⭕️ منافقین علیه رای مردم ایران | ماه عسل پهلوی چیها با سربازان مریم
📊 دیتاک با دادهکاوی توییتهای تولیدی توسط اکانتهای منتسب به منافقین، رویکرد این خوشه درباره موضوع انتخابات را در تاریخ ۱۷ الی ۲۳ خردادماه مورد تحلیل قرار داده است.
🔹در این راستا با آنالیز متن توییتهای منتشر شده منافقین هشتگهای #رای_من_سرنگونی، #ایران، #رئیسی_جلاد۶۷، #انتخابات و #تحریم_انتخابات پرتکرارترین هشتگهای این خوشه از کاربران برآورد شده است.
🔹با مقایسه ابر هشتگ منافقین و سلطنتطلبان، تشابه رویکردهای این دو گروه علاوه بر ویژگی براندازی، با هشتگهای رای بی رای و تحریم انتخابات آشکارتر میشود.
☀️@ roshana_semnan
⭕️ 4 اشتباه راهبردی همتی در بانک مرکزی
📍 وقتی در ابتدای سال ۹۹ نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت، بانک مرکزی باید با بالا بردن نرخ سپرده گذاری منابع مازاد بانک ها نزد بانک مرکزی، از کاهش بی رویه نرخ بهره بین بانکی جلوگیری می کرد. اکنون عبدالنصر همتی این موضوع را فرافکنی می کند و می گوید دولت باید اوراق منتشر می کرد در حالی که شرط اول استقلال بانک مرکزی و اجرای موثر عملیات بازار باز این است که اینک مرکزی با مسئولیت پذیری راسا عمل کند نه اینکه بخواهد با هزینه دولت سیاست پولی خودش را اجرا کند.
📍 وقتی که بورس در حال سقوط بود، مقاومت بی مورد ایشان در مقابل تبدیل به ریال کردن منابع صندوق توسعه ملی، باعث شد اعتماد به راحتی از دست برود و روند احیا شکست بخورد. هرچند استدلال آقای همتی درباره رشد پایه پولی صحیح است ولی ایشان مبالغ بسیار بیشتری را برای مصارف دیگر تبدیل کرده بود و این مقدار مورد نیاز برای بورس در مقایسه با سایر مصارف و همچنین در مقابل آثار مثبتی که می توانست برای اقتصاد ایجاد کند، قابل اغماض بود. به نظر می رسید در آن زمان آقای همتی از شکست بورس اصلا ناراحت نبود.
📍 وقتی با تغییر دولت امریکا، امیدها برای احیای برجام بازگشت، بانک مرکزی باید با یک سیاست تدریجی و فرود آرام دلار با هدف جلوگیری از ایجاد رکود در اقتصاد وارد می شود ولی برعکس ایشان به دنبال وارد کردن شوک روانی به بازار ارز رفت و با اصرار بر نرخ ۱۱ تومان سیگنال غلط به اقتصاد داد.
📍 وقتی انتظارات تورمی ناشی از امیدواری به احیا برجام کاهشی شد، بانک مرکزی باید نرخ بهره را کاهش می داد ولی مجددا فقط ادعای سیاست پولی و عملیات بازار باز تکرار شد و هیچ تحرکی برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی انجام نشد.
☀️@ roshana_semnan
⭕️ در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت الله خامنهای چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ به صورت تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
📺 سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی ساعت ۱۹ به صورت زنده از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی پخش خواهد شد.
☀️@ roshana_semnan
⭕️ رئيسي همچنان پیشتاز در افکار عمومی
⏱۵ روز مانده به انتخابات
📊 ديتاك با متنکاوی بیش از ۱۰ میلیون بیگدیتای فضای مجازی در ۲۳ خردادماه، نتایج و درصد آرای هر یک از کاندیداها را در این روز پیشبینی نموده است.
🔹این گزارش که مبتنی بر بیگدیتای افرادیست که مشارکت قطعی خود را در انتخابات ریاستجمهوری در فضای مجازی اعلام نمودهاند، پیشبینی قطعی دیتاک از انتخابات نبوده و صرفا گزارش لحظهای روز ۲۳ خرداد ماه است.
🔹طبق این گزارش، درصد آرای رئیسی با افزایش چند درصدی به عدد ۶۷.۸٪ رسیده و بیشترین درصد را میان کاندیداها به خود اختصاص داده است. در مقابل قاضیزاده با کاهش درصد به ۰.۲٪ کمترین میزان آرا را طبق این تحلیل بدست آورده است.
🔹۸.۳٪ از افرادی که به طور قطع مشارکت خود را اعلام کردهاند، کماکان تصمیم نهایی خود را درباره اینکه به کدام کاندیدا رای خواهند داد، نگرفتهاند. همچنین بجز رئیسی، زاکانی و مهرعلیزاده، درصد دیگر کاندیداها و بدون تصمیمها با افت نسبی همراه بوده است.
☀️@ roshana_semnan
🔘 افت شدید توجهات به همتی در شبکه های اجتماعی بعد از مناظره سوم
📍 آخرین وضعیت رویکرد شبکه های اجتماعی به نامزدهای ریاست جمهوری
💢رشد ضریب نفوذ زاکانی، افزایش محبوبیت زاکانی و کاهش عدم محبوبیت مهرعلیزاده و رضایی نسبت به مناظره قبل
💢شخصیتها بر اساس بیشترین ضریب نفوذ (مولفههایی همچون میزان محتوای منتشر شده در شبکههای اجتماعی، لایک،بازدید،، کامنت و ...) قرار گرفتهاند. به عبارت بهتر ضریب نفوذ میزان تاثیر و نفوذ آن شخص بر کاربران فضای مجازیست.
💢 میزان محبوبیت (محور سبز سمت راست) یا عدم محبوبیت (محور قرمز سمت چپ) بر اساس دادههای کاربران و متد #افکار_سنجی و #پیشبینی_انتخابات انجام شده است.
💢 در تصویر فوق همچنین رویکرد کاربران به هر کاندید نسبت به مناظره قبل نیز مقایسه شدهاست.
👈 در حقیقت وضعیت رویکرد کاربران به شخصیتها حاصل هر دو مولفه ضریب نفوذ و رویکرد کاربران میباشد. و برتر بودن در یکی از آنها نشانه برتری و رویکرد مثبت کاربران نیست.
☀️@ roshana_semnan
2.جملات ناظر به مسائل مردم برای عدم مشارکت.pdf
13.24M
⭕️ با مردم حرف بزنیم!
📌 متنهای کوتاه پیشنهادی برای دعوت مردم به مشارکت در انتخابات
📍 مناسب برای استوری، وضعیت و پیامکهای کوتاه
☀️@ roshana_semnan
نشریه روزانه شماره 16.pdf
636K
🔰 #بخوانید | خبرنامه فرهنگی روشنا شماره ۱۶
🔻 خلاصه ای از مهمترین مطالب کانال در روز گذشته
🔹 جهت چاپ و توزیع در اماکن فرهنگی، پایگاه های بسیج و مساجد
☀️@ roshana_semnan
🔰 لوح | مرد میدان حضور
برای اینکه مکتب شهیدسلیمانی را بشناسید باید به برگهای شناسنامهی او نگاه کنید. در شناسنامهی حاج قاسم جای خالی برای مهر زدن نبود؛ او اصرار بر شرکت در همهی انتخاباتها داشت.
⏳ #روایت_حبیب از سرلشکر شهید سیدمحمد حجازی
🚩 انتشار به مناسبت فرارسیدن ایام انتخابات
☀️@ roshana_semnan
⭕️ ۲۸خرداد و مرداد!
👤 احمدزیدآبادی
📍 عبدالناصر همتی در آخرین مناظرۀ تلویزیونی خود گفت: مردم! نگذارید ۲۸خرداد به ۲۸مرداد تبدیل شود!
🔻 آیا منظورش این است که الان دولتی شبیه دولت دکتر محمد مصدق بر ایران حاکم است و کودتایی برای ساقط کردن دولت او در ۲۸خرداد برنامهریزی شده که مردم باید آن را خنثی کنند؟
🔻 اگر منظورش همین است، الان دقیقاً چه کسی مصداق مرحوم دکتر مصدق در این آشفته بازار است؟
🔹 شاید گفته شود منظورش نوعِ برگزاری انتخابات و وجود ارادهای برای بیاثر کردن صندوق رأی است. خب، اگر این انتخابات چنین کارویژهای پیدا کرده است، آقای همتی به چه دلیلی خودش بخشی از آن شده است؟
🔸 متأسفانه هنگامی که فصل رأیگیری فرا میرسد، بازار شبیهسازی تاریخی هم داغ میشود.
📍 در این میان، برخی اصلاحطلبانِ خواهان مشارکت در انتخابات هم با پیش کشیدن کارنامۀ محمود احمدینژاد میگویند؛ نباید اجازه داد آن ماجرا تکرار شود. این دسته از دوستان ظاهراً فراموش میکنند که در سایۀ "تدبیر" نزدیکان سیاسی آنان در چهار سال گذشته، بازگشت به احمدینژاد به آرزویی دست نیافتنی برای بسیاری از اقشار اجتماعی تبدیل شده است! لااقل مردم را از چیزی بترسانید که از آن بیزارند نه چیزی که جمعی عظیم آرزوی بازگشتش را میکنند!
📌 به نظرم برای سنجش اندازۀ سرمایۀ اجتماعی اصلاحطلبان و میزان موفقیت و شکست پروژۀ آنان، همین اشتیاق به بازگشتِ احمدینژاد در سطوحی از جامعه، خودش به تنهایی کافی باشد!
☀️@roshana_semnan
⚪️ جدیدترین داده کاوی های انتخابات 1400 چه می گویند؟!
♨️ این گزارش پژوهشی حاصل دادهکاوی میلیونها محتوای انتخاباتی منتشر شده در فضای مجازی است. از جنبههای مختلف فعالیت کاربران و رویکردها به کاندیداها مورد ارزیابی قرار گرفته است.
📌 حذف هوشمند رباتها از جمله مهمترین اقدامات مرکز پژوهشی بتا بودهاست. همچنین نرمال سازی داده بر اساس ضریب نفوذ اینترنت به صورت منطقهای و کشوری از جمله دیگر مزیتهای این گزارش است.
☀️@roshana_semnan
#گفتگوی_زنده
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین
حجتالاسلام والمسلمین رضائی
با ارکان شبکه تربیتی بسیج و آحاد بسیجیان
🔰 موضوع: فرصت طلایی برای تحقق مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات 1400
🕙زمان: چهارشنبه 26 خردادماه
ساعت 22 شب
✅شرکت در نشست از طریق پیام رسان روبیکا:
👇👇👇
https://rubika.ir/salehinrasad