☂️ پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار سپهبد محمد حسین باقری
🔺در پی شهادت سردار سپهبد محمد حسین باقری،حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در حکمی امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی را ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کردند. متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔺امیر سرلشکر سیّد عبدالرّحیم موسوی
نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه سردار سپهبد پاسدار محمدحسین باقری به دست رژیم منحوس صهیونی و با عنایت به خدمات شایسته و تجارب ارزنده، جنابعالی را به ریاست ستادکل نیروهای مسلح منصوب میکنم.
🔺با تمسک و امید به عنایات الهی، ارتقاء مورد نیاز توانمندیها و آمادگیهای دفاعی امنیتی نیروهای مسلح و بسیج مردمی و امکان پاسخگویی بموقع و مؤثر به هر سطح و هر نوع از تهدیدات متوجّه نظام جمهوری اسلامی ایران با عمل انقلابی مورد انتظار است.
🔺در آستانه عید سعید غدیر خم، برای این شهید خدوم و مخلص، از خدای منان علوّ درجات و مقامات عالیه و همنشینی با اولیاء الهی بویژه مولیالموحدین امام امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام را از خداوند متعال خواستارم.
دوام توفیقات همگان را از خداوند متعال مسئلت میکنم.
@roozplus_ir
☂️ سازمان اطلاعات سپاه: مردم در صورت مشاهدۀ هرگونه تحرک یا رخداد مشکوک، بلافاصله اخبار و اطلاعات مرتبط را به شماره ۱۱۴ گزارش کنند.
@roozplus_ir
☂️ سازمان انرژی اتمی: درپی حملۀ رژیم صهیونیستی، آسیبهایی به بخشهای مختلف مجتمع غنیسازی نطنز وارد شده
🔺بررسیها درخصوص میزان آسیبهای وارده درحال انجام است.
🔺تاکنون هیچگونه گزارشی حاکی از خسارات جانی به نیروهای مستقر در سایت مذکور دریافت نشده است.
🔺در بررسیهای صورت گرفته، مشخص شد که هیچگونه آلودگی پرتوی و شیمیایی به بیرون از سایت تسرّی نیافته است.
@roozplus_ir
☂️ در پی شهادت سردار سپهبد محمد حسین باقری،حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در حکمی امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی را ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کردند.
@roozplus_ir
☂️ در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید،حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند
@roozplus_ir
☂️ در پی شهادت سردار سپهبد حسین سلامی،رهبر انقلاب اسلامی در حکمی ضمن اعطای درجه سرلشکری، سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند
@roozplus_ir
☂️ پیام وزیر خارجه در پی شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، رجال علمی کشور و زنان و کودکان بیگناه در جریان حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی
عراقچی:
🔺بدون تردید پرچم دفاع از عزت و امنیت و اقتدار ایران اسلامی به دست همرزمان قهرمان این شهیدان والامقام در اهتزاز خواهد ماند.
🔺اینجانب همچنین از خداوند بزرگ برای همرزمان و جانشینان این شهدای عزیز در ایفای مسئولیتهای محوله و دفاع از کیان ایران عزیز، توفیق و سربلندی مسئلت میکنم.
🔺با ملت بزرگ ایران و شهدای عالیمقام پیمان میبیندیم که همه توان و ظرفیت خود را جهت پشتیبانی از تدابیر عالیه نظام و اقدامات مقتدرانه نیروهای مسلح جهت دفاع مقتدرانه از میهن عزیز اسلامی بهکار گیریم.
@roozplus_ir
567K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ حملات مجدد به تبریز، دقایقی قبل/آنا
@roozplus_ir
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ کودک آسیب دیده در تهران که مادر خود را در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی از دست داده است
@roozplus_ir
25.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ یکی از امدادگران در آذربایجان شرقی به درجه شهادت رسیدند
مجتبی خالدی؛سخنگوی جمعیت هلال احمر:
🔺تا این لحظه در ۱۲ استان آسیبهایی به مناطقی وارد شده است.
🔺۹۵ نفر مصدوم شدند وبه مراکز درمانی منتقل شدند و ۲۶ نفر هم توسط همکاران در محل حادثه درمان شدند.
🔺جمعا ۱۴۰ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر در این فعالیت شرکت کرد؛ ۶۷۰ نفر از داوطلبان و نیروهای تخصصی جمعیت هلال احمر فعالیت داشتند.
🔺در سراسر کشور هر نیم ساعت گزارش کاملی از اقدامات جمعیت هلال احمر در استانها در این مرکز اخذ خواهد شد و به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
🔺متاسفانه یکی از امدادگران در آذربایجان شرقی به درجه شهادت رسیدند که در حین عملیات و نفر دوم در محدوده قصر شیرین در حین عملیات متاسفانه مصدوم شدند و در حال مداوا در مرکز درمانی هستند.
@roozplus_ir
روزپلاس
☂️ حملات مجدد به تبریز، دقایقی قبل/آنا @roozplus_ir
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تبریز
🔺تسنیم: اسرائیل ساعت ۱۲:۳۰ امروز مجددا به چند نقطه دیگر تبریز حمله کرد.
🔺در حال حاضر فرودگاه شهر تبریز هدف حمله شدید اسرائیل قرار گرفته و هم اکنون دود سیاهی از این منطقه برخواسته است.
@roozplus_ir
972.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ تصاویر حمله هوایی دقایقی قبل به شیراز
@roozplus_ir