باند حرفه ای تکدی گری در رفسنجان وجود ندارد
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://rourasti.ir/48405
#دعوت_به_همکادی
انجمن حمایت از زندانیان رفسنجان نیازمند ۴ دستگاه وانت بار جهت جمع آوری پسماند خشک می باشد ، از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ به دفتر انجمن به آدرس خیابان معراج جنوبی کوچه شماره ۲ مراجعه نمایید یا با شماره :۳۴۲۲۹۲۱۸ یا ۰۹۱۳۶۳۷۶۱۹۰
طرح ریشهکنی هپاتیت c برای اولین بار در کشور در رفسنجان کلید خورد
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://rourasti.ir/48408
.❀ ﴾﷽﴿ ❀
لبخند بزن، دیده گشا، شور برانگیز
سرمستیِ عشاقِ سحرخیز، چه نیکوست
بگذار که طالع شود از برق نگاهت
خورشید نهانی که به زیر خم ابروست
#محسن_خانچی
سلام
صبحتون بخیر
روزتون پربـرکـت
#اَميرُالمُؤْمِنينَ عليه السلام:
وَاَكْرِمْ عَشيرَتَكَ فَاِنَّهُمْ جَناحُكَ الَّذى بِهِ تَطيرُ وَاَصْلُكَ الَّذى اِلَيْهِ تَصِيُر وَ يَدُكَ الَّذى بِها تَصُولُ؛
خويشاوندانت را گرامى بدار، چون آنها بال تو هستند كه توسط آنها پرواز میكنى و ريشه تو هستند كه به آن بر میگردى و دست تو هستند كه بهواسطه او دفاع میكنى.
🗓 امروز دوشنبه
۷ مردادماه ۱۳۹۸
۲۶ ذیقعده ۱۴۴۰
۲۷ جولای ۲۰۱۹
⌛ جهت دریافت اخبار داغ رفسنجان به ما بپیوندید👇👇👇
🆔 @rorasti
4_5944959375956246943.mp3
932.6K
تلاوت صفحه چهارصد و هفت، سوره مبارکه روم
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
طرح ریشهکنی هپاتیت c برای اولین بار در کشور در #رفسنجان کلید خورد
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان گفت: طرح ریشهکنی هپاتیت c در رفسنجان کلید خورد.
به گزارش “ #روراستی” احمد جمالیزاده پیش از ظهر امروز در جلسه آغاز برنامه ریشهکنی هپاتیت c اظهار داشت: طرح رفسنجان عاری از هپاتیت c حذف یا ریشهکنی بیماری هپاتیت c کار بسیار مهمی است که از امروز شروع میشود و رفسنجان اولین شهری که در کشور شهر بدون هپاتیت باشد معرفی میشود.
وی بیان داشت: بیماری هپاتیت کبد را درگیر میکند و عامل اصلی آن ویروس است هپاتیت انواع مختلفی دارد آن چه مهم است هپاتیتهایی که موجب عوارض خطرناک میشود هستند دو نوع هپاتیت B و C است که میتواند منجر به سیروز و نارسایی و یا سرطان کبدی شود برای اینکه جلو مرگ و میر ناشی از این بیماری را بگیریم لازم است پیشگیری، کنترل و درمان کنیم و جامعه را از این ویروس عاری کنیم.
جمالیزاده ابراز کرد: از یک ماه قبل با حضور معاون وزیر یک بررسی و امکانسنجی انجام شد جلسهای با حضور مسئولان سیاسی شهرستان، تعدادی از خیران و مسئولان مس برگزار و به این نتیجه رسیدیم که رفسنجان این امکان و ظرفیت رادارد که این طرح اجرایی شود.
