📝خاتمی میخواهد شریک دزد باقی بماند؟
🔻«شهادت سردار سرافراز سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه خسارتی است بسیار سنگین برای اسلام و ایران که تنها عنایت و لطف ویژه حضرت پروردگار می تواند آنرا جبران کند. شهادت سردار مجاهد حاج قاسم سلیمانی عزیز به دست جنایتکاران متجاوز به منطقه و عراق... همه دوستداران فضیلت و مجاهدت و رهایی مستضعفان آزاده را داغدار کرد.»
این عباراتی است که محمد خاتمی در پیام تسلیت خود به مناسبت ترور سردار سلیمانی نوشته است. عزاداری برای سردار دلها سهم انحصاری هیچ گروه و جناحی نیست، اما از همان ۱۳ دی ۹۸، در روز غمباری که سردار دلها آسمانی شد و خاتمی این جملات را نوشت، تا همین امروز، همچنان این سوال بی پاسخ وجود دارد که اگر اعتقاد خاتمی به راهی که امثال قاسم سلیمانیها رفتند، این است، پس چرا از مطالبات اردوکشیهای خیابانی ۸۸، بی استثناء دفاع کرد و اعتنایی به شعار «نه غزه، نه لبنان» نداشت؟ چطور میشود آن آشوبها و اغتشاشها را که در برخی شعارها با اعتراض به سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران همراه بود، «واکنشهای طبیعی و پراحساس مردم» دانست و ده سال بعد، شهادت مجری همین سیاستها را اینگونه با کلمات به عزا نشست؟
🔻خاتمیست دیگر، او آنقدری سیاستورزی میداند که خودش را از قافله میلیونی ملت در تکریم قهرمان ملی، قاسم سلیمانی عقب نکشد، گرچه جهت باد در سال ۸۸ برای او مواضعی دیگر آفریده باشد!
🔻دورویی و نفاق در تبیین مواضع محمد خاتمی وصف جدیدی نیست. کافیست نگاهی گذرا به وقایع سال ۸۸ داشته باشیم. وقتی برگه رأیش را در صندوق انداخت، گفت: «همه شواهد امر حاکی است موسوی انتخابات را برده است. اما من پیشگو نیستم» اما سال ۹۰ در دیدار با فعالان رسانه مدعی شد که من یک هفته قبل انتخابات به موسوی اعلام کرده بودم که پیروز نخواهد بود!
🔻در ماجرایی دیگر، موسوی و هاشمی رفسنجانی در مورد جلساتی جداگانه با خاتمی میگویند که او هم خواهان ابطال انتخابات است، اما خاتمی منکر میشود که چنین خواستهای داشته است! اما اگر خواهان ابطال انتخابات نبوده، پس چرا به هواداران خود که کف خیابان فریاد ابطال انتخابات سر میدادند، هیچ نگفت؟ از سویی او در بیانیه و دیدارهای علنی مطالبات موسوی را روشن دانست و نوشت که این مطالبات «خواست همه ماست.» باز هم این همه نفاق خاتمی نبود.
🔻او در حالی از خواست فتنهگران ۸۸ دفاع کرد که بعدها در جلسات خصوصی اذعان کرد که در آن انتخابات تقلب نشده است، اما چرا این نظر خود را علنی نکرد؟
خاتمی ترسید پایگاه اجتماعیاش را که به لحاظ کیفی دامنهای از اصلاحطلب تا ضدانقلاب را پوشش میداد، از دست بدهد، در عین حال تلاش کرد نقش اول اردوکشیهای خیابانی جنبش سبز نباشد تا بتواند ارتباط کجدار و مریز خود را با نظام حفظ کند که البته به دلیل مشی صادقانه نظام، موفق نبود و به دلیل همین رویکرد منافقانه از سوی نظام پس زده شد.
🔻به امروز برگردیم. به امروزی که میرحسین موسوی، کاندیدای اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری –که هیچگاه دست از حمایت او نکشیدند- یکی از فرماندهان سپاهی را که حاج قاسم برای نبرد با تروریستها به سوریه برده بود، جانی تلف شده در راه حفظ یک مستبد توصیف کرده است. بحث یک نفر هم نیست، همه مدافعان حرم، همه آنانی که برای امنیت ایرانمان با تروریستهای تکفیری جنگیدند، مورد توهین میرحسین موسوی قرار گرفتهاند. حال خاتمی میخواهد چه کند؟ قرار است همچنان شریک دزد باقی بماند تا تندروها دلخور نشوند یا میخواهد دست از چند رنگی و شراکت با دزدها دست بردارد و این بار با صداقت، ادعای شراکت با قافله کند؟
🔻خاتمی میتواند به سکوت، به دورنگی، به شراکت با دزد، ادامه دهد؛ آزادی برای منافق بودن وجود دارد، اما باید این را هم دیگر بداند که چرا وقتی دم از «آشتی ملی» میزند، کسی جدیاش نمیگیرد و حتی درخواستش رد میشود. با نفاق نمیشود آشتی کرد و دم خروس آنقدر بیرون زده که دروغی قسم حضرت عباس خاتمی را فریاد میزند.
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ادعاهای فاطمه شجاعی تائید شد/ ملاوردی و دولت روحانی به دنبال رسمی کردن تن فروشی و روسپیگری بودند!
▪️فاطمه شجاعی، کارشناس ارشد مطالعات زنان در تاریخ 3 بهمن 1400 صحبت هایی از اقدامات دولت اصلاحات و دولت روحانی برای رسمی کردن تن فروشی و روسپیگری ارئه داد که پس از آن با واکنش شدید خانوم ملاوردی و شکایت وی از فاطمه شجاعی همراه شد.
▪️روز گذشته پس از ارائه اسناد و مدارک به دادگاه مربوطه، ادعاهای فاطمه شجاعی منطبق با واقعیت شناخته شد.
https://eitaa.com/roshana_nkh
آیین تعزیه سنتی بنیاسد در گرمه برگزار شد
🔹سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گرمه گفت: در راستای پاسداری از میراث ناملموس عاشورایی به رسم هرسال تعزیه بنیاسد یا بیلگردانی در این شهرستان برگزار شد.
#ابتکارات
#سنت_حسنه
https://eitaa.com/roshana_nkh
آیین عزاداری یازدهم محرم امامزاده کبیر کوران اسفراین برگزار شد
#ابتکارات
#سنت_حسنه
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افشاگری فاطمه معتمد آریا از عمق خیانت خاتمی و اصلاحطلبان به سینما و هنر انقلابی
فاطمه معتمدآریا:
با حذف خشونت و سکس از سینما در دهه شصت هویت پیدا کردیم، بعد در دهه هفتاد سقوط کردیم
جالبه میگه از ۷۶ به بعد سینما رو به سقوط رفت
۷۶ آغاز دولت اول خاتمی و جریان فاسد اصلاحات بود
🔴https://eitaa.com/roshana_nkh
▪️خدمتی که حصر کرد...
1️⃣یکم. یک اصل کلیدی را فراموش نکنیم؛ جامعه ای که در آن نفاق کم شود، جامعه رشد یافته است.
نفاق از کفر بدتر است. چون منافق، همان کافر در لباس نفاق است. جامعه ای که در آن نفاق کم شود، جامعه بلوغ یافته است چراکه دشمن نمی تواند با تزیین و ظاهرسازی آنها را دچار خطا کند.
2️⃣دوم. حوادث 88 چرا لقب فتنه گرفت؟ ادعای تقلب؟ خیر. اعتراضات غیرقانونی؟ خیر. آدم کشی و و صدمه زدن به بیت المال؟ خیر. عنوان فتنه تنها به یک دلیل بود: امتزاج غبارآلود حق و باطل؛ به نحوی که حق از باطل قابل شناسایی نبود؛ بقیه موارد ذیل همین عنوان بود.
3️⃣سوم. همان سال رهبری فرمودند أین عمار؟ چرا چنین گفتند؟ مگر نبودند شخصیت های سیاسی و رسانه ای که علیه فتنه موضع گیری کنند؟ بودند؛ پس چرا فرمودند این عمار؟ مگر عمار در تاریخ چه کرده است و چرا آنروز نیازمند عمار بودیم؟
4️⃣چهارم. در تاریخ ثبت است که نقش عمار در سپاه امیرالمومنین روشنگری و نشاندن غبار صفین بود تا حق از باطل تمییز داده شود. عمار فتنه شکن بود.
آنروز ها مطالبه منتقدین و مخالفان جنبش سبز محاکمه سران فتنه بود؛ حال آنکه کشور عمار می خواست.
چرا؟ مگر حق شان محاکمه نبود؟ حتما بود. اما قبل از محکمه باید نزد مردم محاکمه می شدند. باید فتنه ها می شکست تا حق نمایان شود.
5️⃣پنجم. هدف نهایی حصر چه بود؟ حصر کمک کرد زمان بگذرد و غبارها بنشیند و باطل خود را نشان دهد. حصر کمک کرد هیجان های کف خیابان تمام شود تا جامعه عاقلانه صحنه را ببیند. نقش حصر فرصت روشنگری و انداختن نقاب نفاق بود.
و این پروژه کلان انقلاب اسلامی است. باید مردم بخواهند تا هر تصمیمی ولو قهریه کارساز باشد. امام با بنی صدر و بازرگان و منتظری نیز با همین راهبرد رفتار کرد. برای تک تک آنها فرمود "از اول می دانستم محق نیستند" اما همراهی می کنند تا با گذر زمان و روشنگری نقاب ها بیافتد. رهبری نیز با موسوی و جنبش سبز و جریان فتنه همین کردند. با امثال احمدی نژاد نیز.
6️⃣ششم. و حالا توهین ها و هتاکی ها در بیانیه موسوی مهم نیست. مهم اینست که گذشت روزگار فتنه. رقیب موسوی آگاهی مردم است. همه چیز روشن است. یک خط است با دو سو؛ یا جریان انقلاب اسلامی و یا مقابل آن که طرفداران داعش و تروریست ها و آدم کش ها و سلطنت طلب ها و رجوی ها و غیره اند.
بیانیه موسوی تصریح موکدی بود بر مرزبندی که از 88 با مردم و این خاک و انقلاب پیدا کرد. آنروز نقاب و امروز بی نقاب؛ همین. بیشتر هم لازم نیست جدی گرفته شود.
گذشت دوران نفاق؛ این جامعه بلوغ یافته است.
https://eitaa.com/roshana_nkh
ماجرای یک دفتر
حقیقت ماجرای بازگرداندن دفتر شعر هوشنگ ابتهاج از سوی رهبر انقلاب
علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در حساب کاربری خود نوشت:
🔻در سال ۱۳۹۵ دفتر شعری به دست حضرت آیةالله خامنهای میرسد و ایشان با توجه به اشعار و اشاراتی در دفتر احتمال میدهند که این دفتر متعلّق به جناب سایه باشد، لذا به یکی از مسئولین بیت خود مأموریت میدهند که با سایه تماس بگیرند و موضوع را مطرح کنند.
🔻سایه در این تماس تلفنی با ابراز تعجّب خود از اینکه چطور رهبری انقلاب با این همه اشتغالات به این نوع امور جزیی نیز توجّه دارند، میگوید در جوانی دو دفتر شعر را گمکردهام که اشعار آن دفاتر را هم ندارم و اگر این دفتر را ببینم از متن و خط آن معلوم میشود که یکی از آن دفاتر است یا خیر.
🔻و در ادامه میگویند: "سلام مرا به آیةالله خامنهای ابلاغ کنید. خیلی خیلی خیلی، هزاران هزاران بار از جانب من از ایشان تشکّر کنید، اصلاً حیف است وقت ایشان که صرف این امور جزیی شود."
🔻فردای همان روز، آقای محسن مؤمنی شریف، دفتر مورد بحث را به خانهٔ سایه میبرند و ایشان با دیدن آن میگویند بله این یکی از آن دو دفتر است که البته خط من نیست بلکه از خط من بهتر است.»
https://eitaa.com/roshana_nkh
⭕️ واکنشها به حضور مردمی آیت الله رئیسی به جنوب کرمان درحالکیه طوفان شن همه جا را گرفته بود!
🔻 این مرد از جنس خود مردم است.
https://eitaa.com/roshana_nkh
💠 هرکسی #مخاطب خودش را دارد
🔹تابحال به این فکر کردید چرا با وجود این همه مغازه خوراکی، میوه، نانوایی، باز هم به آنها اضافه میشود و کسی نمیگوید دیگر اشباع شده و ما دیر آمدیم؟
جواب مشخص است. در چرخه اقتصاد، برخی از مغازهها تعطیل میشوند و برخی دیگر جای آنها مینشینند.
🔹 علت رونق و تعطیلی مغازه سه چیز است: مشتری مداری، رقابت قیمت در بازار و کیفیت جنس. (به اصطلاح جنس خوب با قیمت خوب) هیچوقت این بازارها اشباع نمی شوند و مغازه ها مزاحم همدیگر نیستند، چون هرکسی مشتری خودش را دارد. هر مغازه ای حتی کوچک و در کوچه پس کوچه ها، اگر شروط را داشته باشد، بالاخره مشتری خواهد داشت.
🔹 تولید محتوا و تبلیغ در فضای مجازی و غیرمجازی هم چنین حکایتی دارد. هیچوقت فکر نکنید با وجود منبریهای معروف، فضا برای دیگران وجود ندارد. یا کانالهای موجود در فضای مجازی برای مخاطبان کافی هستند.
نخیر، هر مخاطبی ذائقه و سلیقهای دارد. هر تولیدکننده محتوایی هم بیان و قلم و سبک خودش را دارد.
اگر در تولید محتوا به روز باشید، و مخاطبمداری هم بکنید، قطعا محتوای شما خواهان و مخاطب خواهد داشت. اگر اصرار به آموزش دیدن و تخصصمحوری داریم، دلیلش شرط رقابت و در اوجماندن است.
🔹 بگذریم از اینکه محتوای خوب در مجازی و غیرمجازی هنوز به حد مطلوب نرسیده که به اشباعشدن فکر کنیم. #محتوای_دینی در مجازستان مثل گوهر نایاب است و هنوز در ابتدای راه هستیم. حتی اگر اشباع هم شود، تازه حکایت مبلغان، حکایت مغازهداری است که مخاطب خودش را حتما خواهد داشت.
🔹 زمانی که علامه طباطبائی قصد نگارش المیزان را داشت، عدهای به ایشان میگویند هرچه لازم بوده در تفسیرهای گذشته آمده و نیازی به تفسیر جدید نیست.
اما علامه قانع نمیشود و نگارش را شروع میکند. همین حکایت برای تفسیر نمونه هم بوده که آیت الله مکارم را از نگارش منع میکنند به بهانه اینکه المیزان هست. اما ایشان نمونه را مینویسند.
همیشه این حکایت باقی است که یا شیطان یا دیگران انسان را از تولید محتوا دلسرد یا منع کنند، اما آن کسی که حرفی برای گفتن دارد، ارادهاش از بین نمیرود.
https://eitaa.com/roshana_nkh
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فاطمه معتمد آریا:از سال ۷۶ به بعد سقوط اساسی در سینمای ما اتفاق افتاد
فاطمه معتمدآریا درباره هویت سینمای دهه ۶۰ و ۷۰ ایران گفت:«سه عامل اصلی خشونت، سکس و الکل از سینما حذف شد و باعث افتخار و رشد سینمای ما شد؛ سه عاملی که همیشه در همه جای دنیا معیار پیشرفت بود. وقتی حذف شد جایگزینش روابط انسانی، فرهنگ، شعور، هویت شد.
🔻 سینمای ما در سال های ۶۰ و ۷۰ معروف شد به سینمای ایران، دقیقا مثل سینمای هالیوود. از یک بی چیزی، چیزی به دست آورد که باید مثل یک نهاد از آن نگهداری می شد، و در سال های ۶۰ و ۷۰ از آن نگهداری شد و ذره ذره به این نهال آب دادند تا کسی به آن خدشه ای وارد نکند و بی احترامی و توهین به کسی نباشد.
🔻ما تبدیل شدیم به سینمای شاعرانه و با هویت؛ از سال ۷۶ به بعد سقوط اساسی در سینمای ما اتفاق افتاد و دلیلش آن بود که مدیران سینمایی که از ما مثل یک بچه مراقبت کرده بودند یک دفعه ما را ترک کردند و زیر پای ما خالی شد. به ما یاد دادند نم نم راه برویم اما هنوز پایمان محکم نشده بود که دستمان را رها کردند.»
https://eitaa.com/roshana_nkh