🔴یک سنت حسنه در #رزمایش_همدلی
🔺سخنگوی سپاه گفته تا پایان بحران کرونا ۲۰ درصد حقوق ماهانه فرماندهان سپاه سراسر کشور به آسیبدیدگان کرونا و کسانی که شغل خود را از دست دادهاند اختصاص مییابد. دیگر پاسداران هم آمادگی خود را اعلام کردهاند که با هماهنگی کارگزینی رده مربوطه اقدام خواهد شد.
🔹این کار می تواند برای کسانی که حقوق ثابت دارند و تعطیلی کسب و کارها به درآمدشان آسیبی نزده سنّت شود؛ اختصاص بخشی از درآمد به همسایه یا قوم و خویشی که به خاطر کرونا دچار مشکل معیشت شده.
🔻بحران معیشتی ناشی از کرونا چیزی نیست که با اقدامات دولت (آن هم دولتی که با سود شرم آور وام کمک معیشت میزان عزم و قابلیتش را در حل این بحران نشان داد!) قابل جمع کردن باشد. عزم من و شما را می خواهد. قدری ایثار هرکدام از ما عبور از این بحران را ممکن می سازد و رحمت و برکت الهی را به جامعه مؤمن ما جلب می کند؛ که رحمت خدا آن وقتی ست که یک ملتی به مسئولیتش عمل کند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴چرا سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی به تیتر یک رسانه های دشمن تبدیل شد؟
🔺دیروز سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی به تیتر یک بسیاری از شبکه ها و سایت های خارجی تبدیل شد. آن هم به خاطر تکرار ادعایی که پیش از این توسط برایان هوک و مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مطرح شده بود. اینکه چرا ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان و آستان قدس رضوی پول هایی که در اختیار دارند را در بحران کرونا برای نجات مردم مستضعف خرج نمی کنند؟
🔹البته راه نقد و مطالبه از این دستگاه ها باز است و اساسا مطالبه گری مفید است و این درخواست مسیح مهاجری هم نابجا نیست و توقع چنین امری از این نهادها وجود دارد. اما مگر آقای مسیح مهاجری از اقدامات این سه نهاد در این روزها که حتی تقدیر و تمجید روحانی و وزیر بهداشت را برانگیخته خبر ندارد؟
مهاجری به عنوان یک روزنامه نگار با سابقه، از کمک نقدی 53 میلیاردی #بنیاد_مستضعفان برای مقابله با کرونا در سه بخش تأمین تجهیزات پزشکی، تأمین برخی ملزومات کادر درمان و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه ازجمله مددجویان کمیته امداد، بهزیستی، سالمندان و معلولان، کارگران پسماند، کارکنان سازمان بهشتزهرا (س)، دستفروشان، کودکان کار و کسبه خرد خبر ندارد؟ مگر از دستور رهبری به بنیاد، مبنی بر حمایت معیشتی از هزاران خانواده زندانیان نیازمند خبر ندارد؟
🔹 مگر از تأمین داروهای نایاب و تحریمی بیماران کرونایی و تحویل آن به مراکز درمانی، تأمین و تولید بیش از 25میلیون ماسک 3 لایه و n95 و راهاندازی خطوط تولید ماسک بهداشتی، در کشور باظرفیت حدودی تولید 3میلیون ماسک بهداشتی در روز، تولید کیت ایرانی تشخیص کرونا توسط دانشمندان جوان کشور و تحقیق بر روی ساخت داروهای جدید ضدکرونایی، راهاندازی سامانه 4030 باحضور 2200 پزشک و پزشکیار برای پاسخگویی به دغدغههای درمانی مردم و ارایه مشاورههای پزشکی لازم و کاهش 80درصدی مراجعه مردم به بیمارستانها، ساخت و تولید روزانه 50 دستگاه اکسیژنساز و بایپپ موردنیاز ضروری بیماران کرونایی و شکستن انحصار شرکتهای امریکایی دردانش تولید این اقلام، تولید روزانه 400هزار لیتر محلول و ژل ضدعفونیکننده، تولیدماهیانه 60هزار لباس ایزوله پزشکان و تحویل تمام این اقلام به وزارت بهداشت، توزیع و اهدای اقلام بهداشتی درمناطق محروم و سیل زده کشور و ضدعفونی کردن معابر عمومی شهرها و روستاها توسط نیروهای جهادی و ... توسط #ستاد_اجرایی_فرمان_امام خبر ندارد؟
🔹 از اقدامات #آستان_قدس_رضوی در تولید و تامین ماسک و محلول ضدعفونی و کیت تشخیص و تهیه و توزیع ده ها هزار بسته کمک معیشتی در مناطق محروم خراسان، سیستان و خوزستان طی هفته های اخیر خبر ندارد؟!
🔻قطعا در مواردی به هر دستگاهی نقد وارد است و این دستگاه ها مستثنی نیستند. ولی لحن نقد با تخریب و کینه توزی زمین تا آسمان تفاوت دارد. چه شده که مسیح مهاجری روزنامه جمهوری اسلامی را به تریبون صدای آمریکا و سرمقاله اش را به تیتر یک رسانه دشمن تبدیل کرده؟ علت کینه آمریکایی ها نسبت به این سه نهاد معلوم است؛ تخریب نهادهایی که امید محرومان به انقلاب را افزایش داده و اتفاقا در دور زدن تحریم ها و نیز کم کردن فشار تحریم بر زندگی و معیشت مردم نقش اساسی و در مواردی پررنگ تر از دولت دارند. اما علت کینه مسیح مهاجری و امثال او به این نهادهای انقلابی چیست؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺جاستین ترودو داره برای ۳۱ سالمندی که در خانه سالمندان در مونترال کانادا به حال خود رها شدن تا از کرونا فوت کردن گریه می کنه؛ اونم چه گریه ای!
#غرب_شیفته_طور
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
و البته اگر میلیاردها تومان حقوق نجومی از پول ملت به مدیران دولتی داده نمی شد...
عادل آذر: ۲۴۱ مدیر در سال ۹۷ بیش از ۱۱ میلیارد اضافه دریافتی داشته اند/بالاترین مبلغ دریافتی مربوط به یکی از مدیران بوده که این مبلغ بالغ بر ۵۳ میلیون تومان در ماه بوده است!
علت کسری بودجه فقط تحریم و کاهش فروش نفت نیست. خاصه خرجی های بی محابای دولت را هم در نظر بگیرید.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴اگر مجلس تصمیم گیر نیست، پس این همه ولع برای چیست؟
🔺علی مطهری گفته: «فرقی نمیکند چه کسی رئیس مجلس باشد؛ چون در مسائل مهم، مجلس تصمیمگیر نیست و این تصمیمات با شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت نظام ست!»
🔹بگذریم که این اظهار نظرها به خاطر عصبیت متأثر از راه نیافتن مجدد به مجلس است. اما از باب اینکه سخنان اینچنینی جایگاه مهم مجلس را در افکار عمومی تضعيف می کند، باید یادآوری کنم که جناب مطهری بعد از ناآرامی های آبان ماه در برنامه زنده عصر اعتراف کرد که مجلس درباره گرانی بنزین مقصر بوده؛ چون نمایندگان در سال ۹۸ به خاطر نزدیکی انتخابات از مکلف کردن دولت به افزایش تدریجی قیمت بنزین طبق برنامه ششم سر باز زده بودند.
🔹نمایندگانی که از نظر مطهری هیچ کاره اند، به خاطر رای آوردن مجدد در انتخابات و راهیابی به مجلس هیچ کاره، چنین کوتاهی بزرگی منجر به حوادث آبان را مرتکب می شوند! پس هم مجلس تصمیم گیر است و هم نمایندگانش برای حضور مجدد ولع دارند و هم توان ایفای نقش در فاجعه آفرینی را دارد!
🔻در تاریخ بنویسند نمایندگان مجلس دهم که با عملکرد فاجعه بار خود جایگاه مجلس را در کشور و در چشم مردم به شدت زمین زدند، بعد از باز ماندن از راهیابی مجدد، تمام تلاش خود را برای از بین بردن باقیمانده اعتبار مجلس به کار بستند تا مجلس بعدی را هم دچار مشکل کنند. چنین تخریب گرانی در تاریخ انقلاب سابقه داشته؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺دین #لیبرال_سرمایه_داری می گوید به خاطر ضرر نکردن سرمایه دار باید مازاد تولید گندم در دریا ریخته شود؛ مازاد سیب زمینی دفن شود و مازاد جوجه یک روزه...
🔺مافیای نظام سرمایه داری اقدام دولتی که (دولت نهم) سیب زمینی مازاد را در مناطق محروم توزیع کرده بود، چنان تحقیر کردند و آن را دولت سیب زمینی نامیدند تا دیگر کسی جرأت نکند برخلاف مکتب لیبرال سرمایه داری کاری کند و ما تصور کردیم یک هوچی گری سیاسی دم انتخابات است. زنده به گور کردن دلخراش میلیون ها جوجه یک روزه ثمره تسلیم شدن آن روز ما در برابر هوچی گری آن روز است.
#جوجه_کشی_حرام
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴دنبال کارهای اساسی تر باشیم
اول: در حال عبور از خیابانی با ساختمان های مجلل و عمارت های شیک، زباله گرد جوانی را دیدم که در سطل زباله های پایین عمارت ها در حال جستجو بود. اگر عکس گرفتن از این صحنه اخلاقی بود، می توانستم گویاترین قاب از حفظ #فاصله_اجتماعی را ثبت کنم. اختلاف طبقاتی معضلی تلخ و مادر چندین معضل و مساله دیگر است. یک طرف فقر مطلق و یک طرف اشرافیت افسارگسیخته. چگونه می توان این فاصله را کم کرد؟
دوم: در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در تفسیر انفاق آمده: «انفاق آن خرج کردنی را می گویند که با آن یک خلائی پر بشود و یک نیاز راستینی برآورده بشود. گاهی پر کردن شکم گرسنه هم انفاق نیست... در آن شرایطی که فقر و گرسنگی مانند گیاه هرزه ای بی حساب دارد بر روی زمین ها می روید، آنجا پر کردن شکم یک گرسنه مثل قیچی کردن پیکره ی بالای یک دانه علف هرز است. در صحرا علف هرزه چقدر قیمت دارد؟ بالاخره از جلوی چشم یک گیاه هرزه کم می شود. اما چقدر این کار اساسی است؟ چقدر جالب است این کار؟ خیلی کم و ناچیز... انفاق کار مردمان باهوش است. آن هایی که خلاءها و نیازها را می فهمند و حاضر می شوند به جا آن خلاءها و نیازها را پر کنند.»
