4_6032605339046642830_180170033256.pdf
517.3K
✅ دستورالعمل امام صادق به بیمه عمر در روز عاشورا تا چهار نسل
🔸 بیمه عمر در روز عاشورا / با دستور امام صادق، #خود و فرزندان تان را تا #چهار_نسل بیمه کنید / #تضمین امام باقر برای زیارت امام حسین در عاشورا از #راه_دور
🔸در آداب روز عاشورا، دستورالعمل بسیار مهمی از امام باقر و امام صادق صادر گردیده است که #تاکنون مشابه آن در جایی مشاهده نشده است. چنین ثواب و عملی فقط در روز عاشورا، از طرف اهل بیت ذکر شده است، فضیلتی برای آن ذکر شده است که در دیگر روزهای سال، قابل تکرار #نیست. آری امام حسین، کشتی نجات است. و این حدیث و ضمانت امام باقر و امام صادق و امتداد ثمرات آن تا چهار نسل (#بیش از 300 سال)، یکی از مصادیق آن است. ان شاء الله توفیق انجام آن را داشته باشیم
🔸چنین امری، بندرت در طول عمر تکرار خواهد شد و شایسته است، شیعیان به دستور امام صادق، با عمل به این حدیث در باب آداب روز عاشورا، خویش و فرزندان را تا «چهار نسل» بیمه نمایند.
📚 کامل الزیارات، ص۱۷۴-۱۷۵
مصباح المتهجد، ج۲، ص۷۸۲-۷۸۷
◾️امام صادق(علیه السلام):
اگر مردم می دانستند زیارت امام حسین(علیه السلام) چه ارزشی دارد، از شدت شوق و علاقه می مردند و حسرت رسیدن به آن پاداش ها، جسم و روح آنها را پاره پاره می کرد."
(بحارالانوار-ج۱۰۱ ص۱۸)
◾️برای کسانی که فرصت نمیکنند صد لعن و صد سلام زیارت عاشورا را کامل بگویند، میتوانند از روش امام هادی(ع) استفاده کنند تا در زمان کمتری زیارت عاشورا را کامل بخوانند.
◾️امام هادی(علیه اسلام) فرمودند که لعن را یک بار کامل بگویید : آن گاه ۹۹بار بخش آخر آن را بگویید (اللهم العَنهُم جمیعا)
در سلام هم یک بار آن را به طور کامل بگویید و بعد ۹۹بار بخش آخر آن را بگویید(السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین )
در بیان امام هادی(ع) اینکار مثل این است که تمام صد لعن و صد سلام را گفته باشد.
☑️ حداقل روزی یکبار، مداومت بر خواندن زیارت عاشورا داشته باشیم.
زیارت ناحیه مقدسه در روز عاشورا.pdf
454.1K
📜 زیارت ناحیه مقدسه در روز عاشورا
«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
روضه خانگی - مقتل خوانی.mp3
22.35M
◾️روضه امام حسین(ع)
👤استاد میرزامحمدی
(مقتل خوانی)
« مقام والای حضرت اباالفضل »
◾️ امام سجاد علیه السلام:
خدا حضرت عباس را رحمت کند! حقاً که امام حسین را بر خویشتن مقدم داشت و جان خود را فدای آن حضرت نمود تا اینکه دستهای مبارکش قطع شد. خدای مهربان در عوض دستهای عباس (ع) دو بال به وی عطا کرد تا بوسیله آنها در بهشت با ملائکه پرواز نماید. کما اینکه این نعمت را نیز به جعفر بن ابی طالب عطا کرد.
عبّاس را نزد خداوند منزلتی است که در روز قیامت همه شهیدان بر آن رشک میبرند.
( امالی صدوق، ص ۴۶۲
بحارالانوار ، ج۲۲ ، ص۲۷۴)
◾️امام صادق عليه السلام:
عموى ما، عبّاس، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود؛ همراه با امام حسين (ع) جهاد كرد و نيک آزمايش داد و به شهادت رسيد.
(عمدة الطّالب ، ص۳۵۶)