🔹🔺 کمینه و بیشینه دمای ایستگاه های هواشناسی استان کرمان در 24 ساعت گذشته:
✅ انار
🔹15.4 🔺34.2
➖➖➖➖➖➖➖
✅ بافت
🔹18 🔺29.6
➖➖➖➖➖➖➖
✅ بم
🔹24.8 🔺37.2
➖➖➖➖➖➖➖
✅ جيرفت
🔹29 🔺41
➖➖➖➖➖➖➖
✅ #رفسنجان
🔹15.6 🔺34
➖➖➖➖➖➖➖
✅ زرند
🔹13 🔺33.2
➖➖➖➖➖➖➖
✅ سيرجان
🔹15.7 🔺32.6
➖➖➖➖➖➖➖
✅ شهداد
🔹29 🔺41.8
➖➖➖➖➖➖➖
✅ شهربابک
🔹15.1 🔺31.6
➖➖➖➖➖➖➖
✅ کرمان
🔹11.4 🔺31.8
➖➖➖➖➖➖➖
✅ کهنوج
🔹27.2 🔺42.4
➖➖➖➖➖➖➖
✅ لاله زار
🔹7 🔺23
➖➖➖➖➖➖➖
✅ كوهبنان
🔹12 🔺31
➖➖➖➖➖➖➖
✅ #صفائیه_رفسنجان
🔹16.2 🔺35.2
➖➖➖➖➖➖➖
✅ بردسیر
🔹9.5 🔺30.1
➖➖➖➖➖➖➖
✅ راین
🔹14.7 🔺30
➖➖➖➖➖➖➖
✅ رابر
🔹14.5 🔺28.1
➖➖➖➖➖➖➖
✅ راور
🔹17 🔺35.5
➖➖➖➖➖➖➖
✅ رودبار
🔹29.4 🔺41.8
➖➖➖➖➖➖➖
✅ ساردوئیه
🔹6.7 🔺25.2
➖➖➖➖➖➖➖
✅ عنبرآباد
🔹26.3 🔺42
➖➖➖➖➖➖➖
✅ نرماشیر
🔹19.3 🔺39.4
➖➖➖➖➖➖➖
✅ قلعه گنج
🔹27.7 🔺42.8
➖➖➖➖➖➖➖
✅ ماهان
🔹17 🔺29.7
➖➖➖➖➖➖
ساردوئیه با دمای (6.7)، سردترین 💎
قلعه گنج با دمای (42.8)، گرمترین 🔆
شهرهای استان بوده اند.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
#روراستی از یک مورد #کودک_^آزادی گزارش می دهد
قصه تلخ کودکی دیگر از بی رحمی ناپدری/ #کودک_آزاری در #رفسنجان
این بار علی اکبر اسیر دستان ناپدری شده که مصیبتش فضای مجازی را پر کرده است.
به گزارش “ #روراستی” قصه ستایش سه ساله را که یادتان هست؛ اگر چه با رنج های فراوان در کودکی به مسیری منتهی شد که گذر از رنج ها را به کمک مسئولان بهزیستی به سمت خوشبختی و خوشحالی طی کرد و اگر چه سایه مادری بی مهر به جای خنکی، سنگینی داشت اما او دیگر طعم تلخ شکنجه هایش را فراموش کرده و ما از این پایان خوش قصه او خوشحالیم اما امروز #فضای_مجازی تکرار قصه دیگری از #بیرحمی ناپدری و بی معرفتی مادری داشت که ای کاش این قصه دروغ بود.
اما نه…خبرنگار ما از نزدیک با علی اکبر ۷ ساله صحبت کرده و متأسفانه قصه اش #حقیقتی تلخ را از دستان سنگین ناپدری برملا کرد که با همدستی مادری «نامادر» همراه شده بود.
علی اکبر قصه جدید رنچ های کودکانه داستان های دنباله دار شکنجه های ناپدری ها، آن قدر مظلوم است که حتی نمی خواهد بگوید چه بر سرش آمده و یا شاید خسته است و نمی خواهد یاد دردهایش را تکرار کند می خواهد اکنون که در کنار مادربزرگش قرار گرفته تمام آن سیاهی ها را فراموش کند.
او را شب تا صبح در #لانه_کبوترها خواباندند، #موهایش را با #ضربه کندند و #سیلی بر صورتش زدند به حدی که #قرمزی چشمانش گواه شدت ضربه هاست و به #گوش_هایش آسیب زدند…زیر دوش حمام #نفسش را رو به بریدن کشاندند و…
اینجا #اشک مجال ادامه نوشتن را نمی دهد و فکرم را مشغول کرده، سرم گیج می رود و تاب نگاشتن از این مصیبت های کودکان از انگشتان لرزانم رخت بر بسته
همین قدر بس که تمام این رنج ها از اعتیاد است…اعتیاد؛ و این کودکان هستند که بیشترین آسیب ها را در چنین خانواده هایی می بینند.
اما پدر بزرگ علی اکبر از #دستگاه_قضا می خواهد این ناپدری نامهربان را در اِزای ستم هایی که به نوه شان در بدترین شرایط روا داشته #محاکمه کنند تا درس عبرتی برای دیگران شود.
و در پایان از همه همشهریان می خواهیم اگر موارد #کودک_آزاری مشاهده کردند حتما #اورژانس_اجتماعی را با گرفتن شماره ۱۲۳ در جریان بگذارند تا به داد این #کودکان بی گناه برسند.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
﷽
⭕️ #مباهله با دُردانه های خدا
🔻 هنگامى كه خبردعوت پیامبر (ص) منتشر شد و به آنجا رسيد، گروهى از علماى نجران براى بحث و مناظره با پيغمبر(ص) به مدينه آمدند.
علماى نجران در بحث محكوم شدند ولی گفتند مباهله کنیم
🔻زمانى كه دو طرف بحث نمىتوانستند يكديگر را قانع كنند، مقابل هم مىايستادند و به اين صورت نفرين مىكردند: «خدايا! هر يك از ما را كه بر باطل هستيم با عذاب خود هلاك كن!»
🌹هنگام مباهله،پیغمبر (ص) فقط على بن ابى طالب، فاطمه زهرا، امام حسن و امام حسين را با خود همراه كردند.
👈اسقف نجران هنگامى كه از دور چهرههاى نورانى آن بزرگواران را ديد به نصارى گفت:
من چهره كسانى را مىبينم كه اگر از خدا بخواهند كوهى را از جا بكند، خداوند دعاى آنها را مستجاب خواهد كرد. با چنين كسانى مباهله نكنيد كه آتشى نازل خواهد شد و همه شما در آن خواهيد سوخت و تا روز قيامت هيچ نصرانىاى در عالم باقى نخواهد ماند؛ پس برگرديد و از اين مباهله صرف نظر كنيد!
🔸در نهايت نيز علماى نجران حاضر به مباهله با پيامبر(ص) نشدند و دادن جزيه را پيشنهاد كردند.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/BJWs7TwIXZH6K__pmGWGsA
#قتل در #رفسنجان
به گزارش #روراستی شب گذشته در یک نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای بخش مرکزی رفسنجان، یک جوان ۲۴ ساله با اسلحه شکاری به قتل رسیده است.
علت این قتل و انگیزه قاتل یا قاتلان هنوز مشخص نیست.
در این رابطه ۴ نفر دستگیر شده اند.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
اخبار داغ رفسنجان_روراستی
#روراستی از یک مورد #کودک_^آزادی گزارش می دهد قصه تلخ کودکی دیگر از بی رحمی ناپدری/ #کودک_آزاری در
با دستور دادستانی
عامل آزار واذیت کودک خردسال رفسنجانی بازداشت شد
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان رفسنجان از بازداشت ناپدری کودک خردسال رفسنجانی که اقدام به آزار واذیت این کودک نموده بود خبر داد و گفت:با توجه به اهمیت موضوع پرونده به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.
به گزارش #روراستی حسین رئیسی نژاد در تشریح جزئیات انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر یک فقره کودک آزاری در رفسنجان اظهار داشت: در پی شکایت پدر طفل 6 ساله مبنی بر این که توسط ناپدریش مورد ضرب و جرح قرار گرفته بلافاصله دستورات قضایی لازم به مامورین پلیس جهت بررسی موضوع صادر شد
دادستان رفسنجان اعلام کرد:پس از مشاهده آثار جراحت بر روی بدن طفل،بازپرس پرونده بلافاصله نسبت به جلب متهمان، مادر و ناپدری این کودک اقدام نمود.
وی افزود: پس از معرفی متهمان در دادسرا مادر طفل نظر به دفاعیات ایشان فعلا آزاد می باشد لکن ناپدری با توجه به وارد نمودن ضرب و جرح و کندن موهای سر طفل تا انجام تحقیقات کامل بازداشت می باشد.
دادستان رفسنجان با بیان اینکه دستگاه قضائی با قاطعیت و به صورت ویژه به این پرونده رسیدگی خواهد کرد،افزود:تحقیقات تکمیلی در این رابطه در شعبه سوم بازپرسی دادسرای شهرستان رفسنجان ادامه دارد.
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti
۲ طرح آبخیزداری با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی شد+تصاویر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://rourasti.ir/49287
نگاهی به جلسه #علنی شورای شهر کرمان؛
انتقاد تند آقای مؤیدی به دریافت #وجه_اضافه از مردم
آقای فتح ا... مؤیدی در جلسه علنی شورای شهر کرمان با بیان اینکه #شهرداری #تخلف می کند و قدرالسهم زمین های زیر 500 متر مربع را از مردم برخلاف قانون #اخذ می کند واکنش نشان داد و افزود : چرا شهرداری نباید به #قانون_مجلس و مصوبه #وزارت_کشور عمل کند و این پول #اضافه را که از مردم گرفته را باید برگرداند . چرا در شورای شهر #چشم به این #تخلفات می بندیم .
در این زمینه آقای فرشاد و آقای ارجمند و آقای خدادادی توضیحاتی ارائه دادند که مؤیدی نپذیرفت و بیان داشت : آقای خدادادی شما خود شهردار منطقه بوده اید و به قانون اشراف دارید چرا #هزینه اضافی به مردم تحمیل می کنید .
در این زمینه مهندس ارجمند تصریح کرد : آقای مؤیدی این که موضوع را به یکبار در شورا مطرح کنید درست نیست و باید در کمیسیون مربوطه کارشناسی بیشتری بکنیم سپس آقای مؤیدی رو به #خبرنگاران کرد و گفت : من از #رسانه_ها خواهش می کنم این موضوع را به طور #جدی_پیگیری کنند تا قرار نباشد #شهرداری و #شورا #خلاف #قانون عمل کنند و #هزینه_اضافی از مردم اخذ شود./
اما در شورای شهر #رفسنجان که جلسه #علنی و #غیرعلنی معنا ندارد و تمام جلسات(تا کنون ۱۱۰ جلسه برگزار شده) #بدون_حضور #خبرنگاران برگزار می شود، چه می گذرد؟ الله اعلم...
#اخبار_داغ_رفسنجان↙️
🆔 @rorasti