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن- سیدعلی حسینی خامنه ای- ص 40
سوم: #رزمایش_همدلی قطعا وقتی کامل تر خواهد بود که هوشمندانه تر اجرا شود. یعنی از سرمایه انسانی و مالی و دل ها و فکرهای جلب شده به سمت رفع نیازهای جامعه، علاوه بر فقیر زدایی از طریق تهیه و توزیع بسته های معیشتی، در جهت فقر زدایی نیز استفاده کرد. حالا که ظرفیت عظیمی به وجود آمده به دنبال کارهای اساسی تر باشیم. چه بسیار کارگاه هایی که به خاطر خراب شدن یک دستگاه و ناتوانی کارفرما در تهیه دستگاه جدید، متوقف شده و ده بیست کارگر آن بیکار شده اند و با دادن وام بلاعوض یا قرض الحسنه می توان آن را مجددا راه اندازی کرد. چه بسیار مشاغلی که می توان با سرمایه های 5 تا 10 میلیون تومانی ایجاد کرد و از قِبل آن چند نفر را صاحب شغل و درآمد کرد... ایده ها زیاد است. با همین کارهای کوچک می توان در بسیاری از جاها گیاه هرز فقر را از ریشه کند و صحنه های نامطلوب اختلاف طبقاتی را از قاب تصویر جامعه زدود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴مقصر #جوجه_کُشی تولید کننده است یا مافیای واردات؟!
🔺ماجرای جوجه کُشی همه ما را ناراحت کرد. اما ناراحت کنندگی واقعیت ماجرا کمتر از دیدن صحنه زنده به گور کردن آن همه جوجه نیست.
🔹گذشته از اینکه این قبیل نسخه پیچی ها (امحاء تولید مازاد برای کنترل بازار) مدل اقتصاد لیبرال سرمایه داریست و نمونه های آن در کشورهای پیرو این الگو فراوان است، باید متوجه یک نکته خیلی مهم باشیم.
🔹نهاده های دامی کم میشود. چون کشور در نهاده های دام و طیور وابسته به واردات است، نوسان بازار مبدا واردات، نوسان نرخ ارز، معادلات جهانی، تحریم و فشارهای سیاسی، تعلل در ترخیص کالا در گمرک و حتی تصمیم واردکننده (که ظاهرا در دست عده معدودی است و حالت مافیا گرفته)... قادر است بازار دام و طیور ما را دچار اختلال کند. اقتصادی که کنترل اتفاقاتش وابسته به اموری خارج از کنترل کارگزارانش باشد، یک اقتصاد آسیب پذیر است. چوب این شرایط را تولیدکننده و در نهایت مردم مصرف کننده می خورند.
🔰چرا ما در تولید نیازهای استراتژیکمان همچنان وابسته به وارداتیم؟
🔹نهادههای دام و طیور به عنوان مواد اولیه،75 تا 80 درصد هزینههای تولید مرغ را شامل میشود. ایران به طور میانگین ۸۰درصد نهادههای دامی را وارد میکند و آمارها نشان میدهد سالیانه حدود ۹میلیون تن انواع نهادههای دامی ذرت، جو و کنجاله سویا به ارزش حدود سه میلیارد دلار به مصرف داخلی میرسد. این واردات با ارز دولتی صورت می گیرد؛ اما در بازار به مراتب قیمتی بالاتر دارد و گاهی نهاده ها مدت ها در گمرک معطل تخصیص ارز می مانند که این موضوع به سرعت بازار عرضه گوشت را دچار نوسان و گرانی می کند.
🔹در ماده ۶ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی) و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی بهمنظور کاهش وابستگی به کشورهای محدود و انحصارگری اشارهشده است.
🔹علت همه این مشکلات، وابستگی قطعی تولید گوشت کشور به واردات مواد اولیه است. آیا ما نمی توانیم کنجاله سویا و ذرت را در کشور تولید کنیم و وابستگی به واردات را تا حد ممکن کاهش دهیم؟ در شرایط جنگ اقتصادی که کشور نمی تواند دلارهای فروش نفت را به راحتی وصول کند، چرا باید این همه ارز صرف واردات شود؟
🔹الگوی کشاورزی در کشور ما از آمریکا اقتباس شده و بر اساس نظرات کارشناسان متناسب با شرایط اقلیمی مان نیست. ایده هایی مثل جایگزینی کشت کلزا به جای سویا، تولید خارشتر، کاه حاصل از گندم دیم بهجای یونجه، استفاده از خصیب جو به جای ذرت که از پژوهشگاه های دانشگاه های ما بیرون آمده، می تواند نیاز ما را به واردات تا حد زیادی کاهش دهد. اما چه چیزی باعث می شود این همه ایده کارشناسی شده که کمک به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ست،به دستور کار وزارت جهاد کشاورزی تبدیل نشود؟
🔹دشمن اصلی تولید در کشور ما مافیای واردات است که در سر راه تولید هر کالایی که می تواند شرایط اقتصادی کشور را واقعا جابجا کند سنگ اندازی می کنند. تولید چادر مشکی را مافیای واردات زمین زد. کارخانه عظیم هپکو را مافیای واردات زمین زد. همین ماجرا درباره آهن، سنگ گرانیت و ده ها و شاید صدها اقلام تولیدی که قابلیت تولیدش در داخل هست، وجود دارد.
🔻اقتصاد مقاومتی بر مبنای افزایش تولید مواد اولیه و کاهش هزینه تولید، تولید را افزایش می دهد و با قیمت کمتر به دست مصرف کننده می رساند. با وجود مافیای واردات، بروکراسی موجود در اعطای مجوز تولید و کارشکنی در خودکفایی تولید محصولات کشاورزی با بهانه هایی مثل کمبود آب(که می دانیم با روش های نوین آبیاری و اصلاح هدر رفت آب در سیستم کشاورزی سنتی قابل جبران است) آیا می توان به مقاوم سازی اقتصاد و رونق و جهش تولید امید داشت؟!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
بالاترین استدلال کسانی که در آمار مبتلایان و بهبودیافتگان و قربانیان #کرونا در ایران تشکیک می کنند این است: «چطور اروپا و آمریکا انقدر بالا تلفات می دهند و آمار ما اینقدر پایین است؟!»
#خود_تحقیری تا عمق جانشان نفوذ کرده؛ کلیشه جهان اول و سوم ملکه ذهنشان شده. این تاسف برانگیز است.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
ظاهرا خیلی از دانش آموزان در استفاده از کلاس مجازی نرمافزار #شاد به مشکل برخوردند و ناچار کلاس ها مجددا در واتس آپ تشکیل شد. تصور کنید ذهنیت ایجاد شده برای میلیون ها دانش آموز را! اینکه ما ایرانی ها نمی توانیم!
درحالیکه تمام اشکال این نرم افزار زیرساخت ناکافی است و وزیر ارتباطاتی که مدام درحال فرافکنی و حاشیه سازی ست.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
روزی که غرب با ترویج #خودمحوری و خودخواهی اومانیستی معنای #آزادی_اجتماعی (آزادی بی قید و شرط) را به انحراف می کشاند، فکرش را نمی کرد روزی دست پختش را با بحران سازی استدلال بچه گانه «بدن خودم است ماسک نمی زنم» نوش جان کند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
خدا این بار میخواهد سپاهش خار و خس باشد
برای خواری دشمن همین بایست بس باشد
خدا اهل ستم را بر زمین گرم خواهد زد
و شاید از زمین گرم منظورش #طبس باشد...
نفیسه سادات موسوی
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
الهی-یا-متعالی-ارحم-حالی.mp3
1.03M
الهی... يا متعالی ارحم حالی
الهی... يا متجلی ارحم ذلی
یا الهی غیرک ما لی...
#رمضان_کریم
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴امنیت و اقتصاد، در مقابل هم یا در کنار هم؟!
🔺دوستی گفت از پرتاب #ماهواره_نور خوشحال نیستم. چون در حالی که اقتصاد و فرهنگ و آموزش و محیط زیست ما دارای ضعف و چالش هستند، پیشرفت های نظامی فقط موجب توسعه نامتوازن می شوند و مزیت نیستند.
🔹قبل از اینکه به پاسخ واضح این سوال او (که سوال القا شده به ذهن بخش قابل توجهی از جامعه است) فکر کنم، افسوس خوردم که چه چیزی، چه تفکر مسمومی در اذهان برخی از ما رسوخ کرده که حتی نمی گذارد از این پیشرفت های افتخار آمیز لذت ببریم؟! چنین پیشرفتی جای جشن و مباهات دارد یا تحقیر و سرزنش با تکرار بدون فکر نظریه های پراشکال و یا حداقل غیر قابل انطباق با این موضوع؟!
🔹باید به این دوست و بسیاری چون او بگویییم کدام مغز متفکری به این نتیجه رسیده که عدم توسعه یک بخش، باید موجب تعطیلی بخش های دیگر شود؟ مگر توسعه در یک بخش کشور مانع توسعه بخش های دیگر است؟به گونه ای توسعه نظامی و هسته ای در برابر ضعف در برخی بخش های دیگر را توسعه نامتوازن عنوان می کند کانه امنیت سهم اقتصاد را دزدیده! توسعه این بخش ها منافات و تغایری با هم ندارد که رشد یکی مانع رشد دیگری شده باشد. درحالی که این دو بخش هرکدام بودجه خود و مدیر خود را دارند.مشکل تفاوت تفکر مدیران این دو بخش است. جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است!
🔹آیا پیشرفت های ما در حوزه نانو، صنعت هسته ای، پیشرفت های عرصه پزشکی، سلول های بنیادین... در دورانی بوده که پیشرفت نظامی نداشتیم؟ یا این پیشرفت ها شانه به شانه هم به دست آمده؟
این پیشرفت ها حاصل رویکرد جهادی و انقلابی و اتکا به درون و البته ایمان است. هرجا این تفکر وارد شد شاهد پیشرفت بودیم. اما تفکر غربگرایی که همواره در انتظار قراردادهای اروپایی ست، با خودکفایی مخالف است، به مافیای واردات عرصه جولان می دهد، خصوصی سازی را به فاجعه بارترین شکل ممکن انجام می دهد، ... صنایعی مثل خودرو را عقب مانده نگه داشته. وگرنه نه سرمایه گذاری در این بخش ها کم است؛ نه نیروی متخصص و نخبه باانگیزه در این کشور کم است. مشکل چنبره تفکر لیبرال بر کرسی های مدیریتی اقتصاد و صنعت است. البته ما با وجود ضعف در اقتصاد، از بسیاری کشورهای دنیا که گرفتار تحریم هم نیستند جلوتریم. بحران کرونا گوشه ای از این برتری را نمایش داد.
🔹چطور می شود در شرایطی که کشور ما مدام در حال تهدید شدن نظامی از سوی همین کشورهای به اصطلاح توسعه یافته است، درحالیکه آمریکا دور تا دور ما را پر از پایگاه های نظامی کرده، (اینجا؛ 7000 مایل دورتر از مرزهایش!) عده ای به محض مشاهده پیشرفت هایی چون موشکی، هوافضا، هسته ای که برای هر کشوری مزیت محسوب می شود، دلسوز شده و شروع به تکرار نظریات توسعه نامتوازن می کنند؟ ما تهدیدات داعش و القائده و آمریکا و اسرائیل را با همین پیشرفت های نظامی ار مرزهایمان دور کردیم. باور کنیم آن دلسوزی به این شکست دشمنان ملت ایران ارتباطی ندارد؟!
🔹و اما یک نکته مهم دیگر؛ در کشورهایی که حاضر به پذیرش سلطه آمریکا نیستند، نفوذی های شیفته آمریکا به دنبال ماموریت های نیمه تمام اربابشان برای زمین زدن آن حکومت هستند. یک سوال جدی؛ صنعت خودرو سال هاست تبدیل شده به نماد «ما نمی توانیم». مدیران سابق ایران خودرو و سایپاکجا هستند؟ پشت میله های زندان به جرم رانت خواری و اخلال در نظام توزیع؛ چه اراده ای چنین مدیران فاسد و فشلی را روانه مهمترین کرسی های اداره صنعت به این مهمی کرده؟! چرا از وقتی جاسوسان در محیط زیست رخنه کردند، شاهد فاجعه های زیست محیطی و تغییر اقلیم بودیم؟ چگونه است که رئیس سازمان محیط زیست به بهانه های غیر علمی سفت و سخت پای مبارزه با خودکفایی مواد غذایی استراتژیک چون گندم می ایستد؟چه چیزی مانع راهیابی طرح های تایید شده دانشگاه های علوم کشاورزی به مصوبات اجرایی وزارت جهاد کشاورزی در کشت محصولات جایگزین واردات می شود؟ چه می شود که نه کارشکنی دشمن، و نه کمبود منابع، که تخلف مدیر امور دام کشور و کارمندانش موجب چند برابر شدن قیمت گوشت می گردد... و ده ها نمونه دیگر
🔻پس در پیشرفت هایمان دنبال علل پسرفت هایمان نگردیم. که اگر عوامل نفوذیِ پسرفت را امروز از مخفیگاهشان بیرون نکشیم، خیلی زود مانند فیلم تمساح لوییس تیگ، با هیولای بزرگی روبرو می شویم که نقاط قوت سایر عرصه ها را نیز نابود خواهد کرد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺این دو عکس، تصویری است که دو رسانه از #کرونا در ایران به نمایش گذاشته اند. هر دو نمایی از شهر قم و حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها؛ اولی از یک خانواده متدین و دومی یک روحانی
🔺عناصر این دو تصویر، چیزهایی هستند که صاحبان این دو رسانه خواسته اند از کرونا در ایران در ذهن مخاطبان خود ایجاد کنند.
🔺جالب خواهد بود که بدانیم تصویر پایین متعلق به سایت #بی_بی_سی فارسی، ارگان رسانه ای ملکه انگلیس است که از راهبردهای مهم آن مشروعیت زدایی نظام اسلامی از طریق تضعیف گفتمان مذهب است.
اما تصویر بالا، عکس صفحه یک روزنامه جمهوری اسلامی، است که از بودجه بیت المال نظام اسلامی درحال پیاده سازی راهبرد بی بی سی است!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺این جمله #پمپئو می تواند یک بلوف باشد؛ اما نه وقتی که در کنار مصاحبه #جان_کری قرار می گیرد که گفت «قراربود پس از برجام، به ایرانیها پیشنهاد مذاکرات موشکی و منطقهای بدهیم و اگر رد کردند، از برجام خارج شویم. سپس با اجماع جهانی به ایران برای متوقف کردن برنامه هایش فشار بیاوریم. اشتباه ترامپ این بود اول خارج شد و بعد تقاضای مذاکره کرد و فرصت متحد نگه داشتن چین و روسیه را از بین برد.»
🔹واقعیت برجام همین است. بقول نوآم چامسکی فشار به ایران یکی از عناصر برنامه بینالمللی آمریکا برای پایان دادن به «مقاومت موفقیتآمیز» در مقابل ارباب جهان میباشد. از جمله موارد رقابت «جمهوری خواهان» و «دموکرات ها» باهم، اثبات قابلیت خود در اجرای موفق تر این برنامه است!