وی ادامه داد: خیران در خصوص تقبل هزینههای درمانی این بیماران اعلام آمادگی کردند قرار شد طرح به مناسبت روز جهانی هپاتیت که امروز است آغاز شود و اولین تجربه را در رفسنجان انجام دهیم و در طول سه سال کار انجام شود تا به شهر عاری از هپاتیت دست پیدا کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: این طرح در قالب چند فاز انجام خواهد شد ابتدا افراد در معرض خطر، افراد دارای سابقه تزریق و معتادان تزریقی در این طرح قرار میگیرند و در فازهای بعدی خانواده این افراد و سپس افرادی که خودشان داوطلبانه مراجعه میکنند کار انجام میشود.
جمالیزاده در توضیحاتی گفت: ابتدا تستهای آزمایشگاهی انجام میشود و توسط پزشک درمان آغاز و هزینه درمان عمدتا توسط خیران و مجتمع مس سرچشمه تأمین خواهد شد پیش بینی شده در طول سه سال۳۰ میلیارد ریال هزینه اجرای این طرح باشد.
جمالیزاده تأکید کرد: درمان باید به صورت کامل صورت گیرد و ۱۲ هفته طول درمان است وممکن است تا ۶ ماه طول بکشد داروی این بیماری تولید داخل است و نگرانی در خصوص مشکل تأمین دارو نداریم.
جمالیزاده یادآور شد: اقدامات برای بیماران هپاتیت C از اول تا درمان رایگان است. داروی داخلی که مصرف میشود نزدیک به ۱۰۰ درصد پاسخ به درمان دارد و عوارض آن تقریبا صفر است.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
باند حرفه ای تکدی گری در رفسنجان وجود ندارد
فرماندار رفسنجان گفت: باند حرفه ای تکدی گری در رفسنجان نداریم و تاکنون گزارشی در این خصوص نداشته ایم با اینحال اگر شهروندان در این رابطه موردی را سراغ داشتند اطلاع دهند.
به گزارش “ #روراستی” به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان رفسنجان، مجید فصیحی هرندی در خصوص جمع آوری متکدیان در شهرستان رفسنجان اظهار داشت: تکدی گری پدیده نامناسبی است که چهره شهر را نازیبا می کند و بسیاری از شهروندان هم از این وضعیت شکایت دارند و این مشکل از دیرباز درجامعه ما بخصوص در رفسنجان وجود داشته و دارد.
وی بیان کرد: برخورد با این پدیده زشت در رفسنجان در دوره های گذشته انجام گرفته و نتایجی هم دربرداشته و در دوره جدید هم سعی کرده ایم که با همکاری همه مردم و دستگاهها به نحو شایسته به سمت حذف این پدیده از شهر رفسنجان حرکت کنیم.
فرماندار رفسنجان با اشاره به آغاز طرح جمع آوری متکدیان از ۱۵ تیر ماه سال جاری، ادامه داد: در این طرح شهرداری ، بهزیستی ، کمیته امداد ، نیروی انتظامی ، اداره کار رفاه و امور اجتماعی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، موسسات خیریه ، متخصصین و فعالان اجتماعی در بحث ساماندهی و مشاوره به ما کمک می کنند. ضمن اینکه اصحاب رسانه نیز نقش موثری در اطلاع رسانی این طرح دارند.
فصیحی هرندی با بیان اینکه به نظر می رسد رفسنجان محیط مناسب تری برای متکدیان غیربومی است، تصریح کرد: در بین کودکان کار که اخیرا جمع آوری شدند هیچکدام بومی نبودند و همگی اتباع کشور افغانستان هستند.
وی ادامه داد: قبل از جمع آوری آنها ، اجرای این طرح را به خانواده های آنها اطلاع دادیم که اقدام به این عمل ننموده و در صورت اقدام ،جمع آوری و از آنها تعهد گرفته می شود و در صورت تکرار این کار ممکن است عواقبی برای اقامت آنها در رفسنجان بوجود بیاورد.
فرماندار رفسنجان در خصوص نحوه جمع آوری این افراد توضیح داد: به صورت محترمانه با این افراد برخورد می شود و کسانی که ساکن رفسنجان نیستند زمینه ای فراهم شده که به شهر خود بازگردانده شوند.
وی با اشاره به اینکه این طرح به تنهایی نمی تواند همه متکدیان را جمع آوری کند ، افزود: شهروندان باید در اجرای این طرح با ما همکاری کرده و مکانهای مخفی شدن آنها را اطلاع دهند.
فصیحی هرندی ادامه داد: اکثرافراد متکدی بی نیاز هستند و نمونه هایی را داریم که حتی دارای منزل و خودرو می باشند.
فرماندار رفسنجان تأکید کرد: از شهروندان تقاضا دارم اگر می خواهند به افراد نیازمند کمک کنند، کمک خود را از طریق نهاد های حمایتی یا موسسات خیریه به دست آنها برسانند و اگر نیازمندی را می شناسند به دستگاههای مربوطه معرفی کنند. هر چند اکثرافراد متکدی نیازمند واقعی نیستند.
فصیحی هرندی ابراز داشت: با پدیده های اجتماعی براحتی نمی توان برخورد کرد و نمی خواهیم این پدیده را انکار کنیم و قطعا برخورد با عوامل آسیب زا در کوتاه مدت میسر نخواهد بود لذا نیاز به زیرساخت های لازم دارد.
فصیحی هرندی با بیان اینکه تکدی گری جرم محسوب می شود، افزود: تکدی در جایگاه های پمپ بنزین، داروخانه ها و مکانهای عمومی جرم محسوب شده و باید از حضور این افراد در این مکانها جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: اگر می خواهیم این طرح خوب اجرا شود ، همه ما باید متعهد شویم بر احساسات خود غلبه کرده و به متکدیان توجه نکرده و نیازمندان واقعی را شناسایی و معرفی کنیم بنابراین تنها مردم هستند که عامل موفقیت این طرح هستند.
وی همچنین از ساماندهی زباله گردها توسط انجمن حمایت از زندانیان و شهرداری رفسنجان خبرداد و افزود: ساماندهی این افراد از برخی معضلات اجتماعی جلوگیری و به نفع خود این افراد است که در این طرح شرکت کنند.
فرماندار رفسنجان در پایان گفت: از همه دستگاه ها و افرادی که در این طرح که مجدانه حضور دارند تشکر می کنم و امیدوارم با همدلی و همفکری به حل ریشه ای این پدیده زشت اقدام کنیم.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
برخورد با داروخانه های متخلف/تشویق واحدهای صنفی قانونمند
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://rourasti.ir/48420
پایان هفته #رفسنجان ؛میزبان رئیس کل دادگستری و مقامات ارشد قضائی استان کرمان خواهد بود
#رفسنجانی_ها مشکلات حقوقی و قضائی خود را با مقامات ارشد قضائی استان درمیان می گذارند
به گزارش #روراستی مدیر روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان گفت: شهرستان رفسنجان چهارشنبه ۹ مرداد میزبان رئیس کل دادگستری استان و جمعی از مقامات ارشد قضائی استان کرمان در جهت پاسخ گویی به درخواست های مردمی می باشد.
محمدبصیریان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ملاقات عمومی آقای دکتر یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان به همراه جمعی از معاونین دادگستری استان کرمان در تاریخ چهارشنبه ۹ مرداد ماه در محل دادگستری رفسنجان برگزار می شود.
وی یادآور شد: مردم شریف شهرستان رفسنجان و توابع آن برای شرکت در ملاقات مردمی بایستی راس ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۹ مرداد ماه با در دست داشتن کارت ملی و درخواست کتبی در محل دادگستری رفسنجان حضور بهم رسانند.
این مقام مسئول اعلام کرد:بازدید از شعب حوزه قضائی رفسنجان،شرکت در جلسه شورای تامین و بازدید از زندان رفسنجان از دیگر برنامه های سفر دو روزه رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه جمعی از معاونین ایشان به رفسنجان خواهد بود.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti