eitaa logo
روشنا استان اصفهان
2.7هزار دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
1.3هزار فایل
﷽ #جهاد_تبیین، علاج پروپاگاندای دشمن علیه جمهوری اسلامی است.۱۴۰۱/۱۰/۱۹ 💢مرجع اطلاع رسانی: #رویدادها_عملیات_های_تبیینی_فرهنگی_هنری #عملیات_روانی_و_رسانه_ای ارتباط با ادمین کانال: @iran_sarfaraz_313
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 قرارگاه فرهنگِ انقلابی 👈🏼نگاهی به مأموریت‌های مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی 🔻رهبر انقلاب در حکم انتصاب اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی (۱۴۰۰/۸/۲۳)، ضمن بیان الزامات «نگاه نو به فرهنگ در دومین چهلواره‌ی انقلاب اسلامی»، مأموریتهای این شورا را برشمردند که در این اطلاع‌نگاشت مرور می شود.
🔴 استان اصفهان بوی دین می دهد/ نسخه شفابخش کشور در دست نخبگان بسیج است 🔹معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین: 🔹 آقای دولابی در سال ٦٠ در جمله ای که خود بنده شنیدم در جمعی که رزمندگان اصفهانی حضور داشتند گفتند اصفهان بوی دین می دهند. 🔹 این دین بود که انقلاب را پایه گذاری کرد، انتظار از کل استان اصفهان این است که در دهه آینده همانند ٤٠ سال گذشته در همه عرصه ها اسوه باشد. 🔹چقدر دشمن برای ساقط شدن انقلاب روزشماری کرد اما به کوری آن ها و به بهای خون شهدا این انقلاب پایدار است. 🔹در جلسه ای که پس از شهادت حاج احمد کاظمی با شهید سلیمانی داشتیم، از ایشان خواستيم خاطراتی از حاج احمد بگوید، به قدری بین این دو شهید علقه و علاقه بود که کل صحبت های ایشان با گریه همراه بود.
از کشاورزان حمایت و مطالباتشان را پیگیری می‌کنیم 🔹سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان: آب مشکل همه دنیا و کشورمان است، بی‌تدبیری‌ها، سوء مدیریت‌ها و کم لطفی‌ها مشکل آب را تشدید کرده است و مردم ما از این مشکل ناراحت هستند. 🔹کشاورزان شرق اصفهان از موضوع آب ناراحت هستند و تجمع کردند و بیان مطالبات‌شان حق است و هیچ زیاده‌طلبی ندارند اما دشمن نگاه به جمعیت می‌کند، آن عنصر فاسد منافق بیانیه می‌دهد که از کشاورزان سوءاستفاده کند، آن‌ها مردم ما را نمی‌شناسند و فکر می‌کنند انسان‌های متدین اجازه به دشمن می‌دهند که مورد سوء استفاده قرار بگیرند.
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️گپ و گفت طنز پرداز اصفهانی با کشاورزان : فراخوانی توسط کشاورزان صادر نشده لطفا موارد بهداشتی را رعایت کنید و از ایجاد حاشیه برای کشاورزان و مردم اصفهان جلوگیری کنید.
🔰 پخش مینی‌‌سریال «روز بلوا» از اول آذر ماه در نماوا 🎬 مینی‌سریال «روز بلوا»، به کارگردانی بهروز شعیبی از دوشنبه اول آذرماه به صورت اختصاصی در نماوا پخش خواهد شد. 🎞 داستان «روز بلوا» درباره یک روحانی استاد دانشگاه خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه به نام عماد است که ناگهان با اتهام‌های جدی از سوی نیروهای امنیتی مواجه می‌شود که خود و خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد. 🎭بابک حمیدیان، لیلا زارع، محسن کیایی، محمد علیمحمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی، ساغر قناعت، پاشا جمالی و داریوش ارجمند از جمله بازیگرانی هستند که در «روز بلوا» به ایفای نقش پرداخته‌اند. 🔸نسخه فیلم سینمایی «روز بلوا»، به نویسندگی مهران کاشانی و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان، سال ۹۸ در جشنواره فیلم فجر پخش شد اما به دلیل پاندمی کرونا به صورت عمومی اکران نشد. حالا با اضافه شدن راش‌های جدید و تکمیل قصه در قالب سریال، در سه قسمت آماده پخش شده است. 🔸مینی‌سریال سه قسمتی «روز بلوا» محصول سازمان اوج است و از دوشنبه اول آذر ماه ساعت ۲۰ به صورت اختصاصی در نماوا پخش می‌شود.
تعاریف و استانداردهای قالب های محتوایی.pdf
18.24M
✅ تعاریف و استانداردهای قالب های محتوایی 🔰این جزوه جهت تعریف انواع محتوا و قالب هر یک از محتوا ها به صورت استاندارد نوشته شده است. 📝 محتوای متنی و انواع آن 📷محتوای تصویری و انواع آن 🎥محتوای صوت و فیلم و انواع آن 💻محتوای نرم افزاری
🔸۲۷ آبان سالروز شهادت سردار شهید مهدی زین الدین : هر گاه شب جمعه را یاد کردید، آن‌ها شما را نزد "اباعبدالله" (ع) یاد می‌کنند.
⭕️ الزامات جهاد تبیین در فضای مجازی 🔻جبهه شناسی: شناسایی خطوط اصلی و محل منازعه جریان انقلاب با غیریت 🔻مساله شناسی: واکاوی و تبیین مسائل موجود در جهت پیشبرد اهداف 🔻اولویت شناسی: انتخاب موضوعات با توجه به عمق و تأثیر 🔻زمان شناسی: توجه به مقتضیات و شرایط و اوضاع و احوال زمانه 🔻سطحی گرایی: تنفر و شخصیت زدایی را کنار گذاشتن 🔻دفاع از انقلاب بدون تابلو، یعنی عدم آمادگی پرداخت هزینه و عدم پذیرش مسئولیت سخن خویش 🔻شاخص بودن اصول انقلاب اسلامی: انقلاب اسلامی روندها، اصول، آرمان‌ها و جهت‌گیری‌هایی دارد که روشن است و باید در این تراز ظهور و بروز مجازی داشت. 🔻نکشاندن جنگ به درون خانه: درک تفاوت بین منتقد، مخالف و معاند و شناخت هزینه‌ها و دستاورد‌های جذب و دفع در جامعه 🔰با ما همراه باشید ...
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مطالبات به حق کشاورزان اصفهانی حمایت و پیگیری می‌شود / کشاورزان اجازه سوء استفاده از تجمعشان را به دشمن و رسانه های بیگانه نمیدهند معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان در حاشیه مراسم تکریم و معارفه فرماندار شهرضا: 🔻 در کشور ما یک مشکل عمده آب هست، البته کم لطفی ها، بی تدبیری و سوء مدیریت ها این مشکل را هم تشدید کرده است. 🔻 کشاورزان شرق و غرب اصفهان مردمی شریف، نجیب، انقلابی و رزمنده هستند که ناراحتی و مشکلات خود را با تجمع نشان می‌دهند، بیانات آنها به حق است و هیچ زیاده طلبی هم ندارند. 🔻 اما دشمن همیشه در صحنه نگاه به این جمعیت می کنند و آن عنصر فاسد منافق بیانیه می دهد که از این جمعیت سوء استفاده کنند. 🔻 آنها مردم ما را نمی شناسند که به هیچ وجه اجازه سوء استفاده نمی دهند هم این کشاورزان شرق و غرب چنان سیلی بر صورت دشمن خواهند زد که برقش عالم‌گیر شود. 🔻 کشاورزان مطالبات خود را بیان می‌کنند و ما هم مطالبات آنها را قطعاً پیگیری خواهیم کرد اما اجازه نخواهیم داد که دشمن و رسانه‌های بیگانه سوء استفاده کنند.
📌از اصفهان چه خبر؟! 🔹تجمع مسالمت آمیز کشاورزان و شهروندان اصفهانی در راستای مطالبه برحق خود از آب زاینده رود، که اخیرا مشکلات متعددی از جمله فرونشست زمین، خشکی تالاب هورالعظیم و تهدید جدی محیط زیست، بحران کم آبی کشاورزی شرق اصفهان و....امروز صورت پذیرفت. 🔻متاسفانه مشکل کم آبی در سالهای اخیر بدلیل کم توجهی و انشعاب و انتقال یکطرفه و عدم کنترل و مدیریت ورودی وخروجی آب زاینده رود در این استان، در دولتهای اخیر موجب بروز مشکلات متعددی برای شهروندان شده است. 🔸کشاورزان و شهروندان اصفهان، با رعایت اخلاق و انصاف و با نهایت نجابت، این تجمع را در راستای درخواست بر حق خود و رساندن صدایشان به مسیولین محترم دانستند. 🔹هر چند نمایندگان اصفهان، فرماندار و دولت محترم با تمام قوا بدنبال رفع این مشکل می باشد، اما قطعا مسیر رسیدن به راهکار قطعی نیاز به زمان لازم جهت بستر سازی دارد. 🔺البته تمام معترضین به وضع کم آبی،، بارها ارادت خود را به نظام عنوان نموده و دست رد بر سینه معاندین و فرصت طلبان زده اند.