فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا یی حمایت از اقتصاد دانش بنیان
🔸این اتوبوس یه برند «ایرانی» بوده که چندین سال پیش به خاطر حمایت نشدن از سوی دولت، از تبریز جمع کرده رفته ترکیه و الان اتوبوسهاشو حتی صادر هم میکنه!
آبرو میبرند تا شهرت بخرند
🔹پدیده افشاگری مختصِ ایران نیست اما نوع منفعتطلبانه آن شاید بعد از مناظرات انتخاباتی چند دوره قبل رایج شد. آسیبی که بیشک از فرهنگ آمریکایی وارد ایران شد اما اتهام بیسند در ایران برخلاف آمریکا چندان هزینهای برای اتهامزنندگان ندارد و به همین دلیل ابزار قهرمانبازی و شهرتطلبی برخی شده است.
🔹در دهه ۸۰ پس از گفتمانسازی رهبر انقلاب درباره عدالت، عدالتخواهی به سکه رایج محافل دانشجویی تبدیل شد اما وجود یک مشکل در نظام تربیتی کشور پررنگ بود. جامعهشناسان انقلابی نسبت به خطر از بین رفتن مراجع فکری هشدار میدادند ولی مشکل کمکم به میدانداری بدون معلمِ جوانان و خودمرجعپنداری آنها انجامید و باعث بروز انحرافات شد.
🔹از مشاور شهردار محبوس اصلاحطلب و بازداشتی فتنه تا عضو سابق بسیج دانشجویی همگی امروز با یک هدف متشکل شدهاند. آبرو میبرند و شهرت میخرند! از دروغ و تهمت هم ابایی ندارند. بهخاطر تهمتهای دروغ در دادگاه محکوم میشوند اما محکومیتشان را هزینه مبارزه با فساد معرفی میکنند.
اما چاره کار چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ| ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی
🔻سورپرایز ویژه استاندار مازندران رونمایی شد /از تاییدیه حضور تماشاگران تا افزایش ظرفیت هواداران. استاندار مازندران در پی بلاتکلیفی هواداران نساجی برای حضور در فینال جام حذفی و حواشی احتمال برگزاری بازی بدون تماشاگر شخصاً به دیدار استاندار تهران رفت و با رایزنی های انجام گرفته شرایط حضور تماشاگران مازندرانی رو در دیدار فینال جام حذفی فراهم کرد.
مطالبه عمومی جامعه ورزشی استان و طرفداران نساجی سبب پیگیری مسئولین امر به خصوص شخص استاندار، منتج به نتیجه مطلوب شد این یعنی اینکه اگر در مسائل اساسی دیگر استان هم مطالبات عمومی توسط اقشار مختلف جامعه از مسئولین امر انجام پذیرد منجر به این خواهد شد که مسئولین امر در حل مشکلات و مسائل اساسی استان تلاش بیشتری را انجام دهند.
#مطالبه گری
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | گلولهباران کودک شیرخوار در آغوش مادر
🍃🌹🍃
🔻 قتلعام در #صبرا و #شتیلا را میتوان یکی از سیاهترین نقاط تاریخ #رژیم_صهیونیستی دانست.
🔹 جنایتکاران صهیونیستی از عصر روز پنجشنبه ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ با محاصرهٔ کامل اردوگاه صبرا و شتیلا به آن یورش برده تا صبح روز شنبه به فجیعترین شکل به جنایتهای خود در این اردوگاه ادامه دادند.
🔸 قتلعام فلسطینیها به این ترتیب آغاز شد و حتی در شب نیز با روشن کردن محوطهٔ اردوگاه توسط رژیمصهیونیستی ادامه داشت.
🔹 «غازی خورشید» در کتاب خود «تروریسم صهیونیستی در فلسطین اشغالی» در مورد این قتلعام مینویسد: زن جوانی را دیدم در حالی که کودک شیرخوارهٔ خود را در آغوش گرفته، گلولهها از بدنش عبور کرده و در بدن کودک شیرخوار او نشسته بود. 😔
🔹 مقامات ارتش رژیم صهیونیستی، از جمله ژنرال #آموس_یارون فرمانده این نیروها در لبنان، بر بالای بام ساختمانی ۷ طبقه در ۲۰۰ متری اردوگاه مستقر شده و از نزدیک بر این فاجعه نظارت میکردند.
🔺#آریل_شارون که در آن زمان وزیر دفاع رژیم صهیونیستی بود و بعدها به قَصّاب صبرا و شتیلا معروف شد، دستور مستقیم این حمله را داده بود.
🔻 خبر: جریان سیاسی اصلاحات در دوران چهارساله اول دولت تدبیر و امید، بهمنظور فرار از پاسخگویی، موضوع «دولت آواربردار» را مطرح کرد؛ اما در دوران دولت انقلابی و درحالیکه کمتر از یک سال از به قدرت رسیدن این دولت میگذرد، منتقد شدید دولت فعلی شده و تلاش میکند دولت را از هماکنون ناکارآمد جلوه دهد.
🍃🌹🍃
🔹گزارههای خبری:
1⃣مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالروز تشکیل دولت تدبیر و امید گفته بود: «الحمدلله در یک سال گذشته، با آواربرداری از بخشهای مختلف کشور، مخصوصاً اصلاح سیاست خارجی بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، جوانههای امید را در کشور نشان داد. این کلیدواژه در ادامه از طرف شخص روحانی و دیگر اصلاحطلبان، بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفت، بهطوریکه در رقابتهای انتخاباتی دور دوم دولت روحانی، آنها از این کلیدواژه برای توجیه ناکارآمدی دولت بهره بردند.
2⃣ جریان سیاسی اصلاحات که فرصت چهارساله برای پاسخگویی عملکرد دولت سابق در نظر گرفته بودند، از اولین ماههای شروع به کار دولت جدید، انتقادات شدیدی بر عملکرد دولت وارد کردهاند و انتظار حل تمام مشکلات کشور توسط دولت در کوتاهمدت را دارند؛ مسعود پزشکیان با پیشگویی زودهنگام به استقبال دستاوردهای سال جاری دولت رئیسی رفته و میگوید: «راه اداره کشور به این سادگی که دولت فکر میکند، نیست. تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد!».
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ اصلاحطلبان که تا دقایق پایانی دولت روحانی، نقد عملکرد دولت را برنمیتابیدند، امروز با نگاه سیاسی، شدیدترین انتقادات را به دولت رئیسی ابراز میدارند؛ جهتگیری این انتقادات، معرفی دولت بهعنوان «بیبرنامه»، «غیرکارشناس»، «بیتجربه» و درنهایت «ناکارآمد» است تا مجدداً به قدرت بازگردند.
2⃣ دولت انقلابی در همین چندماهه ابتدایی مسئولیت، گامهای مهمی همچون کنترل شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی، عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای، افزایش فروش نفت، سیاست نگاه به شرق، حضور در میدان برای حل مشکلات کشور برداشته است؛ به همین علت، به دور از نگاه سیاسی، باید فرصت بیشتری به دولت داد تا تأثیر این اقدامات در زندگی مردم ملموس شود.
✍ فرهاد کوچکزاده
بسم الله الرحمن الرحیم
سی و پنجمین جلسه هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
سخنران: جناب آقای دکتر علی قاسمی
جانشین سابق معاونت سیاسی سپاه
موضوع: عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم
زمان: شنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۲۱:۳۰
https://rubika.ir/tahlil_samen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ| طرح معامله قرن
پاسخی به یک #شایعه
⭕️آیا فلسطینیها زمینهای خود را فروختند؟
🔹زمینهایی که از سوی فلسطینیها به یهودیان فروخته شد شامل ۱.۸ درصد کل فلسطین تاریخی میشود.
#قسمت_اول
صاحبان اندیشه صهیونیزم پیش از آنکه جنبشی با این نام تأسیس کنند، از قرن 17 میلادی در اندیشه ایجاد «وطن قوم یهود» بوده اند. این اشخاص که در میان آنها شخصیت های مشهوری چون اسحاق نیوتن و ژان ژاک روس نیز مشاهده می شوند یهودیان را به مهاجرت به فلسطین تشویق می کردند. اواسط قرن 19 میلادی کسی چون موشه مونتفیورِه به خرید زمین در فلسطین روی آوردند اما این جریان فردی بود و همه گیر نشد.
🔸تأسیس جنبش صهیونیزم، آغاز اشغال فلسطین
با تأسیس جنبش صهیونیزم در سال 1897 در نخستین کنگره این جنبش در شهر بال سوئیس این فکر از یک اندیشه محض به یک طرح آماده اجرا تبدیل شد. 20 سال بعد از برگزاری اولین کنگره صهیونیزم، انگلستان یک سند رسمی برای یهودیان به وجود آورد که منشأ تأسیس رژیم صهیونیستی شد. این سند رسمی اعلامیه «بالفور» نام داشت. در این اعلامیه انگلستان رسماً متعهد شد به یهودیان برای ایجاد وطن قومی یهود کمک کند. این سند، اقدامات مخفی انگلستان را علنی و رسمی کرد. سه سال بعد انگلستان با دسیسه هایی که در منطقه انجام داد با اجیر کردن برخی مدعیان قدرت در میان عرب ها آنها را علیه حکومت عثمانی شوراند. سال 1919 انگلستان با آنکه با فرانسه برای تقسیم منطقه، توافقی به نام سایکس- پیکو را امضا کرد، اما فرانسه را در میان راه جاگذاشت و در جامعه ملل خود را به عنوان سرپرست فلسطین معرفی کرد. انگلستان از سال 1920 قیمومت فلسطین را برعهده داشت.
🔸قیمومت؛ مقدمه ای برای تأسیس رژیم صهیونیستی
شواهد تاریخی دوره حضور انگلستان در فلسطین نشان می دهد قیمومت انگلستان بهانه ای برای مقدمه چینی و زمینه ساز تشکیل رژیم صهیونیستی بوده است. در تمام دوره حضور انگلیسی ها اقدامات فلسطینی ها سرکوب می شد و امتیازات فراوانی به صهیونیست ها داده می شد. میزان مهاجرت یهودیان و امتیازاتی که انگلیسی ها به یهودیان می دانند سبب قیام ها و اعتراضات مردمی فراوانی شد. قیام موسای نبی یا بیست، قیام یافا، قیام دیوار براق، قیام نخل سبز، انتفاضه اکتوبر 1933، جنبش عزالدین قسام، انقلاب بزرگ 1936تا 1939، جنگ قسطل بخشی از این قیام ها بودند.
در این مسیر رهبران بزرگی چون سید کاظم الحسینی، الحاج امین الحسینی، عبدالقادر الحسینی و شیخ عزالدین قسام دراین مسیر به شهادت رسیدند.
🔸خرید زمین
یهودیان در دوره قیمومت انگلستان از راه های مختلفی اقدام به خرید زمین کردند:
راه نخست، زمین هایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. این زمین ها بالغ بر 65 هزار هکتار می شد. در این زمینه جریان فراماسونی موجود در فلسطین که توسط دولت اتحاد و ترقی در ترکیه هدایت می شد اقدام به خرید زمین کرد که زمین های خریداری شده توسط این جریان ماسونی نیز بخشی از این 65 هزار هکتار را شامل می شد. یکی از این ماسون ها سیدضیاءالدین طباطبایی، کودتاچی 28 مرداد 1332 بود که زمین ها را از فلسطینی هایی که به یهودیان زمین نمی فروختند، خریداری کرده، این زمین ها را به یهودیان منتقل می کردند.
راه دوم، از طریق دولت قیمومت انگلستان بود. دولتی که انگلستان در فلسطین ساکن کرد 66.5 هزار هکتار زمین را در اختیار جنبش صهیونیزم قرار داد. این زمین های زمین ها و ساختمان های دولتی بود که از دوره عثمانی اماکن دولتی و حاکمیتی محسوب می شد و می باید در اختیار دولت فلسطینی آینده فلسطین قرار می گرفت.
راه سوم، خرید زمین از طریق فئودال های لبنانی و سوری بود. فلسطین پیش از قیمومت انگلستان بخشی از قلمرو عثمانی بود که شامل سوریه، لبنان، اردن، فلسطین، ترکیه و بخشی از عراق می شد. فئودال ها و ملاکان زمین دار و ثروتمندی که به فلسطین تعلق خاطری نداشتند و عِرق ملی در آنها وجود نداشت و به دنبال ثروت و ملک در هرجایی ساکن می شدند. از سوی دیگر با تقسیم قلمرو عثمانی پس از فروپاشی آن امپراتوری که به 3 بخش، فلسطین، لبنان و سوریه و شرق اردن تقسیم شده بود زمین های بسیاری از این فئودال ها در مرزبندی هایی قرار گرفته بود که آنها دیگر به آن دسترسی نداشتند لذا با پیشنهادهای اغواکننده ای که آژانس یهود و جنبش صهیونیزم به آنها می داد به راحتی زمین هایی را که در اختیار داشتند به آنها می فروختند. صهیونیست ها از این طریق 60.6 هزار هکتار زمین به دست آوردند.
ادامه دارد...
#فلسطین
#روز_قدس
پاسخی به یک #شایعه
⭕️آیا فلسطینیها زمینهای خود را فروختند؟
🔹زمینهایی که از سوی فلسطینیها به یهودیان فروخته شد شامل ۱.۸ درصد کل فلسطین تاریخی میشود.
#قسمت_دوم
راه چهارم، خرید از خود فلسطینی هایی بود که با انگیزه های متفاوت زمین های خود را علناً به صهیونیست ها فروختند. این افراد از سوی فلسطینی ها خائن معرفی می شدند و بسیاری از آنها از سوی ملت فلسطین اعدام انقلابی شدند. اسامی خانواده هایی که در این بخش و بخش سوم یعنی فئودال ها زمین های خود را به صهیونیست ها فروختند در اسناد تاریخی فلسطین ثبت شده و موجود است. صهیونیست ها از این طریق نیز 30 هزار هکتار زمین خریداری کردند. یعنی فلسطینی ها فقط 30 هزار از کل 2.7 میلیون هکتار زمین فلسطین، معادل 1.8%، را به یهودیان فروختند.
در مجموع اراضی خریداری شده از 4 روش فوق حدود 220 هزار هکتار از زمین های فلسطین را شامل می شد. مجموع اراضی فلسطین 2.7 میلیون هکتار است که رقم فوق حدود 8% کل فلسطین را شامل می شود. در کتاب «فروش زمین شایعه یا واقعیت» این رقم با کمی تفاوت حدود 6% کل فلسطین ذکر شده است.
🔸خیانت انگلستان
زمانی که انگلستان از سوی جامعه ملل به عنوان قیم فلسطین معرفی شد در سندی که برای این قیمومت نوشته شد موظف شد طی 10 سال شرایط را برای برپایی حاکمیتی فلسطینی برای فلسطینیان فراهم کند. در حقیقت از سوی جامعه ملل به دلیل آنکه پس از جنگ جهانی اول و فروپاشی امپراتوری عثمانی، شرایط تأسیس دولت و حاکمیت برای فلسطینی ها فراهم دیده نشد، این نهاد بین المللی انگلستان را موظف کرد تا این شرایط را طی یک دوره 10 ساله فراهم کند. اما انگلیسی همانگونه که در اعلامیه بالفور به یهودیان قول داده بودند، سند جامعه ملل را تنها وسیله ای برای حاکمیت قرار دادند و طی 28 سال قیمومیت، شرایط را برای تأسیس وطن قوم یهود آماده کردند.
زمانی که صهیونیست ها تصمیم به تأسیس یک دولت جعلی در فلسطین گرفتند، طی یک اقدام هماهنگ شده، انگلیسی ها شبانه با کشتی های خود فلسطین را ترک کردند و تمام امکاناتی را که در اختیار داشتند در اختیار صهیونیست ها قرار دادند. انگلیسی ها که با ساز و برگ نظامی به فلسطین آمده بودند و حاکم انگلیسی فلسطین هم در تمام دوره قیمومیت یک فرمانده نظامی بود حتی سلاح ها و تجهیزات جنگی خود را نیز با خود نبردند و تمام آنها را برای صهیونیست ها باقی گذاشتند.
🔸قتل و کشتار برای غصب بقیه فلسطین
از زمانی که صهیونیست ها، رژیم جعلی صهیونیستی را رسما اعلام کردند، روند جدیدی برای به دست آوردن بقیه زمین های فلسطین آغاز شد. قتل و غارت و کشتار فلسطینی ها روشی بود که صهیونیست ها آن را پیش گرفتند. کشتارهای وسیع موجب شد میلیون ها فلسطینی از ترس جان خود زمین های خود را رها کنند و از سرزمین مادری خود به جاهای دیگر پناه ببرند.
🔸جمع بندی
براساس آمار موجود که همگی در اسناد ملی فلسطین موجود بوده و این آمار از دفاتر رسمی ثبت به دست آمده است، فلسطینیان با درک موقعیتی که برای آنها ایجاد شده بود، هرگز زمین های خود را به یهودیان نفروختند. تنها 1.8% زمین ها مستقیما توسط فلسطینی ها به صهیونیست ها فروخته شد. بقیه زمین هایی که از طریق فئودال ها، جریان ماسونی و یهودیان قدیمی ساکن فلسطین در اختیار صهیونیست ها قرار گرفت نیز شامل کمتر از 7% کل فلسطین می شود.
آنچه از آن روز به عنوان کل فلسطین در اختیار صهیونیست ها قرار گرفته است زمین هایی است که از طریق قتل، غارت و کشتار به دست صهیونیست ها افتاده است.
❗️حال قضاوت با شما است: فلسطینی ها زمین های خود را فروختند؟
#فلسطین
#روز_قدس
hedayat 02-07-02-1401.pdf
516.8K
📝 نشريه الکترونيکي هدايت (۲)| مسئله #قدس در منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔴 خوب عمل کردیم؛ کشتهشدگان موشهای عرب بودند!
🔻 در ۱۸ آوریل سال ۱۹۹۶، نیروهای اشغالگر اسرائیلی مقر پناهندگان فلسطینی وابسته به سازمانملل در روستای #قانا در جنوب لبنان را گلولهباران کردند.
❗️۸۰۰ شهروند لبنانی از جنوب این کشور از ترس حملات #رژیم_صهیونیستی به این منطقه پناه آورده بودند که ۱۱۰ تن از آنان به شهادت رسیدند.
❗️در میان آنان کودکان و زنان زیادی دیده میشدند.
❗️هیچ نشانهای از احساس پشیمانی نیروهای توپخانه که اقدام به گلولهباران قانا کرده بودند وجود ندارد.
❗️به گفتهی یکی از نیروهای توپخانهای، سروانی که مسئول آن واحد بود، چند دقیقه بعد از گلولهباران مرگبار قانا به نیروهایش گفته بود:
‼️ «ما خوب با توپ شلیک میکنیم و باید همینطور به کارمان ادامه دهیم چون میدانید میلیونها #عرب وجود دارند که باید همهشان کشته شوند!»
‼️ او تاکید داشت: «خوب عملکردیم و آنها که در قانا کشته شدند، کسی نبودند جز یک سری موش عرب!»
📚 کتاب «رزمندگان خدا؛ حزب الله از درون؛ ۳۰ سال نبرد ضد اسرائیل»
👤 نوشتهی نیکلاس بلانفورد
#جنایات_غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم فلسطین جز از راه جهاد به اهداف خود نخواهند رسید
🔹سخنرانی تلویزیونی سرلشکر سلامی در مراسم ويژه روز قدس در غزه: مذاکرات در اسلو و شرم الشیخ و هر مکان دیگر آزادی را برای فلسطینیان به ارمغان نیاورد، توافقنامههای مربوط به فلسطین چیزی جز خدعه و نیرنگ نیستند.
🔹جوان فلسطینی دارای شجاعت و جرات برای اجرای عملیات در تلآویو است و سامانه امنیتی دشمن صهیونیستی را برای چند ساعت مختل کرد، تزلزل رژیم صهیونیستی عیان شده است
🔹شکست رژیم صهیونیستی قطعی و نزدیک است، آمریکا به عنوان بزرگترین حامی این رژیم با پوکی استخوان مواجه شده است.
اولین واکنش قالیباف به سفر ترکیه
🔹قالیباف در جمع نمایندگان قبل از شروع کار مجلس: وقتی بحث سفر مطرح شد من مخالف بودم و گفتم صلاح نیست ولی وقتی درنهایت تصمیم گرفتند این سفر را بروند، طبیعی بود که مادر هم باید برای مراقبت از دختر باردار همراه آنها میرفت.
🔹خصوصیترین مسائل زندگی خانوادگی ما را که نزدیکترین افراد به ما از آن خبر نداشتند را چگونه خبردار شدند؟
🔹برای خرید همداستان سراییها کردند که اینقدر جنس زیاد خرید کردند که باعث درگیری پای کانتر فرودگاه شد درحالیکه همه اینها دروغ بود.
🔹خیلیها به من گفتند این سفر اتفاق ویژهای نیست و سوءاستفادهای هم از بیتالمال صورت نگرفته است و سفری شخصی بوده است، لذا موضعگیری لازم نیست، ولی گفتم همین حد هم پذیرفتنی نیست، برای همین به آنها گفتم که از مردم عذرخواهی کنید.
🔹یکزمان گفتند دلیل سفر خرید بوده بعد گفتند دلیل سفر خرید ملک بوده و حتی برای آن جعل سند کردند. بالاخره مجلس در این دو سال کارهای بزرگی انجام داده است و تلاش زیادی میکنند که عنوان مجلس انقلابی را تخریب کنند.
🔹این روزها دستگاههای امنیتی اقدامات خوبی را برای روشنشدن ابعاد ماجرا انجام دادند و من هم برای حفظ جایگاه مجلس تا آخر مسئله را پیگیری خواهم کرد.
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | پُربرکتترین پدیده منطقه!
🍃🌹🍃
🔻 رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز قدس به فلسفه این روز و دستاوردهای گفتمان مقاومت پرداختند. یکی از بیانات ایشان که نیازمند دقت بیشتر است، این بود که فرمودند: «شکلگیری مقاومت پُربرکتترین پدیدهی این منطقه بوده است». برای بحث و بررسی تأثیر گفتمان مقاومت، باید نگاهی به پیش از شکلگیری این گفتمان و تغییرات پس از آن داشت.
🔸اگر به مناطقی که امروز ذیل گفتمان مقاومت تعریف میشوند نگاهی بیندازیم متوجه میشویم که سرزمین فلسطین پس از شکست فضاحتبار دولتهای عربی در دو جنگ ششروزه و یوم کیپور، کاملاً ذیل سلطه صهیونیستها قرار گرفت. این پیروزی صهیونیستها باعث شد که در سال ۱۹۸۲ به فکر اشغال لبنان بیفتند.
🔹پیروزي انقلاب اسلامی که میشل فوکو از آن به «انقلابی با دستهای تهی» و رابین رایت از آن بهعنوان «آخرین انقلاب بزرگ» یاد میکند، موجب بروز تحول عظیمی در نظام بینالملل شد، تأثیر امام راحل(ره) در منطقه را باید شکلگیری نگاه نو به غرب پس از روی کار آمدن اندیشههای واپسگرایی مانند سلفیت تکفیری و خودفروختگی حکام مرتجع، احیاء و تقویت هویت دینی ملل، به جوشش درآمدن نهضتهای اسلامی، استقلالخواهی مردم منطقه و ... تعریف نمود. شکلگیری گفتمان مقاومت ملهم و متأثر از نهضت امام(ره)، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب «لبنان را از لوث وجود صهیونیستها پاک کرد، عراق را از حلقوم آمریکا بیرون کشید و از شر داعش نجات داد، به مدافعان سوری در برابر نقشههای آمریکا مدد رساند، به مردم مقاوم یمن در جنگی که به آنها تحمیل شده است یاری میرساند، با پنجه افکندن به موجودیت غاصبان صهیونیست به توفیق الهی آنها را به زانو درمیآورد».
🔺نکته پایانی: گسترش روزبهروز مقاومت در حالی است که ما شاهد افول قدرت صهیونیسم در منطقه هستیم و رژیمی که در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی اعراب را به ستوه آورده بود، امروز از درافتادن با گروههای کوچک مقاومت عاجز است؛ موضوعی که نویدبخش آیندهای روشن برای منطقه است.
✍ یعقوب ربیعی
🔻جهاد تبیین و مطالبه گری
یکی از مهمترین مباحث جهاد تبیین مسئله مطالبه گری از مسئولین کشور در بخش های مختلف می باشد.
🔸سوال مطالبه گری چگونه باید صورت پذیرد ؟
🔹پاسخ :ازمسئولان کار جدی و واقعی مطالبه کنید و آنها را از کار نمایشی برحذر دارید، مطالبهگری شما به گونهای باشد که هم در بیان صورت مسائل و هم در مقام ارائه راه حل ها با دشمن مغرض مخرج مشترک پیدا نکنید.
بخشی از فرمایشات رهبری معظم انقلاب در دیدار رمضانی با دانشجویان
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
تاریخکاوی
🔘 اذعان هاشمی رفسنجانی به وجود اختلافات «اساسی» میان او و آیتالله خامنهای
هاشمی(۱۸ آبان ۶۴):
«ظهر آقای واعظ طبسی در دفتر من برای صرف ناهار و گفتگو آمد. راجع به مسائل اختلاف خطوط و لزوم برطرف کردن اختلافها و لزوم هماهنگی من و آقای خامنهای در مسائل 👈اساسی👉 مذاکره کردیم.» ⬅️ (کتاب خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی با عنوان «امید و دلواپسی»، ص ۳۱۷)
🔻🔻🔻🔻🔻
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«مگر میشود در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده تعامل نکنیم؟ مگر میشود با ستیز با دیگران و در پیش گرفتن سیاست ستیز، درگیری و تهاجم جلو برویم؟» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲ شهریور ۸۷):
«ما امروز در مقابله با استکبار، در سیاست خارجى زبانمان، زبانِ طلبگارى، عزت، اقتدار معنوى و اقتدار ملى است؛ آن وقت بعضى بیایند همین را به عنوان نقطه ضعف وانمود کنند که نه آقا! شما کارى کردهاید که فلان دولتها از شما خوششان نیاید.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«اگر میخواهیم عدالت داشته باشیم نباید تقسیم فقر کنیم بلکه توزیع عدالت با توسعه غنا ممکن است.» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۸ شهریور ۸۴):
«بعضىها مىگویند عدالت یعنى توزیع فقر! نخیر! کسانیکه بحث عدالت مىکنند، به هیچ وجه منظورشان «توزیع فقر» نیست؛ بلکه توزیع عادلانه امکانات موجود است. آنهایى که مىگویند عدالت توزیع فقر است، مغز و روح حرفشان این است که دنبال عدالت نروید؛ دنبال تولید ثروت بروید تا آنچه تقسیم مىشود، ثروت باشد. ... بنابراین، اینکه ما بگوییم عدالت را مطرح نکنید، تولید ثروت را مطرح کنید؛ «بهانه» را هم این بیاوریم که بعد از تولید ثروت سراغ عدالت مىرویم، این نمىشود! عدالت یعنى امکاناتى که در کشور هست، عادلانه و عاقلانه تقسیم کنیم و سعى کنیم همین امکانات را بیشتر کنیم تا به همه بیشتر برسد؛ نه اینکه به قشر خاص و به دسته خاصى بیشتر برسد.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی:
«همه ما پایبند به افکار امام بودیم و هستیم و اینکه گفته میشود در دوران سازندگی آرمانهای امام فراموش شد و اغنیا اغنیاتر شدند دروغهای آماری است.» ⬅️ (خبرگزاری فارس، ۲ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲۴ آذر ۸۷):
انحراف در هدفها، در آرمانها، در جهتگیرىها را باید مراقبت کرد که پیش نیاید. و این چیزى است که ما در طول این سالهاى طولانى - بخصوص بعد از جنگ و بعد از رحلت امام - درگیرش بودیم؛ جزو درگیرىهاى اساسى در این دو دههى گذشته، یکى همین بوده. تلاشهاى زیادى شده است براى اینکه جمهورى اسلامى را از روح و معناى خودش خارج کنند. تلاشهاى زیادى کردهاند؛ به شکلهاى مختلف؛ چه در زمینههاى سیاسى، چه در زمینههاى اخلاقى، چه در زمینههاى اجتماعى؛ از اظهاراتى که شده و حرفهائى که زده شده.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(در خطبهی مشهور به دعوت مردم به «مانور تجملگرایی»):
«بزرگان و ائمه دیگری هم بودند که با چنین افراد سست عنصر و بیتحرکی که در صحنه زندگی اجتماعی، خود را با پوشش روحیه و شعار انقلابی و سادهزیستی گریم میکردند، مبارزه مینمودند.» ⬅️ (روزنامه جمهوری اسلامی، ۱۹ آبان ۶۹، ص ۹)
👆 امام خامنهای(۲ آذر ۶۸):
«اینجانب از اینکه کسانى مىکوشند تا در میان مردم ما رسم تجملگرایى و اسراف و ولخرجى را شایع کنند، شدیدا نگران و متأسفم؛ و از اینکه مردم فداکار و انقلابى ایران در امور شخصى به مصرفگرایى سوق داده شوند و قناعت انقلابى را از یاد ببرند، به خدا پناه مىبرم!» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
👆 امام خامنهای(۱ آذر ۷۸):
«آن کسانى که به اشرافیگرى گرایش دارند، پی آنند که این دید و ذهنیت را در مردم بهوجود آورند که این چیز خوبى است و ارزش است؛ کما اینکه قبل از انقلاب اینگونه بود. بعد از انقلاب به عکس شد. لذا کسانى هم که اهل کارهاى اشرافیگرى بودند، از ترس گرایش مردم، اجتناب مىکردند؛ اما امروز بتدریج مىخواهند کار را به عکس کنند.» ⬅️ (همان)
✍️ ابَرشاگرد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | خطی که می تواند انقلاب اسلامی را از نظر فکری حفظ کند
🍃🌹🍃
🔻 دوازدهم اردیبهشت هر سال یادآور شهادت مردی است که توانست سعادت دماءالشهداء و فضیلت مداد العلماء را از آن خویش سازد.
🔹 شهید مرتضی مطهری (ره) بی شک از نوادر روزگار ما بود که اندیشه و قلمش، گفتار و نجوایش همه برای اسلام و انقلاب بود.
🔸 برای آشنایی بیشتر با این شخصیت بزرگ و نقش سازنده او به بیانات ارزشمند خورشید فروزان انقلاب اسلامی مدظلهالعالی گوش جان می سپاریم " استاد #شهیدمطهری تعلیم و تربیت را مهمترین رسالت خود می دانست. او فقط در کلاس درس #معلم نبود بلکه در خانه، در میان دوستان و در اجتماع نیز معلمی توانا به حساب می آمد.
🔹 مطهری یکی از معماران نظام جمهوری اسلامی بود که طرح اصلی نظام اسلامی با مغز قوی، دل آگاه و هوشمندی علمی او شکل گرفت.
🔸 فهم و شناخت اسلام ناب و مستند، هوشمندی و بصیرت وافر در شناسایی جریانهای منحرف و آلوده، شجاعت و بی پروایی در برخورد با این جریانها خصوصیاتی بودند که به شخصیت چند بعدی و کم نظیر استاد فرزانه شهید ما جنبه استثنایی می بخشیدند. خطی که می تواند انقلاب را از نظر فکری حفظ کند همان خط مطهری است".
🌺 ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد.
✍ امراله عباسی
⛔️ ۹ مخرج مشترک ویرانگر
رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند که برای مطالبه گری مراقبت کنید با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید. اما در مراقبت از این مخرج مشترک شوم چه باید کرد؟
✅این ۹ مورد را مرور کنیم:
1️⃣یکم. مطالبه گری بی مبنا
شعار عدالتخواهی را چه کسی در این عصر به بروز و ظهور کشاند؟ امام خمینی با شکل گیری انقلاب. پس پی گیری چنین ارزشی را هم باید از مکتب امام گرفت. با این توضیح لازمست پیش از مطالبه گری، نظام اندیشه و مبانی انقلابی مان را تقویت کنیم. نسبت ولایت با عدالتخواهی. نسبت قانون با عدالتخواهی. نسبت مصلحت با عدالت خواهی و ...
در غیر این صورت عدالتخواهی شبه مارکسیستی یا عدالتخواهی خوارجی و متحجرانه، در دامن مخرج مشترک با دشمن خواهد نشست.
2️⃣دوم.مطالبه گری غیراخلاقی
مطالبه گری که در آن اخلاق رعایت نشود بدون تردید همسفره با شیطان است؛ ولو با نیت های خیرخواهانه و انقلابی باشد. روح و معنای مطالبه گری انقلابی همین اخلاق و شریعت است. کسی که بی اعتنا به اخلاق باشد، عدالتخواهی اش ظالمانه است.
3️⃣سوم. مطالبه گری کور
مطالبه گری که به علت های عمیق و اصلی توجه نمی کند و تنها مصادیق را فریاد می کند، مطالبه اش کور است. این مدل مطالبه گری چون علت ها را نمی بیند قدرت فهم اصل و فرع را ندارد و فرع را جای اصل و برعکس فریاد می کند. چنین مطالبه گری تنها به یک داد زن تقلیل می یابد.
4️⃣چهارم. مطالبه گری خیال انگیز
مطالبه گری خیال انگیز، آرمانگرایی بدون واقع بینی است. کسانی که بی اعتنا به واقعیت ها برای رسیدن به آرمان ها، فریاد می کشند سهم بالایی در ناامیدی خود و دیگران دارند. این دسته کمک می کنند غرض دشمن محقق شود و آنهم ناامیدی از اصلاح و حرکت است.
5️⃣پنجم. مطالبه گری در بن بست
مطالبه گری که در آن هیچ راه حل معقول و متکی بر واقعیت و کارشناسی ارائه نمی شود، مطالبه گری در بن بست است. مدلی که هیچ روزنه روشن و شفافی از امکان اصلاح نشان نمی دهد.
6️⃣ششم. مطالبه گری کاریکاتوری
این مدل مطالبه گری فقط سیاهی ها را می بیند و قدرت دیدن سیاهی در کنار زیبایی ها و دارایی ها را ندارد. از منظر این مطالبه گری آدم ها یا صفرند یا یک و با هر خطا شمر می شوند و در نتیجه جز معصوم کسی در دایره جبهه حق نمی ماند.
7️⃣هفتم. مطالبه گری شتابزده
مطالبه گری که هرچی دید و هرچه دستش رسید را سر دست می گیرد و پیش از آنکه نسبت به درستی آن علم پیدا و تحقیق کند دست به افشاگری می زند.
8️⃣هشتم. مطالبه گری سوپرمنی
مطلبه گری که هدفش تنها و تنها شهرت و لایک و فیو و ممبر است. این نوع مطالبه گری هدف نهایی اش اینست که بت من و سوپرمن شود و برای این راه تلاش می کند همه نهادهای نظارتی و قضائی را تعطیل معرفی کند تا از خود یک قهرمان دست ساز بسازد.
9️⃣نهم. مطالبه گری فریبنده
این نوع مطالبه گری یک فریب بزرگ برای ایجاد خطای ادراکی است چرا که با ساخت تعمیم های ناروا، یک جز و مصداق را گرفته و به کل تعمیم می دهد. این مدل مطالبه گری روش اصلی خناسان و رسانه های شیطانی است که با کنار هم قرار دادن چند مصداق تلاش می کنند همه چیز را سیاه تصویر کنند.
✅و در نهایت؛ اگر قرار باشد این 9 خطای فاحش را در یک گزاره خلاصه کنم چنین خواهد بود:
اگر نقطه پایان یک مطالبه را گذاشتیم و در نهایت مخاطب از گذشته و آینده انقلاب ناامید شد بدانیم که به اسم عدالت و عدالتخواهی، بزرگترین ظلم را رقم زده ایم. فرقی هم نمی کند نیت مان عدالتخواهی یا انقلابی گری یا اصولگرایی یا اصلاح طلبی است؛ هرچه باشد مخرج مشترکش، طاغوت است ولاغیر.
📝 محسن مهدیان
ماجرای تفاوت رویت هلال ماه در عربستان و ایران
🔹سید محسن قاضی میرسعید، رکورددار استهلال در دنیا: در ایران حدود ۱۵۰ گروه رصدی ورزیده برای استهلال به نقاط صعبالعبور میروند، اما در عربستان فقط ۷ گروه برای رصد میروند.
🔹در عربستان برای اثبات رویت هلال ماه، دو شاهد عادل کافی است. آنجا اعلام میکنند که مردم بروند برای رویت و هر دو نفری که به متصدی محلشان بگویند ماه را دیدهاند و او هم این مسأله را گزارش کند، از نظر عربستان مورد پذیرش است!
🔸سال ۷۳ یا ۷۴ در عربستان درست زمانی که داشتند نماز عید فطر میخواندند کسوف شده بود! اصلا نماز برگشت داده شد به نماز آیات. ۲ سال پیش هم پس از اینکه در عربستان اعلام شد که هلال ماه رؤیت شده، مقارنه شد! یعنی ماه هنوز در چرخش به دور زمین، به شرق خورشید نرسیده بود تا ماه جدیدی شکل بگیرد.
🔹چون عربستان برای کشورهای عربی امالقرا است، وقتی عید فطر اعلام کند، باقی کشورها نیز به تبعیت از آن، عید اعلام میکنند. برای همین، اعلام خطای آنها نمیتواند برای ما ملاک باشد.
#ثامن