💢دو خاطره شنیدنی از روحانی اهلسنت
🔹🔸شریف زاهدی، روحانی اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید، در بیان خاطرات خود چنین می آورد:
♦️خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است. تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم.
♦️مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟
♦️از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود: «مولانا» یعنی واجه؛ یعنی رهبر ما، پیشوای ما، به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
♦️روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد.
♦️یک ساعت از رفتنش نگذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی، گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو، گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
♦️خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: میخواستم به تو بگویم: دوستت دارم، گفت: همین! گفتم: بله، همین را خواستم به شما بگویم.
♦️دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام صدها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمیکردند؟!
♦️با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خندهداری زده است و اقرار کرد که پیامبر خدا در جریان غدیر خم، میخواست نکته مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
📚 (باید شیعه میشدم، خاطرات شریف زاهدی، ص ۱۳۸)
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
💬اساتید بسیار باسوادی در حوزه و دانشگاه مشغول فعالیت هستند، اما آیا اینهایی که #تألیفات متعددی دارند و شاگردانی جمع کردهاند و گهگاهی #مسئولیت مؤسسه و مدرسهای در اختیار دارند، حاضر میشوند یک ساعت از وقت خودشان را خالی کنند و در خانۀ خودشان برای سه تا بچه دبیرستانی کلاسی بگذارند؟
💬یا آن که حتما باید دعوتنامهای برایشان نوشته شود و بعد از تعیین #نرخ یا دادن پاکت تپلی حاضر شوند یک ساعت کلاسی بگذارند؟
💬آنچه باعث شده عالم و آدم شیفتۀ #مرحوم_فرجنژاد شوند، تواضع بالایی بود که این مرد داشت. منِ جوجه طلبه که هر را از بر تشخیص نمیدادم، وقتی که به استاد مراجعه میکردم، بعد از جلسهای که استاد بدون گرفتن هزینهای برایمان گذاشته بود، با استاد تا حرم پیاده میروم.
💬و بعد با تمام مشغلههای سنگینی که ایشان داشتند، وقتی میبینند که هنوز چند تا سوالی در ذهنم باقی مانده، دمپاییهای صندلشان را جفت میکنند و چهارزانو روی زمین مینشینند، بعد که هر چه خواستم از استاد میپرسم و در همان تک جلسه تمام #سیر_مطالعاتی و #شیوۀ_قدم_برداشتن در بین علوم را توضیح میدهند.
💬روی مطالعۀ تاریخ تأکید ویژه میکنند. میگوید تا قرآن که متن دینت است را نخواندهای نمیشود به سینما ورود کنی و تا در علوم عقلی فلسفه و کلام خودت را نبستهای امکان دارد به بیراهه بروی.
💬خب تهش این میشود وقتی من و امسال من که فقط نسیمی از وجود استاد در زندگیمان وزیده، با یک نگاه عاشقش میشویم و حک کردن هر کلمه در پیامهای سالگرد فوت ایشان چنگی به گلویمان میاندازد و دیدیم که بعد از گذشت حتی یک سال از رفتن ایشان #صدها_نفر در سالن مدرسه معصومیه چگونه صدای هقهقشان در سالن میپیچد و امسال هم و سال بعد و دو سال و سه سال و چهار سال بعد هم برایش #گریه خواهیم کرد.
💬اگرچه اشک جوشش عزم حرکتمان است، اما آنچه میتواند ادای دین ما به استاد و به جا آوردن شکر خدا برای وجود ایشان باشد، اولا ترسیم کامل و صحیح این شخصیت بینظیر است که در قالب خاطره و مینیمال و حتی خلق داستانهای اقتباسی میتواند باشد.
💬دوما ترویج اندیشههای ایشان و سوما پیگیری مسیری است که ایشان در مقابله با جریان نفود طی میکرد و هر سه اینها ناقص مانده است، کتابهایی که بعد از دو سال همچنان چاپ نمیشود.
💬کتابهایی که میشد دربارۀ ایشان و اندیشههایشان مبتنی بر دستنوشتها و سخنرانیهایشان نوشت که اگر #یهود یک دانشمند مثل مرحوم فرجنژاد داشت الآن دهها کتاب برایش منتشر شده بود و دهها فیلم و سریالش الان جایزه گرفته بود، کتابهایی که میشد چاپ شود اصلا پیشکش، همان کتابهای خودش هم هر دفعه کسی مراجعه میکند که میخواهم بخوانم، باید بگوییم ببخشید دیگر چاپ نمیشود!
💬هنوز هم استاد مظلوم است، بیاییم تصمیم بگیریم به جای گریهبسندگی! و ارضای خودمان با چند تا قطره اشک، برای شناخت استادی که در تاریخ کمنظیر است یک عَلم یا حتی پرچم کوچکی بلند کنیم و طرحی بریزیم و گامی برداریم.
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
تا اوج 14 تیرماه.pdf
1.3M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 تا اوج
اخبار خوب و امید بخش
8 تا 14 تیرماه 1402
SAVE_20220329_172846.jpg
861.7K
📊 نقشه ذهنی کتاب «تبیین با نور قرآن»
🔸 تبیین در پرتوی ۳۰ آیه از ۳۰ جزء قرآن
✍️ اثر حجت الاسلام راجی
#جهاد_تبیین
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فونت_موشن | مثل پیامبر
🔸 چه کسی شبیهترین به پیامبر صلیاللهعلیهوآله بود؟
🔸 اهل سنت پاسخ میدهند.
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی(ره):
#غدیر آمده است که بفهماند سیاست به همه مربوط است...!!
#برسانید_به_عالم_تا_به_قیامت_پیغام_نبی_را
#علی_ولی_الله
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
#سخن_علما
#آیت_الله_حائری_شیرازی
❌ اگر گفتی «حوصلۀ نهی از منکر و سر و کله زدن با مردم را ندارم» حالات معنوی ات هم گرفته میشود❗️
🌴درختی را که شما شاخه و تنهاش را قطع کنید و فقط ریشهاش را باقی بگذارید، ریشهاش هم بعداً میپوسد.
🌴ریشۀ انسان، #درونگرایی او است و شاخۀ انسان، #برونگرایی او.
✨برای حیات معنوی انسان، هم درون گرایی لازم است و هم برون گرایی، هم #مناجات و نجوا و اخلاصی که هیچ کس خبردار نشود لازم است و هم بر سر راه خدا، دعوا کردن که همه هم ممکن است به او #تهمت بزنند که این میخواهد #تظاهر_به_غیرت [دینی] بکند، میخواهد تظاهر به دینداری بکند، میخواهد تظاهر به خوبی و پاکی بکند💁♂
🌴 اگر کسی مناجات با خدا را داشت، حال عبادیِ خوبی داشت، حضور قلب خوبی داشت، اما توی میدان امر به معروف و نهی از منکر نیامد و گفت #سر_و_کله_زدن با مردم برای من سخت است، نمیخواهم با مردم سرشاخ بشوم، نمیخواهم با مردم درگیر بشوم، این فرد بعد از مدتی همان مناجاتش را هم از دست میدهد، آن حالش را هم از دست میدهد!
https://eitaa.com/roshana_tehran
14772769172777.mp3
42.34M
صوت جلسه گفتگوی زنده تصویری
موضوع:عفاف و حجاب از منظر جامعه شناختی و راهکارهای آن به همراه پرسش و پاسخ سیاسی
🎙استاد رجبعلی بازیاد
زمان:یک شنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۲ راس ساعت ۲۱
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
#محتوای_سخنرانی_محرم۱۴۴۵
کتابهای سخنرانی مکتوب
ــــــــــــــــــــــــ
این محصولات تبلیغی شامل ۱۰ جلسه سخنرانی کامل میباشد که درحال حاضر pdf مقدمه و سه جلسه اول هر یک از این کتابها تقدیم #روشنگران عزیز میشود.
ــــــــــــــــــــــــ
بهزودی فایل کامل محصولات، بهصورت کاملاً #رایگان در کانال روشنا استان تهران در دسترس #روشنگران محترم قرار خواهد گرفت.
ــــــــــــــــــــــــ
لیست محصولات:
1. میوندار 1 (ویژهٔ مخاطب هیئتی)
2. میوندار2 (ویژهٔ مخاطب نوجوان)
3. ملت مهربان
4. امام زندگی
5. شوق زخم
6. رفیقم حسین (طرح درس نوجوان)
7. با بچههایم سر یک سفره (منبرک)
8. نشریهٔ عهد
#عملیات_تبیینی
#محتوا
#محرم_الحرام
👇
https://eitaa.com/roshana_tehran/461
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
میوندار100.pdf
1.02M
میـوندار
ویژهٔ مخاطب هیئتی
جلسه اول تا سوم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معرفی کتاب:
بازخوانی نقش جوان هیئتی بهعنوان میاندار خیمه حسینی و معرفی کلیدیترین ویژگی آن در پیشرفت کشور امام حسین علیه السلام در موضوع میانداران عرصه پیشرفت دین و جامعه با توجه به شاخصه مهم اتحاد و همدلی از طریق استفاده از جایگاه میداندار هیئات که برای مخاطب مسجدی و هیئات بسیار مناسب است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جلسه اول: میان خیمهٔ حسین(ع)
جلسه دوم: یک کاروان میاندار!
جلسه سوم: فریاد بیعت در خرابه!
جلسه چهارم: در مسیرِ امام!
جلسه پنجم: امام حسین(ع)، امام همه
جلسه ششم: مجاهد سیزدهساله
جلسه هفتم: کوچکترین میاندار، بزرگترین فریاد!
جلسه هشتم: همراه شو
جلسه نهم: علمدار؛ میداندار بینظیر
جلسه دهم: امام مهربانیها
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛
میوندار200.pdf
1.03M
میـوندار
طرح درس ویژهٔ کودک و نوجوان
جلسه اول تا سوم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در موضوع میدانداران عرصه پیشرفت دین و جامعه با توجه به شاخصه مهم اتحاد و همدلی از طریق استفاده از جایگاه میداندار هیئات که برای مخاطب نوجوان و هیئات نوجوانان بسیار مناسب است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جلسه اول: بررسی ابعاد مختلف میاندار در هیئت
جلسه دوم: میوندار خوبیها باش!
(تعیین مخاطب به عنوان میوندار اصلی جامعه)
جلسه سوم: ما به هم مربوطیم!
(تبیین ضرورت خیرخواهی و توجه به پیوندهای اجتماعی)
جلسه چهارم: خوشبختی با امام است!
(تبیین تنظیم زاویه نگاه با امام جامعه)
جلسه پنجم: بودن یا نبودن!
(پیامدهای کنارهگیری از میونداری)
جلسه ششم: پلههای سقوط(1)!
(ضعف، مانعی برای میونداری)
جلسه هفتم: پلههای سقوط(2)!
(فردگرائی، عامل نابودی پیوندها)
جلسه هشتم: مرد میدان!
(مرد میدان بودن، ویژگی اصلی میونداری)
جلسه نهم: یک دست صدا ندارد!
(ضرورت همدلی در سختیهای اجتماعی)
جلسه دهم: پسندم آنچه را جانان پسندد!
(تنظیم مسیر زندگی با امام)
┏━━ 📚 ━┓
🆔 @roshana_tehran
┗━━ 📚 ━┛