فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓چگونه #صلوات بفرستیم؟
👤استاد پناهیان
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۵۵۴ نفر شرکت کردند و حدود ۳۶۲ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/ymwq
به هر کسی میگی ازدواج کن، میگه پول ندارم!!!
ببین معصومین علیهم السلام چی جواب دادند؛
🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
روزى را با ازدواج بجوييد.
🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
همسر انتخاب كنيد ؛ چرا كه برايتان روزى آورتر است.
🌸امام صادق عليه السلام:
مردى نزد پيامبر صلى الله عليه و آله آمد و از نيازمندى[اش] گلایه كرد. حضرت فرمودند: «ازدواج كن». وى ازدواج كرد و زندگى اش وسعت يافت.
📗الكافي : ج ۵ ص ۳۲۹
🔥 عاقبت سکوت در برابر ظلم و معصیت
🔸 امام علی علیه السلام در خطبه ۲۰۱ نهج البلاغه می فرمایند:
ماده شتر قوم ثمود را یك نفر كشت ولى خداوند همه را عذاب کرد ؛ زیرا همه از كشتن آن خشنود بودند. از این رو قرآن کریم تمام افراد آن قوم را شریک در جرم معرفی کرده و می فرماید: همه او را کشتند.»
☑️ بر اساس این فرمایش حضرت ، اگر فرد یا افرادی در برابر این ظلم لب به اعتراض و برائت می گشودند قطعاً حسابشان از حساب قاتل جدا می شد و خدا آنها را شریک در قتل ناقه قلمداد نمی کرد.
🔸امیرالمومنین(ع) میفرمایند:
آن كس كه به كار جمعيتى راضى باشد همچون كسى است كه در آن كار دخالت دارد، منتها آن كس كه در كار باطل دخالت دارد دو گناه ميكند: گناه عمل و گناه رضايت (کلمات قصار ۱۵۴)
💢 انسان طبیعتاً دوست دارد هر کاری که دلش خواست بکند و چیزی جلودار او نباشد؛ حتی اگر آن کار معصیتی کبیره باشد. قرآن کریم در این زمینه می فرماید:
« یُرِیدُ الْانسَانُ لِیَفْجُرَ أَمَامَه »
سوره قیامت آیه ۵
🔸این وضعیت طغیانگری انسان تنها با تربیت دینی است که میتوان عقل و فطرت الهی او را حاکم به طبیعت طغیانگرش کرد. به هر حال اگر انسانی با دین تربیت نشد و رفتار او را فطرتش مدیریت نکرد و طبیعت سرکش، حاکم بر اعمالش شد ، چنین فردی برای سیراب کردن امیال درونی خویش دست به هر کاری می زند و اگر مانعی در برابر خود نبیند ، بی امان پیش می رود. این وضعیت خطرناک وقتی به اوج می رسد که او متوجه شود که دیگران می بینند و اعتراضی نمی کنند.
☑️ از اینجا روشن می شود که چرا اسلام اینقدر بر «نهی از منکر» اصرار دارد و آن را به عنوان یک وظیفه عمومی بر همگان واجب کرده است.
❗️ترمزی برای مهار بدی ها!
«نهی از منکر» در واقع ترمز و مانعی است که دیگران وظیفه دارند در مقابل چنین فردی قرار دهند تا بتوانند او را مهار کنند.
⭕️ سکوت در برابر اینگونه افراد در حقیقت تشویق آن راننده ایست که برای لذت کاذب خود ، دیوانه وار و بدون توجه به حقوق دیگران با سرعتی مرگ آور در حال رانندگی است.
✅ در انجام این وظیفه فرقی نمی کند که آن ظلم و معصیت توسط چه کسی، به چه میزان و در کجا واقع شده است. از ظلم یا گناه یک نفر در یک جمع کوچک گرفته تا سران استکبار جهانی، همه و همه مواردی هستند که یک مسلمان وظیفه دارد در برابر آن سکوت را شکسته و مخالفت خود را با تمام وجود بیان کند.
🌹 امام على علیه السلام :
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطره اى است در درياى عميق.
(نهج البلاغه، حکمت ۳۷۴)
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب: پدرها و مادرها ازدواج جوانها را متوقف نكنند.
⭕️محرومیتی که خود اختیار کردهایم...
🌼آیت الله بهجت (ره) فرمودند:
«عدم ارتباط با ولی عصر عجلاللهتعالیفرجه، محرومیتی است که خودمان اختیار کردهایم، و امری نیست که اجباراً گرفتار آن شده باشیم.»
🔹برخی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه اینگونه انتخاب کردهایم که در زندگی دستمان در دست بزرگترمان نباشد و بین ما و امام زمانمان جدایی افتد.
🔸اگر ارتباط با حضرت را اختیار کنیم، او در قلب و دلمان جلوهگری میکند، وصالش برایمان میسر میگردد و وجودمان جلوهگاه او میشود.
☑️همانگونه که محرومیت از ارتباط با امام عجلاللهتعالیفرجه با اختیار خود ما ایجاد شده است، با اختیار ما هم قابل رفع است.
♻️رابطه دائم با امام عصر (عجلاللهتعالیفرجه) امری است که باید برای تحققش به طور خاص دعا کنیم و وجودمان را نیز از آلودگیهای اعتقادی و اخلاقی پاکسازی نمائیم.
(استاد بروجردی)