داشتند که بعد از زحمات زیاد و ارائه نظرات مختلف، کارشان به ثمر رسید.
💠 بیشتر بخوانیم👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=48168
#عفاف_حجاب
#بسته_تحلیلی_راهبردی
#روحانیت_مردمی
#مبین
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔺دیدگاه حجتالاسلام راجی مدیر اندیشکدهی سعدا و عضو هیأت موسس جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی پیرامون بستهی تحلیلی_راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور
🔸در بسته تحلیلی-راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور، نخبگان قوی و پرتلاشی حضور داشتند که بعد از زحمات زیاد و ارائه نظرات مختلف، کارشان به ثمر رسید.
🔸حجت الاسلام محمدحسین راجی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه یکی از نقشههای دشمن نابودی اسلامیت و جمهوریت است، گفت: دشمن در فتنه سال ۸۸ قصد نابودی جمهوریت و در فتنه سال ۱۴۰۱ قصد نابودی اسلام را داشت، که خوشبختانه به مقاصد و اهداف خود نرسید، بلکه بعد از این فتنهها، بدنه انقلابی رویش بزرگی پیدا کرد.
🔸وی افزود: مسلمانان انقلابی بعد از اینکه متوجه قصد دشمن جهت از بین بردن حجاب شدند، کارهای مهمی را در این زمینه شروع کردند، طرحهای مختلفی را نوشتند، که مهمترین آن، ارائه بسته تحلیلی_راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور بود که توسط جبهه روحانیت مردمی با مشارکت تشکل بانوان مبین انجام شد، و مورد تایید کمیسیون اخلاق شورای عالی حوزه علمیه خراسان بود.
🔸نویسنده کتاب صعود چهل ساله اضافه کرد: در این طرح نخبگان قوی و پرتلاشی حضور داشتند که بعد از زحمات زیاد و ارائه نظرات مختلف کار به ثمر رسید.
🔸حجت الاسلام راجی به بررسی نقاط قوت این طرح اشاره کرد و گفت: این طرح توانسته در بحث سلبی و ایجادی ورود پیدا کند، و نقطه متمایز کننده این طرح در بحث ایجابی، ورود به بحث تبیین چرایی منطق استعمار در رابطه با زنان در طول تاریخ است که دغدغه مقام معظم رهبری می باشد، همچنان که ایشان در دیدار با ائمه جمعه قبل از فتنه و در دیدار با بانوان بعد از فتنه، به این مطلب اذعان داشتند.
🔸وی در پایان ضمن تشکر از برگزاری چنین جلساتی، به نخبگان برای مطالعه این طرح و بیان نظرات کارشناسی توصیه کرد.
#عفاف_حجاب
#بسته_تحلیلی_راهبردی
#روحانیت_مردمی
#مبین
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
پدرِامید(۲)
یکی از حکیمانهترین روایات پیرامون «امید» این سخن نبوی(صلی الله علیه و آله و سلم) است: «إنَّمَا الأَمَلُ رَحمَةٌ مِنَ اللّهِ لاُِمَّتي، لَولاَ الأَمَلُ ما أرضَعَت اُمٌّ وَلَداً، ولا غَرَسَ غارِسٌ شَجَراً!»
(امید در حقیقت، رحمتی از جانب خداوند برای امّت مناست. اگر امید نبود، هیچ مادری فرزندی را شیر نمیداد و هیچ باغبانی، نهالی نمیكاشت!)
شاید این کلمات امام خامنهای را بتوان شرحی بر این روایت فوقالعاده شمرد: «يكی از بزرگترين نعم الهی، اميد و اعتمادبهنفس است كه در مردم هست. روح اميدواری، خيلی نعمت بزرگی است. مردمِ مأيوس، نااميد و بدون افق ديد، بیصبری میكنند؛ نه اينكه كار نمیكنند، مانع كار هم میشوند؛ ولی مردمِ اميدوار، خودشان جلوجلو میدوند و مسئولان را به دنبال خودشان میكشانند.»
حال سؤال مهم آن است که برای افزایش اکسیری بهنام «امید» در افراد و جوامع چه باید کرد؟
راه نخست افزایش ایمان است؛ ایمان به عنوان موتور محرک و پیشرانی است که هرچقدر قویتر و گرمتر باشد، حرکتی به نام «امید» را قویتر و سریعتر و ماناتر میکند.
امامخامنهای فرمودند: «امید یعنی آن حالتی که با حرکت همراه است، با تنبلی و سکون نمی سازد، کسی که امید دارد به سر منزل می رسد راه می رود، اینکه کسی بنشیند و امید داشته باشد به سر منزل می رسد، این نشدنی است.»
بعد از انقلاب بیشترین دشمنیِدشمنان و ناجوانمردیِ بعضی دوستان نسبت به «امامین انقلاب» روا داشتهشد و حال آنکه این دو در صدر امیدواران عالم قرار داشتند! حل این معما جز با گوهر «ایمان» محقق نخواهدشد. ارتباطی است مستقیم بین افزایش ایمان و افزایش امید.
رهبرانقلاب دربارهی امید امام فرمودند: «امام خود میگویند در طول سالها مبارزه تا پس از پیروزی هرگز دچار یأس نشدم. این امید امام هم ناشی از ایمان او بود.»
در طرف دیگر کسانی بودند و هستند که بیشترین امکانات و درآمدها در این کشور از آن آنان بوده اما در صدر ناامیدترین ایرانیان قرار گرفتهاند؛ چراکه رابطهای است مستقیم بین کاهش ایمان و کاهش امید.
حال باید به این سؤال مهم پاسخ داد که برای افزایش ایمان فردی و اجتماعی چه باید کرد؟
ادامه دارد...
🖋عباس بابائی(عضو هیأت مؤسس جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی) ۲۴خرداد۱۴۰۲
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
✅ اگر من جای دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بودم...
💢 شرکت در پویش
🔹 «بهرهگیری از نقطه نظرات مردم در تعیین خط مشیها و سیاستگذاریهای کلان» از مهمترین رویکردهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.
🔹 از اینرو در نخستین گام، #پویش «اگر من جای دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بودم...» راهاندازی شده تا مردم شریف کشورمان از هر قشر و صنفی و با هر تفکر و عقیدهای بتوانند بهصورت کاملاً شفاف و رسا به بیان اولویتها و رویکردها و آرای خود در ارتباط با مسئولیت دبیر ستاد در حوزههای فرهنگ، صنعت، سیاست، اقتصاد، اجتماع، محیطزیست و...بپردازند تا در سیاستگذاریها و برنامههای این مجموعه سهیم باشند.
🔻 جهت شرکت در پویش به لینک مراجعه نمایید:
https://www.setad-abm.ir/fa/forms/4
📌کانال رسمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
https://eitaa.com/joinchat/147849401Cf9c3f14f0d
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی ضمن استقبال از رویکرد جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر، رصد و مطالبهی این رویکرد را از وظایف ذاتی خود میداند و درصورت نیاز و امکان از هیچ کمکی برای تحقق این نگاه دریغ نخواهد ورزید.
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
#رویکرد_مردمی
#روحانیت_مردمی
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔰بسته تحلیلی-راهبردی «ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور» مطالبهگری از مسئولان است
🔻دبیر جبهه روحانیت مردمی گفت: در نگارش چنین اسنادی اگر قوی عمل کرده و کار پژوهشی به دنبال آن باشد، مسئولانی که نگاه مردمی قابل قبولی دارند، قطعا از سند و تنظیم کنندگان آن استفاده خواهند کرد.
💠 بیشتر بخوانیم👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=48169
#عفاف_حجاب
#بسته_تحلیلی_راهبردی
#روحانیت_مردمی
#مبین
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
بسته تحلیلی-راهبردی «ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور» مطالبهگری از مسئولان است
دبیر جبهه روحانیت مردمی گفت: در نگارش چنین اسنادی اگر قوی عمل کرده و کار پژوهشی به دنبال آن باشد، مسئولانی که نگاه مردمی قابل قبولی دارند، قطعا از سند و تنظیم کنندگان آن استفاده خواهند کرد.
حجت الاسلام عباس بابایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، به بررسی ضرورت بسته تحلیلی-راهبردی «ساماندهی وضعیت حجاب بانوان در کشور» در شرایط فعلی پرداخت و گفت: تشکلهای غیر ارگانی، به دلیل شناخت چالش ها نسبت به تشکلهای ارگانی، مقاصد خود را، راحت تر بیان میکنند، و این آزاداندیشی و آزادگفتاری آنها در اسناد، برای رده های بالاتر بسیار کمک کننده است.
وی به یکی دیگر از ضرورتهای این سند اشاره کرد و افزود: اینگونه سندها برای مسئولانی که موظف هستند سند بنویسند و یا آن را، اجرا کنند، نظارت اجتماعی ایجاد میکند زیرا زمانی که جمع نخبگانی کارهایی در این سطح انجام دهد، باعث مطالبه گری نسبت به مسئولان میشود.
دبیر جبهه روحانیت مردمی ادامه داد: در نگارش چنین اسنادی اگر قوی عمل کرده و کار پژوهشی به دنبال آن باشد، مسئولانی که نگاه مردمی قابل قبولی دارند، قطعا از سند و تنظیم کنندگان آن استفاده خواهند کرد.
وی با بیان اینکه حوزه و روحانیت نسبت به وظیفه ذاتی خود، نقش مهمی در شرایط فعلی دارند، گفت: هر آنچه با خط قرمز اسلام ارتباط دارد، داعیهدار اصلی آن، حوزه و روحانیت هستند، لذا ناظر به نظام اسلامی، جمهوری اسلامی و حرم جمهوری اسلامی، حوزه و روحانیت در هر جایی که احساس کند، نظام نیاز به کمک دارد، باید وسط میدان باشد.
حجتالاسلام بابایی ادامه داد: حوزه و روحانیت به مثابه چشم بینای اسلام باید در حیطه مردم و مسئولان رصد کننده باشد، تا کسی از قوانین کوتاهی نکند، و به عنوان یک زنگ هشدار همگان را نسبت به وظایف اسلامی و ملی واقف کند.
وی در پایان ضمن تشکر از برگزاری جلسه درباره این بسته پیشنهادی گفت: شرکتکنندگان در دو جلسه اول از نظر کمیت و کیفیت از جایگاه بسیار متنوع و ارزشمندی برخوردار بودند، و با انجام برنامههای رسانهای، کار فاخری رقم خواهد خورد.
#عفاف_حجاب
#بسته_تحلیلی_راهبردی
#روحانیت_مردمی
#مبین
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔸برگزاری نشست مجمع عمومی جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
🔺سومین نشست مجمع عمومی جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی در دورهی سوم برگزار شد.
🔺در این نشست حجتالاسلام بابائی دبیر شورای مرکزی، گزارشی از فعالیتهای شورا ناظر به سیاستهای سهگانهی جبهه ارائه نمود و گفت: استفادهی بیشتر از ظرفیتهای اعضا، همدلی و همافزایی و تعامل بیشتر با سازمانها و تشکلهای همسو از سیاستهایی است که شورای مرکزی آن را دنبال میکند.
وی افزود: تلاش می کنیم در کنار استفادهی بیشتر از ظرفیتهای اعضای مجمع، ارتباطات بیشتری با بخشهای مختلف حوزهی علمیهی خراسان و تشکلهای همسو در استان و خارج استان، جهت انجام وظایف ذاتی جبهه داشتهباشیم.
🔺در ادامهی این نشست حجج اسلام الهی خراسانی، راجی، طباطبائی، مروی، اسدی، همتیفر و رئوف به ارائهی دیدگاههای خود پیرامون مسائل اجتماعی و فرهنگی پرداختند.
🔺شایان ذکر است که جلسات مجمع عمومی جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی بهصورت ماهیانه برگزار میگردد.
#جبهه_روحانیت_مردمی_انقلاب_اسلامی
#تشکیلات
#مجمع_عمومی
#روحانیت_مردمی
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی برگزار میکند:
⬅️ اکران اختصاصی فیلمسینمایی «مصلحت»
🔺 فیلمی متفاوت در سینمای ایران
🔸ویژه اعضای جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی و فعالان فرهنگی و دانشجویان و حوزویان
🔻بزودی در سینما هویزه مشهد(با تخفیف ویژه)
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی را در ایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi
🔸دومین تالار گفتگوی وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد
🔺با توجه به اشارات حکیمانهی رهبر فرزانهی انقلاب مبنی بر ضرورت ایجاد و تقویت «گفتمان انقلاب» و ارائهی راهکارهای عملی برای تحقق «چشمانداز گام دوم انقلاب»، دومین تالار گفتگوی وحدت حوزه و دانشگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی برگزار گردید.
🔺در این نشست که در قالب چهار میز علمی برگزار شد، اساتید مدعو در موضوعات «رشد تولید و مهار تورم؛ چالشها و پیشرانهای فرهنگی و اجتماعی»، «رشد تولید و مهار تورم؛ الزامات سیاسی و اقتصادی»، «هویت اجتماعی در سبک زندگی اسلامی و غربی؛ راهکارهای احیای هویت اجتماعی در زندگی امروز» و «معماری نوین نظام علمی در دانشگاه و حوزه متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی» به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
🔺در پایان مراسم و در نشستی با حضور تمامی اعضای میزهای چهارگانه، دبیران هرکدام از میزها، جمعبندی نظرات اساتید را مطرح نمودند تا در تصمیمگیریهای بالادستی مورد استفاده قرار گیرد.
🔸شایان ذکر است که در میز سوم این تالار با موضوع «هویت اجتماعی در سبک زندگی اسلامی و غربی؛ راهکارهای احیای هویت اجتماعی در زندگی امروز» حججاسلام صاحبقرانی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی و عضو هیأت موسس جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی، الهی خراسانی استاد حوزه و دانشگاه و عضو هیأت موسس جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی و بابائی استاد حوزه و دانشگاه و دبیر شورای مرکزی جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی به ارائهی دیدگاههای خود پرداختند.
🇮🇷 جبههی روحانیت مردمی رادرایتا دنبال بفرمایید👇
https://eitaa.com/rohaniat_mardomi