به دنبال حال خوب هستی؟
به دیگران حال خوب رومنتقل کن
بعد حال خودت هم خوب میشه
#آیت_الله_محمدمومنی
اگر تفکرات مثبت داشته باشی
و مثبت نگر باشی
خودت حال بهتری خواهی داشت
اگر اهل کینه و بد بینی و نفرت باشی
حال دل خودت خراب میشه
اینکه گفتن دیگران رو ببخش
نه بخاطر اینکه دیگران لایق بخشش هستند
بلکه بخاطر اینکه خودت لایق آرامش هستی
تو با محبت به دیگران
در حقیقت به خودت محبت کردی
یه برنامه بزار توی زندگیت که هر روز اطرافیانت رو شاد کنی
با یک جمله با یک جوک یا لطیفه
لبخند رو بر لبان عزیزانت و اطرافیانت هدیه کن
حال دیگران رو خوب کن تا در نتیجه خودت هم حالت خوب بشه
تا ظهور پسر فاطمه در میدانیم
پای سید علی خامنه ای میمانیم
#امام_زمان
@roshanaie_momenie
شبکه وهابی کلمه نظرسنجی گذاشته کدامیک از شخصیت های زیر نماد فرهنگ و ارزشهای ملت ایران بودند؟
محمدرضا شجریان
قاسم سلیمانی
آمار جوری شد که نظرسنجیشو پاک کرد 😂
#حاج_قاسم
#جان_فدا #جانفدا
@roshanaie_momenie
هفته قبل کل توئیتهای براندازان شده بود قیمت لحظهای دلار
الان که پایین اومدن دلارو نمیتونن اعلام کنن، بندهخداها چیزی ندارن بگن، فکر کنم باید دوباره برن سراغ خیزش و عنقلابشون یا گردن و پای شکسته حسین رونقی، نه ببخشید توماج صالحی، چون پای شکسته حسین رونقی جوش خورد سریع😂
#سقوط_دلار
@roshanaie_momenie
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#استوری_موشن
🔻رهبر معظم انقلاب: ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته دارای زبان گویایی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند.
🏴 سالگرد ارتحال آیت الله محمد تقی مصباح یزدی را تسلیت می گوییم.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
هدایت شده از انسان شناسی
📜مراتب طولی و عرضی روح
🏴(به مناسبت سالگرد درگذشت آیت الله مصباح یزدی ره)
📌 برای شادی روح ایشان صلوات عنایت بفرمائید.
"روح دارای مراتب طولی و شؤون عرضی است. یعنی نفس با این که موجود واحد بسیطی است ولی وجود ذومراتبی است. مراتبی که معمولاً فیلسوفان برای آن ذکر میکنند حسی، خیالی، و عقلی است. ولی ما روی تعدادش تکیه نمیکنیم. اجمالاً نفس دارای مراتبی است و دست کم در بعضی از مراتب، شؤون مختلفی دارد. شاید هم در همه مراتب مثلاً در مرتبۀ حس شأن نفس تنها مربوط به مبصرات نیست، مسموعات هم هست. مشمومات هم هست و سایر چیزهایی که حواس مختلف به آن تعلق میگیرد. روح در مرتبۀ حس فقط یک شأن ندارد. پس کثرتی در مراتب روح وجود دارد از نظر شدت و ضعف مرتبۀ وجودی و کثرتی در شؤون هر مرتبهای که این شؤون در عرض هم هست و بین آنها شدت و ضعف نیست. مبصرات با مسموعات مثلاً رابطۀ طولی و علی و معلولی ندارند؛ بلکه در عرض هم هستند. لذایذی که برای روح در هر مرتبهای حاصل میشود خیلی زیاد و متنوع است. کمالاتی هم که برایش حاصل میشود آنها هم متنوع هستند به تنوع متعلقاتشان."
استاد مصباح یزدی، نقد و بررسی مکاتب اخلاقی ص ۳۳۴
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
هدایت شده از موسسه اندیشه بهشتی
🔻آیتالله خامنهای:
مرحوم شهید بهشتی خیلی از آقای مصباح خوششان میآمد. این هم خوب است که من بگویم. از جمله خود ایشان تصریح است، گفت: «از آقای مصباح و آدمهایی مثل آقای مصباح من خیلی خوشم می آید.» از این آدم های آرام و ملایم و تودار، خیلی ایشان خوشش میآمد و ضمناً پرکار.
🔺️بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی
۱۳۶۴/۰۳/۱۶
هدایت شده از مصباح دوستان
48.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆🎥علامه مصباح یزدی یکی از آزاداندیش ترین متفکران معاصر است
🔺دکتر جلیلی:
🔹تمام تلاش استاد مصباح این بود که چارچوبی در اختیار جامعه و جوانان قرار دهد که آحاد مردم مستقلانه بتوانند قدرت تحلیل مسائل را داشته و چارچوب درست فهم معارف را در دست داشته باشند.
🔹مرحوم آیت الله مصباح یزدی از معدود افرادی بودند که فکر کردن و چگونگی استفاده از داده ها را یاد می دادند تا جوان ما آتش به اختیار بتواند اقدام دقیق و حساب شده را در زمان خود و بدون خطای محاسباتی انجام دهد. البته این رشد و بلوغ خشم دشمنان را برمی انگیزد.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
🔆 برشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار خانواده آیتالله مصباح یزدی
🔹بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت و ماها و همه است و بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهتگیری ایشان و راه ایشان است.
🔹 مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود. ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
مغالطات مصباحستیزان!
#اختصاصی
کانال روزنه ای به فردا در مطلبی اختصاصی نوشت:
🔶 اخیراً نوشتهای با عنوان《تغییر آیت الله مصباح در اواخر عمر / شاگردان آیت الله هنوز نفهمیدن》در فضای مجازی منتشر شد که نویسنده آن ادعاهای عجیب و تحریفآمیزی را به آیتالله مصباح نسبت داده و از آن جمله، ادعای تغییر دیدگاه آیتالله مصباح یزدی در اواخر عمرشان را مطرح کرده است.
🔹 تغییر از باور به کاربست خشونت در سیاست به ضرورت انتخاب و اختیار در اصلاحگری انسانها. نویسنده ادعا میکند آیتالله مصباح دیدگاه اولش را در دهه 1380 و دیدگاه دومش را در اواخر عمرش اعلام کرده است.
▫️حقیقت آن است که بسیاری از قضایایی که به آیتالله مصباح نسبت داده میشود، از کین و نفرت سرچشمه میگیرد؛ بهویژه آنگاه که افراد کمسواد این نسبتها را طرح کرده باشند. آیتالله مصباح نه دیدگاه اولش را تغییر داد، نه دومی را در اواخر عمرش به دست آورد.
🔶 نویسنده نوشتار مزبور به کلام آیتالله مصباح درباره ارهاب استناد میکند و میکوشد بدین طریق ایشان را تئوریسین خشونت معرفی کند، ولی ادامه کلام ایشان را نقل نمیکند. آیتالله مصباح ارهاب را به تبعیت از قرآن، درباره دشمنانی بهکار میبرد که با منطق نمیشود با آنان سخن کرد و رویکرد مسالمتجویانه مسلمین با آنان نیز تأثیری در فروکاهیدن خوی دشمنی در آنان ندارد (نظریه سیاسی اسلام، ج2، ص237).
🔻درواقع، مخالفان آیتالله مصباح در بحث خشونت هم با اسلام و قرآن مواجهاند، و هم با عقل. آیات قرآن خشونت را در مواردی که جز با خشونت نتوان خشونت را پاسخ داد، تجویز میکند و کدام انسان خردمند است که در چنین مواردی تجویز دیگری داشته باشد؟
آیا میتوان متفکری غربی را نام برد که دیدگاه دیگری در این خصوص داشته باشد؟
چرا کلام جان لاک را به یاد نمیآورید که در موارد کاربرد ناعادلانه زور به مهدورالدم بودن آغازگران چنین وضعیتی فتوا میدهد و میگوید کسی که راه زور را که راه حیوانات وحشی است برمیگزیند، خودش را در معرض نابودی توسط کسی قرار میدهد که علیه او زور به کار برده است (جان لاک، حکومت، ص224).
بنابراین، آیتالله مصباح قطعاً از این باور خود دست نکشیده است.
🔶اعتقاد آیتالله مصباح به اهمیت و جایگاه اختیار و انتخاب انسان نیز چیز تازهای نیست که ایشان در اواخر عمر خویش بدان دست یافته باشد.
🔻اصولاً آیتالله مصباح یک فیلسوف اختیارگراست و بهترین تعبیر برای توصیف فلسفه سیاسی آیتالله مصباح، اختیارگرایی (Voluntarism) است و تمامی مباحث فلسفی و سیاسی ایشان از اختیار پُر است. ایشان معتقدند مردم در تشکیل حکومت «نقش صددرصد» دارند (نگاهی گذرا به نظریه ولایت فقیه، ص62).
🔹ایشان اساساً منشأ اجتماعی بودن انسان را اختیارمندی انسان میداند و در درسهای حقوق و سیاست که در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در مؤسسه در راه حق ایراد کردند، زندگی اجتماعی انسانها را همانند زندگی جمعی موریانهها و زنبوران نمیداند که عوامل عقلانی و آزادی اراده در آن نقشی نداشته باشد(حقوق و سیاست، ص49).
🔻ایشان دیدگاه خودش را بهترین تفسیر صحیح و قابل قبول از مدنی بالطبع بودن انسان میداند که حکمای قدیم بدان معتقد بودند (پیام مولا از بستر شهادت، ص137).
🔶 مخالفت با اندیشهها و اندیشمندان نه تنها زیانآور نیست، مفید بوده و علم را به پیش میراند، ولی محروم کردن خود و دیگران از اندیشهها و اندیشمندان، آنهم از طریق کجفهمی و کژاندیشی یا ارائه برداشتهای تحریف شده و مغالطهآمیز، واقعا مایه تأسف است.
🔻تجربه نشان داده است، مخالفان آیتالله مصباح آثارش را کمتر خواندهاند و نه تنها خود را از این نعمت محروم نمودهاند که میخواهند همگان از آن بی بهره بمانند و این است که دست به تنفرپراکنی از طریق تحریفگری میزنند!
البته این هم خود نشانه دیگری است از این که ارتباط نسل جوان با بزرگان معرفت و معنویت چون آيتالله مصباح، به خوبی برقرار شده و موجب واهمه شده و شاید در مقام چارهجویی برای فاصله اندازی بین نسل جدید و آثار امثال علامه مصباح، راهی جز تفسیرهای تحریفآمیز نيافتهاند!
البته تجربه تاریخی و روحیه حقیقتجویی ایرانیان حکایت از آن دارد که نوشتجات مغالطهآمیز معاصران کینهتوز نه تنها مانع اتصال به آثار آیتالله مصباح نیست بلکه بر میزان حساسیت و اهتمام مخاطبان حقیقت جو برای اطلاع از اندیشههای ایشان خواهد افزود.
@rozaneebefarda
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علامه_مصباح :
📺 #حاجقاسم در هیچ حالی از توسل به حضرت زهراسلاماللهعلیها غافل نبود...
🔺بنده مقابل این فرمانده نظامی خجالت می کشم...
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan
4714-fa-gonahshenasi.pdf
2.23M
#معرفی_کتاب
📙 کتاب گناه شناسی
نویسنده: استاد قرائتی
🔸 دو باغ را کنار هم در نظر بگیرید که از نظر آب و هوا و نوع گیاهان و درختان یکسانند. باغبان یکی از آنها به آفات و آسیب هایی که باغ را تهدید می کند توجه دارد، قهراً آن باغ از طراوت و شادابی و میوه و گل و شکوفه برخوردار است، ولی باغبان دیگر به آفات و آسیب ها یا توّجه ندارد و یا بی خبر است، در نتیجه باغی پژمرده و میوه هایی کرم خورده خواهد داشت.
🔸 انسان نیز چنین است، که اگر توجه به آفات روحی و جسمی خود نکند، عنصری خطرناک خواهد شد، ولی اگر با توجه و دقت مراقب خود باشد، فردی وارسته و شایسته خواهد گردید.
🔸 آفات و آسیب ها در مورد انسان، همان عیوب و گناهان است که تمام انبیا و کتابهای آسمانی، بشر را از آلودگی به آن، بر حذر داشته اند، و با هشدارها و تاکیدات خود انسان ها را به پاکی و اجتناب از گناه، دعوت نموده اند.
38.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ حماسی و بسیار زیبای
🔥انتقام سخت🔥
🔴به همه کسانی که گمان میکنند تذکر حجاب باعث تولید خشونت میشود.
🔶اگر خاطر لطیف شما مکدر نمیشود
وارد سایت زیر شده وبا شوک خشونت واقعی جامعه بی حجاب آمریکا مواجه شوید.
اگر هم کمی وجدان دارید از خودتان بپرسید چرا زن و مرد و کودک آمریکایی این همه خشونت و صدمات تجاوز را تجربه میکند؟
اگر کمی هم انسانیت دارید مانع از این شوید که ولنگاری جنسی این بلا را برسر جامعه ما بیاورد.
@roshanaie_momenie
#حجاب