💢کاربران شبکه های اجتماعی در مورد کدام روزنامه بیشتر صحبت می کنند؟
🔹 در این گزارش دادهکاوی از محتواهایی که در یک سال گذشته توسط کاربران فارسی زبان در شبکه های اجتماعی منتشر شده و در آن به روزنامه سراسری کشور اشاره شده است را بررسی کرده ایم.
https://eitaa.com/roshana_nkh
rahbarbetamemana.pdf
937.7K
📌 فایل کتابچهی «یک رهبر به تمام معنا»
📗 گزیدهی بیانات حضرت آیتاللهخامنهای در خصوص ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها).
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔸از بودجه فرهنگی چه خبر؟
📌نهادهای متولی فرهنگ در ایران شامل چند نهاد اصلی است که بودجهشان کسر مهمی از کل اعتبارات فرهنگی کشور را تشکیل میدهد. این نهادها را با تعریفی مشخص (بسته به نحوه انتخاب مدیرشان) میتوان به سه دسته تقسیمبندی کرد.
🔸نهادهای «غیردولتی، غیرحاکمیتی» نسبت به دو دسته دیگر اعتبار بسیار کمتری دریافت میکنند؛ مثلاً بودجه کمیته ملی المپیک که بیشترین بودجه را در دسته خودش دریافت میکند، دویست و شانزده میلیارد تومان است و بودجه صدا و سیما به عنوان یک نهاد حاکمیتی هشت هزار و پانصد میلیارد تومان.
🔹صدا و سیما در قانون بودجه ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار گرفته است که بخشی از آن به نهادهای مرتبط اختصاص دارد. این سازمان بهتنهایی بیش از ۲۵ درصد بودجه فرهنگی کشور را در اختیار دارد. حوزه علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت سر صدا و سیما قرار گرفتهاند. نیروهای مسلح ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فرهنگی و وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در این قانون هر کدام کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مصارف فرهنگی بودجه گرفتهاند.
📌قانون بودجه ۱۴۰۰ اعتبارات فرهنگی را بین ۱۳۱ نهاد مختلف تقسیم کرده است. خبرگزاریها، پژوهشگاهها، صدا و سیما، دانشگاههای مختلف، نهادهای نظامی، وزراتخانهها و... در این قانون اعتبار فرهنگی دریافت میکنند. مبلغ کل این بودجه فرهنگی نزدیک به ۳۸ هزار میلیارد تومان است که تنها حدود ۲ درصد از کل بودجه کشور است.
🔸در قانون بودجه هزار و چهارصد، ده برنامه مهم فرهنگی وجود دارد که که بیش از هشتاد درصد اعتبارات فرهنگی کشور صرف آنها میشود. مشکل آن جاست که در هر یک از این موضوعات نهادهای مختلفی درگیرند که بعضاً ممکن است به موازیکاری ختم شود؛ مثلاً سیوپنج نهاد درگیر آموزش نیروی انسانی متخصصاند که در مجموع بیش از دو هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه دریافت میکنند. در لایحه بودجه هزار و چهارصد و یک با حذف حدود پانزده نهاد فرهنگی و جای دادن آنها در دل نهادهای اصلی گام مهمی در این مسیر برداشته شده است.
🔹لایحه بودجه امسال که هفته پیش منتشر شد اعتبار کمتری نسبت به سال قبل به بخش فرهنگ اختصاص داده است. تمام اعتبار فرهنگی بودجه امسال در نُه نهاد کلان تجمیع شده است و نهادهای بودجهگیر سال گذشته امسال از مسیر این نُه نهاد کلان بودجه خواهند گرفت. عیالوارترین نهادها عبارتاند از: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی. چهل و چهار نهاد در کشور از این سه نهاد بودجه میگیرند.
https://eitaa.com/roshana_nkh
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شناسایی سویه اومیکرون در ایران....
#تکمیلی
https://eitaa.com/roshana_nkh
4_5906957694299803134.pdf
792.4K
🚨نشان #مرد_میدان
🔰ویژه دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
🌷مکتب حاج قاسم، مکتب خدمت به مردم است و شعار #سالگرد_دوم شهادت نیز مزین است به جمله حاج قاسم که خطاب به مسئولین کشور متذکر شد: "ما مدیون مردمیم"
🔔📢پویشهای اجتماعی با هدف خدمترسانی به مردم نیز با کلیدواژه #به_نیت_حاج_قاسم از سوی گروههای مردمی آغاز و امتداد خواهند یافت.
https://eitaa.com/roshana_nkh
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آنچه درباره حاج قاسم نشنيده بوديد؛ درست وقتى جنوبِ كرمان در دستِ اشرار بود، فرمانده چه تاكتيكى را براى آرام كردن منطقه پياده كرد؟
#حاج_قاسم
https://eitaa.com/roshana_nkh
📌برنامه ريزي برای پرتاب ماهواره جدید به فضا
🔹اخبار دریافتی از برنامه ريزي هايي جهت پرتاب یک ماهواره دیگر صورت گرفته است.
🔹اخبار دریافتی حاکی است که برنامه ريزي هايي برای پرتاب یک ماهواره آزمایشی دیگر صورت گرفته است. قرار است این ماهواره طی روزهای پیش رو پرتاب شده و در مدار 300 قرار گیرد. این ماهواره برای اهداف اینترنتی ساخته شده است و در مداری که برای این موضوع تعیین شده قرار میگیرد.
🔹اینترنت ماهواره اي میتواند هزينه هاي زیادی از جمله اینترنت کابلی را برطرف کند و بسیاری از کشورهای جهان در پی استفاده از فناوری ماهوارهای در این زمینه هستند.
https://eitaa.com/roshana_nkh
💠 تاثیر رسانههای جهانی بر هویت فرهنگی جوانان
🔸یکی از مسائل روانشناختی درباره اینترنت، هویت ناشناس کاربر است.
هویت، واجد سه عنصر است: عنصر شخصی، فرهنگی و اجتماعی، که هر یک در تکوین شخصیت فرد نقش مهمی را ایفا میکنند. در مقایسهها، هویت شخصی ویژگی بیهمتای فرد را تشکیل میدهد و هویت اجتماعی در پیوند با گروهها و اجتماعات مختلف قرار میگیرد.
🔹اینترنت صحنه فرهنگی و اجتماعی است که فرد خود را در موقعیتهای متنوع نقشها و سبکهای زندگی قرار میدهد. در این فضای عمومی، مهارت فرهنگی جدیدی لازم است تا با تنظیمات نمادین بتوان بازی کرد.
پایگاه شخصی نمونهای مدرن است که چگونه کاربر اینترنت خود را برای مخاطبان جهانی معرفی میکند برای بیان افکار،احساسات، علایق و آراء،از متن مناسب، گرافیک، صدا و فیلم استفاده مینماید.
«میلر» اهمیت و پیوندهای پایگاه شخصی را ذکر میکند و میگوید: «به من بگو لینکهایت چیستند تا بگویم که چه شخصی هستی.»
🔸با امکانات و گزینههای فراونی که رسانههای عمومی از جمله اینترنت در اختیار جوانان میگذارد، آنان دائماً با محرکهای جدید و انواع مختلف رفتار آشنا میشوند. چنین فضایی هویت نامشخص و دائماً متحولی را میآفریند، خصوصاً برای نسلی که در مقایسه با نسل قبل با محرکهای فراوانی مواجه است. همچنین از طریق رسانههای جمعی، افراد خط مفروض میان فضای عمومی و خصوصی را تجدید سازمان میکنند و این امکانی است که جوانان فعالانه از آن استفاده میکنند.
💢جوان، به خصوص در دوران بلوغ که مرحله شکلگیری هویت اوست و همواره به دنبال کشف ارزشها و درونیکردن آنها میباشد، با اینترنت و حجم گسترده، حیرت انگیز و گوناگون اطلاعات مواجه میشود و ناچار است که در این دنیای مجازی، هویت خویش را از این طریق پیدا کند. لذا ممکن است اینترنت در ایجاد هویتیابی جوانان اثر منفی داشته باشد.
از سوی دیگر، گاهی برخی از ویژگیهای شخصیتی مانند: سن، تحصیلات، محل سکونت و حتی جنسیت در اینترنت از بین میرود؛ به عنوان نمونه، بسیاری از افرادی که در اتاقهای چت مشغول گفتگو با یکدیگر میباشند، با مشخصاتی غیرواقعی ظاهر شده و از زبان شخصیتی دروغین که از خود ساختهاند و آن را به مخاطب یا مخاطبان خود معرفی کردهاند، صحبت میکنند و همین شخصیتهای ناشناس تأثیرات شگرفی را بر یکدیگر مینهند.
https://eitaa.com/roshana_nkh
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشک و عزای حاج قاسم سلیمانی در مجلس روضه مادر سادات
🏴 مراسم ایام فاطمیه بیت الزهرا (س) کرمان
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 زمان شاه روزی ۶ میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و تحریم هم نبودیم، اما در همون زمان، گوشت در تهران پیدا نمیشد!
حالا سوال پیش میاد که چرا؟
🎙 دکتر «بیژن پیروز»، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
https://eitaa.com/roshana_nkh
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طلبهای که یکی از بزرگترین آرزوهای امام را عملی کرد.
#شهید_مفتح
https://eitaa.com/roshana_nkh