🔻آن وقت یک عده ساده لوح در کشور ما در انتظار انتخابات ۲۰۲۰ و پیروزی جو بایدن برای احیای برجام هستند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
دو شهید با یک وصیت نامه
سحر امروز در برنامه ماه من، سردار نوعی اقدم با لهجه شیرین ترکی و اشک و سوز خاطره دو برادر شهیدش را گفت. سلیم و سلمان؛ هر دو جوان؛ هر دو دانشجوی پزشکی. شب قبل از عملیات کربلای ۵، به برادرشان گفتند که به خدا ما فردا شهید می شویم و وصیت نامه مشترک نوشتند. سردار می گوید به آن ها گفتم مرسوم نیست. جدا جدا بنویسید. گفتند ما با هم شهید می شویم! صبح عملیات روضه حضرت علی اکبر خواندند و آب قمقمه ها را برگرداندند و گفتند دوست داریم مثل علی اکبر تشنه شهید شویم. رفتند و به نوبت در معرکه جان دادند و به دیدار مولای شهیدشان شتافتند.
شهادت چیست؟ یک حادثه؟ شهادت یک اتفاق نیست؛ یک ارتباط است. چه می دانیم راز این اطمینان شهدا قبل از شهادت چیست... کَأَنه شهادت از درون زندگی شروع می شود و به دیدار ختم می شود.
خداوندا در این لحظات سحر ماه مبارک رمضان، به حق لب های تشنه شهدا، ما را در مسیر شهادت قرار بده.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴کارون، شریان امنیت غذایی کشور
🔺با انتقال آب کارون امنیت کشور را به خطر نیاندازید
1️⃣ کرونا با همه تبعاتش نگرانی جدی نسبت به #امنیت_غذایی حتی در کشورهای پیشرفته را به وجود آورده. کشورها به زودی صادرات مواد غذایی استراتژیک خود را به دیگر کشورها متوقف می کنند و این به خصوص بر امنیت غذایی کشورهای نیازمند واردات به شدت اثرگذار است. در چنین شرایطی کشورهای خودکفا کمترین ضرر را متحمل می شوند.
2️⃣ایران به لحاظ 4 فصل بودن جزو پنج کشور اول دنیا از منظر تنوع اقلیمی به شمار می رود؛ با این حال سالانه بیش از 14 میلیارد دلار برای واردات مواد غذایی و نهاده دامی ارز از کشور خارج می شود. آن هم در شرایطی که کشور در درآمدهای نفتی و ورود ارز دچار مشکل است.
3️⃣افزایش تولید و خودکفایی در تولید نیازهای کشور از راهبردهای انقلاب اسلامی و از بندهای مهم سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ست. اصلاحات ارضی دوره پهلوی دوم، کشاورزی ایران را زمین زد و تبدیل به کشوری وابسته شدیم. ولی پس از انقلاب سیاست خودکفایی تولیدات کشاورزی و دامی در دستور کار قرار گرفت و در برخی دوره ها توانستیم در محصولاتی مانند گندم به خودکفایی برسیم.
4️⃣در سال 75 مقام معظم رهبری در سفر به خوزستان طرحی را پیشنهاد دادند که طی آن دو میلیون هکتار از اراضی رها شده خوزستان احیا شده و به زیر کشت برود. خوزستان به عنوان پر آب ترین استان کشور، در گذشته مهد کشاورزی بود و غالب مردم این استان کشاورز بودند. اصلاحات ارضی پهلوی، جنگ تحمیلی، خشکسالی ها و برخی عوامل دیگر باعث از بین رفتن بسیاری از زمین های منطقه، بیکار شدن بسیاری از کشاورزها، مهاجرت به شهرها و پیدایش حاشیه نشینی و پیامدهای نامطلوب آن شد. پیشنهاد مقام معظم رهبری علاوه بر اینکه می توانست شغل از دست رفته هزاران نفر را برگرداند، می توانست منجر به تولید 4 برابری محصولات کشاورزی کشور شود. این ایده در دولت اصلاحات به 800 هزار هکتار تقلیل داده شد و در دولت احمدی تژاد به 550 هزار هکتار! امروز پس از گذشت 24 سال از ابلاغ طرح، کمتر از 400 هزار هکتار از زمین های طرح، احیا شده و به بهره برداری رسیده.
🔺چه چیزی تا به حال مانع اجرای طرح شده؟
🔹طرح های کشاورزی علاوه بر وابستگی به عزم و اراده مسوولان، وابستگی حیاتی به تامین آب دارند. در خوزستان آب،خاک حاصلخیز و هوای مناسب کشتِ محصولات مختلف، در چهار فصل سال موجود است. نیروی انسانی نیز زیاد است. چیزی که طرح دو میلیون هکتاری را بعد از 24 سال به 400 هزار هکتار تقلیل داده، «عدم تخصیص آب کافی» ست. دلیل این امر در استان پر آب خوزستان نیز چیزی نیست جز #انتقال_آب_های_خوزستان به فلات مرکزی کشور.
🔹سال ها آب کارون را از سرچشمه کوهرنگ برای مصارف شرب، صنعتی (تولید آهن و فولاد) و کشاورزی (کشت برنج و محصولات گلخانه ای) به فلات مرکزی ایران منتقل کرند. باوجودی که طبق مصوبه شورای عالی آب، انتقال آب به جز برای مصارف شرب غیر قانونی ست. با افزایش اعتراضات مردم، علما و نمایندگان مجلس خوزستان و چهارمحال و بختیاری و کشیده شدن ماجرا به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، گفته شد تکمیل تونل بهشت آباد که با پشتیبانی شخص مرحوم هاشمی و اعطای مجوز غیر قانونی زیست محیطی از سوی عیسی کلانتری آغاز شده بود، متوقف شده. گرچه خبرهایی از تکمیل چراغ خاموش این تونل و تونل سوم کوهرنگ می آمد.
🔹اما امروز هم اجرای فاز جدید پروژه انتقال آب در سرچشمه های کارون آغاز شده، هم موضوع سد بختیاری در دستورکار وزارت نیرو قرارگرفته تا رودخانه دز نیز منتظر آینده ای پرمخاطره باشد. این اتفاق نگرانی ها نسبت به آینده آبی خوزستان را افزون کرده. کارون با سیلاب های سال 98 جانی دوباره گرفته و تالاب های استان پر آب شده و کشاورزی و صیادی رونق دوباره پیدا کرده بود. اما با اجرایی شدن این پروژه ها نه تنها امیدی به تکمیل طرح کشاورزی مقام معظم رهبری نیست؛ که همین میزان فعلی کشت نیز به خطر خواهد افتاد و روزهای شوری آب آبادان و خرمشهر، خشکی نخلستان های شادگان و خرمشهر و آبادان... به زودی از راه خواهد رسید. بروز مجدد معضل ریزگردها و تبعات عجیب و غریبش برای استان هم با این منوال خیلی دور نیست.
🔻برخی سطح بحث انتقال آب را در حد دعوای بین دو استان پایین می آورند. اما امروز داریم از امنیت کل کشور حرف می زنیم! حیات خوزستان، سلامت محیط زیست، ادامه کشاورزی، اشتغال، استمرار صنایع و روند طبیعی برداشت نفت ... با کم آبی کارون به خطر جدی می افتد. هشدار اوج گرفتن نارضایتی مردم و سوءاستفاده بدخواهان کشور و مشکلات خاص امنیتی هم بماند. هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد برای آبادی نقاط دیگر مکانی را نابود کرد. جلوی این کار پرهزینه، غیر قانونی، ضد محیط زیستی، بدون صرفه اقتصادی و یک کلام ظالمانه را امروز بگیریم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینگونه است که #خلیج_فارس، خلیج فارس باقی مانده!
روز خلیج فارس مبارک
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اصلاحات اگر در پی اصلاح است، باید نسبتش را با افرادی چون تاجزاده مشخص کند. دروغگویی، تناقض گویی، فرافکنی و عدم پذیرش مسوولیت بلای جان اصلاحات شده.
🔺چطور می شود تصاویر اعترافش به امکان نداشتن تقلب در ۸۸ موجود باشد و ده سال تمام نظام را متهم کند و خواستار رفع حصر شود؟
🔺چطور می شود پرونده تخلفاتش در انتخابات مجلس ششم موجود باشد و از دموکراسی دم بزند و نظام را به انتخابات فرمایشی متهم کند؟
🔺چطور می شود برای به قدرت رسیدن دولت و مجلسی سینه چاک دهد و دیگران را به رای دادن به آنان تشویق کند و مسوولیت عملکرد فاجعه بارشان را نپذیرد و از بی اختیاری شان حرف بزند؟
🔺امثال تاجزاده نماد اجتماع نقیضین هستند. راه حل از بین بردن آثار مخرّبشان بر جامعه محاکمه و حذف نیست. راه حلش افشای حقیقتشان است تا توسط خود طرفدارانشان کنار گذاشته شوند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺آیا میدانید آمریکا عضو «کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل» نیست؟ کنوانسیونی که هدفش حفاظت از ضعیف ترین انسان های جهان یعنی کودکان است و حتی سومالی هم با هزاران کودک جنگ زده و قحطی زده به آن پیوسته! ولی کودکان آمریکایی از این حمایت جهانی محرومند و این کودک اینگونه در کالیفرنیا زیر مشت و لگد پلیس دست و پا میزند و کسی نیست به دادش برسد.
🔺حقیقت آمریکا با چیزی که غرب زدگان به ما می گویند زمین تا آسمان فاصله دارد.
#غرب_وحشی
پ. ن: بابت انتشار این تصویر تلخ عذرخواهی میکنم. حقیقت آمریکا به همین تلخی ست!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴حامیان اسدبیگی مدیرعامل هفت تپه چه کسانی اند؟
🔺 «القاصی مهر» دادستان تهران چند روز پیش از به جریان افتادن حکم چند نفر از متخلفان ارزی از جمله «امید اسدبیگی» مدیرعامل و مالک شرکت #نیشکر_هفت_تپه خبر داد.
🔹اسدبیگی در اوج بحران ارزی اقدام به ثبت سفارش برای خط تولید نوشابه های گازدار و ورق خام MDF کرده و بابت آن از بانک اقتصاد نوین ارز دولتی دریافت کرده. درحالی که اولا ارزش واقعی این خط تولید 35 میلیون دلار بوده و ده برابر یعنی 350 میلیون دلار اظهار شده؛ و ثانیا بدون اینکه کالایی وارد شود، ارزها در بازار آزاد فروخته شده!
🔹صاحب چنین جرم سنگینی، همان کسی است که سال ۹۴ در سن ۳۱ سالگی تنها با پیش پرداخت ۶ میلیارد تومان برای شرکتی که فقط متراژ زمین هایش ۲۴ هزار هکتار از مرغوب ترین زمین های کشور است، توسط سازمان خصوصی سازی دارای اهلیت شناخته شد.
🔹درحالی که اسدبیگی در حال فاکتور سازی برای تخلف بزرگ ارزی خود بود، بخش های تولیدی شرکت عظیم نیشکر هفت تپه یکی پس از دیگری تعطیل می شد؛ حقوق و مزایای ۴هزار کارگر این شرکت تاخیر می افتاد؛ کارگران زیادی تعدیل می شدند؛ کارگران دست به اعتصاب می زدند، جاده را می بستند، بازداشت می شدند... و پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی از او حمایت می کرد که او کارخانه را اورهال کرده، این همه سرمایه گذاری کرده... و همچنان دارای اهلیت است!
🔹جالب است بعد از اعتصابات دنباله دار کارگران معترض در آذر ۹۷ که منجر به ورود قوه قضاییه به ماجرا شد، درحالی که بحث تخلفات ارزی اسدبیگی از سوی دادستان کل مطرح شده بود،(تخلفی که امروز اثبات شده) اسدبیگی چنان احساس اطمینان و پشت گرمی داشت که به راحتی در مصاحبه هایش به دروغ از راه اندازی خط تولید ام دی اف میگفت. همان پشت گرمی، اسدبیگی متخلف را تا امروز که خبر محکومیتش آمده در هیات مدیره شرکت نگه داشته.
🔹امروز که طبق گفته دادستان تهران بناست اسدبیگی به حبس طویل المدت و استرداد کل مبلغ ارز دریافتی محکوم شود، خبر اعتصاب کارگران نی بر شرکت در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدها و نیز خبر امنیتی شدن اعتراض جوانان بیکار منطقه هفت تپه به استخدام های غیر بومی شرکت با وجود تعهد این شرکت به اولویت دادن در استخدام جوانان منطقه به گوش می رسد. خبرهایی که بخش کوچکی از ثمره خطای بزرگ سازمان خصوصی سازی در واگذاری سرمایه های مملکت به بدترین شکل ممکن است.
🔹اسدبیگی به عنوان یک مدیر متخلف محکوم خواهد شد. اما سوالات بی جوابی هست که باعث می شود نگرانی باقی ماندن این روال معیوب پابرجا باشد:
1⃣طی هفت سال ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی سازی خسارت های عظیمی به سرمایه های کشور زده شد و حتی فضای منفی در جامعه نسبت به اصل خصوصی سازی به وجود آمد. چندین کارخانه بزرگ زمین زده شد... هزاران کارگر دچار مشکل معیشتی شدند... ده ها کارگر پرونده امنیتی پیدا کردند... نظام مورد طعن دشمنانش واقع شد... بی اعتمادی در جامعه رشد کرد...یک قانون خوب و مورد نیاز کشور با سپرده شدن به یک مدیر متخلف به شدت تضعیف شد. آیا روحانی به عنوان حامی درجه یک پوری حسینی جوابگوی این همه خسارت هست؟
2⃣دادگستری خوزستان که از سال 97 به عنوان مدعی العموم مأمور پیگیری مشکلات کارخانه هفت تپه شد، درحالی تمام این مدت از اسدبیگی حمایت می کرده و از حل شدن مشکلات خبر می داده که پرونده اسدبیگی در دادستانی تهران در جریان بوده و اعتصابات کارگری هم خبر از روبراه نبودن اوضاع کارخانه می داده. آیا علت تداوم مشکلات این کارخانه، تعامل خوب(!!!) مسئولین قضایی با مدیر متخلف و بی لیاقت نیست؟(بنا به گفته خود اسدبیگی)
3⃣حامیان اسدبیگی چه کسانی هستند؟ کسانی که از ابقای او ذی نفع بودند و هیچ گاه نامی از آنان شنیده نمی شود. اسدبیگی بابت تخلفاتش محاکمه می شود و آنان هنوز بر صندلی هایشان در رده های مدیریتی پابرجا هستند!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺مصری ها با این همه خیانت حکامشان در حق فلسطینیان سریال رمضانی النهایه را درباره نابودی اسرائیل می سازند؛
🔺هندی ها بدون کمترین نقشی در نابودی داعش، در «تایگر زنده است» به جنگ داعش می روند؛
🔺آن ها با داستان های خیالی درباره قهرمانان ساختگی شان فخر می فروشند؛ اما ما با این همه قهرمان و حماسه و شهید و ماجراهای واقعی هنوز باید حسرت یک فیلم یا سریال درباره نقش #سردار_سلیمانی و مدافعان حرم در برقراری امنیت منطقه را بخوریم.
🔺باور کنیم عمدی در ساخته نشدن حداقل یک فیلم درباره سیاست راهبردی نظام در دفاع از #مقاومت وجود ندارد؟!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴چرا آخرین تلاش مجلس دهم محدود کردن شورای نگهبان است؟
🔺از ۲۹۰ نماینده مجلس دهم حدود ۹۰ نفر توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدند و حدود ۱۵۰ نفر یا خودشان منصرف شدند، یا توسط مردم کنار زده شدند.
🔹اکثریت این نماینده ها تا چند روز دیگر رفتنی هستند و ظاهرا انگیزه ای جز انتقام و نفرت پراکنی علیه عاملان حذفشان از صندلی های بهارستان ندارند. از شورای نگهبان با طرح ایجاد محدودیت و از مردم با پرداختن به مسائلی که در شرایط حال حاضر مملکت فاصله زیادی با دغدغهها و مشکلاتشان دارد.
🔻مجلس دهم خودش نمی خواهد ختم به خیر شود!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715