eitaa logo
روشنای ویگل
119 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
31.7هزار ویدیو
801 فایل
سعی می کنم مطالب خوبی برای شما عزیزان داشته باشم.باماهمراه شوید.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 اشراف رهبرمعظم انقلاب، بر شعر نیمایی در دیدار شاعران و اساتید زبان فارسی
ناصرالدین‌شاه قاجار در ماه رمضان نامه‌ای به مرجع تقلید آن زمان میرزای شیرازی به این مضمون نوشت: «من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی می‌شوم و ناخودآگاه دستور به قتل افراد بی‌گناه می‌دهم! لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرمایید!»😄 البته میرزای شیرازی در جواب برای شاه نوشت: حکم خدا قابل تغییر نیست ولی حاکم قابل تغییر است، اگر نمی‌توانی بر اعصابت مسلط شوی از مسند حکومت پایین بیا تا شخص باایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون بیگناهان بیهوده ریخته نشود. :))
🔰 حمید رسایی ♻️ نقدی بر یادداشت آقای قنبریان درباره کشف حجاب 🔹 قسمت اول 🔰 حمید رسایی: امروز یادداشت خوبی از برادر عزیزم آقای قنبریان خواندم. با بخش‌های زیادی از آن موافقم. در این یادداشت خوب البته به نظرم بخشی غفلت شده است. خلاصه یادداشت آقای قنبریان با استناد به بیانات اخیر و دو دهه گذشته رهبر معظم انقلاب، این است که روشن ایشان درباره کشف حجاب‌ها است. نویسنده محترم در یادداشت‌شان، مطالبه‌گری از مسئولان برای اعمال قانون علیه بی‌حجابی‌های برنامه‌ریزی شده را مناسب با موضوعاتی مثل قاچاق پوشاک، سازمان بخشی‌ها و دست‌های پنهان ترویج بی‌حجابی دانسته‌اند. اما... آنچه این استاد محترم نوشته‌اند، صحیح اما به نظرم ناقص است. راهبرد رهبر انقلاب در موضوع حجاب، به هیچ وجه متمرکز بر تذکر لسانی نبوده بلکه این مرحله، راهبرد ایشان در مواجه مردم با موضوع منکر عدم رعایت حجاب در جامعه است. والا در خصوص حاکمیت، راهبرد ایشان ورود نهادهای مختلف و اعمال قانون از سوی آنها بوده است. استناد به بخشی از بیانات رهبری بدون اشاره به دیگر بیانات ایشان، طبعا نتیجه‌گیری غلط به دنبال دارد. همان رهبری که در خصوص وظیفه مردم در قبال عدم رعایت حجاب، به کرّات تذکر لسانی را وطیفه دانسته‌اند، در خصوص وظیفه حاکمیت نیز فرموده‌اند: «این جزو تعالیم اسلام است كه با زبان و تبیین باید مردم را با فضایل اخلاقی آشنا كرد و از منكرات دور نگه‌داشت. این به جای خود درست؛ اما با شیوع منكرات و با تظاهرِ به آن باید مقابله كرد. اسلام مرتكبِ منكر را نصیحت و هدایت می‌كند؛ اما حد هم برای او می‌گذارد. با صِرف زبان و توصیه نمی‌شود كاری كرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد. اجازه ندهید كه هوس‌های یك عدّه‌ معدود و یك گروه كوچك و اندک در داخل جامعه، موجب اغوای ذهن و فكر دختر و پسر جوان و مرد و زن مؤمنی شود كه هیچ انگیزه‌ فسادی ندارند. شما باید جلوی آن‌گونه افراد را بگیرید. همه‌ مسئولان بخش‌های مختلف كشور در این زمینه مسئولند. اجازه ندهید عدّه‌ای با تكیه به نام آزادی - كه واقعاً باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست كه چه سوء استفاده‌هایی از این نام می‌شود - منكرات و فحشا و بی‌بندوباری را در جامعه رایج كنند.» (۱۱ تیر ۸۰، مراسم تنفیذ ریاست جمهوری) «مسئله‌ حجاب همین‌جور است، مسائل دیگر همین‌جور است؛ بله، هر کشوری یک اصولی دارد که این اصول باید مراقبت بشود و دستگاه‌های حاکمیّتی باید این اصول را رعایت کنند؛ رودربایستی ندارد.» (۴ شهریور ۹۴، در دیدار رئیس‌جمهور و اعضاى هیأت دولت‌ (پایان قسمت اول)
♻️ نقدی بر یادداشت آقای قنبریان درباره کشف حجاب 🔹 قسمت دوم (حمید رسایی) «حالا یک نفر یک غلطی برای خودش می‌کند، [به] کنار، آن بین ‌خودش و خدا است؛ امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی -مثل حکومت امیرالمؤمنین، مثل ‌حکومت پیغمبر- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد. این منطقی که می‌گوید "آقا شما اجازه بدهید مردم خودشان انتخاب بکنند"، ‌خب در مورد شراب‌فروشی هم هست؛ شراب را هم آزاد کنیم در کشور، هر کسی خودش دلش می‌خواهد بخورد، هر کس نمی‌خواهد ‌نخورد! این حرف شد؟ در مورد همه‌ گناهان بزرگ اجتماعی، این حرف وجود دارد؛ این حرف شد؟ شارع مقدّس بر حکومت ‌اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود؛ حکومت اسلامی موظّف است در مقابل حرام بایستد، در ‌مقابل گناه بایستد.» (۱۷ اسفند ۹۶، بیانات در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام) «حالا آقا از آن طرف درآمده [می‌گوید] که "آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگ‌تر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمی‌کنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد‌ یا بی‌حجاب باشد، تعقیب می‌کنید.". ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج می‌برد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانه‌ خودش در مقابل نامحرم روسری‌اش را برداشت، ما او را تعقیب می‌کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی‌کنیم، در خانه‌ خودش است، کار شخصی می‌کند. آن کاری که در ملأ انجام می‌گیرد، در خیابان انجام می‌گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است، تکلیف ایجاد می‌کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکار در کشور انجام بگیرد.» (۱۷ اسفند ۹۶، بیانات در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام) «حجاب یک حکم شرعی و یک مسئله‌ قانونی است و در این زمینه باید در درجه‌ اول، دستگاه‌های دولتی و حکومتی و مدیران ‌آنها مراقبت کنند تا بر اساس قانون عمل شود‌.» (۳۰ مرداد ۹۸، دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت) این بیانات رهبر انقلاب هم از جهت تعدد مواضع و هم از جهت صراحت، به خوبی نشان می‌دهد که در کنار راهبرد توسط مردم، راهبری دیگر امام و رهبر جامعه، اعمال قانون از طرف حاکمیت بوده و به هیچ وجه مصداق آن، برخورد با قاچاق پارچه و لباس و پیدا کردن دست سرویس‌های امنیتی دشمنان انقلاب اسلامی نیست بلکه از تظر رهبر انقلاب دقیقا نسبت به کسانی که کشف حجاب کرده‌اند باید توسط حاکمیت، اعمال قانون صورت بگیرد. البته این به معنای آن نیست که از نظر ما اگر کسی حجاب ناقصی داشت یا کشف حجاب کرده بود، الزاما بی‌دین است اما قطعا این فرد در حال ارتکاب یک حرام شرعی و حرام قانونی است. متاسفانه باید اقرار و اعتراف کنیم که هر دو راهبرد تعیین شده توسط امام جامعه، از طرف مردم و مسئولین مورد غفلت قرار گرفت که کار به اینجا کشیده است. البته اینکه در حال حاضر باید چگونه رفتار کرد، همانطور که رهبر انقلاب فرمودند باید مثل دشمن که با برنامه به میدان آمده، ما هم با عمل کنیم اما همین هم نباید به بهانه‌ای برای دست روی دست گذاشتن دستگاه‌های نظام تبدیل شود مثل بهانه برای حجاب!
🚨 تصویری از اصابت موشک رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨بیانیه تل‌آویو درباره حملات به جنوب لبنان و نوار غزه 📌 سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی گفت که طی ساعات گذشته به ۳ هدف در جنوب لبنان و ۱۰ هدف در نوار غزه حمله کرده‌اند. 📌 در این بیانیه ضمن اشاره به شلیک ۴۴ راکت توسط گروه‌های مقاومت از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی، ادعا شده است که ