🔴سردارِ صداقت
🔺با شروع حرکت ماشین جنگی ویرانگر داعش در سوریه و رسانهای شدن فعالیتهای مستشاری ایران در جنگ با تروریستها در ابتدای دهه 90، انتشار اخبار نادرست و تحلیلهای جهتدار علیه سپاه به اوج رسید؛ بهگونهای که حتی مدافعان فداکار و مظلوم حرم را بیهیچ شرمی مدافعان اسد مینامیدند. این فضا لزوم تبیین هر چه بیشتر و تلاش برای اقناع و همراهی افکار عمومی داخلی و جواب دادن به سوالات و شبهات جامعه را بیشتر میکرد. مانند این سوالات که نیروهای نظامی ما در سوریه چه میکنند؟ و آیا این مردم ایران هستند که دارند هزینه ابقای حکومت اسد را میدهند؟...
متن کامل یادداشت «سردارِ صداقت» را در تحلیل یکی از رموز شیفتگی ایرانیان نسبت به سردار سلیمانی در روزنامه وطن امروز بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3670/1/258489/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار امروز بانوان یک دوره فشردهی مطالعات زنان بود!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 کار را به لحظه و به هنگام باید انجام داد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: کار را به لحظه باید انجام داد. توابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهشان کشته شدند، اما در تاریخ اینها را مدح نمیکنند. چرا؟ چون دیرجنبیدند. شما که میخواستید خونتان را در راه امام حسین بدهید، چرا در اول محرّم، دوم محرّم نیامدید، یک کاری اقلاً صورت بدهید؟ آنجا میایستید تماشا میکنید، امام حسین به شهادت میرسد، بعد دلتان میسوزد، آن وقت میآیید در میدان. این کار را به هنگام انجام ندادن این جور است. کار را به هنگام باید انجام داد. نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته. باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
پ.ن: امان از تأخیر
امان از سکوت
امان از تشکیک بی سروته کردن
امان از کنج عافیت برخی خواص
امان از سربازی که جا خالی میدهد تا تیر به امامش بخورد....
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم!
🔺به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته #مادر شدهاند. همچنین علاوه بر بالا رفتن سن ازدواج، به طور متوسط نزدیک ۴ سال بین ازدواج و بارداری فاصله هست که این تاخیر میتواند مناسبترین سنین مادر شدن را از آنان بگیرد. اگرچه علل متعددی برای این آمارها ذکر شده ولی نمیتوان انکار کرد «تضعیف جایگاه مادری» از مهمترین علل آن است. جایگاه مادری که در انگاره دختران و زنان تضعیف شود، تصمیم به مادر شدن در انتهای آمال و ایدهآلهایشان قرار میگیرد و کسب موقعیتهای شغلی و تحصیلی و فعالیتهای اجتماعی ارزش و اولویت بالاتری پیدا میکند...
این یادداشت را در وطن امروز بخوانید 👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3677/1/258828/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم! 🔺به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته #م
🔴با «مادری» مهربانتر باشیم!
🔺جامعهای که مادرانی بانشاط و راضی از «مادر بودن» دارد، از نظر سلامت روان رتبه بالایی خواهد داشت. دلیلش این است که مادر زاینده است. نه فقط زاینده نسل، که زاینده هر ارزش و نیرویی که یک جامعه برای تکاپو و رشدش نیاز دارد. او نه تنها واسطه خلقت و منشا تداوم نسل است، که نسل در دامن او پرورش مییابد. وقتی سالم باشد، نسل سالمی پا به عرصه اجتماع میگذارد.
🔺به چند دلیل باید بگوییم این کرامت در جامعه ما تضعیف شده است. از نشانههای بارز آن، وضعیت فرزندآوری در کشور است. به گواه آمارهای جمعیتی، زنان ایرانی طی سالهای اخیر یکچهارم گذشته مادر شدهاند. همچنین علاوه بر بالا رفتن سن ازدواج، به طور متوسط نزدیک ۴ سال بین ازدواج و بارداری فاصله هست که این تاخیر میتواند مناسبترین سنین مادر شدن را از آنان بگیرد. اگرچه علل متعددی برای این آمارها ذکر شده ولی نمیتوان انکار کرد «تضعیف جایگاه مادری» از مهمترین علل آن است.
🔹جایگاه مادری که در انگاره دختران و زنان تضعیف شود، تصمیم به مادر شدن در انتهای آمال و ایدهآلهایشان قرار میگیرد و کسب موقعیتهای شغلی و تحصیلی و فعالیتهای اجتماعی ارزش و اولویت بالاتری پیدا میکند. این ویژگی حتی در برخی کسانی که شاغل نیستند و خانهداری را برگزیدهاند هم دیده میشود. برخی زنان با وجود خانهدار بودن، از موقعیتشان احساس رضایت ندارند و حتی فرزندانشان را مانع رسیدن به آرزوها و پیشرفتهایشان میبینند. اعتماد به نفس تضعیف شده این زنان معضلی دیگر برای خانوادههاست.
🔹سوال اینجاست چرا در جامعهای که در فرهنگش مادر جایگاهی والا و ارزشی فرامادی دارد، پیامبرش بهشت را زیر قدمهای مادران دانسته و رهبر کبیر انقلابش مادر بودن را اشرف کارها در عالم عنوان و تاکید کرده کوچک کردن جایگاه مادری خیانت به جامعه است، به وضعی رسیده که آمارها چنین زنگ خطر کاهش اقبال به فرزنددار شدن و در نتیجه کاهش جمعیت را به صدا درآورده است؟
🔹یکی از علل چنین امری نوع برخورد نظام آموزشی و تربیتی ما با این موضوع است. از یک زمانی به بعد، نظام آموزشی ما بیشتر تمایزات جنسیتی در آموزش دختران و پسران را از برنامههای آموزشیاش حذف کرد. یعنی آموزشهای خانهداری و هنری ویژه دختران که در گذشته وجود داشت و دختران را برای پذیرش نقشهای آینده آماده میکرد، از آموزشها رخت بربست تا دختران در نظامگ آموزشی فقط مهیای ورود به آینده تحصیلی و شغلی شوند و گزینههای دیگری در چشمانداز ایدهآلهای خود نبینند. خروجی نظام آموزشی ما دخترانی هستند که برای پذیرش نقشهای خانوادگی خود تربیت نشدهاند و اولویتشان تحصیلات بالا و اشتغال به هر قیمت، بدون توجه به میزان نیاز جامعه و نیاز و شأنیت خود است. آنان مادری و خانهداری را قطب مقابل کسب جایگاههای اجتماعی، نقشی تحقیرآمیز و مانع رسیدن به آرزوهایشان میبینند. در چنین فضایی حتی آزادی انتخاب بین خانهداری و اشتغال از آنان گرفته میشود. سینما و تلویزیون و رسانههای دیگر نیز نقش پررنگی در این ماجرا داشتند.
🔹البته در نظام اجرایی هم «مادری» به قدر کافی محترم نیست. چنانکه به خاطر ضعف حمایت از مادران شاغل و محصل، آنان همیشه مادر شدن را تهدیدی برای ادامه اشتغال یا تحصیل و پیشرفتشان میبینند. نه از همکاری دانشگاهها با مادران دانشجو و متقاضی هیأت علمی خبری هست نه ساعات اداری و آموزشی و زیرساختهای مهدکودکی محل کار با رسیدگی مادر به فرزندش تطابق دارد و نه اصلاً پذیرشی برای رفت و آمد او با کودک به مدرسه و دانشگاه و اداره و کارگاه وجود دارد. این قضیه در ادارات دولتی، حوزهها و دانشگاهها، نظام پزشکی و بخش خصوصی کمابیش به یک شکل است.
🔹در کنار اینها تغییر سبک زندگی که فاصله گرفتن از فرهنگ ایرانی - اسلامی، ضعف اعتقادات دینی و نزدیک شدن به فرهنگ منحط غربی را به دنبال داشته، تاثیر بسزایی دارد.
🔹ما اگر دنبال افزایش سلامت روان و نشاط جامعه، بهبود اوضاع جمعیت و فرزندآوری کشور و حل چالشهای ناشی از تناقض نقشها هستیم، باید فکری به حال بازگشت کرامت جایگاه مادری در جامعه کنیم. آیا جایگاه تضعیفشده مادری قابل ترمیم و تقویت است؟ آری! حتما چنین است.
🔻جامعه ما نیازمند این است که هویت مادری را از نو به فرزندانش بشناساند و انگارههای نادرست منفی را اصلاح کند. رهبر حکیم انقلاب در دیدار اخیر جمعی از بانوان بر اصلاح انگاره نقش خانهداری تاکید کردند و از رد یکی بودن خانهداری با خانهنشینی سخن گفتند. اصلاح انگارههای غلط بیش از هر جا در نظام آموزشی ما اتفاق میافتد. نقش نظام آموزشی از رسانه هم با همه قدرتش بیشتر است. فقط لازم است سیاستگذاران آموزشوپرورش کشور قدری با نقش مادری مهربانتر باشند و فکری به حال آمادگی مادران آینده کشور برای پذیرش نقش حیاتیشان کنند.
📝 #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴داخل ایتا فقط یک هشتگ درباره گاز ترند شده اونهم تیکه انداختن به دولت روحانی هست درباره ذخیره سازی گاز!
وقتی در صحبت و کنش درباره مشکلات مردم هم دنبال تیکه انداختن سیاسی و تسویه حساب با افراد هستیم نباید توقع کنیم مردم حرف ما رو باور کنن.
سیاسی بودن و سیاست مداری و سیاست ورزی با سیاست زدگی زمین تا آسمان اختلاف دارد.
#گاز_برای_همه
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
رو به راه | رها عبداللهی
🔴داخل ایتا فقط یک هشتگ درباره گاز ترند شده اونهم تیکه انداختن به دولت روحانی هست درباره ذخیره سازی
کشور دچار یک مشکل شده؛ از یک طرف سرمای شدید موجب افت گاز در برخی مناطق شده و از طرف دیگر خودتحقیری شدید عدهای باعث افت امید میشود. همه باید به دولت کمک کنیم با مدیریت گاز از بحران جلوگیری کند. آنوقت یک عده از بچه انقلابیهای ما به جای همکاری و آوردن ظرفیتشان پای حل مشکل، خط رسانهایشان شده گفتمان دولت قبل! نه تنها افقشان در تسویه حساب سیاسی خلاصه میشود، بلکه آنقدر از مردم فاصله دارند که نمیدانند برای خیلی از مردم مدتهاست این دولت و آن دولت، این حزب و آن حزب تمام شده و عملکرد همه دولتها را پای نظام مینویسند و با این حرفها فقط ناامیدتر میشوند. فرق شما با سیامک قاسمی و بیگدلی و شرق و اعتماد که به جای کمک به دولت در حل گرفتاری مردم دنبال تزریق آشفتگی هستند چیست؟
#گاز_برای_همه
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
حواسشان نیست با این توییتها و تیترها بیشتر ماهیت ذهن استعمارزده و غربگدای خود را افشا میکنند تا اینکه پیام کنگره را تضعیف کنند.
جلز و ولز خودتحقیرهای غربگرا از گرد هم آمدن بانوان نخبه ۹۳ کشور در ایران، یعنی تیر این کنگره به هدف اصابت کرده! یعنی نفی انزوای ایران، تبدیل هرکدام از مهمانان خارجی به سفیر معرفی زن ایرانی در کشورهایشان و شکست پروژه مهسا امینی
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 تاثیر کنگره زنان تأثیرگذار
🔺...در شرایطی که کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، ایران را از عضویت خارج میکند و پارلمان اروپا و کنگره آمریکا علیه زن در جمهوری اسلامی وارونهنمایی و سیاهنمایی میکنند، در تهران زنان تاثیرگذار دهها کشور گرد هم میآیند و حقیقت زن ایرانی را بدون روتوش رسانههای غربی شناخته و جایگاه او را در کشورش مشاهده میکنند...
این یادداشت را در وطن امروز بخوانید 👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3686/1/259284/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴 تاثیر کنگره زنان تأثیرگذار 🔺...در شرایطی که کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، ایران را از عضویت خا
🔴تأثیر کنگره زنان تأثیرگذار
🔺نخستین کنگره بینالمللی «زنان تأثیرگذار» با حضور 300 میهمان خارجی از 93 کشور جهان از جمله 70 نفر از مقامات کشورها از وزرا و معاونان رئیسجمهور تا همسران رؤسای جمهور و نمایندگان مجلس در روزهای گذشته برگزار شد. در شرایطی که کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، ایران را از عضویت خارج میکند و پارلمان اروپا و کنگره آمریکا علیه زن در جمهوری اسلامی وارونهنمایی و سیاهنمایی میکنند، در تهران زنان تاثیرگذار دهها کشور گرد هم میآیند و حقیقت زن ایرانی را بدون روتوش رسانههای غربی شناخته و جایگاه او را در کشورش مشاهده میکنند.
🔹در شرایط فعلی که دنیای غرب، پروپاگاندای فراگیری با کلیدواژه زن علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته تا به خیال خود دنیا را در تحریم و ظلم نسبت به ملت ایران همراه کند، برگزاری این کنگره کنشگری هوشمندانه و مؤثری برای مقابله با کودتای رسانهای دشمنان ایران بود. چند نکته در این رابطه گفتنی است:
1⃣مقام معظم رهبری بارها فرمودند ما در قضیه زن دفاع نداریم؛ حمله داریم! غربیها باید پاسخ دهند که زن را تبدیل به کالا کردهاند. ایشان در دیدار اخیر اقشار مختلف بانوان مجددا بر این مساله تأکید فرمودند: «در مساله زن، موضع ما در برابر مدعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست... دنیا مقصر است. دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفه غربی و فرهنگ غربی موجود؛ اینها نسبت به مساله زن جدا گناهکارند، مقصرند، ضربه زدند، جنایت کردند». ایشان از بانوان مسلط بر این مسائل خواستند برای اثرگذاری بر افکار عمومی غرب درباره رنج ناخودآگاه و خودآگاه زن غربی تلاش کنند و فرمودند: «یکی از کارهای مهم شما همین است که فاجعهآمیزی نگاه فرهنگ غربی به مساله جنسیت و مساله زن را افشا کنید».
🔹همچنین ایشان سال 92 در دیدار جمعی از بانوان ضمن تاکید بر این مأموریت زنان، از عقبماندگی ما در انتقال حرفهای برجسته اسلام در مساله زن به ذهنیت جهانی سخن گفتند و فرمودند: «دنیا احتیاج دارد به مبانی و مفاهیم روشنِ فراگیرِ کارگشا؛ ما واقعا نظر اسلام را درست نتوانستیم به دنیا منتقل کنیم... برای اینکه بتوانیم یک جبهه تهاجمی و مصون از تعرض تهاجم دیگران -یک آرایش تهاجمی- داشته باشیم، نیاز داریم به اینکه این کارها را، این اندیشهها را، این افکار را منتشر کنیم... در زمینه این نهضت - باید گفت نهضت بیداری در زمینه مسائل مربوط به زنان- واقعا هیچ نبایستی تعلل کنیم. با وجود اینکه این گفتمانِ کامل و مفید و قانعکننده را از اسلام در اختیار داریم اما عملا خود را در موضع انفعال قرار دادهایم در مقابل گفتمان غرب درباره زن».
🔹بر این اساس کنگره زنان تأثیرگذار میتواند به بستری برای تبیین مبانی راهگشای اسلام درباره زن تبدیل شده و مصداق نهضت بیداری مورد اشاره رهبری باشد.
2⃣شرط مؤثرتر بودن این کنگره تعریف اقدامات مشترک برای تداوم همکاری میهمانان خارجی حاضر در آن با بانوان نخبه ایرانی است. طبق اعلام دکتر خزعلی، معاون رئیسجمهور، تأسیس انجمن بینالمللی زنان تأثیرگذار با مرکزیت ایران در این کنگره به تفاهم رسیده و مواردی چون برگزاری جام ورزشی بینالمللی بانوان در نوروز و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پیشنهاد شده است.
🔹علاوه بر اینها توجه به این نکته ضروری است که باید حرف اسلام درباره زن با جسارت و دقت بیان شود و اکتفا به کلیات در بیان مفاهیم نمیتواند برای نخبگان غریبه با گفتمان اسلام نوآوری و جذابیت داشته باشد. صرف نمایش توانمندیها و پیشرفتهای زن ایرانی، اکتفا به دفاع است و اگر حمله و آرایش تهاجمی مدنظر رهبری در دستور کار باشد، آنگاه نخبگان دنیا مجذوب حرف نو جمهوری اسلامی میشوند.
3⃣در روزهای اخیر رسانههای معاند و دنبالههای داخلیشان که بشدت از برگزاری این کنگره خشمگین بوده و نمیتوانستند خشم خود را مخفی کنند، تلاش کردند با کنایه و تحقیر، آن را حکومتی و فاقد اهمیت جلوه داده یا با پررنگ کردن حواشی مثل هزینه برگزاری یا پوشش برخی میهمانان خارجی، از تاثیر رسانهای آن بر افکار عمومی داخلی بکاهند اما همین واکنشهای ناشی از عصبانیت دلیل خوبی برای درست بودن برگزاری چنین کنگرهای است و نشان میدهد بسیاری از رشتههای ماههای اخیرشان را پنبه کرده.
4⃣برگزاری سازوکارهای موازی با کمیسیونهای سازمان ملل که توسط آمریکا مصادره شده و در خدمت اهداف آن است، یک اقدام آفندی ضروری برای جمهوری اسلامی است. داشتن پیمانها و انجمنهای بینالمللی متعدد با کشورهای مستقلِ دوست و همسو -که کم هم نیستند- کمک میکند در نظم نوین جهانی جای پای محکمی داشته و دسیسههای استکبار را باطل کنیم. کنگره زنان تاثیرگذار مقدمه خوبی برای تشکیل سازوکاری موازی با کمیسیون مقام زن سازمان ملل و دیگر نهادهای سیاستزده مربوط به زنان است.
📝 #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
میدونید چرا بورکینافاسو رو برای عقدهگشایی انتخاب کردن و برای توهین به دولت رئیسی به این کشور لگد میزنن؟! چون دولت جدید بورکینافاسو با اربابان غربی اینا در افتاده و داره فرانسویای استعمارگر رو از کشورش بیرون میکنه!
بله عزیزان، این جماعت غربگرا نوکری رو خیلی خیلی با دقت انجام میدن!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴به فکر فردا باشیم!
🔺مقام معظم رهبری در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها ضمن تبیین ضرورت رشد اقتصادی به نکته تلخی اشاره فرمودند و آن وضع مبهم جمعیت کشور به لحاظ جوانی در آینده نهچندان دور بود. ایشان فرمودند: «جمعیت جوان کشور بحمدالله اکنون خوب است اما با روند فعلی فرزندآوری، آینده جمعیتی از این لحاظ مبهم است. بنابراین باید با رشد سریع و مستمر، کشور را ثروتمند کنیم، زیرا در روزی که جوان به اندازه کافی نداشته باشیم، ثروتمند شدن کشور ممکن نیست»...
یادداشت «به فکر فردا باشیم » در تبیین این فرمایش مقام معظم رهبری را در وطن امروز بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3694/1/259665/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴به فکر فردا باشیم! 🔺مقام معظم رهبری در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها ضمن تبیین ضر
🔴به فکر فردا باشیم
🔺مقام معظم رهبری در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها ضمن تبیین ضرورت رشد اقتصادی به نکته تلخی اشاره فرمودند و آن وضع مبهم جمعیت کشور به لحاظ جوانی در آینده نهچندان دور بود. ایشان فرمودند: «جمعیت جوان کشور بحمدالله اکنون خوب است اما با روند فعلی فرزندآوری، آینده جمعیتی از این لحاظ مبهم است. بنابراین باید با رشد سریع و مستمر، کشور را ثروتمند کنیم، زیرا در روزی که جوان به اندازه کافی نداشته باشیم، ثروتمند شدن کشور ممکن نیست».
🔹این واقعیت تلخ نتیجه کاهش رشد جمعیت کشور طی سالهای طولانی است به گونهای که امروز همه میدانیم وقوع سالمندی جمعیت نزدیک است و تلاش برای افزایش فرزندآوری تنها میتواند مخاطرهآمیزی آن را تاحدی کاهش دهد. هشدار نسبت به کاهش رشد جمعیت سالها پیش از سوی دلسوزان و دغدغهمندان و در صدر آنان مقام معظم رهبری آغاز شد اما طیف وسیعی حتی در مناصب مدیریتی و کارشناسی مدتها این نگرانیها را تخطئه میکردند و آن را فاقد ادله و استدلالات علمی و صرفا یک امر ایدئولوژی محور و منحصر در توصیههای دینی و اندیشههای سنتی و انتزاعی و در تضاد با رویکردهای جهان مدرن نشان میدادند و میگفتند نگرانی از سالمندی کشور در دهههای آینده بیاساس است؛ در حالی که این نگرانی پشتوانه علمی متقن و استدلال عقلانی محکم دارد.
🔹درحال حاضر نرخ رشد جمعیت به 0.75 و نرخ رشد سالمندی به 5.7 رسیده؛ یعنی رشد سالمندی 7 برابر زاد و ولد است! بنابراین تا 30 سال دیگر ایران کشوری میشود که پهنای هرم جمعیتیاش در سنین بالای 65 سال قرار میگیرد؛ سنی که در آن تولید فکر، علم، خلاقیت، خدمات، امنیت و نسل ممکن نیست. اکثریت جمعیت مصرفکننده خواهد بود و اقلیت جوان و میانسال، مجبورند چند برابر توان تولیدکنندگی داشته باشند تا به توازن برسیم که چنین چیزی هم چندان ممکن نیست. ازاینرو سالمندی جمعیت برای هر کشوری بحرانساز خواهد بود.
🔹در حال حاضر ایران تحت تحریم، با تکیه بر جوانی جمعیتش توانسته نیازهایش را در عرصه پزشکی، صنعتی، کشاورزی و نظامی رفع و تحریم حداکثری را با شکست مواجه کند اما طی سالهای آینده که این امتیاز را از دست بدهیم، چگونه میتوانیم از پس فشار ظالمانه تحریم بربیاییم و ایران را قوی و شکستناپذیر حفظ کنیم؟
🔹برخلاف دیدگاهی که جمعیت بالا را با عناوین منفی چون انفجار جمعیت و کمبود منابع و قحطی یکی میدانند، امروز جمعیت یک امتیاز اقتصادی محسوب میشود. در گذشته مزیت نسبی، تابعی از منابع طبیعی خدادادی و نسبتهای عوامل تولید (ضریب سرمایه به کار) بود اما اکنون باور رایج در جهان اقتصاد این است که در دهههای آینده، اقتصاد جهان بر پایه صنایعی خواهد بود که متکی بر نیروی فکری هستند و استقرار این صنایع در هر جا، بستگی به این دارد که چه کسی بتواند نیروی فکری لازم برای استقرار آنها را سازمان دهد. به همین دلیل است که کشورهای غربی با رشد جمعیت منفی تلاش دارند با انواع ترفندها نخبههای دیگر کشورها از جمله ایران را به کشور خود جذب
کنند.
🔹برد در جهان آینده با کشورهایی است که به اندازه کافی نیروی انسانی آموزشدیده و صاحب فکر داشته باشند. مقام معظم رهبری نیز در جایی به همین نکته دقیق اشاره داشتهاند و فرمودهاند: «خداوند متعال از مسلمانان خواسته که زیاد بشوند، وقتی که عده زیاد شود، افراد صالح در آن قهرا بیشتر است؛ تواناییها قهرا بیشتر است؛ نیروی انسانی قهرا راقیتر است».
🔹امروز کشورهایی مثل چین، هند، برزیل و بنگلادش ثابت کردهاند چگونه افزایش جمعیت میتواند در خدمت رشد اقتصادی قرار گیرد. به عنوان مثال بنگلادش به عنوان هشتمین کشور پرجمعیت دنیا، رشد اقتصادی 7 درصدی خود را مدیون به کار گرفتن نیروی انسانی بالای خود در خدمت صنایعی مثل پوشاک است که این کشور را به دومین تولیدکننده پوشاک جهان تبدیل کرده. یا برزیل با بیش از 200 میلیون جمعیت توانست خود را به هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل کند و 60 درصد جمعیت خود را از طبقه فقیر به طبقه متوسط ارتقا دهد. این اتفاق با جهتدهی نیروی کار به سمت صنایع بزرگ، جلوگیری از خامفروشی، منع واردات و حمایت از تولید داخلی افتاد و تهدید میلیونها گرسنه را به فرصت میلیونها نیروی آماده کار تبدیل کرد. با برنامهریزی صحیح، جمعیت بالا سرمایهای است در خدمت رشد اقتصادی.
🔻برای نجات کشور از بحرانهای پیش رو هم نیاز داریم تا جای ممکن با افزایش فرزندآوری نسبت سالمندی کشور را کاهش دهیم و هم با افزایش رشد اقتصادی، کشور را برای هزینههای سنگین محتمل آماده سازیم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
حضرت آقا نوگلان مکلف شده را نوجوان خواندند. به آنها گفتند قابلیت مخاطب خدا شدن پیدا کردهاند؛ برای آنها از شروع شدن فصل مسئولیتپذیری گفتند. از توانایی اثرگذاری بر روی دیگران و تکلیف هدایت و راهنمایی آنان به راه راست. از تلاش برای ایفای نقش در مبارزه با ظلم...
آقا این همه عزت و بزرگی را برای دخترانی قائل شدند که هنوز جامعه بچه حسابشان میکند و در محاسبات هم جای چندانی ندارند و البته از اهداف جنگ نرم دشمن هستند.
#جشن_فرشتهها
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺در فتنه اخیر دشمن روی دانشآموزان و دانشجویان حساب ویژهای باز کرده بود. مخصوصاً در مهرماه تنها نقطه امید آنان همین بچهها بودند که با فریب آنان بتوانند مدارس و دانشگاهها را بهم بریزند. حالا باید بیایند و پدیده اعجاب انگیز حداقل سه برابر شدن اعتکاف دانشآموزی را تنها سه ماه بعد از آن ماجراها ببینند.
🔹در بعضی شهرها نیمی از معتکفین دانشآموز هستند. در بعضی مناطق به قدری استقبال زیاد بوده که ناچار شدند به خاطر محدودیت فضا برای ورود دانشآموزان محدودیت سنی بگذارند.
🔻انقلاب اسلامی اینگونه است. درست از همان نقاط مورد تهدید میبالد و اوج میگیرد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺تجربه تاریخی تمام انقلابهای نوین که پس از مدتی از اهداف خود منحرف شدهاند، بسیاری از نظریه پردازان علوم سیاسی دنیا را به این عقیده رسانده که انقلابها پدیدههای خوش آتیهای نیستند و فرزند خویش را میخورند!
🔹اما انقلاب اسلامی ایران یک استثناء در میان انقلابهاست.
🔻یکی از رازهای بقای انقلاب اسلامی همین تصویر است؛ مردمی که در محرومترین نقاط کشور اینچنین انقلابشان را دوست دارند، اهدافش را میخواهند، پای آن ایستادهاند و ۴۴ ساله شدنش با افتخار بزرگ میدارند.
امام روحالله خوب این حقیقت را میدانست که فرمود: «تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بیبضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلابها هستند.»
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 امام موسی کاظم علیهالسلام و جهاد فرزندآوری
🔺در کتب تاریخی نقل شده در زمان امام موسی کاظم علیهالسلام خلفای عباسی سیاست قتل عام و حبس شیعیان را در پیش گرفته بودند و شیعه در معرض نسلکشی قرار داشت. یکی از راهبردهای امام برای خنثی کردن این سیاست خبیث عباسی، اهتمام به مسأله ازدیاد نسل و همچنین توصیه و تشویق شیعیان به فرزندآوری برای نجات نسل شیعه بود. (چهارده قرن تلاش شیعه برای ماندن و توسعه، روحالله حسینیان، ص۱۴۸)
🔹امروز هم شرایط مشابهی برای مملکت شیعه به وجود آمده؛ مملکتی که چشم امید مستضعفان جهان برای ایستادگی مقابل ظلم و استکبار به آن دوخته شده، در معرض خطر تضعیف مهمترین سرمایهاش یعنی جمعیت جوان است. چشمانداز آینده جمعیتی ایران وضعیت مطلوبی را نشان نمیدهد. پنجره جمعیتی تا چند سال دیگر بسته میشود و فرصت جبران کم است.
🔻امروز که سالروز شهادت مظلومانه امام موسی کاظم علیهالسلام است، دست توسل به دامان این بابالحوائج غریب ببریم و نجات دوباره نسل شیعه را طلب کنیم و با ایشان عهد ببندیم در جهاد فرزندآوری از سیره آن امام همام پیروی کنیم. باشد که دستمان را بگیرند و موانع و مشکلات این مسیر را برایمان آسان نمایند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در این کلیپ سوار بر ماشین زمان میشید و آینده رو به وضوح میبینید.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺آنجلینا جولی از مخاطبان صفحه اینستاگرامش خواسته برای همبستگی با زنان معترض ایرانی که مورد ظلم قرار گرفتهاند، یک برش از موهایشان را برای یک پروژه هنری بفرستند.
🔹چگونه مردم دنیا باور کنند خانم سلبریتی عضو سازمان سیا دنبال همبستگی با زنان ایران است؛ در حالیکه در کشورش هر ۹۸ ثانیه به یک زن تجاوز میشود؛ از هر شش زن آمریکایی یک نفر حداقل یک بار در عمرش مورد تجاوز قرار گرفته؛ یک سوم زنان زندانی جهان در آمریکا هستند؛ ۲۳ درصد دختران دانشجو در دانشگاههای آمریکا تجربه تجاوز داشتهاند. از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ حداقل ۲۵۰ زن توسط پلیس آمریکا به قتل رسیدهاند. ۳۶ هزار زن در ارتش آمریکا مورد تجاوز قرار گرفتهاند ؛ هر ماه ۷۰ زن آمریکایی به دست شریک جنسیشان به قتل میرسند...
🔻آمریکا جزء ده کشور ناامن برای زنان است و سلبریتی پروژهبگیر آمریکایی به جای پیگیری حقوق آنان، با جمع کردن تار مو مدعی حمایت از زنان ایرانیست؟ بیچاره زنان آمریکایی...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴از پایان مسیر آزادی سقط جنین خبر دارید؟ 🔺در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران سقط جنین عمدی در هر مر
♦️سقط جنین اجباری!
📌 بیبیسی گزارش داد «برخی مراکز مشاوره بارداری بحرانی در انگلستان، زنان انگلیسی را برای انجام سقط جنین فریب میدهند.
اما این فریب چیست؟! توسط چه نهادهایی اتفاق میافتد؟!
در انگلستان ارائهدهندگان دارای مجوز سقط جنین در وبسایتی با نام اختصاری NHS معرفی شدهاند که توصیه به سقط جنین میکنند اما ۲۱ نهاد از این مراکز به عنوان مراکز پزشکی گمراهکننده خطاب شدهاند زیرا اطلاعاتی در رابطه با عوارض سقط جنین برای زنان، به آنان ارائه میکنند. از جمله این عوارض عبارتند از: "سندروم پس از سقط جنین، افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه، ناباروری و سقطهای ناخواسته احتمالی در آینده و اختلالات روانی میباشد."»
▪️آنچه با بررسی اخبار ارائه شده از بیبیسی در مورد مراکز سقط جنین و فعالین این حوزه میتوان استنباط نمود این است که میان پزشکان و متخصصین زنان و زایمان اختلاف نظرات جدی در ارائهی بیطرفانهی مطالب علمی در رابطه با سقط جنین و افزایش آگاهی زنان در این رابطه وجود دارد به قدری که مراکز درمانی طرفدار سقط جنین، مراکز سقط جنینی که در راستای آگاهی بخشی از مضرات سقط جنین به زنان تلاش میکنند را با عناوین غیرعلمی و غیر اخلاقی خطاب مینمایند.
▪️نکتهی دیگر آنکه مواجههی مراکز قانونی سقط جنین در انگلستان با پدیدهی بارداری زنان متفاوت است و این امر میتواند ناشی از خط مشی سیاسی که توسط آنان اتخاذ شده است باشد. برای مثال مراکز سقط جنینی که تنها درصدد انجام سقط جنین به خواستهی مراجعه کنندهشان هستند به بارداری به چشم یک بیماری نگاه میکنند و جنین را عامل بیماریزایی میخوانند که باید حذف گردد. در عین حال مراکز نامبرده در مواجهه با سقط جنین زنان آنان را از مضرات این عمل به لحاظ جسمی و روحی آگاه میکنند و حتی زنانی را که از عمل سقط جنین منصرف شدند به واسطهی خیریههایی که حامیان مالیشان میباشند، حمایت مالی میکنند.
این درحالی است که انگلستان نیز همانند کشورهای مختلف دنیا با چالش پیری جمعیت مواجه است؛ و این نکته قابل تامل است که هژمونی فردمحوری و نگاههای اومانیستی مبتنی بر لذت، مانع از سیاستگذاری مناسب جمعیتی حتی به قیمت جان انسان دیگر میگردد.
#تحلیل_یک_خبر
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
🔺نقشههای پراکندگی مسمومیت دانشآموزان که طی این چند روز توسط خبرگزاریهای عمدتاً غربگرا تولید و منتشر شده نه تنها قصد اطلاعرسانی ندارد، که کاملاً هدفمند به دنبال هیستریک کردن فضای مدارس و خانوادههاست.
🔹در یک استان یک مدرسه گزارش مسمومیت داشته (که طبق گزارش اورژانس دانشآموزان فقط علائم استرس و عصبی داشتند نه مسمومیت) اعتماد در نقشهاش کل آن استان با هزاران مدرسه را رنگی نشان میدهد و خیلی کوچک در توضیحات مینویسد یک مدرسه! تا بحران را چندهزار برابر نمایش دهد.
🔹یا خبرآنلاین برای گزارش مسمومیت ۲۳۰ دانشآموز نصف نقشه ایران را به رنگ زرد (رنگ اضطراب) درآورده.
🔹ماجرا چیست؟ دامن زدن همیشگی جریان رسانهای خاص به التهاب و بهمریختگی جو روانی جامعه. متوجه باشیم این روزها دانشآموزان و خانوادهها چقدر وحشتزده هستند و شایعات چه بر سرشان آورده.
🔻کاش رسانههای متعهد مراقبت کنند تا این اطلاعرسانی دروغ را بازنشر نکنند.
پ.ن: دوست دارم بدانم در اروپا رسانهای اجازه دارد اینچنین با خبررسانی موزیانه امنیت روانی مردم را به خطر بیاندازد؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715