🔺اسباب بازی فروشی های ما پر است از لگوی سرباز آمریکایی، مجموعه کماندوهای تک تیرانداز ارتش آمریکا و ست اسباب بازی سرباز آمریکایی با تنوع و تعدد بالا!
🔺همان نیروهای سنتکام که براساس مصوبه مجلس ما تروریست هستند، اجازه دارند همبازی محبوب پسربچه های ما باشند!
🔺وقتی دشمن قفسه اسباب بازی اتاق کودکان ما را قرق کرده و اشغالگران افغانستان را ناجی نشان میدهد، بچههای ما کجا و کی قرار است قهرمانان واقعی کشور خود را بشناسند؟!
پ.ن: همانطور که در تصویر میبینید نقشه افغانستان به عنوان منطقه عملیات نجات در جعبه اسباب بازی قرارداده شده!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«الناس علی دین ملوکهم» یک اصل جامعه شناسی در اسلام است. روحانی با وجود کاهش شدید محبوبیتش، در رأس امور اجرایی مملکت است و دیدگاه هایش به جامعه تسری می یابد.
🔺این سخنان روحانی آنقدر حاوی حقارت و بی مسئولیتی و بی ارادگی و بی ارادگی و میل به تسلیم در برابر زورگویی غرب و هضم شدن در قدرت های جهانی ست که با شنیدنش رقت تمام وجود هر انسان آزاده ای را می گیرد.
🔺مردم می بینند که تمام طرف های غربی و حتی سازمان ملل با پررویی تمام دارند از مذاکره مجدد و گسترش برجام تا سلب باقی حقوق ملت ایران حرف می زنند و روحانی به جای پاسخ به این زیاده گویی ها، قضیه را در حد جبران به هم خوردن معامله یک بار پیاز تخفیف داده و تحویل افکار عمومی می دهد!
🔺وای بر جامعه ای که امورش را به چنین دیدگاه و جریان مفلوکی واگذار کرده و این طرز فکر نابودکننده را به مردمش تعلیم می دهد!
🔺خسارات اقتصادی دولت روحانی شاید جبران شود؛ اما جبران خسارات اجتماعی و صدمه به افکار عمومی بسیار سخت تر است.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 فریاد مطالبه گری عامل بی آبرویی ست یا عامل نجات؟
🔺برخی می گویند آنقدر محرومیت های استان را در بوق و کرنا کردید که دیگرهمه خوزستان را به فاضلاب و بدبختی می شناسند! با این کار سرمایه ها را فراری می دهید؛ استان را بدنام می کنید...
راست هم می گویند؛ باعث اندوه است که قابلیت ها و نقاط قوت استان در سایه محرومیت هایش فراموش شود.
🔹خوزستان رنگین کمان منابع و ظرفیت ها و در صدر جدول تولید ثروت ملی ست. اما در عین حال طبق آمار رسمی رتبه ی اول حاشیه نشینی، دوم بیکاری و سوم فقر در کشور است. عامل این پارادوکس تلخ چیست و چه ارتباطی با آن فریاد زدنی دارد که عده ای آن را عامل بدنامی و عده ای دیگر عامل نجات می دانند؟
🔹در استانی هستیم که کلان شهرش سیستم دفع آب های سطحی ندارد. فاضلابش با وجود قراردادهای متعدد و دریافت وام و بودجه در چندین نوبت، بازسازی نشده. با یک بارندگی نه چندان شدید، خانه های مردم در برخی مناطق غرق در فاضلاب آمیخته به آب باران می شود. با وجود هشدارهای هواشناسی در بعضی مناطق حتی در حد تعمیر و تمهید پمپ های مکش آب هم آمادگی ایجاد نشده!
🔹در بندرامام که از مناطق صنعتی مهم کشور است، با یک باران شهر غرق در باران و فاضلاب که نه، غرق در محرومیت از زیرساخت های اولیه شهری می شود، این وضع یک هفته ادامه پیدا می کند و جز سپاه و گروه های جهادی کسی نیست به داد مردم برسد.
یا شهرک های محروم حاشیه ماهشهر، قطب پتروشیمی کشور که کلکسیون محرومیت ها و آسیب های اجتماعی هستند...
🔹غیزانیه، بی آبی روستاهای باغملک در نزدیکی بزرگترین سدهای کشور، تشنگی نخلستان های آبادان و خرمشهر و شادگان هم که غصه های دیگر خوزستانند.
🔹این ها یعنی چه؟ بحران های استان که بلای آسمانی نبوده! کم کاری و بی خیالی و حتی فساد یک عده مدیر این شرایط را رقم زده. فرافکنی ها، جولان دادن به بحران ها با انباشت مشکلات، ترک فعل... اما می بینیم بعد از اتمام ظاهری هر بحران، مدیران همچنان بر صندلی های خود برقرارند. این یعنی پای نظارت می لنگد؛ پای محاکمه مدیر متخلف می لنگد؛ پای مجازات می لنگد...
🔹وقتی پزشک درحال ترمیم زخم پایم است، باید دندان به جگر بگذارم تا کارش را بکند؛ اما وقتی از زخم غافل شده، سکوت کنم پایم از دست رفته! در موقعیت انباشت مشکلات، سکوت موجب حفظ وضع موجود می شود. وقتی کارد به استخوان مردم رسید و کسی در خانه به مشکلاتشان توجه نکرد، به غریبه رو می آورند. سرمایه اجتماعی که از دست می رود هیچ، سرمایه امنیت هم بر باد خواهد رفت. آن وقت آیا می توان از جذب سرمایه گذار و جلب توجهات به نقاط قوت استان حرفی زد؟
🔹امروز اگر رسانه ها و مطالبه گران و شبکه های اجتماعی نبودند که مشکلات را منعکس کرده و ارتباطش با تخلفات مدیریتی را فریاد بزنند، و صدای استان فقط از رسانه های رسمی با حضور مدیران ارشد استان که جز فرافکنی و ماستمالیزلسیون حرفی ندارند، به گوش می رسید، آیا این همه گروه جهادی روانه مناطق محروم استان میشد؟ سفر گروه مداحان به مناطق سیل زده و جذب امکانات و توجهات اتفاق می افتاد؟ آیا شهردار و مدیر آبفای بندر امام برکنار و بازداشت می شدند؟ آیا فشار رسانه ها نبود که موجب دستور ریاست قوه قضاییه برای استقرار رییس سازمان بازرسی در استان شد؟
مگر استان تابحال سازمان بازرسی نداشته؟ چرا تخلفات مدیریتی مدام تکراردمی شود؟ مگر نه این است که فشار رسانه ای مطالبه گری ها دارد به اصلاح وضعیت و حفظ سرمایه اجتماعی کمک می کند؟
🔻البته که فریاد مطالبه گری نباید به ضد غایت خود تبدیل شود و نباید قوطی سیاه رنگ به دیوار رسانه بپاشد. اما وقتی جوان پرهیاهوی مطالبه گری در حال قدکشیدن است و خیلی جاها به فصل ثمردهی رسیده، به جای ایستادن و برچسب زدن و بولد کردن برخی خطاهایش، می شود دلسوزانه همراهش شویم و به اصلاح خطاها و سریعتر نتیجه گرفتنش کمک کنیم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رویای امپراتوری عثمانی مثل سواری این اسب چموش، از سر اردوغان زیاد است.
#اردوغان_غلط_کرد
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرز استاد اخلاق و عرفان واقعی از غیرواقعی
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴آیا قیام حضرت صدیقه ی طاهره(س) شکست خورد؟
🔺همه می دانیم پس از وفات حضرت رسول اکرم(ص)، درحالیکه امیرالمومنین(ع) درحال تکفین و تدفین پیکر مطهر ایشان بودند، فتنه سقیفه برپا شد و حق خلافت غصب گردید. امتناع حضرت علی(ع) از بیعت با خلیفه ی خودخوانده غاصب، برهم زننده ی اسباب منافقان بود و باید چاره میشد.
🔹چاره بیعت اجباری بود و کار به در و دیوار و آتش و دود و میخ و ریسمان کشید و قیام فاطمه(س) از همان لحظه آغاز شد. محسن شش ماهه اش اولین شهید راه دفاع از ولایت گشت و مصائب فاطمیه رقم خورد. اما دستگاه زر و زور و تزویر با چنگ زدن به هر راهی شده عاقبت، جایگاه خود را در خلافت تثبیت کرد و تا سال ها این مقام در دست غاصبین و دنباله هایشان باقی ماند و حضرت صدیقه طاهره در راه مبارزه با این دستگاه به شهادت رسیدند.
🔹این خلاصه ی وقایع بعد از رحلت پیامبر(ص)، در نگاه اول می گوید قیام فاطمیه به هدفش نرسید و ایشان در این مسیر شکست خوردند و نتوانستند حق را به جایگاهش برگردانند. اما این ظاهر ماجراست. با یک سوال به سراغ روی دیگر ماجرا برویم؛ «اگر صدیقه طاهره این قیام خونین را به پا نمی کرد، چه می شد؟»
🔹اگر ایشان در برابر دستگاه ظلم و نفاق، پشت در نمی ایستاد و جان خود و فرزند مظلومش را فدا نمی کرد و آه فاطمه پشت در آتش گرفته، دامنگیر تاریخ نمی شد،...
🔹اگر با همان حال مجروح و بیمار، به همراه اطفال خود، برای جلوگیری از بیعت اجباری ستاندن غاصبان از امیرالمومنین راهی مسجد نمی شد و با فریاد و تهدید بر سر خلیفه خودخوانده و اعوانش و ساکتین در برابر ظلم، ستون های مسجد النبی را نمی لرزاند،...
🔹اگر چهل شبانه روز به در خانه مهاجرین و انصار نمی رفت و برای بیدار کردن وجدان تک تک مردان و زنانِ مُهر سکوت بر چشم و دهان زده دربرابر بزرگ ترین ظلم عالم، با کلمات سوزناکِ حق خواهی، روشنگری نمی کرد،...
🔹اگر هر روز در مسیر خانه تا مزار حمزه سیدالشهدا تظاهرات خشم و سکوت برگزار نمی کرد،...
🔹اگر با نهضت گریه، سیل تظلم خواهی را در کوچه های مدینه جاری نمی ساخت،...
🔹اگر در وصیت نامه مبارزاتی اش، با محروم کردن غاصبین از حضور در تشییع، آخرین ضربه را برای رسوا کردنشان وارد نمی کرد،...
🔹اگر با معمای عجیب و اعجازگونه ی قبر مخفی، نه فقط جامعه آن روز، که تمام عالم را با یک چرای بزرگ مواجه نمی کرد و یک سازمان همیشگی روشنگری در برابر ظلم برپا نمی کرد...
چه می شد؟
🔹آنگاه به راحتی ظلم آشکاری که همگان با علم به ظلم بودنش پذیرفته بودند، به حق آشکار تبدیل می گشت؛
🔹وجدان جامعه بشری برای همیشه تاریخ به خواب می رفت؛
🔹ایستادگی در برابر ظلم که آرمان بلند دین مبین اسلام بود، به سادگی به دست فراموشی سپرده می شد؛
🔹حق اهل بیت در جانشینی رسول خدا و هدایت مردم برای همیشه به ورطه ی نسیان فرو می رفت؛
🔹ستمکاری غاصبین پاک میشد و جریان امامت و در واقع ماموریت تمام انبیای الهی در حفظ امنیت کلمه توحید خاتمه می یافت؛ چراکه دفاع از حق ولایت تا همیشه ی تاریخ بی اعتبار و غیرضروری شناخته می شد؛
🔹مجاهدت و بذل جان در راه حق و عدالت بی معنا به نظر می آمد؛
🔹دستگاه نفاق و زر و زور و تزویر تا ابد فرصت فریب انسان ها را پیدا می کرد...
دوباره سوال اول را تکرار می کنیم؛ صدیقه طاهره سلام الله علیها در قیام خویش علیه ظلم و نفاق، غالب شد یا مغلوب؟
🔹از مرحوم آیت الله بهجت نقل شده که در پاسخ به این سوال فرمودهاند: «اين كه حضرت زهرا ـ عليهاالسّلام ـ بعد از آن همه مظلوميت، در حال احتضار وصيت نمود كه شبانه دفن گردد، كار عجيبى بود كه نظير كار پيغمبران ـ عليهم السّلام ـ است؛ زيرا كار كسى كه نزاع كند و مغلوب شود و كشته و شهيده گردد و عليه او قضاوت بشود و آن همه بلاها را ببيند، و با اين حال راهى را پيدا كند كه خود را مثل غالب جلوه دهد و غالب بودن خود را به ديگران نشان دهد، به كار پيغمبران و اعجاز شباهت دارد، راهى كه فكر بشر از فهم آن عاجز بود و آن اين كه وصيت نمود بدون تشييع شبانه دفن گردد.»
🔻به حق باید گفت همه حق خواهان و عدالت خواهان و شهدای تاریخ مدیون فاطمه و فاطمیه اند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از فریاد خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در #مکتب_سلیمانی «میزان فرصتی که در تهدیدها هست، در خود فرصت ها نیست.» و خود سردار بیشترین استفاده را از تهدیدها می برد؛ چه در جبهههای جنگ، چه در عرصه مقاومت و دربرابر تروریست های تکفیری، چه در فتنه ها و بزنگاه های سیاسی و چه در حوادثی چون سیل خوزستان؛ او این تهدید را به فرصت نمایاندن نگاه واقع بینانه و غیرامنیتی به خوزستان تبدیل کرد و به همه تذکر داد خدمت به خوزستان مثل دفاع مقدس بزرگ است؛ هم به مسئولان و هم به دلدادگان انقلاب. فرصت به نمایش گذاشتن عشق عمیق و دوطرفه انقلاب و مردم دردمند...چقدر به حاج قاسم و نگاهش محتاجیم...
#دلتنگ_توام
#مرد_میدان
✍ رها عبداللهی
✅اینجا #فریاد_خوزستان را بشنوید:
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
پدران استقلال آمریکا وقتی دویست و پنجاه سال پیش برای حفاظت و حراست از دموکراسی، کنگره را تشکیل می دادند، به خواب هم نمی دیدند که روزی این ترامپیست شاخدار با ایستادن بر بالاترین جایگاه آن، کل سابقه دموکراسی و شرف کشورشان را به سخره بگیرد.
#افول_آمریکا
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴از آن بیست درصد تا این بیست درصد
🔹در روزهای گذشته از سرگیری غنی سازی 20 درصدی اورانیوم توسط سازمان انرژی اتمی ایران در تاسیسات فردو به خبر اول رسانه های دنیا تبدیل شد. این کار به دنبال مصوبه مجلس شورای اسلامی در طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها» صورت گرفت. اقدامی ضروری و شجاعانه که هم برای تامین نیازهای کشور ضرورت داشت، هم برای آمدن حساب کار دست طرف های غربی برجام که گام های ضعیف کاهش تعهدات برجامی طی یک سال و نیم گذشته فقط به وقاحتشان افزوده بود و تقریبا مطمئن بودند پس از عقب نشینی های بی سابقه ی هسته ای در برجام، ایران دیگر به ایران هسته ای سال های 89 و 90 برنخواهد گشت!
🔺آن بیست درصد پرخیر
🔹ایران برای رآکتور تحقیقاتی تهران که تولید رادیودارو برای بیماران خاص را به عهده داشت، به سوخت بیست درصد محتاج بود که سال ها آن را از آرژانتین می خرید. از سال 87 آرژانتین با اشاره آمریکا فروش آن به ایران را متوقف کرد. نرسیدن سوخت به معنای خاموش شدن هسته مرکزی رآکتور و ضرر بزرگی به تاسیسات و مواجه شدن کشور با بحران تامین داروهای بیماران خاص بود. غربی ها برای فروش مجدد سوخت شروع کردند به گروکشی و شرط و شروط های عجیب و غریب.
🔹بیش از یک سال مذاکره با طرف های غربی برای خرید سوخت و تعلل و بازی درآوردن آنان، نتیجه ای جز دستور رئیس جمهور برای تولید سوخت بیست درصد توسط دانشمندان ایرانی در سایت فردو نداشت. طرف های غربی فکرش را هم نمی کردند ایران بتواند با آن امکانات کم این امر پیچیده را محقق کند. کاری که شهید شهریاری و همکارانش ظرف چند ماه با نبوغ و ابتکاری ویژه در کمال ناباوری غربی ها انجام دادند.
🔹رسیدن به این قدرت، باز شدن حساب ویژه ای برای ایران در مذاکرات با غربی ها را موجب شد. زورگوهایی که قصدشان وادارکردن ایران به التماس و امتیاز دهی بیشتر بود، حالا آماده بودند برای توقف غنی سازی بیست درصد هر امتیازی بدهند. در آلماتی 2 (فروردین 92) کشورهای 5+1 ترغیب شده بودند در برابر تعلیق شش ماهه ی غنی سازی بیست درصد، لغو تحریم های بانکی و نفتی را بپذیرند. اما امید تغییر رویکرد ایران با روی کار آمدن دولت جدید، این امتیاز دهی را عقب انداخت و در نهایت تبدیل شد به توقف غنی سازی بیست درصد در ازای لغو تحریم ها (در واقع تعلیق تحریم ها) در توافق ژنو (آبان 92).
🔹اعتماد و خوشبینی به طرف غربی موجب شد اجرای تعهدات ایران از جمله توقف غنی سازی بیست درصد پیش از اجرای تعهدات طرف مقابل باشد و میراث پرارزش شهید شهریاری سال ها کنار گذاشته شود؛ بدون اینکه مابه ازایش یعنی توقف تحریم ها وصول شود. عدم توازن بین تعهدات و تکالیف!
🔺این بیست درصد تعیین کننده
🔹حالا امروز با از سرگیری غنی سازی بیست درصد، آن اشتباه تاحدی درحال جبران است و توازن درحال برقرار شدن. واکنش ها و نگرانی های مقامات دیپلماسی غرب ناشی از میزان تعیین کنندگی اقدام ایرانی ها در معادلات بعدی ست.
🔹توان غنی سازی بیست درصد علاوه بر مزایای اقتصادی و فناوری خود، یک برگ امتیاز پرارزش در برابر دشمنان کشور است که قادر است محاسبه گری دشمن را به نفع ما تغییر دهد. آمریکا بنا داشت بدون کمترین هزینه به برجام برگردد و علاوه بر آن با تهدید یا اعمال تحریم های بیشتر پای امتیازگیری های گسترده تر از ایران را به برجام باز کند. این اقدام ایران نشان می دهد ایران توان و اراده استفاده از ابزارهای بازدارنده اش را دارد و طرف های برجام باید مسیرشان را عوض کنند.
🔹این برگ امتیاز پرارزش که مزین به خون شهدای هسته ای ست، سال ها به خاطر تفکر حاکم بر دولت از مردم ایران گرفته شده بود. عباس عراقچی در دوران مذاکرات هسته ای خیلی راحت گفته بود توقف غنی سازی بیست درصد را پذیرفتیم؛ چون به آن نیازی نداشتیم! با همین نگاه قجری، گنج پرارزش مان را در مقابل هیچ و با تضمین امضای جان کری حاتم بخشی کردند. این هم از تجربیاتی ست که اگر ثبت نشود، این عقب گردهای شرم آور بازهم تکرار خواهد شد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
مهمترین عاملی که در اواخر دهه شصت و اوائل دهه هفتاد توانست حاکمیت، نخبگان و مردم را به قاطعیت در لزوم کاهش جمعیت برساند، باور وجود ارتباط منفی بین رشد جمعیت و رشد اقتصادی، رفاه و سطح زندگی مردم بود.
برساخت «فرزند کمتر، زندگی بهتر» از همین باور، رواج پیدا کرد که صد البته یکپارچه شدن تمام امکانات کشور در جهت اجرای سیاستهای کنترل جمعیت نقش تعیینکننده در این امر داشت؛ این وضعیت منجر به کاهش بیسابقه رشد جمعیت ایرانیان طی دو دهه از 3.2 به زیر 1 شد.
امروز هم به نظر میرسد بزرگترین مانع بر سر راه تبلیغ و ترویج فرزندآوری، رسوخ همان باور در سبک زندگی و نوع نگاه افراد جامعه و حتی اکثریت مسئولان است که معتقدند کیفیت زندگی با افزایش جمعیت در تضاد است و وضعیت فعلی اقتصادی کشور را در تضاد با ترویج فرزندآوری می بیند؛ دوگانه ی جمعیت ــ اقتصاد!
در مقاله «افزایش جمعیت، عاملی علیه اقتصاد یا در خدمت آن؟!» سعی کردم به دو طریق ثبوتی و اثباتی شرح دهم که آیا اساسا دوگانه ی «جمعیت_اقتصاد» صحیح است یا نه. یعنی هم از جهت بررسی نگاه نظریهپردازان اقتصادی دنیا و هم از جهت بررسی معناداری ارتباط این دو در عالم واقع و در میان کشورهای پیشرفته ی اقتصادی. سپس به این سوال پرداختم که چرا در کشورهای موسوم به نام جعلی جهان سوم، جمعیت بالا مساوی با فقر و بدبختی شده؟
این مقاله را در خبرگزاری تسنیم بخوانید:
https://tn.ai/2451799
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
باغچه که پر از علف هرز شد، نه نمای جالبی برایش می ماند و نه جایی برای رشد و نمو بذرهای مفید. علف هرزها سر به آسمان ندارند و وسعت نگاهشان اشغال زمین است. به حال خودشان رهایشان کنی در زمین باغچه ریشه محکم می کنند و راحت شدن از شرشان سخت تر می شود.
باغبان ها خوب می دانند فصل باران که خاک سست و منعطف می شود، بهترین وقت برای راحت شدن از شر هرزه ها و ریشه های اشغالگرشان است.
باغبان ما فرمود « #ماه_رجب برای امت من ماه استغفار است.» مثل فصل باران؛ این روزها خاک باغچه دل آماده بیرون کشیدن ریشه ی هرزه هاست. وقت پاکسازی ست. فرصت را غنیمت بشماریم.
#رجب
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 منافع ملی، FATF و بازی های انتخاباتی
🔺«والی ادیمو» نامزد بایدن برای معاونت خزانه داری آمریکا در جلسه سنا می گوید: راه گریز ایران از تحریم را میبندم! وزارت خزانه داری با دقت هرگونه تلاش ایران برای گریز از تحریمها و سوء استفاده از نظام بانکداری بینالمللی را زیر نظر خواهد گرفت.
🔹ریچارد نفیو طراح تحریم های ایران و نویسنده کتاب هنر تحریم ها که با اطمینان اظهار میکرد تحریم های آمریکا چنان دادوستد با ایران را مشکل کرده که حتی اقلام قانونی را نمی تواند دریافت کند، روز گذشته به سمت معاونت نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران انتخاب شده.
🔹بایدن تیم خود را بر اساس تداوم فشار حداکثری با تحریم های هوشمند بسته. اما اقدام راهبردی ایران برای لغو تحریم ها با خروج از پروتکل الحاقی نشان داد ایران برای شکست نهایی فشار حداکثری مصمم است و موضعی واحد، صریح و قاطع دارد.
🔹امروز کشور توانسته از طریق دور زدن تحریم ها مبادلات اقتصادی داشته باشد و چنانکه سخنگوی کمیسیون اصل نود گفته روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت بفروشد. کنوانسیون های پالرمو وCFT راه های ورود ارز را شناسایی و مشتریان نفت ایران را می سوزاند. تا زمانی که تحریم ها برقرار است، پذیرش کنوانسیون ها یعنی خود تحریمی و اجازه دادن به ادامه فشار حداکثری!
🔻حالا خودتان دلیل این همه اصرار و جنجال آفرینی رسانه های زنجیره ای (بخوانید پیاده نظام دولت آمریکا) و برخی سیاست مداران کم خرد پیرامون FATF را تصور کنید! نیاز مبرم به دوقطبی سازی دم انتخابات برای تغییر محاسبات. شیوه ای تکراری برای جابجایی اولویت های جریانات سیاسی و تردید افکنی بر منافع ملی حتی میان جریان انقلابی و در نهایت نجات راهبرد فشار حداکثری!
پ.ن: در چنین شرایطی دلیل تعویق چندباره و مصلحت آمیز جلسه مجمع تشخیص مصلحت برای تعیین تکلیف لوایح FATF چه معنایی می تواند داشته باشد؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
می رفت زمستانو چنین گفت طبیعت
دستان تو آغازگر فصل بهار است...
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 دلیل تنهایی و غربت موسی بن جعفر علیه السلام چه بود؟
🔺حضرت موسی بن جعفر علیه السلام، سی و پنج سال امامت کردند. در طول این سال ها خلفای عباسی، منصور و مهدی و هادی و هارون هرکدام به شکلی ایشان را تحت فشار قرار دادند؛ به بغداد احضار کردند؛ در حصر و حبس قرار دادند؛ با فشار و تعقیب های مکرر ایشان را به زندگی مخفیانه حتی مخفی شدن در غار واداشتند...
🔹چه می شود که امام شیعیان این همه در سختی و غربت و مظلومیت قرار می گیرد و در نهایت در زندان سندی بن شاهک، زندانبان خشن سرسپرده هارون به شهادت می رسند؟
🔹آیا تعداد شیعیان در زمان ایشان اینقدر کم بود که قدرت مقابله با ظلم به امامشان را نداشتند؟
🔹در تاریخ آمده در زمان امام کاظم علیه السلام، اجتماعات شیعیان در بلاد اسلامی بسیار افزایش یافته بود که اگرچه پراکنده و پارتیزانی، ولی در ارتباط با وکلای امام و اهل پرداخت وجوهات شرعی به آنان بودند. به گونه ای که در هنگام شهادت ایشان هفتاد هزار دینار فقط نزد یکی از وکلای ایشان بود!
🔹آیا حضرت اهل ابراز تقابل با خلفا و ادعای حق حاکمیت اهل بیت نبودند و شخصیت مبارزه و مجاهده نداشتند؟
🔹اگر چنین بود در جواب هارون که برای عوام فریبی از ایشان خواست حدود فدک را مشخص کند تا آن را به اهل بیت برگرداند، پاسخ نمی دادند که حدود فدک تمام سرزمین های اسلامی ست!
🔹امام بارها در مکه، مدینه و بغداد با شجاعت و صراحت در برابر هارون از حق حاکمیت اهل بیت سخن گفتند و مانند مناره ای حتی در درون زندان تاریک بغداد، در مقابل تحریف کنندگان میراث نبی اکرم ایستادند.
🔹اما چرا جامعه شیعه ای که این همه به احکام فردی چون پرداخت وجوهات ملزم بود، واکنش خاصی به این همه ظلم نسبت به امامشان نداشت؟ چرا برای گشودن زنجیر از پای ایشان تلاش و مبارزه ای نکرد تا نگذارد در غربت زندان بغداد به امام زهر بخورانند؟
🔹شاید اینجا بتوان از فاصله زیاد حرکت اجتماعی شیعیان با امام سخن گفت. جامعه شیعه، با وجود مشاهده مواضع امام و با وجود شاهد بودن بر این همه ظلم و تحریف، قدرت تحلیل رفتار و موضع گیری های امام معصوم در مقابله با دستگاه نفاق را نداشت و نمی توانست با او همراه شود. فقدان درک و فهم عمیق از رفتار امام، موجب غربت و مظلومیت و سپس شهادت ایشان و ائمه بعدی شد.
🔹فاصله از امام فقط باعث فقدان امام و در نهایت گرفتار شدن شیعه به دوران غیبت نشد؛ بلکه موجب سال ها تداوم ظلم و فشار و عقب ماندگی بود. این امتحان در همه زمان ها تکرار می شود. همواره پیروزی ها و گشایش ها به نسبت فاصله گرفتن از ولی یا همراهی با او به جامعه شیعه دور یا نزدیک شده.
🔻مصداق این امر در زمانه ما چیست؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
اینجا
برای از تو نوشتن
هوا کم است
دنیا
برای از تو سرودن مرا کم است
اکسیر من
نه اینکه مرا شعر تازه نیست
من از تو می نویسم و این کیمیا کم است...
#یاحسین
#دلتنگی
شعر از محمد علی بهمنی
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به افتخار پاهایی که جا ماند...
روز جانباز مبارک💐
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺مهمان برنامه دورهمی بازیگر مرد 35ساله در پاسخ به سؤال مهران مدیری که میپرسد: "چرا ازدواج نمیکنی؟" اندکی مکث میکند و با پوزخندی میگوید: "فکر کن یکی بیاد و دیگه نره!".
🔹تماشاگران جاخورده از این پاسخ عجیب، ناخودآگاه و طوطیوار برایش دست میزنند؛ پاسخ عجیب و نچسب این سلبریتی، نمادی از تربیت زخمی یک نسل است.
🔹نسلی که خیلی چیزها را گم کرده یا اساساً دریافت نکرده است؛ نسلی در محاصره فردگرایی، خودمحوری و بیعلاقگی به پذیرش مسئولیت.
🔹طی سالهای اخیر بسیاری از روانشناسان و متخصصان علوم اجتماعی ایرانی، از یک چالش تربیتی سخن میگویند که کشور را درگیر چالشهای فردی و اجتماعی کرده؛ این چالش، «ضعف در مسئولیت پذیری» ست.
🔹این ضعف آنجا خود را نشان میدهد که جوانان زیادی با برنامهریزیهایی که بیشتر به تخیل شبیه است ازدواج را تا فراهم شدن ایدهآلانه امکانات زندگی، تأخیر میاندازند.
🔹یا آنجا که عدهای بچهدار شدن را معامله معقولی نمیدانند چراکه بر اساس مفهوم فایده، تنها باید چیزی را انتخاب کرد که سودش بیشتر از ضررش باشد و پدر و مادر باید هزینههای مادی و معنوی زیاد و غیرقابل محاسبهای برای تولد و پرورش فرزند پرداخت کنند؛ در حالی که در مقابل فقط چیزی بهنام شادی پدر و مادر بودن دریافت میکنند!
🔻در مقاله ای که خبرگزاری تسنیم منتشر کرده راجع به این چالش تربیتی، ریشه ها و راهکارهایش نوشته ام.👇
https://tn.ai/2474975
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دنیا از دروغ ها و قهرمان های پوشالی خسته شده؛ منجی حقیقی می خواهد!
🔺نیاز به منجی در تمام قرون و اعصار با زندگی مردم دنیا در تمام فرهنگ ها عجین شده. سال هاست امپراتوری رسانه سعی کرد از این احساس بشر سوءاستفاده کرده و با کمک #هالیوود، آمریکا را منجی کل دنیا نشان دهد.
🔹قهرمان ها ساخت؛ بت من ها، سوپرمن ها... کافی نبود، ابرقهرمان ها را ساخت. در کنار آن شرور و دشمنان مافوق تصور ساخت که بشر احساس تهدید کند. ترمیناتورها، زامبی ها، اُرگ ها، جنگ ستارگان... تا ابرقهرمانان هالیوودی مردم جهان را از دست آنان نجات دهند... اما یک ویروس کوچک آمد و عجز و درماندگی و پوشالی بودن قدرت غرب را با همه ابرقهرمانان و تکنولوژی ها و امکاناتش به رخ دنیا کشید.
🔻امروز دنیا خسته از تمام دروغ هایی که از قدرت ها شنیده، از تمام مصائبی که از تبعات سوءاستفاده از تکنولوژی کشیده، از ضعفی که بیش از همیشه آشکار شده، بیش از همیشه احساس می کند دستانش خالی ست. بیش از همیشه احساس تنهایی و خستگی می کند... دنیا به تنگ آمده از این همه دوری... منجی واقعی را می خواهد! آگاهانه یا ناخودآگاه، #مهدی را می خواهد! همان دست نجات بخشی که فرستاده ی قدرت لایزال و حقیقی الهی است .
#ThePromisedSaviour
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴از گاندو ممنون باشید آقای ظریف!
🔺این روزها بازار انتقاد و گلایه و فریاد وا امنیت ملیا علیه سریال گاندو از طرف دولت و حامیانش حسابی داغ است. حتی ظریف هم نتوانست در برابر افشاگری های گاندو سکوت کند و در یک پست اینستاگرامی که به سوگنامه سیاوش می ماند و برای مظلومیت قهرمانان دیپلماسی آب دیده ها را روان میسازد، سازندگان گاندو را به قیامت و پیشگاه عدل الهی حواله داد.
🔹مطمئنم غفلت از یک نکته مهم باعث این همه بی تحملی و جنجال شده؛ وگرنه آقای ظریف و شرکا اتفاقا باید از گاندو ممنون باشند. بالاخره دیر یا زود نسل آینده فارق از هیاهوهای رسانه ای امروز و در فضایی متفاوت وقایع این مقطع از تاریخ کشور را به قضاوت خواهد نشست و برای سوالاتش درباره افتضاحی به نام برجام از بازیگران توافق جواب می خواهد.
🔹آیندگان می پرسند چطور حاضر شدید توافقی تا این حد ضعیف و پر از باگ و خطا و خوش خیالی را امضا کنید؟ به پشتوانه کدام سابقه سفید غربی ها اعتماد کردید و نسیه تعهداتشان را پذیرفتید؟
🔹نسل بعدی می پرسد چگونه شد که رئیس دولت جمهوری اسلامی با آن همه سابقه انقلابی گری و مواضع ضد استکباری رسید به نقطه ای که گفت آمریکا کدخدای جهان است و باید با او ببندیم؟
🔹می گوید چگونه عالی ترین مقام دیپلماسی کشور که از اول انقلاب در پست های مختلف وزارت خارجه شاهد دشمنی ها و کارشکنی ها و جنایات آمریکا و شرکایش علیه ملت ایران بوده، با افتخار می گوید هیچ وقت از کلمه دشمن استفاده نمی کنم؟
🔹پاسخ ظریف به این سوالات چیست؟ آیا آن ها پاسخ اینستاگرامی او را که این قبیل سوالات را هجمه و افترا و هتاکی می نامد، خواهند پذیرفت؟
🔹اینجا گاندو است که به کمک او می آید تا لااقل به تاریخ پاسخ دهد تقصیر آنها نبود و نفوذی های سیا و موساد و ام آی سیکس و کارآموزان نایاک و بنیاد سوروس تا زیر گوش شان رخنه کرده بودند و این محاسبات را به آنها القا کردند!
🔻آقای ظریف! بگذارید گاندو سوای روایت های یک طرفه ای که سعی میکنید از برجام به ملت القا کنید، زوایای پنهان دشمنی غربی ها را افشا کند و اندکی برایتان در تاریخ آبرو بخرد.
#گاندو
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
خبرگزاری یعنی گزینش. می توان امری بی اهمیت را برای برجسته کردن برگزید تا مهم ها خود به خود نادیده گرفته شوند. مدیریت افکار عمومی یعنی همین؛ بستگی دارد عقلانیت چراغ راه آن باشد یا شیطنت!
رسانه می تواند با کلمات جنایت کند. جنایت که فقط خشونت فیزیکی و کلامی نیست. بی درد و التهاب هم ممکن است؛ اینگونه سرگرم کردن جامعه با مسائل پیش پا افتاده و هجو سیاسی، مثل دینامیت رفته رفته عقلانیت و جدیت یک جامعه را متلاشی می کند و از رشد می اندازد.
در بزنگاهی که باید عقلانیت و هشیاری جامعه تقویت شود، می شود با شطحیات و امور سخیف سرگرمشان کرد تا راحت تر اسیر دوقطبی و اولویت های دست چندم شوند و بار دیگر #نادان_ها و #ناواردها را به آنان غالب کرد.
این بعد ماجرا را که ببینیم، دیگر برایمان عجیب نمی آید یک خبرنگار مدعی حرفه ای گری و تجربه، چنین سوال زرد بی محتوا و مبتذلی بپرسد و خبرگزاری ها هم آن را تیتر کنند!
#مرض_رسانه_ای
#انتخاب
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
انفجار نطنز یعنی صندلی اسرائیل در مذاکرات وین...
جواب ندادن به این خرابکاری اسرائیلی ها، (به بهانه تکراری بازی نکردن در پازل او😑) یعنی پذیرش این صندلی توسط جمهوری اسلامی!
پ.ن: ظریف گفته با جایگزینی فوری سانتریفیوژ های پیشرفته فورا به چرخه غنی سازی بازخواهیم گشت. لازمه این حرف توقف موقت گفتگوهای وین تا بازگشت ج.ا به موقعیت قبلی ست. البته انتخابات نزدیک است و بعضی ها برای رسیدن به «هر توافقی» در وین خیلی عجله دارند!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
همینقدر تنها و دست خالی، همینقدر خسته و مستأصل، آمدیم به پناه، به گدایی آستان سلطان...
همه جا آذین بسته بود و خوان کرم گسترده
گفتند داخل شوید که این روزها مولا درهای غضب بسته و دشمن را در زنجیر کرده،
بنهید هرچه وبال با خود آورده اید و سبک بار، بار یابید و از این سفره هرچه خواهید بهره گیرید
گفتیم ما کجا و سفره بزرگان کجا؛ زیاده خواهی مان بی حرمتی ست
گفتند قناعت به کم در این سفره عین بی حرمتی ست!
نگاهمان افتاد به دست خالی و ظرف کوچک و پر از ترک. دلمان لرزید. سفره کرمش پهن و ما کم بضاعتان... لعنت بر این لیاقت و این دست خالی...
نهیب زدند که به بضاعت ندهد، به عنایت دهد... وسعت ظرفت هم با اوست. ناخالصی هایت را ذوب می کند تا ظرفت بزرگ شود. چگونه دست ها خالی بماند از سفره ای که در ابتدایش رحمت می دهند و میانه اش مغفرت و انتهایش نجات؟
تنها شرطش خواستن است؛ که اگر میهمان نخواهد، میزبان را چه تقصیر؟
مرداب مرا زنده کن ای دوست
از چشمه صافت بدهم تا ...
سیراب شوم
جان به کف آرم
تقدیم کنم پا و سرم را
ناباب مرا باب کن ای دوست
تا باب شوم سوی تو آیم
آزاد شوم از دو جهانت
دریاب ضمیر خود سرم را
#رمضان
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴چرا مذاکرات فرسایشی به ضرر کشور است؟
🔺مقام معظم رهبری دیروز در بیاناتشان درباره مذاکرات فرمودند: «تشخیص مسئولان این است که بروند مذاکره کنند اما باید مراقبت شود که مذاکره فرسایشی نشود چرا که برای کشور ضرر دارد.»
🔺ضرر مذاکرات فرسایشی چیست؟
1️⃣در حال حاضر برجام به نقطه ای رسیده که تکلیف احیای آن مشخص است و نقطه ابهامی برای طرفین وجود ندارد. برداشتن تحریم ها، راستی آزمایی و سپس بازگشت ایران به تعهدات. راهکار عملیاتی دیگری وجود ندارد که در نشست ها کشف شود! پس افتادن گفتگوها در مسیر اطاله یا بی نتیجه است یا منجر به کوتاه آمدن نرم مقامات دیپلماسی ایران از مواضع اولیه!
2️⃣فرسایشی شدن مذاکرات راهکار همیشگی تروئیکای اروپایی برای وقت کشی در تمام دوران مذاکرات چه در دهه هشتاد و چه در دهه نود بوده. با همین راهکار پس از خروج آمریکا از برجام ایران را در برجامی که عملا مرده بود نگه داشتند. با کش دادن نشست ها آمریکا زمان می خرد و تحریم و فشار را همچنان ادامه می دهد. یک پروسه ی بی دستاورد.
3️⃣مذاکرات فرسایشی موجب تردید، چند دستگی و خطای محاسباتی در داخل می شود.
4️⃣ طرف مقابل می خواهد ماجرا را تا روشن شدن نتایج انتخابات ایران معطل نگه دارد. ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تلویحا این را گفته. البته جریان غربگرا هم ترجیح می دهد انتخابات از مذاکرات متاثر شود تا در قدرت باقی بماند و این نوعی فریب مردم در انتخابات است. مذاکره تحت تاثیر مباحث سیاسی داخلی ایران بر ضد منافع ملی ماست. این اتفاق در سال 94 و 96 افتاد!
5️⃣امتیازات آبنباتی مثل وام صندوق بین المللی پول و آزادسازی بخشی از پول های بلوکه شده نتیجه مذاکرات طولانی ست. موضع ایران لزوم لغو عملی تمام تحریم هاست نه امتیازات مقطعی ناچیز.
6⃣دولت روحانی نشان داده طی مذاکرات، همه چیز را به آن گره می زند و با دست روی دست گذاشتن، امورات مملکت را بلاتکلیف می گذارد. وضعیت فعلی کشور نتیجه همین مدل کشور داریست.
7⃣وقتی اصل موضوع مشخص است و جای چانه زنی ندارد، اطاله نشست ها در وین به طرف مقابل فرصت می دهد به مسائل حاشیه ای و فرابرجامی ورود کند و این خطوط قرمز منافع ملی را به خطر می اندازد. تیم دیپلماسی دولت روحانی سابقه خوبی در این موضوع ندارد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴قمار، بورس، رمز ارز... مقصد بعدی پول های شناور کجاست؟
🔺چند ماهی ست تب و تاب سایت های #شرط_بندی و خیل عظیم مال باختگان این سایت ها به خبر روزانه کشور تبدیل شده. عده ای به هوای یک شبه پول دار شدن فریب تبلیغات بت ها را خوردند و بی خبر از خباثت نیات صاحبانشان که با استفاده از الگوریتم هوشمند و فیشینگ، هم پیش فرض را بر باخت کاربران قرار داده اند، هم بعد از باخت حساب او را خالی می کنند، سرمایه های خود را به راحتی تقدیم آنان می کنند. برخی تمام دارایی خود و خانواده شان را در قمار باختند و حالا دستشان به هیچ کجا بند نیست.
⛔️آیا می دانید گردش مالي سالانه سايتهاي شرطبندي آنلاين در ايران، به اندازه درآمد فروش نفت است؟!
🔹امروز در دنیا #قمار یک صنعت کثیف و پرطرفدار است که یک عده را پولدار و عده زیادی را هم به خاک سیاه نشانده و با تمام صدمات اقتصادی و اجتماعی و حتی جنایاتی که به دنبالش اتفاق می افتد، برای خودش می تازد. اما گسترده شدن این پدیده در کشور ما با توجه به حرمت شرعی و قانونی جای ریشه یابی و بررسی بیشتر دارد.
🔹البته که واحدهاي فناوري اطلاعات بانك مركزي و دادستاني كل كشور و پليس فتا موظفند راه تبلیغات و انتقال پول این سایت ها را بسته و صاحبانشان را به هر طریقی از دست اندازی به جیب مردم متوقف کنند؛ اما کارشناسان تربیتی و اجتماعی هم باید نگاه موشکافانه و دقیق خود را به این ماجرا بدوزند.
🔹نقش تبلیغات بت ها با ترفندهای گوناگون و کثیف به ویژه در اینستاگرام، در اقبال عده ای از مردم به این راه پولدارشدن غیرقابل انکار است. اما وقتی این اتفاق را بگذاریم کنار دوره های هجوم مردم به سمت #بورس، #دلار، سکه، طلا، موسسات مالی و اعتباری و اخیرا #رمز_ارز و سرمایه گذاری های غیر اصولی و دوره ای در آن ها که نتیجه ای جز مالباختگی و ایجاد بحران های اجتماعی-امنیتی و فراهم آوردن فرصت برای سودجویان نداشته، دیگر پای یک #پدیده_اجتماعی در میان است. اینکه در کشور ما فرهنگ صحیح کسب ثروت به شدت ضعیف است.
🔹ما با افق دیدی مواجهیم که دنبال راحت ترین شکل کسب پول است و تلاش و برنامه ریزی واقع بینانه در نگاهش جایی ندارد؛ که به خود می گوید اگر راهی هست که می توان یک شبه میلیاردر شد، چرا نباید من این راه را امتحان کنم؟
🔺سه دلیل عمده می توان برای این پدیده ذکر کرد:
1⃣دولت نه تنها برای هدایت سرمایه های سرگردان به سمت تولید برنامه ای ندارد، بلکه اقتصاد دلال سالار و آفت زده از #واردات و #قاچاق و نیز #بوروکراسی، خلاء در قوانین اجرایی و نظارتی و…تا می تواند بر سر راه اقبال به تولید سنگ اندازی می کند. این است که میل به سرمایه گذاری در تولید کاهش می یابد و مردم ترجیح می دهند در جاهای دیگر به دنبال افزایش پول های خود باشند.
2⃣ضعف فرهنگ کار و تلاش و مسئولیت پذیری. این فرهنگ در کشور ما طی سال ها استعمار نو و سپس تهاجم فرهنگی دستکاری شد. در گذشته بخشی از فراغت کودکان و نوجوانان با کار و تلاش و کسب مهارت و حتی درآمد می گذشت. این امر نه از روی اجبار و ظلم که یک برنامه تربیتی و آینده نگرانه بود تا کودک مسئولیت پذیر و تلاشگر بار بیاید و مفهوم پول برایش با زحمت و برنامه ریزی عجین شود. اما می بینیم امروزی شدن و بدنامی برچسب #کودک_کار، فرصت مهارت آموزی را از کودکان و نوجوانان گرفته و بار سنگین پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوان ها هم روی دوش خانواده ها و دولت افتاده.
🔹ما با نگاه شخصی و منفعت طلبانه به کارمواجه هستیم که دور شدن از فرهنگ ملی و معارف دینی (فقدان ارزش مداری کار)، #ضعف_مشارکت_اجتماعی و حتی ضعف تعلق ملی به ویژه در نسل نوجوان و جوان، کاهش اعتماد به حاکمیت را موجب شده و گرایش به راه های نامتعارف یک شبه پولدار شدن را ترویج کرده.
3⃣وفور تبلیغات مهیج شرکت در قرعه کشی ها که از بانک گرفته تا رب گوجه فرنگی را شامل می شود، مزید بر علت فرهنگ کالازدگی و سود یک شبه به دست آوردن است.
4⃣در جامعه ای با فاصله ی طبقاتی که #رژه_اشرافیت و زندگی لاکچری عده ای جلوی چشم نوجوانان و جوانان طبقات متوسط و ضعیف صورت می گیرد، حرص بالا کشیدن خود به هر قیمتی آنان را به سمت سیانورهایی نظیر قمار می کشاند.
🔻چاره ای نیست جزاینکه به فرهنگ قدیمی کار و تلاش و پشتکار برگردیم؛ ترویج #کارآفرینی و ایجاد بستر خلاقیت و تخصص گرایی، ساماندهی قوانین و راهکارهای اجرایی و نظارتی، ایجاد فضای رقابتی و مشارکتی (با استناد به اصل ۴۴)، ترمیم گسست های ملی و مناسبات دولت و ملت، تکیه بر #خودکفایی و صادرات به جای وابستگی و واردات. در برنامه های #کاندیداهای_ریاست_جمهوری در پی چنین مولفه های مهمی هم باشیم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715