10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | استقلال، پیروزی
📍 روایتی نو از حاج حسین یکتا با موضوع انتخابات
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ جبهه انقلاب مهمتر از دولت انقلابی است. برای تحقق دولت انقلابی، جبهه انقلاب را منهدم نکنیم... به فکر فردای انتخابات هم باشیم.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
نشریه روزانه شماره 17.pdf
743.7K
🔰 #بخوانید | خبرنامه فرهنگی روشنا شماره 17
🔻 خلاصه ای از مهمترین مطالب کانال در روز گذشته
🔹 جهت چاپ و توزیع در اماکن فرهنگی، پایگاه های بسیج و مساجد
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ 4 اشتباه راهبردی همتی در بانک مرکزی
📍 وقتی در ابتدای سال ۹۹ نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت، بانک مرکزی باید با بالا بردن نرخ سپرده گذاری منابع مازاد بانک ها نزد بانک مرکزی، از کاهش بی رویه نرخ بهره بین بانکی جلوگیری می کرد. اکنون عبدالنصر همتی این موضوع را فرافکنی می کند و می گوید دولت باید اوراق منتشر می کرد در حالی که شرط اول استقلال بانک مرکزی و اجرای موثر عملیات بازار باز این است که اینک مرکزی با مسئولیت پذیری راسا عمل کند نه اینکه بخواهد با هزینه دولت سیاست پولی خودش را اجرا کند.
📍 وقتی که بورس در حال سقوط بود، مقاومت بی مورد ایشان در مقابل تبدیل به ریال کردن منابع صندوق توسعه ملی، باعث شد اعتماد به راحتی از دست برود و روند احیا شکست بخورد. هرچند استدلال آقای همتی درباره رشد پایه پولی صحیح است ولی ایشان مبالغ بسیار بیشتری را برای مصارف دیگر تبدیل کرده بود و این مقدار مورد نیاز برای بورس در مقایسه با سایر مصارف و همچنین در مقابل آثار مثبتی که می توانست برای اقتصاد ایجاد کند، قابل اغماض بود. به نظر می رسید در آن زمان آقای همتی از شکست بورس اصلا ناراحت نبود.
📍 وقتی با تغییر دولت امریکا، امیدها برای احیای برجام بازگشت، بانک مرکزی باید با یک سیاست تدریجی و فرود آرام دلار با هدف جلوگیری از ایجاد رکود در اقتصاد وارد می شود ولی برعکس ایشان به دنبال وارد کردن شوک روانی به بازار ارز رفت و با اصرار بر نرخ ۱۱ تومان سیگنال غلط به اقتصاد داد.
📍 وقتی انتظارات تورمی ناشی از امیدواری به احیا برجام کاهشی شد، بانک مرکزی باید نرخ بهره را کاهش می داد ولی مجددا فقط ادعای سیاست پولی و عملیات بازار باز تکرار شد و هیچ تحرکی برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی انجام نشد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 لوح | مرد میدان حضور
برای اینکه مکتب شهیدسلیمانی را بشناسید باید به برگهای شناسنامهی او نگاه کنید. در شناسنامهی حاج قاسم جای خالی برای مهر زدن نبود؛ او اصرار بر شرکت در همهی انتخاباتها داشت.
⏳ #روایت_حبیب از سرلشکر شهید سیدمحمد حجازی
🚩 انتشار به مناسبت فرارسیدن ایام انتخابات
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#گفتگوی_زنده
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین
حجتالاسلام والمسلمین رضائی
با ارکان شبکه تربیتی بسیج و آحاد بسیجیان
🔰 موضوع: فرصت طلایی برای تحقق مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات 1400
🕙زمان: چهارشنبه 26 خردادماه
ساعت 22 شب
✅شرکت در نشست از طریق پیام رسان روبیکا:
👇👇👇
https://rubika.ir/salehinrasad
⚪️ جدیدترین داده کاوی های انتخابات 1400 چه می گویند؟!
♨️ این گزارش پژوهشی حاصل دادهکاوی میلیونها محتوای انتخاباتی منتشر شده در فضای مجازی است. از جنبههای مختلف فعالیت کاربران و رویکردها به کاندیداها مورد ارزیابی قرار گرفته است.
📌 حذف هوشمند رباتها از جمله مهمترین اقدامات مرکز پژوهشی بتا بودهاست. همچنین نرمال سازی داده بر اساس ضریب نفوذ اینترنت به صورت منطقهای و کشوری از جمله دیگر مزیتهای این گزارش است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ ۲۸خرداد و مرداد!
👤 احمدزیدآبادی
📍 عبدالناصر همتی در آخرین مناظرۀ تلویزیونی خود گفت: مردم! نگذارید ۲۸خرداد به ۲۸مرداد تبدیل شود!
🔻 آیا منظورش این است که الان دولتی شبیه دولت دکتر محمد مصدق بر ایران حاکم است و کودتایی برای ساقط کردن دولت او در ۲۸خرداد برنامهریزی شده که مردم باید آن را خنثی کنند؟
🔻 اگر منظورش همین است، الان دقیقاً چه کسی مصداق مرحوم دکتر مصدق در این آشفته بازار است؟
🔹 شاید گفته شود منظورش نوعِ برگزاری انتخابات و وجود ارادهای برای بیاثر کردن صندوق رأی است. خب، اگر این انتخابات چنین کارویژهای پیدا کرده است، آقای همتی به چه دلیلی خودش بخشی از آن شده است؟
🔸 متأسفانه هنگامی که فصل رأیگیری فرا میرسد، بازار شبیهسازی تاریخی هم داغ میشود.
📍 در این میان، برخی اصلاحطلبانِ خواهان مشارکت در انتخابات هم با پیش کشیدن کارنامۀ محمود احمدینژاد میگویند؛ نباید اجازه داد آن ماجرا تکرار شود. این دسته از دوستان ظاهراً فراموش میکنند که در سایۀ "تدبیر" نزدیکان سیاسی آنان در چهار سال گذشته، بازگشت به احمدینژاد به آرزویی دست نیافتنی برای بسیاری از اقشار اجتماعی تبدیل شده است! لااقل مردم را از چیزی بترسانید که از آن بیزارند نه چیزی که جمعی عظیم آرزوی بازگشتش را میکنند!
📌 به نظرم برای سنجش اندازۀ سرمایۀ اجتماعی اصلاحطلبان و میزان موفقیت و شکست پروژۀ آنان، همین اشتیاق به بازگشتِ احمدینژاد در سطوحی از جامعه، خودش به تنهایی کافی باشد!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ آغاز جنگ ژنرالهای عملیات روانی علیه انتخابات 1400
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ گزیده اخبار فرهنگی
🔻 مستند «برای وطنم ایران» منتشر شد/ روایت حسین یزدی از اپوزسیون
🔻 500 خبرنگار از 226 رسانه بینالمللی انتخابات ایران را پوشش میدهند
🔻 جمعی از هنرمندان و سینماگران دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت با انتشار بیانیهای از آیتالله رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت کردند.
🔻 مقررات و فراخوان سیوچهارمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان که پاییز امسال با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان برگزار میشود، منتشر شد.
🔻 مجموعه تلویزیونی «حالا برعکس» از شنبه بیستونهم خرداد هر شب روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.
🔻 وزیر ارشاد گزارش داد؛ افزایش ۸۰ درصدی خرید در طرح بهارانه کتاب
🔻 سرود حماسی «شور بیداری» با نوای «امیر عباسی» و همراهی گروه ابناءالحسن برای انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد.
🔻 مجموعه "ترش و شیرین" از چهارشنبه هر شب روی آنتن شبکه تماشا خواهد رفت؛ همچنین گروه سریال "از سرنوشت" بعد از رباط کریم حالا به پونک رسیدهاند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ اتمام حجت آیت الله میرباقری با دوگانه سازهای جبهه انقلاب
🔰 ملاک اصلیِ برای «رأی دادن» این است که موازنۀ موجود را بهنفع جبهه انقلاب تغییر دهد. «اصلح» کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه موجود را بهنفع اسلام و جبهه انقلاب تغییر دهد.
📍 «درباره معیار اصلح بودنِ کاندیداهای ریاست جمهوری باید به چند نکته توجه کرد:
📌 نکته اول این است که ملاک اصلیِ رأی دادن در انتخابات این است که #موازنه موجود به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر کند. اگر نمیخواهیم موازنه را تغییر دهیم برای چه رأی میدهیم و این رأی چه خاصیتی دارد؟! ما باید بهگونهای رأی دهیم که موازنه تغییر کند. بهصرف اینکه در تشخیصِ فردیِ ما کسی «اصلح» است کافی نیست که به او رأی بدهیم؛ عوامل و متغیرهای مختلفی را باید ملاحظه کنیم تا رأی ما به برتری جبهه حق و جبهه انقلاب در موازنه منتهی شود. درست است که ما باید به #تکلیف و وظیفه عمل کنیم، اما تکلیف و وظیفه، معطوف به چنین #نتیجه ای هم هست. ما اگر به #اصلح_غیرمقبول رأی دهیم و نتیجهاش سر کار آمدنِ فرد غیرصالح باشد مقصریم. ما مکلفیم بهگونهای رأی دهیم که فرد غیرصالح بر سر کار نیاید. حتی در شرایطی، اگر فرد غیرصالحی هم در بین نباشد، ممکن است تقویت پایگاه و پشتوانه اجتماعی آن کسی که میخواهد مسئول شود موضوعیت داشته باشد و ما به او رأی دهیم تا قدرت عملکرد بیشتری داشته باشد.
