فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مقام_معظم_رهبری
💥کدام سخت تر است؟
شوهرداری یا بچه داری؟
#مادری
#همسری
#خانه_داری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌برای کنترل جمعیت، فقط این نهاد ها و سازمان های داخلی نبودند، که قبول مسئولیت کردند. بلکه تمامی نهاد های بین المللی نیز گوشه ای از کار را در دست گرفته و جلو بردند.
👈 موفقیت صددرصدی کنترل جمعیت در ایران، با همراهی تمام و کمال نهاد های های داخلی و بین المللی ممکن شد.
#بحران_جمعیت
#فرزندآوری
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌زمانی که قرار بود کنترل جمعیت کنند، همه نهادها و سازمان ها برای رسیدن به اهداف جمعیتی، همراهی کردند و عهده دار مسئولیتی شدند. حالا که سیاست های جمعیتی تغییر کرده، چرا خبری از حمایت و همراهی بانک ها نیست؟!
#فرزندآوری
#بحران_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#آیت_الله_کشمیری
علمای قدیم خودشان و زن و بچههایشان را در این ماه به عبادت و بندگی سوق میدادند، شما هم خودتان را به عبادات و اعمال ... مشغول کنید. ... بعد از ماه رمضان، ماه رجب افضل است.
📚 صحبت جانان
🌺 ولادت امام محمد باقر علیه السلام و حلول ماه مبارک رجب بر شما مبارک.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
نایل فرگوسن، استراتژیست ارشد آمریکایی:
✅ قدرت انقلاب ایران از حجم بالای زاد و ولد در سالهای اولیه است!
⚠️همین مسئله باعث شد تا غرب به سرعت وارد عمل شود تا این رشد جمعیت که باعث قدرت روزافزون ایران شده بود را کنترل کند.
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨ امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
✨ إنَّ اللّهَ سُبحانَهُ فَرَضَ في أموالِ الأَغنِياءِ أقواتَ الفُقَراءِ، فَما جاعَ فَقيرٌ إلاّ بِما مُتِّعَ بِهِ غَنِيٌّ، وَاللّهُ تَعالى سائِلُهُم عَن ذلِكَ
❇️ همانا خداى سبحان روزى فقيران را در اموال توانگران واجب فرموده و هيچ فقيرى گرسنه نمىماند، مگر آن كه توانگرى از وى بهره برده است و خداى تعالى توانگران را از اين، بازخواست خواهد كرد.
📚 نهج البلاغه حکمت ۳۲۸
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
✅ چطور میشه ثروتمند شد؟
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق بین رهبر اسلامی با شاه برای کسانی که توجه ندارند.
حتما ببینید.
#ثامن
هدایت شده از هیات رزمندگان اسلام آران وبیدگل
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✍ به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
⚘یادواره سرداران شهید اربابی به همراه اربعین شهدای گرانقدر گمنام با حضور مسئولین کشوری و شهرستانی به همراه همرزمان سرداران از نقاط مختلف کشوربا سخنرانی سردار معزز حاج آقای کاجی و نوای گرم کربلایی ابوذر بیوکافی به همراه آیین رونمایی از کتاب ارزشمند «اورکت» به قلم توانای عاطفه سادات موسوی و مسئولین موسسه نشر جمال در امامزادگان هاشم بن علی (ع) وفاطمه بنت العسکری(س) شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.
🟢 هیات رزمندگان اسلام آران وبیدگل
📡 واحد رسانه ایی یاران سلیمانی
ایتا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
واتساپ ۱
🆔 https://chat.whatsapp.com/LHd3UobaHfND7om3l34xHi
🆔واتساپ ۲
https://chat.whatsapp.com/HQR2DvX8wOMCeQVN0GSajS
🆔 تلگرام
https://t.me/JAVANAN_AB