eitaa logo
🌹🥀بصیر رسانه محله شهر غرق آباد🥀🌹
176 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.2هزار ویدیو
9 فایل
بسیج یک مکتب واندیشه و تفکر است که باتکیه بردو منطق و پایه اساسی یعنی "ایمان و خداباوری"و "اعتماد به‌نفس وخودباوری"به نقش‌آفرینی برجسته و ثمردهی در همه عرصه ها می پردازد. بيانات مقام معظم رهبري درجمع بسيجيان ۱۴۰۳/۹/۵ ارتباط با ادمین کانال tarid50@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ویدئویی از انفجار در محوطه برج میلاد مربوط به اجرای نمایش شبانه «۴۱۰» با موضوع دفاع مقدس در پارکینگ شماره ۳ مجموعه میلاد که امشب سوژه شایعه شایعه سازان قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 🖼 | خدمت پایان ندارد 🍃🌹🍃 ✅ ۵۰ اتوبوس را اغتشاشگران در تهران سوزاندند، ۲۰۰ اتوبوس نو امروز در شهر به راه افتاد.
📝 ♻️ نسل z و جهاد تبیین 🔻از جمله اصطلاحات رایج در باره نسل جدید، نسل z است. نسلی که به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و تاثیرات آن بر زندگی، آنها را متمایز از نسل های گذشته کرده است. در کشوری مثل آمریکا این نسل را در بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ می شناسند. 🔹بسته به آنکه اینترنت و پیرو آن شبکه های اجتماعی در چه بازه زمانی در کشوری فراگیر شده، نسل z در آن کشور تعریف می شود. در ایران نسل دهه ۸۰ را بیشتر به نسل z یا نسل دیجیتال مادر زاد می شناسند. 🔸مطالعات انجام یافته بر روی این نسل نشان می دهد که این نسل در حوزه رفتارهای اجتماعی دارای ویژگیهای خاصی هستند. ۱) دنبال واقعیت هستند ۲) در بیان نظرات و احساسات خود صراحت دارند ۳) برای رسیدن به خواسته‌های خود تلاش می کنند ۴) برای ایجاد شرایط بهتر و بر طرف شدن تعارضات گفتگو محور هستند و در نهایت به شکل تحلیلی و واقع گرایانه به تصمیم نهایی می رسند. 🔹در این نسل حجم و تنوع داده های دریافتی به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی ، یکی از مهمترین مباحث می باشد.محتوا و داده ای که مبنای تمام باورها و رفتارهای فردی و اجتماعی آنها می شود. 🔸حال اگر این محتوا و داده های دریافتی با آنچه که در واقعیت امر هست منطبق نبوده بلکه بر عکس دقیقاً در تضاد با آن باشد، در آن صورت در حوزه باور و رفتار در این نسل شاهد انحراف خواهیم بود.بر کسی پوشیده نیست که به دلیل سیاست های خصمانه نظام سلطه با ملت ایران و به خصوص نسل جوان و نوجوان و از طرفی ضعف در حکم رانی در فضای مجازی کشور، این نسل در معرض بمباران روایت های جعلی و نادرست از حقایق ایران اسلامی قرار داشته و بر مبنای همین روایت های نادرست دست به کنش گری می زند. 🔺حال اگر حقایق به شیوه درست در اختیار این نسل قرار گیرد قطعا با ویژگیهای بر شمرده شده دراین نسل، آنها بهتر از گذشته می توانند در گام دوم انقلاب ایفای نقش کنند. فلذا حکیم انقلاب در گام دوم انقلاب با تاکید بر نقش آفرینی محوری جوانان، نقشه راه آینده رو ترسیم کردند و راه رسیدن به آن را ارتباط با این نسل و بیان حقایق در قالب جهاد تبیین بیان فرمودند.
🇮🇷 📝 🔻الناز رکابی تا فینال با حجاب رفت و در فینال بدون ظاهر شد تا در صورت قهرمانی از طرف طرفداران حجاب، حمایت نشه « » 🔹الناز رکابی با حجاب مدال جهانی گرفته بود. بدون حجاب در آسیا حذف شد 🧐 🔺جماعتی که حجاب را مانع پیشرفت‌شان میدانستند، امروز خـــودکذب بودن ادعایشان را به چشم دیدند و به همگان اثبات کردند.
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ❌ افسر موساد: برای ترور فخری زاده به مدت چندین ماه اجزای یک سلاح خودکار به وزن یک تن را در قطعات کوچک و مجزا به داخل ایران قاچاق کردیم...
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه"سلام فرمانده"ای...👏 🔻که توی عراق برگزار شد ، اونم توسط نیروهای نظامیشون ، عجباااا ..زده رو دست ایران ....بیخود نیست که اسرائیل و امریکا ، این فتنه اخیرو برنامه ریزی کرده بودند ، و ارازل و اوباش و داعشیاشو روانه مناطق عراق کرده بود ، عراق در آینده دست راست ایران در جهان اسلام خواهد شد .... به کوری امریکا واسرائیل..... بهترین زمان برای پخش این کلیپ الانه💫 ┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅
🔶# پوستر «امنیت برای تمامیت ارضی "وطن" امنیت امر به معروف
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ببینید و بشنوید از احسان رستگار، منتقد سینما که در مورد مهران مدیری چی میگه 🍃🌹🍃
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اظهار نظر جدید مهران مدیری: کدام ایرانی را می‌شناسیدی که وطنش را تکه‌پاره بخواهد؟ مدیری با انتشار یک ویدئو در اینستاگرام خود گفت: فضای مجازی باعث می‌شود که درباره خودمان، اتفاقات و آدمها دچار اشتباه شویم. هرکسی در ایران رشد کرده عاشق وطن و تمامیت ارضی آن است. 🔹مصادره اتفاقات کشور توسط دیگران ناجوانمردانه است، مراقب خودمان در فضای مجازی باشیم. 🔹 ایران را یکپارچه می‌خواهیم. 🔹خالق آثار تلویزیونی‌ام، خودم هستم، اما مالک آن صداوسیماست.
🔴 عذرخواهی الناز رکابی ملی پوش صخره نوردی ازمردم ایران بخاطر کشف حجابش