هدایت شده از منور
وضعیت قابل تأمل ابتلا به ایدز در مناطق مسلمان و غیرمسلمان آفریقا
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
گفتوگوی تلفنی رئیسجمهور چین و ترامپ
🔹رئیسجمهور چین و دونالد ترامپ که چند روز دیگر دوره ریاستجمهوری خود را آغاز میکند، تلفنی گفتوگو کردند.
@TasnimNews
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
دفتر نخست وزیر اسرائیل:
✅کابینه توافق مبادله و آتش بس را تصویب کرد
❌ رسانه های اسرائیلی:
بن گویر و اسموتریچ به این توافق رای منفی دادند
@Thirdintifada
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 امان از فراموشی!
🔸محمدجواد ظریف، معاون غیرقانونی رئیس جمهور در قسمتی از مصاحبه اخیرش با تارنمای جماران گفته است: «این تصور را نکنیم که ترامپ غولی است که میخواهد بیاید.»
🔸اظهارات آقای ظریف در حالی است که هنوز فریادهای او در برنامه انتخاباتی آقای پزشکیان از یادها نرفته است که به نیابت از آمریکا مردم ایران را تهدید می کرد و با صدایی بلند می گفت: «اجازه بدید آقای ترامپ برگرده اونوقت ببینیم دوستان چه می کنند!»
🔸در واقع همیشه این آقای ظریف و دوستانش بودند که تصوری غول آسا از آمریکا داشته اند. چه آن زمان که به غلط مدعی شدند «آمریکا با یک بمب می تواند تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد» و چه آن زمان که مردم ایران را به بازگشت ترامپ تهدید کردند و چه آن زمان که همایش زینتی «وفاق ملی» برگزار کردند و در آن گفتند «فقط یک قدرت جهانی داریم و آن آمریکاست... هیچ قدرتی تا ۲۵ سال آینده نمیتواند قدرت آمریکا را به چالش بکشد.»
🔸اتفاقا به دلیل همین ترس و خودباختگی آقای ظریف و دوستانش است که خسارت برجام به کشور تحمیل و آشکار شد او لیاقت و توانایی لازم برای پیشبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را ندارد.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
55.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پهپاد جدید ایرانی چه ویژگیهایی دارد؟
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد
🔸رئیسکل بانک مرکزی: طرح بزرگ اجرایی دیگر ایران و روسیه، اتصال شبکه پرداخت کارتی میر و شتاب بود که مرحله اول آن راهاندازی شد.
🔸سند اقدام مشترک میان بانکهای مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیامرسان های بانکی و بومی دو کشور موسم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شده است.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 دولت نداشتن برنامه اقتصادی را پشت FATF پنهان میکند
🔸مسعود براتی معاون سابق سازمان سرمایه گذاری در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: این سومین بار است که لوایح مرتبط با fatf در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی میشود. دو بار دیگر این موضوع بررسی شده است و هر دو بار جمعبندی در مجمع تشخیص این بود که پیوستن به کنوانسیون cft و پالرمو به مصلحت نیست و فضا تغییر نکرده است.
🔸اینکه ما شاهد هستیم دولت آقای پزشکیان برای بار سوم به دنبال این موضوع است، خودش یک اشکال و هدررفت منابع است. چون موضوع fatf یک موضوع پیچیدهای است، کار کاشناسی فراوانی قبلا انجام شده است الان هم در حال انجام است که از منابع عمومی برای آن استفاده میشود.
🔸این کار نتیجه بیبرنامه بودن دولت است. اگر دولت برای اقتصاد کشور برنامه فعالانهای داشت، درگیر این موضوعات که قبلاً بررسی شده و بینتیجه بودن آن برای اعضای مجمع محرز شده است، نمیشد.
🔸در برنامه هفتم تاکیدات زیادی روی موضوع رشد اقتصادی شده است. آقای پزشکیان وعده داده بود که میخواهد برنامه هفتم را اجرا کند؛ ما در برنامه هفتم صحبتی از fatf نمیبینیم.
🔸 متاسفانه بخش زیادی از انرژی کشور و توجهات رسانهها را به این موضوع معطوف میکنند. موضوعی که اکثر افراد قبول دارند به خاطر شرایط ما و وجود تحریمهای بینالمللی دستاوردی ندارد. خود آقای همتی در زمانی که رئیس بانک مرکزی بود این موضوع را بیان کرد که در شرایط تحریم fatf برای ما نتیجهای ندارد؛ اما الان به خاطر بیبرنامگی و نیازمند عملیات رسانهای بودن، این موضوع مطرح میشود.
🔸این کارشناس اقتصاد بینالملل در پاسخ به سوالی در مورد اینکه برخی میگویند کشورهای دوست هم به خاطر fatf با ما همکاری نمیکنند، گفت: الان ما با یکسری از کشورهای دوست در حال همکاری هستیم و همکاری ما متوقف به وضعیت ما در fatf نیست. در حال حاضر حجم خوبی تجارت خارجی داریم که حتی نسبت به قبل از تحریمها رشد داشته است. همین طور حجم خوبی فروش نفت داریم. کشورهای همسو از جمله کشورهای همسایه و کشورهای آمریکا لاتین با ما همکاری میکنند. پس این گزاره که آنها با ما به خاطر fatf همکاری نمیکنند، موضوعیت ندارد. ضمن اینکه این استدلالها در چند ماهه اخیر زیاد شنیده میشود در حالی که موضوع fatf از سال ۹۷ طرح است.
🔸آن زمان میگفتند که برجام توانسته است بخشی از تحریمها را بردارد؛ بنابراین نیاز داریم که با fatf بقیه مشکلات را حل کنیم. این حرف هم غلط بود و این استدلال غلط از آب درآمد و مشخص هم شد. چون تحریمها برداشته نشده بود و توافق برجام نتوانسته بود تحریمها را بردارد. fatf هم که آقای طیبنیا امضا کرد و از لیست سیاه تعلیق شدیم هیچ اثر ملموسی بر روی ارتباط ما با بانکهای خارجی نداشت.
🔸بعد از خرداد ۹۵ ما هیچ اثر ملموسی از توسعه روابط اقتصادی با بانکهای مهم بینالمللی ندیدیم و حتی در تامین مالی خرید هواپیما هیچ کسی همکاری نکرد و سرمایهگذار خارجی وارد کشور نشد.
🔸الان هم یک ادعای غلطی را آقای همتی مطرح میکند که هیچ استناد و شاهدی که بتواند آن را تایید کند، وجود ندارد و صرفا یکسری ادله است که برای تلطیف کردن موضوع مطرح میشود.
🔸واقعیتی که الان مواجه هستیم این است که از ۴۱ بند برنامه اقدام تنها ۱۵ بند مورد تایید fatf قرار گرفته است و باقی موارد یعنی ۲۶ مورد تایید نشده است. از ۲۶ مورد دو مورد مربوط به این دو کنوانسیونی است که در مجمع قرار است بررسی شود. سوال مهمی که دولتمردان پاسخی به آن نمیدهند این است که با ۲۴ مورد دیگری که هنوز fatf نپذیرفته و تا آنها را نپذیرد برنامه اقدام کامل نشده، میخواهند چه کنند. تا وضعیت آنها مشخص نشود این ادعا که ما با تصویب این دو معاهده مشکل fatf را حل میکنیم ادعای خلاف واقعی است.
🔸در هر دوره ایران گزارش میدهد و fatf آن گزارشها را بررسی میکند و بر اساس آنها نمره دهی میکند که تا الان فقط به ۱۵ مورد از ۴۱ مورد نمره قبولی داده است.
🔸براتی درباره علت تایید نشدن بقیه موارد گفت: دلایل متعددی دارد؛ اما اصلیترین دلیل آن رفتار سیاسی fatf است.
@Kayhan_online
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم، آیا بار نهم به نام پزشکیان ثبت میشود⁉️
🔰 حمید رسایی: سال ۱۳۹۴ در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسيه و آلمان) موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که حسن روحانی القا میکرد آب خوردن مردم هم به تصويب آن بند است، تنها بعد از گذشت چند سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد یا اگر نامی هم میبرد به بیتاثیر بودن آن اذعان میکند.
اما این برای بار اول نبود که جریانی در کشور ما با خوشبینی به طرف مقابل بدعهدش روی میآورد و از آن رودست میخورد.
#حافظه_تاریخی
1⃣ بار اول - شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده و به امید دریافت هزینه آن تحویل نگرفت و آمریکا نیز هزینههای مقرر شده را باز پس نداد.
2⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط تیمی که امروز خود را اصلاحطلب می نامد، در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره اقتصادی کرد.
3⃣ بار سوم - شکست مذاکرات مک فارلین
مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. امام مخالف بودند. مکفارلین مطابق وعده قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آورده بود که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد! سلاحها بازپس فرستاده شد.
4⃣ بار چهارم - تحمیل جام زهر و قطعنامه 598
دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام علیرغم هشت سال تحمیل جنگ به ما، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی کاملا نمایان بود اما تفکر لیبرالیستی، نتیجه جنگ را پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل کرد و جام زهرا را به رهبر انقلاب نوشانید.
5⃣ بار پنجم - اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دوره سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب قانون هلمز – برتون و بویژه قانون داماتو دادند.
6⃣ بار ششم - قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، در کنار عراق (صدام) و کره شمالی
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را راه انداخت. جرج بوش پسر به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره شمالی در لیست کشورهایی که محور شرارت می نامید، گذاشت.
7⃣ بار هفتم - شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست، باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن، کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد، رهبر انقلاب دستور فک پلمپ مراكز هسته ای را صادر کردند.
8⃣ بار هشتم - شکست ننگنامه برجام
آخرین تجربه اعتماد به مداکره با غربیها از سوی رهبری انقلاب، به عنوان دورهای که باید از آن عبرت آموخت، معرفی شد. برجام محصول مشترک حسن روحانی و علی لاریجانی بود که به خاطر تحمیل آن، بیش از سه سال افکار عمومی سرکار گذاشته شدند. در نهايت اما نتیجه آن در سال اول اجرا تقريبا هیچ بود و پس از آن هم اعمال تحریم های بیشتر و مطالبات به ناحق بيشتر از جمله درخواست تعهد جديد ایران در خصوص از بین بردن موشک های دوربرد و عدم حضور فعال در منطقه برای مبارزه با تروريسم بود. حسن روحانی با توجه به نتایج خسارتبار برجام، مذاکره با آمریکاییها را دیوانگی دانست.
حالا نوبت پزشکیان و دولت اوست. سوگمندانه او در حال پیمودن همان مسیری است که دولتهای قبلی طی کردهاند و چوبش را خوردهاند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
منابع لبنانی:
🔥حماس به دنبال گنجاندن اسرای حزب الله در مرحله دوم مبادله اسرا است
@Thirdintifada
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
دیوید هرست روزنامه نگار انگلیسی، وبسایت "میدل ایست آی":
❌نه قحطی، نه سرما، نه بیماری و نه خشونت بیرحمانه اشغالگران، نتوانست اراده مردم فلسطین در غزه را درهم بشکند یا آنها را وادار به ترک سرزمینشان کند.
🔥هرگز در تاریخ منازعه فلسطینی - اسرائیلی، شاهد چنین سطحی از مقاومت از سوی مبارزان و غیرنظامیان فلسطینی نبودهایم.
✅ این مقاومت بیسابقه ممکن است به نقطه عطفی تاریخی در روند مبارزات فلسطین تبدیل شود.
@Thirdintifada
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻متن معاهدۀ راهبردی ایران و روسیه منتشر شد
🔹طرفهای متعاهد در جهت تعمیق و گسترش روابط در تمامی زمینههای مورد علاقه متقابل، تقویت همکاریها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیتها در سطوح منطقهای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و راهبردی باشد، خواهند کوشید.
🔹ایران و روسیه روابط خود را بر پایه اصول برابری حاکمیتی، تمامیت ارضی، استقلال، عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر، احترام به حاکمیت، همکاری و اعتماد متقابل تحکیم خواهند بخشید
🔹در صورتی که هر یک از طرفهای متعاهد در معرض تجاوز قرار گیرد، طرف متعاهد دیگر هیچ کمک نظامی یا کمک دیگر را به متجاوز، که به تداوم تجاوز کمک کند، ارائه نخواهد کرد و به حصول اطمینان از اینکه اختلافات بوجود آمده بر اساس منشور ملل متحد و همچنین سایر قواعد قابل اعمال حقوق بینالملل حل و فصل گردد، کمک خواهد نمود.
🔹طرفهای متعاهد اجازه استفاده از قلمرو خود را برای حمایت از تحرکات جداییطلبانه و سایر اقداماتی که ثبات و تمامیت ارضی طرف متعاهد دیگر را تهدید میکند و همچنین در راستای حمایت از اقدامات خصمانه علیه یکدیگر، نخواهند داد.
🔹بهمنظور تقویت امنیت ملی و مقابله با تهدیدات مشترک، نهادهای اطلاعاتی و امنیتی طرفهای متعاهد به تبادل اطلاعات و تجربیات و ارتقای سطح همکاریهای خود خواهند پرداخت.
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از آرمان ایران
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ترامپ: بلافاصله پس از ورود من به کاخ سفید، آمریکا تبدیل به پایتخت بیتکوین و ارز دیجیتال خواهد شد
🆔️ @Armanirn