فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دردیست در دلم ڪہ علاجش نگاهاوسٺ...♥️🕊
🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑🕊👑
🔸اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّری الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ...
#یا_امام_رضا👑
#سلام_اقا✋🏼
#التماس_دعا💕
#در_آرزوی_خادمی🌱
•••﴾ʄ.R﴿•••:
ذڪرروزچهارشنبہ:
🌻یاحیٌ یاقیوم🌻
اے زنده،اے پاینده
•﴿۱۰۰مرتبه﴾•
[ذڪرروزچهارشنبه به اسم حضرت موسے بن جعفروامام رضاوامام محمدتقے وامام علے النقی علیهم السلام است. روایت شده دراین روززیارت چهارامام خوانده شودڪه خواندن آن موجب عزت دائمے مے شود.]
💠السَّلامُ عَلَیڪُم یااَولِیاءَاللهِ،السَّلامُ عَلَیڪُم یاحُجَجَ اللهِ،السَّلامُ عَلَیڪُم یانُورَاللهِ فی ظُلُماتِ الاَرضِ السَّلامُ عَلَیڪُم صَلَواتُ اللهِ عَلَیڪُم وَعَلی الِ بَیتِڪُمُ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرینَ،بِاَبی اَنتُم وَاُمّی لَقَدعَبَدتُمُ اللهَ مُخلِصینَ،وَجاهَدتُم فی اللهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّی اَتَڪُمُ الیَقینُ،فَلَعَنَ اللهُ اَعدائَڪُم مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ اَجمَعینَ،وَاَنااَبرَءُ اِلَی اللهِ وَاِلَیڪُم مِنهُم،یامَولایَ یااَبا اِبراهیمَ مُوسَی بنَ جَعفَرِِ،یامَولایَ یااَباالحَسَنِ عَلیَّ بنَ مُوسی،یامَولایَ یااَباجَعفَرِِ مُحَمَّدَبنَ عَلِیِِ،یامَولایَ یااَباالحَسَنِ عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدِِ،اَنامَولََی لَڪُم مُومِنٌ بِسِرِّڪُم وَجَهرِڪُم،مُتَضَیِّفٌ بِڪُم فی یَومِڪُم هذاوَهُوَیَومٌ الاَربَعاءِ،وَمُستَجیرٌبِڪُم فَاَضیفُونی وَاَجیرُونی بِالَ بَیتِڪُمُ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرین.
#ذڪرروز
#زیارت
[جــوانـاننسلظهوریم
اگربرخیزیم✊]
💐🔶💐🔶💐🔶💐
فرازی از زیارت جامعه کبیره:
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَهْلَ بَيْتِ النُّبُوَّةِ، وَمَوْضِعَ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفَ الْمَلائِكَةِ، وَمَهْبِطَ الْوَحْيِ، وَمَعْدِنَ الرَّحْمَةِ، وَخُزَّانَ الْعِلْمِ، وَمُنْتَهَى الْحِلْمِ، وَأُصُولَ الْكَرَمِ، وَقادَةَ الْأُمَمِ، وَأَوْلِياءَ النِّعَمِ، وَعَناصِرَ الْأَبْرارِ، وَدَعائِمَ الْأَخْيارِ، وَساسَةَ الْعِبادِ، وَأَرْكانَ الْبِلادِ، وَأَبْوابَ الْإِيمانِ، وَأُمَناءَ الرَّحْمٰنِ، وَسُلالَةَ النَّبِيِّينَ، وَصَفْوَةَ الْمُرْسَلِينَ، وَعِتْرَةَ خِيَرَةِ رَبِّ الْعالَمِينَ، وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ
🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱
🔰حفظ کنید استقلال خودتان را و حفظ کنید آزادی خودتان را
♦️اگر شما مسامحه کنید،آنهایی که می خواهند شما را به بند بکشند آن هایی که با اسلام مخالفند آنهایی که با جمهوری اسلام از اول تا حالا مخالفت کرده اند آنها خواهند پیش برد و اگر چنانچه خدای نخواسته آنها پیش ببرند و مملکت ما باز برگردد به حالی که سابق بود،یا به دست چپی ها بیفتد یا به دست راستی ها بیفتد تمام مسؤولیتش به عهده شماست.
♦️امروز مثل زمان سابق نیست مثل زمان رژیم سابق نیست. رژیم سابق شما نمی توانستیدقدرت نداشتید،امروز قدرت دارید برای اینکه حفظ کنید حیثیت اسلام را و حفظ کنید مصالح کشور را و حفظ کنید استقلال خودتان را و حفظ کنید آزادی خودتان را
📚صحیفه نور ، جلد ۱۲ ، صفحه ۶
🗓مورخ: ۱۳۵۸/۱۲/۲۲
🔰امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:«اِنّ لِلسّخاء مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُوَ سَرْفٌ، وَ اِنّ لِلحَزم مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُوَ جُبْنٌ، وَ لِلاقتصادِ مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُو بُخْلٌ وَ لِلشّجاعَةِ مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُو تَهوّرٌ؛
❇️ سخاوت اندازه دارد، اگر زيادتر شد، اسراف است. احتياط و دورانديشى نيز اندازه دارد، اگر زياد شد، ترس است. اقتصاد و ميانهروى اندازه دارد، اگر زياد شد، بُخل است.شجاعت اندازه دارد، اگر اضافه شد، تهور (بی عقلی) است.
📚 مواعظ امامان عليهم السلام-ترجمه جلد هفدهم بحار، ج1، ص323
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ ادب مرد به ز دولت او‼️
🍃🌻🍃
🔻 ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔹 زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸 اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔺فقط باید مراقب نیروهای احساساتی بود که فضای تفاهم را به سمت فضای تقابل نکشانند.
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: مهمترین اولویت دولت سیزدهم برای تولید
✍️ علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻 با مشخص شدن رئیسجمهور منتخب و زمینهسازی برای تشکیل دولت سیزدهم، یکی از نکات مهم و بنیادی این است که دولت آینده چه اولویتی را برای سروسامان دادن به وضعیت تولید، باید در دستور کارش قرار دهد. چهار سال آینده برای اقتصاد و تولید ایران بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه در این سالها تولید به دلیل عملکرد ضعیف مسئولین، تحریمهای سنگین و بعدازآن شیوع کرونا، آسیب جدی دیده است.
🔹 به دلیل شرایط خاص تولید و برای برونرفت از این وضعیت پیچیده و بغرنج، رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای نوروزی خود با مردم فرمودند: «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همهجانبه قانونی، دولتی و حکومتی، از تولید و رفع موانع آن همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد. بر این اساس معظم له شعار سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند. سؤال اساسی در این برهه زمانی این است که دولت جدید چه اقداماتی را میخواهد در تحقق این شعار انجام دهد؟
🔸نکات تحلیلی:
🔹مهمترین اقدام عاجل و اساسی اصلاح امور تولید، اصلاح در وضعیت کسبوکار است. گزارش پایش محیط کسبوکار نشان میدهد که به ترتیب پنج مؤلفه «غیرقابلپیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار»، «دشواری تأمین مالی از بانکها»، «موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسبوکار در دستگاههای اجرايي» و «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی» بهعنوان نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور تحلیل میشود.
🔸برای حل هرکدام از این مؤلفههای اعلامی، باید یک سری اقدامات مناسب و معتبر در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا بهنوعی رقابتپذیری اقتصادی صورت گیرد. برخی از راهکارها مثل تمرکززدایی، توزیع بیشتر قدرت، تسهیل و روانسازی امور اداری، سادهسازی و کم کردن فرآیندهای اخذ تأیید، کاهش مالیاتهای مرتبط با امر تولید، کاهش برخی از هزینهها، تسهیل در واگذاری انشعابات همچون برق و آب، حمایتهای قضایی و ... ازجمله آنهاست.
🔺نکته راهبردی: آنچه در این فرایند مهم است، تغییر رویکرد و باور جهت شناسایی موانع تولید و سپس عزم جدی و انقلابی برای برطرف ساختن موانع است. اجرای متعهدانه به برخی اصلاحات باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت همان روند سابق تکرار خواهد شد.
#روشنگری
#ثامن
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📹 نماهنگ |
موضوع: ایران، باز هم انحصارشکن
🍃🌻🍃
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح جمعه چهارم تیرماه ۱۴۰۰ دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند.
🔹رهبر انقلاب مثل دیگر هموطنان بالای ۸۰ سال باید در اردیبهشت ۱۴۰۰ نوبت اول واکسن خود را دریافت میکردند.
🔸 اما ایشان نوبت خود را به دلیل تأکید بر استفاده از واکسن ایرانی تا زمان به نتیجه رسیدن این واکسن به تأخیر انداختند.
🔺 ایران با تولید واکسن بومی در کنار چند کشور معدود دیگر شامل، #روسیه، #چین، #هند، #آمریکا و #انگلیس قرار گرفت که به این توانایی دست پیدا کردهاند.
#باافتخار_ایرانی
#روشنگری
#واکسن_برکت
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"چهل روز" تا #محرم
آیت الله العظمی محمد تقی بهجت فومنی (رضوان الله تعالی علیه): چهل روز مانده به محرم، چله گناه نکردن بگیرید تا سوز دل و اشک چشمانتان برای سید الشهداء (ع) فراوان گردد.
#چله_نوکری
🔻تیم رئیسی به کمیته تطبیق برجام پیوست
🔹️یک روزنامهنگار امور بینالملل نوشت: شنیده می شود به تازگی دو نماینده از تیم ابراهیم رییسی به کمیته تطبیق متن نهایی توافق احتمالی ایران و گروه ٤+١ اضافه شده اند و تعداد اعضای کمیته به ٧نفر رسیده است.سید علی حسینی تاش معاون راهبردی شورای عالی امنیت ملی و علی باقری معاون سابق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از طرف رییسی در جلسات این کمیته شرکت میکنند
🔹️این کمیته موظف است متن نهایی توافق وین را با قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها و همچنین سیاست حرف قطعی (به لحاظ زمانی ابتدا آمریکا باید اقدام به رفع تحریم ها کند، به لحاظ محتوایی رفع تحریم ها شامل همه تحریم های وضع شده در دوران ترامپ شود و لغو تحریم های آمریکا مورد راستی آزمایی قرار گیرد) تطبیق دهد
🔹️شنیده ها حاکی از این است که این کمیته با حضور علی شمخانی از طرف شورا، عبدالرضا مصری و وحید جلال زاده از مجلس و علی اکبر صالحی و عباس عراقچی به نمایندگی از دولت تا کنون حدود ١٠جلسه تفصیلی در این زمینه برگزار کرده است/مدار۰۱:۲۰
https://eitaa.com/farhangian_hamedan
⭕️ ترجمه گزارش «العربی الجدید»؛ بهبود روابط ایران و عربستان در دولت آیتالله رئیسی
🔻 [آیتالله] ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور منتخب ایران، در نخستین کنفرانس خبری پس از انتخابات گفت: «از سوی ما هیچ ممانعتی برای بازگشایی سفارتهای ایران و عربستان در دو کشور وجود ندارد.» حتی اگر این مسئله واقعیت هم داشته باشد، مناسبات ایران و عربستان سعودی برای آیندهی قابل پیشبینی، بدون تنش و اصطکاک نخواهد بود و اصلاح و بهبود اختلافات بین دو قدرت منطقه خاورمیانه زمانبر است. با این وجود، با قدرتیابی اصولگرایان در دولت ایران، دلایلی وجود دارد که ریاست جمهوری «ابراهیم رئیسی» میتواند پیامد و تأثیر مثبتی بر روابط دو کشور داشته باشد.
🔻 دکتر صنم وکیل، معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در چتم هاوس در گفتگو با روزنامه العربی الجدید میگوید: «کشورهای عربی شورای همکاری خلیجفارس، پیروزی آیتالله ابراهیم رئیسی را بهعنوان یک نتیجه بالقوه مثبت میبینند... برخلاف حسن روحانی، ابراهیم رئیسی نگاه نزدیکتر به رهبری و دستگاه امنیتی و اطلاعاتی ایران دارد که میتواند به سازش و مصالحه منطقهای کمک کند. این تغییر دیدگاه هر دو طرف را قادر خواهد ساخت تا برپایه گفتوگوهای کنونی در بغداد که در جریان است، با یکدیگر همکاری کنند.»
🔻 در پس زمینه ریاستجمهوری جو بایدن و مذاکرات هستهای بین ایران و گروه 5 + 1 در وین که احتمالاً منجر به «برجام 2» میشود، سعودیها بهعنوان یک مسیر استراتژیک به سمت تعامل با ایران قدم برداشتهاند. البته آسیبپذیری پادشاهی سعودی در مقابل حملات موشکی و پهبادی سپتامبر 2019م. [حمله به آرامکو] متغیر دیگری بود که باعث شد ریاض به سمت سازش و مصالحه با ایران حرکت کند. ریاض همچنین به دنبال پایان بحرانهای منطقهای است که عمدتاً در یمن قرار دارد و بر این دیدگاه هستند که گفتوگو با ایران، بهترین مسیر برای تحصیل این هدف است. با وجود اینکه اختلافات عمده احتمالاً باقی میمانند؛ اما امید بر این است که سیاست ریاض به دنبال کاهش تنشها با ایران حرکت کند.
🔻 جای انکار نیست که ده ها سال تنش، رقابت و خصومت باعث شده که توافق بین دو قدرت بسیار دشوار باشد. هرچند گفتوگوهای ایران و عربستان در عراق برای برقراری امنیت در منطقه، نتایج قابلتوجهی را به دنبال داشته است؛ اما تغییر چشمگیر در روابط دو کشور، نیازمند صبر و شکیبایی است. مسیر دستیابی به یک راه دوستانه بین دو کشور پر از دستانداز و مشکل خواهد بود. بااینوجود، دو کشور در منطقه خاورمیانه دارای منافع مشترک گستردهای هستند که در وهله نخست، باید کانالهای ارتباطی را حفظ و در حالت ایدهآل، روابط رسمی دیپلماتیک بین دو کشور برقرار شود. بنابراین گفتگوی ایران و عربستان سعودی صرف نظر از آینده بلاتکلیف و نامشخص برجام، اجتناب ناپذیر است.
https://eitaa.com/farhangian_hamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برسد به دست دولت "راستگویان"!
🔹 روحانی امروز : اگر جنگ ترامپ و کرونا نبود، امروز نرخ دلار زیر ۵ هزار تومان و تورم ۱۱.۵ درصد بود!
🔸 ۹ مرداد ۹۲ | در پایان دولت احمدینژاد، دلار در بازار آزاد ۳،۱۶۰ تومان و قیمت بانک مرکزی ۲،۴۷۹ تومان بود
🔸 ۲۵ اردیبهشت ۹۶ | مهدی خزعلی اصلاحطلب در ایام انتخابات در گفتگو با دهباشی: تورم در دولت روحانی، با رکود، حفظ شد؛ بازار میفهمد؛ آقای روحانی برای دم انتخابات، نرخ دلار را با خیانت به ملت، ثابت نگه داشت و دلار بعد از انتخابات تا آخر سال به ۷ هزار تومان میرسد
🔸 ۱ بهمن ۹۶ | خجسته، نماینده مجلس: دلار از ۳۵۰۰ تومان به صورت تدریجی به ۴۶۵۰ تومان رسیده است
🔸 ۲۰ فروردین ۹۷ | ایسنا: دلار ۶۱۵۰ تومان شد
🔸 ۱۸ اردیبهشت ۹٧ | ترامپ، برجام را پاره کرد و آمریکا از برجام خارج شد
🔸 ۲۷ مرداد ۹۸ | عراقچی، معاون ارزی سابق بانک مرکزی در دولت روحانی در گفتگو با فارس: روحانی، خودش برای مداخله در بازار ارز به بانک مرکزی دستور داد؛ خوشبینی افراطی دولت بعد از برجام، ریشه التهابات ارزی دیماه ۹۶ بود؛درباره بحران ارزی به روحانی و جهانگیری و شمخانی هشدار دادیم، اما دولت،جدی نگرفت
/جریان شناسی فکری و فرهنگی
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan