فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه زبان بدن از این جذابتر و گویاتر؟ مگه داریم 😁😍
#دهه_نودی_های_سیدعلی
#لاحول_و_لا_قوة_إلا_باالله
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
همیشه گفتهایم انتقادات و درواقع حملات به قانون جمعیت یک #پروژه_رسانهای علیه سیاست کلی نظام در جهت افزایش #فرزندآوری ست. توجه به این موضوع، نوع مواجهه ما با حملات را تغییر میدهد.
این مقاله روزنامه شرق یک نمونه از محتواهای رسانهایست که روزانه علیه فرزندآوری تولید و منتشر میشود. مقالهای با موضوع افسردگی زنان با ضمیمه شدن به تصویر مادری غمگین در کنار نوزاد، مادری را در ذهن مخاطب جزء عوامل افسردگی و بیچارگی زنان جا میزند.
این پروژه رسانهای گسترده را جدی بگیریم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴پای یک پروژه سیاسی در میان است
🔺ما درباره موضوع جمعیت، در کشورمان با یک پروژه رسانهای بشدت سیاسی روبهرو هستیم؛ پروژهای که با تکنیکهای جنگ روانی تمام تلاشش را میکند افکار عمومی را نسبت به موضوع جمعیت بدبین کرده و امکان همراهی جامعه با سیاست افزایش جمعیت را از بین ببرد.
🔹سیاستگذاری درباره جمعیت وقتی میتواند موفقیتآمیز باشد که همراهی افکار عمومی را به دست آورد. پس کسانی که به هر دلیلی مخالف توفیق سیاست افزایش جمعیت ایران هستند، خوب میدانند باید قانون جوانی جمعیت را به عنوان پیشانی این سیاست، نزد افکار عمومی تضعیف و منفور کنند تا ضمن از بین بردن همراهی مردم، نگذارند آنان به سمت آگاهی از حقوق خود ذیل این قانون و مطالبه اجرای آن بروند.
🔻در این یادداشت از یک نشانههای سیاسی بودن پروژه رسانهای علیه قانون جوانی جمعیت و عوامل و دلایل آن نوشته ام.
در صفحه نخست وطن امروز بخوانید👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3479/1/248395/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴همه کمک کنند...
🔺همه کمک کنند یعنی ...
🔹کار بزرگ دولت و اهدافش را بفهمیم و با زبان ساده برای مردم تبیین کنیم. تکرار این موضوع در جامعه آرامشآفرین است.
🔹اگر امیدآفرینی بلد نیستیم، سکوت کنیم. سیاه نماییهای ما ولو از سرِ درد، هم امکان همراهی جامعه را میگیرد؛ هم عزم محکم و خیز بلند دولت را صرف اقدامات پوپولیستی برای تأمین رضایت موقت جامعه میکند.
🔹نقدهایمان منصفانه و همراه با پیشنهاد باشد نه هوایی و به قصد مخالف خوانی. زیاد این روزها نقدهای تندی دیدم که نویسندهاش مجبور شده چندبار پشتبندش منظور خود را توضیح دهد!
🔹برچسب زنی ممنوع (عدهای بدون اطلاع دقیق، ایسمهای مختلف را روی طرح دولت میچسبانند؛ بدون اینکه منشأ تئوریکی که از آن اسم میبرند، کوچکترین شباهتی به اتفاقات این روزها داشته باشد)
🔹دلسوزان انقلاب صبوری کنند. همدلی با مردم به معنای تکرار حرفهایی نیست که دیگران با قصد تضعیف روحیه در دهانشان گذاشتهاند. یعنی بیان واقعیات اقدامات دولت، تبیین اورژانسی بودن این جراحی بزرگ در شرایط فعلی، تقویت امید، پاسخ به شایعات و اتهامات بیاساسی که به قصد شکستن استقامت مردم منتشر میشود، تشویق به پیگیری توضیحات مسئولان دولت که یک هفته است بیست و چهار ساعته در شبکههای مختلف رسانه ملی در حال توضیح به مردمند...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️از قفس پریدی استاد، گوارایت باد مرگی که آن را چنین زیبا میدیدی... اکنون ماییم و یاد آن اسرار سربستهای که از ملکوت برایمان باز میکردی؛ آن اشارههای مستقیم که بمان میرساندی تا فرصتهایمان را همینطور به بازیچه نگذرانیم. ماییم و دنیای تنگ و خشک بدون استاد شیرین لهجهی راه بلدمان...
سفرت بسلامت استاد، با آن بالهای رها شده از قفس دست ما را بگیر و هوایمان را داشته باش... اینجا هوا خیلی گرفته...⬛️
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺شرق فهرستی از اقلام سبد غذایی یک خانواده چهار نفره و مقدار مصرفشان نوشته و همه تلاشش را کرده ولو به قیمت دو برابر محاسبه کردن مقدار مصرفها، دست آخر به رقمی برسد که ثابت کند یارانه پرداختی دولت خیلی کم است و جواب نمیدهد. خانواده چهار نفره متوسط شرق ماهی ده کیلو مرغ و ۴ کیلو گوشت و ده تا تن ماهی و ۷ تا ماکارونی استفاده میکند! تقریباً همه اینها دوبرابر حساب شده. جالب است با این همه تلاش در دستکاری مقادیر مصرف، نهایتش ثابت کرده یارانه فقط ۲۰۰ هزار تومان کم می آید. اگر محاسبه اش واقعی بود همین مبلغ اضافه هم میآمد.
🔹قطعا طرح حذف ارز ترجیحی ایراداتی در اجرا داشته که باید هرچه سریعتر اصلاح شود و البته تلاش دولتیها در این اصلاح و اطلاع رسانی به مردم و همچنین حضور میدانی صدر تا ذیل هیأت دولت در کف بازار قابل تقدیر است.
🔻در این وضعیت خیلی مشمئز کننده است که این وسط عدهای خبرنگار نام و نانشان را در خالی کردن دل مردم یافته اند. اهداف سیاسیشان چیست که در بازی با روح و روان مردم خلاصه شده؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔰پیام رهبر انقلاب به فعالان حوزه جمعیت🔰
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از #آیندهی_هولناک_پیری_جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از #ضروریترین_فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک #سیاست_حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای #محتمل یا #موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به #فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهرستان کارگیل- ایالت جامو و کشمیر، گروه سرود سلام فرمانده
برخی وقتی نارضایتی ها را می بینند، می گویند ایران دیگر پتانسیل هویت بخشی و الگوسازی که به برکت انقلاب به دست آمده بود را از دست داده!
اما نشانهها چیز دیگری میگویند. این تصاویر میگوید خیلی ها در گوشه گوشه دنیای اسلام، چشمشان به ایران است.
#سلام_فرمانده
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴مسأله جمعیت فرهنگی است یا اقتصادی؟
🔺اغلب وقتی پیرامون جمعیت صحبت میشود، میگویند عامل کاهش فرزندآوری بحث اقتصادی است و تا وقتی مشکلات اقتصادی و معیشتی حل نشده و مردم آینده امنی برای وضع معیشتی خود تصور نکنند، نباید از آنان توقع فرزندآوری داشت و فعالیت در این زمینه بیفایده است.
🔹عدم پاسخ به سوال مهم «فرهنگ یا اقتصاد»، بسیاری از افراد دغدغهمند را از تلاش و تبلیغ در جهت نجات آینده جمعیتی کشور از سیاهچاله سالمندی منصرف کرده است.
🔻در یادداشت «موضوع جمعیت فرهنگی است یا اقتصادی؟» تلاش شده پاسخ مناسبی برای این سوال پیدا شود.
در صفحه نخست وطن امروز بخوانید👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3489/1/248886/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴کاش قبل از دشمن «مرد»هایمان را پیدا میکردیم...
از سویی به غیرتمان برمیخورد که چهره قهرمان ملیمان را ساعاتی پس از شهادتش برای اولین بار در صفحه رسانهی خصم خونی مان ببینیم؛
از سوی دیگر کنار بغض، حس غرور پیدا میکنیم که این وطن چقدر مجاهدان گمنام دارد و ما بیخبریم؛ همانها که بیسروصدا خون دشمن را در شیشه میکنند و برای ملت امنیت میخرند؛ بیآنکه نگران تیر غیب جوخههای بزدل ترور باشند که روزی -نه در میدان جنگ رودررو- در کوچه خلوت به سراغشان بیاید و ناجوانمردانه زخمشان بزند. به مردانمان میبالیم؛ اما کاش قبل از دشمن پیدایشان میکردیم...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴مسأله جمعیت فرهنگی است یا اقتصادی؟ 🔺اغلب وقتی پیرامون جمعیت صحبت میشود، میگویند عامل کاهش فرزندآ
🔴 آیا جوانان دیگر تمایلی به داشتن فرزند ندارند؟
طبق آخرین نظرسنجی ایسپا 68.4 درصد مردم معتقدند داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود. اما با بالاتررفتن پایگاه اقتصادی خانوادهها باور به اینکه داشتن فرزند موجب خوشبختی زوجین میشود کاهش پیدا میکند.
🔹روند نتایج نظرسنجیهای ایسپا نشان میدهد باور به ثأثیر فرزند بر خوشبختی زوجین، بین جوانان رو به کاهش است. در سال 1392، 72.7 درصد جوانان 18 تا 35 ساله مجرد معتقد بودهاند داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود که در سال 1397، به 68.3 درصد رسیده و در نظرسنجی اخیر ایسپا (دیماه 1400) 60.4 درصد جوانان مجرد 18 تا 35 سال باور به تأثیر فرزند بر خوشبختی زوجین داشتهاند.
🔹دادهها نشان میدهد نقش عوامل دیگر در کنار اقتصاد قابل چشمپوشی نیست. طبق نتایج تحلیلی ایسپا با بالاتر رفتن پایگاه اقتصادی افراد، تعداد فرزندان مناسب از نظر افراد کاهش پیدا میکند. میانگین تعداد فرزند مناسب در پایینترین گروه اقتصادی 2.8 و در بالاترین گروه اقتصادی 1.8 فرزند است.
🔹با افزایش سن، تعداد فرزند مطلوب برای خانواده هم بیشتر میشود. افراد بالای 50 سال به طور متوسط 2.6 فرزند را مناسب میدانند، افراد 36 تا 49 سال 2.2 و میانگین تعداد فرزند مناسب بین جوانان 18 تا 35 سال تقریباً دو فرزند است.
🔹علاوه بر موضوع اقتصاد، در افکار عمومی بخشهایی از جامعه ایران نوعی تغییر نگرش نسبت به فرزندآوری به چشم میخورد. بسیاری از جوانان امروز ازدواج و فرزندآوری را بخش محتوم زندگی خود نمیدانند. هویت نسل جوان با نقشهای مختلفی جدا از پدر یا مادر بودن هم شکل میگیرد.
🔹تفاوت نگرش زنان شاغل و خانهدار نشان از دغدغههایی فراتر از نگاه صرفاً مادی به تصمیمگیری درباره فرزندآوری دارد. در تمامی گروههای سنی زنان، افراد خانهدار بیش از زنان شاغل اعتقاد دارند که داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود. 60 درصد زنان 18 تا 35 سال شاغل با این گویه موافق بودهاند درحالیکه این میزان بین زنان خانهدار حدود 70 درصد بوده است.
🔻تفاوت بین نگرش گروههای مختلف تحصیلی، جنسی، سنی، اقتصادی و ساکنین مناطق شهری و روستایی به وضوح نشان میدهد که سیاستگذاری صرفاً اقتصادی درباره موضوع فرزندآوری ناکافی است. همچنین ضرورت شناخت عمیقتر الگوهای تصمیمگیری جوانان برای فرزندآوری و دغدغهها و نیازهای آنها برای سیاستگذاری جامع اهمیت ویژهای مییابد و آنچه در حیطه اجرا ضرورت پیدا میکند عدم اجرای یکپارچه سیاستها برای کل جامعه است.
منبع: صفحه مجازی ایسپا
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715