----📣قابل توجه والدین📣-----
👈 دریافت بسته آموزشی و مهارتی
«تعامل با نوجوان امروزی»
---------مهارت افزایی والدین---------
✔️موضوعات:
▪️مدیریت کردن دوره نوجوانی
▪️شناخت خصوصیت های نوجوانان
▪️ علت ناراحتی و پرخاشگری نوجوانان
▪️مواردی که منجر به ارتباط با نوجوان می شود
▪️علت سخت بودن ارتباط با نوجوان و بررسی راهکارها
🛒 جهت دریافت این بسته آموزشی و اطلاعات بیشتر
عدد ۳ را به آیدی تلگرام یا ایتا 👈 @mhazna1 ارسال نمایید
🔹کاری از موسسه فرهنگی حرکه الحسین "ع" ازنا
🌹تربیت فرزند نیاز به مهارت دارد🌹
📝 بازخوانی | اسیر تجمّلات و اشرافیگری نشوید
👈 ۲۰ جملهی برگزیده از رهبر انقلاب اسلامی دربارهی «سادهزیستی مسئولان و پرهیز آنها از اشرافیگری»
❇️ یکی از شعارهای ما قبل از پیروزی انقلاب «ساده زیستی» بود؛ زندگی ساده و کمتر بهره بردن از جلوههای دنیا! بعد که انقلاب، پیروز شد، سعی کردیم باز هم همین روش، همین شعار و همین مبنا را دنبال کنیم. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امیرالمؤمنین (علیهالسّلام)، شخصاً زاهدانهترین زندگیها را داشت؛ اما در عین حال، مرتب هم کار میکرد، مزرعه را آباد و چاه آب، جاری میکرد، جهاد میکرد و کشور را اداره میکرد. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امام خودش از آفت اشرافیگری بکلی برکنار ماند و مسئولین کشور را هم بارها توصیه میکرد که به کاخنشینی و به اشرافیگری تمایل پیدا نکنند. ۱۳۹۰/۰۳/۱۴
❇️ آفت بزرگ ما اشرافیگری و تجملپرستی است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگری باشد، مردم را به سمت اشرافیگری و به سمت اسراف سوق خواهد داد. ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
❇️ مسؤول نظام جمهوری اسلامی حق ندارد به اعیان و اشراف و پولدارها نگاه کند و زندگی خود را با آنها بسنجد؛ حق ندارد خود را با نظایر و اشباه خود در حکومتهای طاغوتی بسنجد. ۱۳۸۰/۹/۱۶
❇️ از جمله چیزهایی که روند حرکت به سمت عدالت را در جامعه کُند میکند، نمود اشرافیگری در مسؤولان بالای کشور است. ۱۳۸۰/۶/۰۵
🔸متن کامل این گزیده بیانات را از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50396
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✨﷽✨
« َإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَـذَا الْبَلَدَ آمِنًا وَاجْنُبْنِي وَبَنِيَّ أَن نَّعْبُدَ الْأَصْنَامَ»
🌱 « وآنگاه که ابراهيم گفت: پروردگارا اين شهر (مکه) را ايمن گردان و من و فرزندانم را از بت پرستى دور بدار.» (#سوره_ابراهيم_آيه35 )
💢 در منابعی از اهل سنت نقل شده كه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
دعاى ابراهيم در اين آيه به من و على منتهى شد كه هيچيك از ما هرگز به بت سجده نكرديم در نتيجه خداوند مرا نبى و على را وصى قرار داد.
📚 ازمنابع اهل سنت:
○مناقب ابن مغازلى ص 276
#آیات_ولایت
▫️منبع: کتاب « آیات ولایت »
نویسنده و پژوهشگر: استاد شایق
🔰 عامل «پیشرفت و اقتدار ایران»
🔺ثمرات افزایش جمعیت و وظایف مسئولان در این زمینه براساس بیانات رهبرانقلاب
✅ رهبرانقلاب اسلامی در پیام به فعالان حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش جمعیت را «از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم» دانستند. ایشان در بیانات مختلف دربارهی ابعاد افزایش جمعیت و وظایف مسئولان نکاتی را بیان فرمودهاند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
#امام_خامنه_ای
💠 جهاد_تبیین
🔹#امام_خامنه_ای : تبیین مفاهیم عالی اسلامی همچون سلاح موثر عمل می کند
✨﷽✨
« وَأَذَانٌ مِّنَ اللَّـهِ وَرَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْأَكْبَرِ أَنَّ اللَّـهَ بَرِيءٌ مِّنَ الْمُشْرِكِينَ ۙ وَرَسُولُهُ ۚ فَإِن تُبْتُمْ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّـهِ ۗ وَبَشِّرِ الَّذِينَ كَفَرُوا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ »
🌱 « و اين اعلامی است از ناحيه خدا و رسول او به مردم در روز حج اکبر که خدا و رسولش از مشرکان بيزارند.
پس اگر توبه کنيد همان برای شما بهتر است و اگر سر پيچی کنيد، بدانيد شما نمیتوانید خدا را ناتوان سازيد و کافران را به عذابی دردناک بشارت بده. (#سوره_توبه_آيه3)
💢 در روايات و تفاسيری از اهل سنت آمده که پيامبر فلان شخص را فرستاد و سوره توبه را به او داد تا به مردم هنگام حج ابلاغ کند، سپس علی عليهالسلام را به دنبال او فرستاد، آن را از وی بگيرد و فرمود:
«ابلاغ اين سوره تنها به وسيله کسی بايد باشد که او از من است و من از اويم. »
📚 منابع:
○مسند احمد حنبل، ج 1، ص 231 (طبع مصر)
○همان، ج 23، ص 212
چشمهایم را میبندم، سرم را بالا میگیرم، همین طور که رو به قبله ایستادهام و بر شانههای منتظر زمان تکیه دادهام، زیر لب، زمزمهی سبز سلامت را برایت میخوانم و بار دیگر پیش از آن که آفتاب طلوع کند و آب پاکی را بر چشمهایم بریزد، ندبه سر میدهم که:
«أیْنَ الشُّمُوس الطَّالِعَه أَیْنَ أَبْنَاءُ المُنِیرَه»
و اشکهای خیس التماس را بر سجادهی سبز دعا مینشانم تا دعای ندبه را با هم بخوانیم. دقیقه دقیقههای سحر را بیدار ماندم و چشمم به قبله بود و منتظرم بودم تا شاید صدایی به وسعت تمام بیکرانگیها، از بلندترین نقطهی زمین برخیزد و پیش از طلوع آفتاب، صبح امید را نوید دهد.
امّا چند ثانیه، تنها چند ثانیه بیشتر فرصت باقی نمانده بود که آفتاب، بار دیگر، در تیرگی کسوف قرن طلوع کرد... . و چند ثانیه هم گذشت و تو نیامدی و من بار دیگر با خود عهد بستم جمعهی دیگر بیایم و همین جا بایستم و این بار، ندبههایم را برایت عریضه کنم؛ شاید دانههای اشکم بر صفحههای کاغذ، ضجههای زخمی زمین را برایت به تصویر بکشد! شاید نالههایم را به گوش تو برساند!
این روزها، غربت آدمها، رسم کهنهای شده؛ هر شب چهارشنبه، فوج فوج آدمند که میآیند تا غربت نفسگیر گلوشان را در چاه مراد جمکرانت عریضه کنند.
تنها نوید حضور توست که این شعلههای مذاب انتظار را خاموش میکند.
میگویند، غروب از ریشهی غربت است؛ شاید برای همین است، وقتی که غروبهای جمعه، زیر آسمان غم گرفته میایستم و دعای سمات را با آسمان درد دل میکنم، غربت عجیبی تمام وجودم را میگیرد؛ انگار تمام عالم یک طرف و من طرف دیگر و ایستادهام؛
چون غریبهای که چشمش به دنبال آشنایی میگردد اما هر چه نگاه میکند، چیزی نمیبیند؛ جز غریبههای دیگری که آنها نیز چشم انتظار آشنایی ایستادهاند.
دیگر خیلی دیر شده است. دقیقهها، ثانیهها را میجوند، ساعتها دقیقهها را...
روزها، ساعتها را و سالها...
آه، خدای من! تا جمعهی ظهور، زنده میمانم؟
حضرت آقاى حدّاد و علاّمه طهرانی رضواناللـهتعالىعليهما مىفرمودند:
اين بيدارى شب و عبادت در آن، بدل و جايگزينى ندارد، حتّى بيدارى بينالطّلوعين! بيدارى بينالطّلوعين، فيض جداگانهاىاست كه سالك نبايد خود را از آن محروم كند،
أمّا به پايه فضيلت و رفعت تهجّد و بيدارى شب نمىرسد.
مىفرمودند: عنايات حضرت پروردگار به سالكان و نفحاتى كه حامل پيام دوست بوده، در سحر به مراتب از بينالطّلوعين لطيفتر است و در اين زمان است كه سالك بايد اميد به صبح وصال بندد.
مىفرمودند: به هيچ عذرى نماز شب را ترك نكنيد. در همان شبى كه ميهمان آمده برخيزيد و نماز شب بخوانيد و نگوئيد: دو سه روز ديگر كه ميهمان رفت، نماز شب را به جاى مىآورم و قضاى گذشته را نيز بجا مىآورم. اگر بچّه مريض است، در همان شب كه نمىگذارد بخوابيد، قدر دانسته برخيزيد و وضو بگيريد و نماز بگزاريد (گريه بچّه در شب خودش نعمت است).
📚 نور مجرد صفحه ۶۶۵ تا ۶۷۷
#زندگیجهادیحضرتزهرا
زندگى فاطمهی زهرا، اگر چه كوتاه بود و حدود بیست سال بيشتر طول نكشيد؛ اما اين زندگی، از جهت جهاد و مبارزه و تلاش و كار انقلابى و صبر انقلابى و درس و فراگيرى و آموزش به اين و آن و سخنرانى و دفاع از نبوت و امامت و نظام اسلامی، درياى پهناورى از تلاش و مبارزه و كار و در نهايت هم شهادت است.
اين، زندگى #جهادى فاطمهی زهراست که بسيار عظيم و فوق العاده و حقیقتا بىنظير است و یقینا در ذهن بشر ـ چه امروز و چه در آينده ـ يك نقطهی درخشان و استثنايى است.
#امامشناسی
#فاطمهالزهرا س
📚#کتابانسان۲۵۰ساله