📌 نکته دوم این است که اساساً #اصلح کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه را به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر دهد. چنین کسی باید شاخصهای مختلفی را داشته باشد. بهصرف اینکه کسی #تخصص بیشتری دارد، کافی نیست که در مقام مدیریت و تصمیمگیری و در مقام ایجاد هماهنگی بین شئون مختلف جامعه هم اصلح باشد. هرچند تخصص یکی از شئون #مدیریت است اما نباید مدیریت را در حد تخصص تنزل دهیم و بگوییم هر کس متخصصتر است او مدیرتر و صالحتر است! به عبارت دیگر، تخصصهای مختلف، هرچند امتیازی برای مدیریت میآورد، اما مدار تشخیص #اصلحیت در مقام اداره کشور نیست. کمااینکه توانمندی در مدیریت بیمارستان غیر از متخصص بودن در رشتههای مختلف پزشکی است.
📌 نکته سوم اینکه هیچکس نمیتواند مدعی شود که در همه شئون جامعه، دارای تخصص است. #برنامه_توسعه کشور با دهها رشته پشتیبان ارتباط دارد و یک فرد نمیتواند در آن دهها رشته تخصص داشته باشد و بهناچار نیازمند استفاده از توانمندی متخصصین دیگر است. البته یک فرد میتواند در نفس #برنامهریزی _ که دانش #میانرشتهای است و به مدیریت نزدیکتر است _ تخصص داشته باشد ولی تخصص در برنامه بهمعنای تخصص در همۀ امور وابسته به برنامه نیست، و باز هم نمیتوان مدیریت را در حد تخصص در برنامهریزی تنزل دهیم و بگوییم هر کس که بهتر میتواند برنامهریزی کند، مدیرتر و صالحتر است؛ مگر کسانی که برنامههای توسعه پنجم و ششم کشور را نوشتهاند برای ریاستجمهوری اصلح هستند؟». ۱۴۰۰/۳/۲۴
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ خاتمی علیه جمهوریت
👤 علی کرمی
📍 باز انتخابات و رهنمودی دیگر از خاتمی! اینبار تشکر از کناره گیری مهرعلیزاده با هدف تشکیل جبهه واحد علیه کاندیدای مقابل.
🔻 تحلیلی بیطرف از این گونه بزرگواریها نشان می دهد یکی از مهمترین عواملی که باعث انحراف مسیر درست انتخابات در ایران شده، توصیه های ایشان است.
🔻 تاثیر این توصیه را بر رای دهندگان اصلاح طلب و اصولگرا به یک میزان بایستی مخرب به حال مردمسالاری و آن چیزی که این آقایان مدعی پاسداشت آن هستند (جمهوریت)، باید دانست. چراکه اینگونه توصیه ها و گرا دادن ها باعث می شود که معتقدان به اصلاح طلبی نه از روی عقلانیت و انتخاب بلکه از سر دشمنی و لج بازی رای بدهند و این موضوع سم مهلک جمهوریت به حساب می آید.
🔻 رای دادن در قالب کلیشه های اصلاح طلبی و اصولگرایی نتیجه ای جز افزایش قطبیت و تضاد و تخاصم میان مردم نخواهد داشت. این همان مساله ای است که الان دامنگیر دموکراسی های غربی و مشخصا امریکا است که سعی دارند آن را مدیریت کنند؛ چرا که مدیریت کردن امور در چنین جوامعی غیر ممکن است.
🔻 تاثیر این سفارش بر جبهه مقابل نیز به همان اندازه مخرب است؛ چرا که باعث برانگیختن دشمنی متقابل، خشم و کم رنگ شدن عقلانیت سیاسی می شود. طبیعتا برای پیروزی بر آن دشمن بایستی همه بسیج شوند و آراء یکدست و اجازه گزینش شخصی گرفته می شود. این طرف نیز رای دادن جبهه ای و قطبی می شود و رای ها صرفا با نیت پیروزی بر قطب رقیب به صندوق ها ریخته می شود.
📌 در این شرایط شاهد دوری و دو دستگی آشتی ناپذیر میان مردم خواهیم بود و قضاوت ها نیز قطبی خواهد شد و به کار گیری افراد و استفاده از پتانسیل ها نیز درگیر همین مساله قطبیت خواهد شد.
📍 بی شک اقای خاتمی اگر پاسدار واقعی جمهوریت در نظام اسلامی بود برای چندمین بار آتش به خرمن جمهوریت نمی زد.
#اختصاصی_ روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir