نسخه مطالعه وب-شماره 261.pdf
3.56M
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: ایران قدرتمند
♨️ #سخن_هفته | خط حزبالله دلائل اصلی دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی و تنها راه موفقیت در برابر آن را بررسی میکند؛ #ایران_قدرتمند
🔰 #گزیده_بیانات | هفت #سنت_الهی درباره #مصاف_جبهه_حق_و_باطل؛ زمان #انهدام_باطل به #عمل_مؤمنین بستگی دارد
🔶 #مسئله_روز | #گرانی_ها را با همکاری و هماهنگی کنترل کنید
🔻#معرفی_کتاب | پر از شواهد #انحطاط
🔴 #حزب_الله_این_است | نقطه مقابل #انقلابیهای_پشیمان و کمصبر
🌳 #خانواده_ایرانی | اولین ویژگی که باید در جوانمان بهوجود بیاوریم
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ جان پدر کجاستی؟
🔻 لعنتی را نمیتوان ترجمه کرد..."جان پدر کجاستی؟" فقط مغز یک فارسی زبان رقص این کلمات را تعقیب میکند و بعد میفهمد پدری که بعد از انفجار دانشگاه کابل این را دارد تایپ میکند،این جمله را از کجای جانش بیرون کشیده است.
🔻 "جان پدر کجاستی" هم اگر ترجمه شود ،نمیتواند به ان شهروندی که رییس جمهور بی پدرش اسلحه میفروشد تا در این سر دنیا تروریستها ادمهای دستار به سر را تکه تکه کنند،بفهماند که پدرهای اینور دنیا هم دل دارند.و وقتی جنازه بچه شان از دانشگاه بر میگردد ،مثل شمایی که کت وشلوار میپوشید ،دلشان اتش میگیرد.
🔻 الان دلم میخواهد شانه همه جرجها و مایکلهای دنیا را بگیرم و تکان بدهم تا حالیشان بشود که محب الله ها و محمد ها و نسیم ها هم بچه هایشان را دوست دارند و منتظرشان میمانند تا زنده و تکه تکه نشده از دانشگاه برگردند و اینطور نیست که مثل فیلمهای هالیوودی هر پدری که این سر دنیا زندگی میکند دایم با شلاق و کمربند بچه هایش را داغ و درفش کند و اصلا اینطور نیست که لازم باشد اسم یک بچه ای به جای مثلا شریفه یا زکی ،امیلی یا جرج باشد تا وقتی سر کلاس روی کتابهایش تکه تکه شد،اسمش را بگذارند قربانی تروریسم.
#دانشگاه_کابل
#جان_پدر_کجاستی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ جلد نشریه تایم
#افول_امریکا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔻 از وعده نقد و غیر اجرا شدهی "امضا کری تضمین است" رسیدید به بستن نسیه روی "بایدن"؟!
🔻 بایدنی که جنایت در حق حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید؟!
بایدنی که شدیدترین تحریمها علیه کشور در زمان مسئولیت او طراحی و اجرا شد؟!
🔹 حافظه تاریخی و عقل سیاسی شما کجا رفته؟!
👤 علی قلهکی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔻 «أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا و اجوركم بِمُصَابِنَا بِالْحُسَینِ(عَلَیهِ السَّلَام) وَ جَعَلَنَا وَ إِیاكُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ بِثَأْرِهِ»، بخش اول این شعار، همان بخش عبادی است كه نشان می دهد ما مصیبت زدهایم و برای آن حضرت سوگواریم، که اجر آن محفوظ است اما این جمله «وَ جَعَلَنَا وَ إِیاكُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ بِثَأْرِهِ» یعنی خدایا آن توفیق را به ما مرحمت كن كه ما خونبهای حسینبنعلی(ع) را بگیریم.
☑️ این پیام میگوید من یك وظیفه و حقّی دارم و این حق را خدا برای من قرار داده است و آن، این است كه در قرآن فرمود اگر پدر كسی را شهید كردند ولیّ دم حق قصاص دارد، ما می گوییم پدرمان را شهید كردند، این حق مسلّم ماست كه خونبهای حسین بن علی (علیه السلام) را بگیریم، نه چون امام ماست، چون پدر ماست.
☑️ ما از خدا میخواهیم كه خونبهای حسین بن علی (علیه السلام) را بگیریم، برای اینكه ما فرزند حسین بن علی (علیه السلام) هستیم، چرا؟ چون وجود مبارك پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) صریحاً اعلام كرد:«أنا و علی أبوا هذه الامّة». این پیام عاشوراست، سخن از امامت و امّت نیست، سخن از پدری و فرزندی است، در حقیقت شیعه، فرزند حسین بن علی (علیه السلام) است.
☑️لحظه ای نیست که به یاد قاسم سلیمانی بیفتیم و او را دعا نکنیم چرا که قاسم سلیمانی و امثال او با همه وجود این دعا را باور کردند که ما تنها شیعه حسین به علی (علیه السلام) نیستیم بلکه فرزند او هستیم و باید خونبهای او را بگیریم!
#حاج_قاسم
#حسینیه_روشنا
#سردار_دلها
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
🔺🔹شگفتی وزارت نیرو از اقدام روحانی
🔹شنیده شده وزارت نیرو از نامگذاری طرح رایگان کردن برق مشترکان کممصرف به نام برق امید شوکه شده و مخالف این نامگذاری است. حتی شنیدهشده وزارت نیرو قصد دارد اسم این طرح را عوض کند. مشاوران رسانهای وزارت نیرو گفتهاند گذاشتن نام طرح برق امید که تداعیکننده دولت تدبیر و امید است صورت خوشی ندارد و در افکار عمومی واکنش منفی برمیانگیزد.
اردکانیان هم با اعتراض نسبت به این نامگذاری خواستار دیدار با روحانی و طرح موضوع شده اما با وجود پیگیری دو هفتهای خود، تاکنون روحانی به او وقت ملاقات نداده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#عین_صاد
هر گونه تربيتى كه با دست خودم تحقق نگيرد و با انتخاب من همراه نباشد، در واقع مسخ كردن من و نفى كردن من حساب مىشود.
و اين است كه تربيتهاى تلقينى و تقليدى و تحميلى و سنتى ارزش نخواهند داشت، حتى ضد ارزش هستند و عامل نفى انسان و آخر سر هم باعث عصيان و طغيان او. اين درست نيست كه ديدههاى خود را نقّالى كنيم و از عشق خود حرف بزنيم و يا ديگران را بغل كنيم و يا بر يقين خود پافشارى كنيم و سوگند بخوريم؛ چون يقين هر كس در درون اوست،به ديگران نمىرسد.
مگر هنگامى كه نشان بدهيم كه چگونه و از كجا به اين يقين رسيدهايم و به اين روش دست يافتهايم و با چه كليدها و ملاكهايى حركت كردهايم.
کتاب مسئولیت و سازندگی صفحه 39
#تربیت
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ کسی که رای نمیآورد نباید ادعای تقلب کند
برنی سندرز سناتور آمریکایی:
🔹وقتی که ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ با اختلاف ناچیز در پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین به پیروزی رسید سیستم انتخاباتی ما عالی بود اما اکنون که در حال بازنده شدن است، در انتخابات «تقلب» شده و «رایها را دزدیدهاند».
🔰 پینوشت: چقدر انتخابات امریکا شبیه فتنه 88 ما شده! اونموقع مسئولای نظام ما این حرفا رو میزدن، امریکاییا متهمشون میکردن. خدا گذاشت تو کاسشون!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ تنها یک موجود زنده برای همیشه زنده میماند...
🔥 صداهای انفجار داخل این کلیپ واقعی میباشد.
🔰با ما همراه باشید ...
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰روایت کارتر از همکاری دولت موقت با سفارت آمریکا
🔹روز 14 آبان 1358، یعنی درست یک روز بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دولت موقت، با استعفای مهندس مهدی بازرگان به کار خود خاتمه داد. جیمی کارتر، رئیسجمهور وقت آمریکا در بخشی از خاطرات خود با اشاره به همکاری دولت موقت با کاخ سفید میگوید:
🔹«مهدی بازرگان و اعضای کابینهاش که اکثرا تحصیلکرده غرب بودند با ما همکاری داشتند. آنها از سفارت ما حمایت میکردند و از ژنرال فیلیپ گاست که جای ژنرال هایزر را گرفته بود، مراقبت به عمل میآوردند تا بدون خطر رفت و آمد کند و برای ما پیامهای دوستانه میفرستادند. بازرگان علنا اعلام کرد که مایل است با آمریکا روابط حسنهای داشته باشد.»
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔅خدای بتشکن
🔹دنیا با درد قاتى شده تا هوس ماندن نکنیم؛ «بالبلاء محفوفه». ولی ما عاشق اینجاییم! این است که به هرچه دل ببندیم، همان را از ما میگیرند تا شاید از دل بستن منصرف شویم. اگر چیزی برای انسان بت شود، خدا آن را میشکند. / مسجدنما
#خودسازی
#تربیت
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مجموعه نماهنگ «نیکوترین الگو»
3️⃣ قسمت سوم
🌷 "خداوند از جوانی که عمرش را تلف میکند و به بیکاری میگذراند، خشنود نیست."
📅 این مجموعه برگرفته از بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نماز جمعهی تهران است که در تاریخ ۱۳۶۸/۰۷/۲۸ ایراده شده.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📣 یک بام و دو هوای شبکههای اجتماعی: مقایسه سیاستهای توئیتر در انتخابات آمریکا و ایران
🔹 توئیتر این روزها و ساعتها به شدت مشغول مبارزه با «اطلاعات غلط»، «اخبار جعلی»، «ادعاهای بیاساس» و اقدامات دیگری از این دست است؛ یا حداقل خودش اینطور میگوید. این شبکه اجتماعی آمریکایی به خاطر هشدارهایی که درباره پیامهای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، میدهد سرِ زبانها افتاده است. بسیاری این رفتار توئیتر را مسئولیتپذیرانه میدانند و معتقدند این شبکه اجتماعی دارد به وظیفه مدنی و اجتماعی خود عمل میکند.
🔹 این شبکه اجتماعی کنار بسیاری از توئیتهای ترامپ هشدارهایی داده مانند اینکه «این توئیت حاوی محتوای گمراهکننده است» و همچنین حتی خوانندهی توئیت را به منابعی ارجاع داده که از نظر توئیتر معتبر هستند و میتوان «واقعیتها» درباره محتوای توئیت ترامپ را از آنجا خواند. توئیتر، مانند برخی دیگر از شبکههای اجتماعی آمریکایی، مجازاتهایی نیز برای توئیتهایی در نظر گرفته که «تشویق به خشونت» یا «تهدید علیه دیگران» به حساب بیایند.
🔹 توئیتر پیش از انتخابات ریاستجمهوری امسال آمریکا، تمهیدات خاصی هم برای جلوگیری از بروز هرجومرج در این کشور اندیشید؛ حتی اگر قرار بود عامل هرجومرج، رئیسجمهور آمریکا باشد. این شبکه اجتماعی از همان ابتدا اعلام کرد اجازه نخواهد داد هیچکدام از نامزدها (بخوانید: دونالد ترامپ) پیش از شمارش آرای کافی، اعلام پیروزی زودهنگام کند. و تأکید کرد تنها در صورتی نتایج شمارش آرا یا نتیجه انتخابات را رسمی تلقی خواهد کرد که یا توسط مقامات ایالتی اعلام شده باشد، و یا توسط دو رسانه از هفت رسانهای تأیید شده باشد که «گروههای تصمیمگیری مخصوص و مستقل درباره انتخابات» دارد: ایبیسی، آسوشیتدپرس، سیبیاسنیوز، سیانان، دیسیژندسک اچکیو (DecisionDeskHQ)، فاکسنیوز، و انبیسینیوز .
همه اینها خوب است، اما ماجرا وقتی جالب میشود که رفتار توئیتر درباره فضای داخلی آمریکا را با رفتار این شبکه اجتماعی درباره اعتراضات سال ۱۳۸۸ در ایران مقایسه کنیم.
🔹هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا، در کتاب خاطرات خود «انتخابهای سخت» ، به نکته جالبی درباره سیاست توئیتر در قبال اعتراضات مشابه در ایران اشاره میکند. وی در بخشی از کتابش اینگونه مینویسد:
***ژوئن همان سال [۲۰۰۹ میلادی، ۱۳۸۸ شمسی]، جوانان ایرانی از وبسایتها و شبکههای اجتماعی به منظور ارسال پیامهای خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم ۲۶ سالهای به نام «ندا آقاسلطان» توسط نیروهای شبهنظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفنهای همراه ضبط شده و در توئیتر و فیسبوک منتشر شد.
🔹بدین ترتیب، در کمتر از چند ساعت میلیونها نفر از مردم جهان مشاهده کردند که چهطور در یکی از خیابانهای تهران دختر جوانی در خون خود غلتید. به گفته مجله تایم: «در طول تاریخ حیات بشری، هیچ صحنه قتلی با این حجم از بیننده مواجه نبوده است.» همین ویدیو خشم جهانیان نسبت به ظلمی که به معترضان میرفت را برانگیخت.
🔹 درست پنج روز پیش از این حادثه، مقامات وزارت خارجه [آمریکا] که پیگیر تلاشهای مخالفانِ دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دورهای، برای مدت زمان کوتاهی، خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقاً نیمهی روز در تهران بود.
🔹برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامهریزی سیاسی وزارت خارجه به نام «کوهن» که جوانی ۲۷ ساله بود، انتخاب شد. کوهن آوریل همان سال طی سفری به بغداد با «جک دورسی» یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقات کرده بود. به همین دلیل، بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربهای به فعالان اجتماعی در ایران وارد میکند.
🔹 در نتیجه همین گفتوگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمهشب بعد به تعویق انداخت. این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد، نوشت: «به نظر میرسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
⭕️ مخالفت نظام با آزادسازی قیمت آرد و نان
🔹طرح آزادسازی قیمت آرد و نان که در دولت مطرح شده بود، با مخالفت سران نظام، روبرو شد. این طرح توسط وزارتخانههای مرتبط در دولت تایید شده بود که طبق آن قرار بود آرد سهمیهای نانواییها حذف و تمام آردها به قیمت آزاد عرضه شود و با اجرای این طرح، قیمت نان هم افزایش پیدا میکرد.
🔹هدف دولت از مطرح کردن چنین طرحی، هزینه سنگین یارانه خرید تضمینی گندم، فروش آرد و نان عنوان شده و ادعا شده بود که این طرح، بسیار جامع تدوین شده و همه چرخه گندم تا نان را در برمیگیرد.
🔹این طرح به سران نظام نیز ارسال شده بود که با مخالفت مواجه شد و به دولت اعلام شده است که قیمت نان به هیچ وجه نباید افزایش پیدا کند. بدین ترتیب طرح مذکور، منتفی شد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ ترامپ، بایدن و یهودیان
یک:
🔻 آمار نشان میدهد که ‐در انتخابات اخیر ر.جمهوری آمریکا‐ تنها حدود ۱/۵ یهودیان آمریکایی به ترامپ رای داده و نزدیک به ۸۰% آنها، بایدن را انتخاب کردهاند!
دو:
🔻 دونالد ترامپ ‐که دامادش نیز یهودی است‐ خدماتی مهمی به اسرائیل ارائه کرد که انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس، حمایت از شهرکسازی در مناطق فلسطینیها، به رسمیت شناختن الحاق بلندیهای جولان، ترور سردار سلیمانی و تحریمهای حداکثری ایران، پیمان صلح امارات، بحرین، سودان با اسرائیل، از آن جملهاند. پس چرا فقط ۲۰% یهودیان به او رای دادند؟
سه:
🔻 در گذشته هم بیشتر یهودیان به کلینتونها و اوباما رای دادند. و برخلاف زیادهخواهیهای نتانیاهو، ۸۷% معتقدند برجام نفع بیشتری دارد! بزرگترین کمک تجهیزات نظامی تاریخ آمریکا، در دوران اوباما به اسرائیل شد و بنیان محاصره اقتصادی ایران در ادوار کارتر و کلینتون و اوباما (هرسه دموکرات) نهاده و تنها سفر هیاتی سیاسی به تهران و فروش سلاح به ج.ا در دوره ریگان (جمهوریخواه) اتفاق افتاد! صهیونیستها با جمهوریخواهها دوستاند و با دموکراتها عاشق و معشوق!
👤 حسین دهباشی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ چرا تلویزیون نام سریال "نفوذ" را تغییر داد؟/ داستانی که به تسخیر لانه جاسوسی میرسد
♨️ گمانهها و رایزنیها برای پخشِ سریال "نفوذ" یا نام جدیدش "روزهای ابدی" کماکان ادامه دارد حتی تیزرهای مربوط به این سریال از شبکه یک سیما پخش میشود. محسن علیاکبری تهیهکننده این سریال که با گروه پساتولید درگیرِ آماده کردن این مجموعه تلویزیونیاند گفت:
🔻صحبتی که با شبکه داشتهایم اوایل دیماه انشاءالله سریال به آنتن خواهد رسید. احتمالاً جایگزین سریال "خانه امن" خواهیم شد و تا هفته دوم اسفندماه پخشِ سریال ادامه خواهد داشت.
🔴 وی در پاسخ به این سؤال که چرا نام سریال "نفوذ" را تغییر دادید، تأکید کرد: پیشنهاد خود جواد شمقدری کارگردان بود که نام "روزهای ابدی"، انتخاب شود و جایش با "نفوذ" تغییر دهد. این پیشنهاد پذیرفته شد؛ دلیلی نداشت به جز اینکه احساس کردیم این نامِ پرمسماتر و گویاتری برای سِیر داستانی سریال است.
💢 علیاکبری افزود: این مجموعه تلویزیونی 44 قسمتی با اتفاقات اواخر دیماه 1357 شروع میشود و در نقطه 13 آبانماه 1358 به پایان میرسد. ما در سریال میبینیم که سایتهای مختلف جاسوسی در اقصی نقاط کشور، مثل سایت کپکان کارش جاسوسی است و گزارشهایش را به طور کامل تحویل سفارت آمریکا میداده است و از آنجا به وی آی ای منتقل میکردند.
♦️ وی در خصوص کار بعدی که تهیهکنندگی میکند، گفت: منتظریم سریال "روزهای ابدی" روی آنتن برود، چون این روزها درگیرِ مراحل فنی این مجموعه تلویزیونیایم. من تمام سعی و تلاشم این است که با توجه به تجربههای گذشته مثل سریالهای مریم مقدس، اصحاب کهف و خیلی از کارهای دیگر، سریال تاریخی کار کنم نه تاریخ معاصر. فعلاً کاری به من اعلام نشده اما در دستِ برررسی قرار دارند.
♦️ «نفوذ» در سه فصل پیشبینی شده، فصل یک از پیش از انقلاب شروع میشود و تا تسخیر لانه جاسوسی را روایت میکند. فصلهای بعدی هم به حوادث حین گروگانگیری تا کودتای نوژه و آغاز جنگ تحمیلی که با حمایت آمریکا صورت گرفت، میپردازد. تصاویر مربوط به فصل یک در تهران، فصل دو در روستای قرقآباد، فصل سه در خجیر، فصل چهار در گنبد و مشهد و همچنین فصل پنج در تهران ضبط شده است. فصل دو این سریال از تسخیر لانه جاسوسی آغاز شده و تا پایان جنگ تحمیلی ادامه دارد.
💢 در این سریال از حضور بازیگران ایرانی و خارجی استفاده شده است. بازیگران خارجی این سریال از بازیگران آلمانی، بلغاری و فرانسوی انتخاب شدند که به زبان انگلیسی و با لهجه آمریکایی صحبت میکنند و این بخشها با زیرنویس فارسی پخش خواهد شد.
ایران آنلاین
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰درس دیروز برای سیاست امروز
📝دکتر موسی نجفی
✅چگونه تاثیر تغییر سران مستکبر می تواند مهم باشد ؟
🔴در زندگی امامان معصوم و دشمن شناسی آنان یک نکته قابل توجه است و آن این است که در زمان امامت یک امام ، گاهی چندین خلیفه در اثر قتل و یا مرگ و یا توطئه جا به جا شده ولی اصل خلافت و جریان باطل سر جایش می ماند۰ نکته اینجاست که هر چند ظلم و فشار با تعویض یک خلیفه همچنان باقی می ماند ، اما نفس این تغییر اشخاص ، خودش می توانست تا مدتی ولو کوتاه فضای مناسبی برای جبهه حق ایجاد نماید و ائمه علیهم السلام و شیعیان در این مواقع می توانستند برخی انسدادهای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی را کم و یا بی اثر نمایند؛ شاهد مثال این سخن مرگ هارون و اختلاف امین و مامون عباسی است که یک دوره کوتاه و موثری برای بسط ید شیعیان ایجاد نمود ۰ نمونه تاریخی دیگر تغییر نظام اموی به دولت عباسی است که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام از خلاء قدرت و تغییر مردان سیاست، بهره و استفاده زیادی به نفع اسلام و تشیع بردند ۰
🔵 این صورت مسئله در تاریخ معاصر هم دیده می شود ؛ چنانکه در رفتن رضاخان و آمدن پسرش،محمدرضا هر چند اساس پادشاهی فاسد پهلوی تغییر ننمود ولی تا مدتها جریان مذهبی و حتی مخالفین سیاسی پهلوی ها توانستند از این تغییر اشخاص غالبا ناصالح استفاده و به بازسازی خود بپردازند ۰ شاید رمز این فضاسازی و اثر بخشی تغییر اشخاص (ولو کوتاه و موقت) این باشد که گاهی در بزنگاه تغییر سران ، افراد و سلیقه ها ، منافع شان تعارض و تداخل و تلاقی پیدا می کند و این مسئله تا مدتها آنها را به خودشان مشغول نموده و برنامه های فشار و آزار تا مدتی به تاخیر می افتد ۰ این صورت مسئله و قاعده حکومتی می تواند در تغییراتی از جنس تغییر روسای جمهوری در امریکا و هر جای دیگری قابل بررسی باشد و چنانچه برنامه ریزان استرتژیک و اجرایی کشور افرادی مستقل و عمیق و بصیر باشند ، می توانند از این رهگذر ، رخنه ( و نه وابستگی و دلخوش نمودن ) در سیاست های شیطانی دشمن ایجاد نمایند ۰
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ رونمایی از مستندی با موضوع ارسال نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا
💢 «خون و نفت» از یک واقعه بزرگ تاریخی میگوید
📌 خردادماه امسال بود که نفتکشهای ایرانی بیتوجه به تهدیدهای دولت امریکا، از مسیر اقیانوس اطلس عبور کردند و محمولههای بنزین را به ونزوئلا رساندند. ماجرای این اتفاق بزرگ تاریخی بعد از گذشت نزدیک به پنج ماه در قالب یک فیلم مستند به نام «خون و نفت» تولید و رونمایی شد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کوپن در کدوم کشورهای جهان مشتری داره؟
🔸 به نظرتون احیای کوپن راه حل رفع مشکلات اقتصادی مردم هست؟
#اقتصادی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
یک جو همت به جای یک جو بایدن!
🔹توییت جالب میثم مطیعی مداح اهل بیت در خصوص راه حل مشکلات کشور
#انتخابات_امریکا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 انتخابات آمریکا، ظهور ذهن های استعمارزده و نیلوفریابی در لجن زار!
🔴پدیده استعمار، پدیده ای مدرن است که در چند قرن اخیر، بسیاری از کشورها و ملت های جهان از آن رنج برده اند و نهایتا با انقلاب های استقلال طلبانه و بعضا خونبار قرن بیستم در آسیا و افریقا و امریکای لاتین عمدتا به ظاهر ور افتادند و این کشورها و ملت ها صاحب حاکمیت مستقل سیاسی شدند. اما درباره زدوده شدن میراث استعمار در بافت فرهنگی و ذهنی و سازمان عقلانیت این جوامع، می توان تردید کرد. در واقع و در ظاهر استعمار سیاسی و سرزمینی رفته است، اما استعمار فکری و فرهنگی همچنان راسخ است و نظرگاه بخش هایی از افراد این جوامع را تشکیل می دهد.
🔴از نظرگاه استعمار زده، آنچه خوبان همه دارند، او(غرب و آمریکا) یکجا دارد و آنچه خود داریم باید از او تمنا کنیم. ماییت ما در گرو این همانی با اوست و قضاوت از خود، با معیار ارزش های او و وابسته به داوری های اوست. ما در آیینه او شناخته و تعریف و ارزیابی می شویم.
آنها در همه چیز جهان اولی و ما در همه چیز جهان سومی و چهارمی هستیم. "ما" بدون "آنها" چیزی نیستیم و اساسا نباید چیزی باشیم و آن روز که فکر کنیم که می خواهیم و می توانیم چیزی جز آنها باشیم، فاتحه خود را خوانده ایم.
🔴این فرهنگ و نظرگاه استعماری سابقه ای بیش از صد ساله در ایران دارد و انقلاب اسلامی که خیزشی علیه وابستگی دستگاه پهلوی بود، بیش از بعد سیاسی استعمار، دل نگران این ذهن ها و جان های استعمار زده بود. امام می فرمود آنهایی که خواب امریکا را می بینند، خدا بیدارشان کند مصداق این وضعیت بود.
🔴این ذهن های استعمار زده، در چالش ها و تهدیدهایی که غرب و خصوصا امریکا در این چهل سال بر سر ملت ما آوار کرده اند، همواره ما را متهم و آنها را حق به جانب می داند. انها جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کردند، ولی اینها ما را جنگ طلب می دانند. آنها در جنگ همه هنجارها و رویه های بین المللی را نقض کردند، اینها ما را بی مبالات و هنجار شکن در نظام بین الملل می دانند. آنها برخلاف تعهد بین المللی خود، از برجام خارج شده اند و تعهد خود را کان لم یکن کرده اند، اما این ماییم که مقصریم. آنها در حالیکه فعالیت های هسته ای ایران صلح امیز و انحراف نظامی نداشته است و بارها و بارها نظارت های حداکثری آژانس و دیگران این را اثبات کرده اند، بالاترین و غیرانسانی ترین تحریم ها را به ما تحمیل کرده اند، اما باز ما مقصریم که می خواهیم قوی شویم. کشوری که در طول تاریخ در معرض تهدید نظامی از جمله دفاع مقدس هشت ساله بوده است، خود را از لحاظ توانایی دفاعی و نظامی قوی کرده است، مورد اعتراض اینهاست که چرا دشمن خود را حساس کرده اید؟ شهید سلیمانی به عنوان میهمان کشور همسایه مستقیما با دستور رییس جمهور آمریکا ترور می شود، حدود ۱۷ هزار شهید ترور در ایران از مقامات و مردم داریم، فرانسه پایگاه حمایت کننده گروه جهنمی منافقین است اما اینها فلش خشونت و ترور را به سمت داخل گرفته اند. این ذهن های استعمار زده با ادعای حقوق بشر، مخالفت با اپارتاید رژیم صهیونیستی و دفاع از حق طبیعی فلسطینی ها را نیز در زمره دشمن تراشی دانسته و مردود میداند.
🔴در نمونه اخیر یعنی در انتخابات اخیر امریکا و وسط لجن زار کرداری و گفتاری درآن که بایدن آن را بهم ریختگی و اختلال دموکراسی میداند، ترامپ رییس جمهور کنونی از فساد و تقلب گسترده در ان صحبت می کند و رسانه های بزرگ و مهم آمریکایی و غربی از عمل به ادعای آزادی بیان بازمانده اند و صریحا علیه گفتارها و مواضع یکی از کاندیداها موضع می گیرند و برنامه او را قطع می کنند و بر ادعاهای او برچسب می زنند، عده ای در ایران با منطق انچه ان "خسرو کند شیرین بود"، دنبال پیدا کردن نیلوفر در این لنجزارند. این ها البته مصادیق حاد ذهن های استعمار زده اند.
همین ها کاری کرده اند که انتخابات آمریکا در ینگه دنیا با آب و نان زندگی روزمره مردم مرتبط شده است و به این تحلیل دامن زده اند که کلید حل مسایل دیگر در ایران نیست. مادامی که این ذهن های استعمار زده هستند، استعمار تمام نشده است./پرویز امینی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 نجاح محمدعلی روزنامهنگاه عراقی ساکن لندن از فرار خبرچین و دزد کیف شهید سلیمانی به انگلستان خبر داد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
روشنا
🔴 انتشار برای نخستین بار؛ روایت محافظت از شخصی که همیشه جلوتر از محافظانش حرکت میکرد
🔹محمد طه امیری، فعال رسانهای و عکاس جبهه مقاومت، با انتشار عکسی از محافظان حاج قاسم سلیمانی برای اولین بار در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: در بوکمال کار گره خورده بود، همه چیز به هم دیگر قفل شده بود. مشکلاتی در پشتیبانی، کمی کلافگی نیروهایی که نمیتوانستند راه ورود به شهر را پیدا کنند و ترس اینکه نکند با کار حساب نشدهای همه چیز بهم بریزد.
🔹 چند متر عقبتر از خط اما هلیکوپتری بر خلاف اصرار که «پرواز در این منطقه اصلا به صلاحش نیست» از زمین کنده میشود و به پرواز در میآید.
🔹 کمی جلوتر از خط و نزدیکی شهر در میان دود و خاک به هوا بلند شده، آرام به زمین مینشیند. کمک خلبان بیرون میپرد، در هلیکوپتر را باز میکند و بعد از آن حاجی پیاده میشود و روی خاک ناامن بوکمال که هنوز نیروهای اصلی به آن نرسیدهاند قدم میگذارد.
🔹 چند لحظه بعد سه نفر دیگر هم از پرواز پیاده میشوند. لباس رزم به تن دارند با اسلحهای در دست. تیم حفاظت حاجی هستند.
🔹 حاجی بیسیم میزند که ما نزدیکی ورودی بوکمال هستیم، بگویید نیروها بیایند.
🔹 این گوشهای از روایت سخت محافظت از شخصی است که همیشه جلوتر از محافظانش حرکت میکند.
🔹 برای توصیف عکس باید بگویم از سمت راست، شهید «هادیطارمی» ایستاده وسط شهید «رضاخرمی» و در گوشه سمت چپ هم شهید شهروزمظفرینیا».
🔹 اما ای کاش اینجا این امکان را داشتم که عکس را از سی متر عقبتر برایتان توصیف کنم.
🔹 حاجی و چند نفر دیگر در حال بازدید از میدان جنگی در عراق هستند.
🔹 قانون سی متر را خود حاجی وضع کرده بود، اینکه هر جایی که من هستم شما باید حداقل سی متر عقبتر باشید. در تعریف عرفی محافظ آمده، که او باید نفس به نفس با شخصیت برود. اما هادی و شهروز و رضا موتوری هیچ چیزشان مثل محافظهای عرفی نبود. همیشه باید همه چیز را از سی متر عقبتر هدایت میکردند.
🔹 یک بار حاجی گفته بود، من اصلا دیگر تیم حفاظت نمیخواهم! هادی و رضا و شهروز مثل دیوانهها آتش کردند، رفتند دم خانه حاجی. داخل خانه حاجی سینی چای را که گذاشت، شیرینی کلمپه کرمان را که تعارف کرد، هادی با بغض گفته بود: حاجی دیگه ما رو دوست نداری؟ خودت گفتی هرکی رو از تیم حفاظت بذارم کنار یعنی دوستش ندارم! حاجی هم گفته بود که نه همه شما را دوست دارم منتها بار بودن شما کنار من سنگین است، نمیخواهم برای وظیفه سازمانی ور دل من بمانید.
🔹 آن شب بچهها بار دیگر مجوز حضورشان را این بار با اشک از حاجی گرفته بودند. رابطهشان با حاجی یک جور دیگری شده بود. انگار که حاجی محافظ آنها بود. انگار قرار بود حاجی خیلی چیزها را برایشان تضمین کند.
🔹 شهر بوکمال سال ۹۶ آزاد شد اما شهید رضا خرمی سال ۹۵ به شهادت رسید.
🔹 آدمیزاد وقتی راه درست را پیدا میکند، رهایش نمیکند. آدمیزاد عاشق پایان درست است و انگار هر سه آنها خوب فهمیده بودند که به یمن حاجی قرار است تمام این راه صحیح و سالم بروند.
🔹 وقتی خبر رضا را که در حلب شهید شده بود به حاجی دادند، حاجی خدا را شکر کرده بود که «الحمدلله در میدان شهید شد، پیش من از دنیا میرفت نمیتوانستم جواب خونش را بدهم».
🔹 تمام تعاریف عرفی محافظ را بار دیگر مرور میکنم. یادم میآید یک بار یکی از مسئولین سابق بعد از اتمام کارش گفته بود همه پول محافظان را خودم میدهم فقط بگذارید بمانند، من بدون اینها نمیتوانم زندگی کنم!
🔹 هادی و شهروز هیچگاه قرار فاصلهی سی متر را نشکستند البته به جز یک بار فرودگاه بغداد و آن شب کذایی وقتی که دیگر حاجی اجازه داد بود در نزدیکترین حالت پیش او بمانند. حالتی که حتی دیگر نتوان گوشت و پوست و استخوانشان را هم از یکدیگر جدا کرد. حاجی انگار تیم محافظت از عاقبت بچهها بود. حفاظتی که تا شهادت شخصیت ادامه پیدا کرد. هادی، رضا و شهروز خوب میدانستند که در این قصه این حاجی است که محافظ است نه آنها...
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
✍️ علی قلهکی در نوشتهای هوشمندانه و دلسوزانه خطاب به دولتیهای خوشخیال و مدعی سیاستفهمی نکته نابی نوشته که بدنیست با هم بخوانیم:
🔹علی ربیعی: "با احتمال شکست ترامپ و پیروزی بایدن، فشار حداکثری به پایان راه خود رسید!"
🔸پی نوشت: بیش از دو سوم تحریمهایِ اقتصادیِ بعد از انقلاب توسط دموکراتها علیه ایران وضع شده که بیشترین آن با ۱۳ تحریم توسط اوبامای که "جو بایدن" معاون او بوده، انجام شده است؛ آنوقت سخنگوی دولت فکر میکند با آمدن بایدن "فشار حداکثری" پایان می یابد؟!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir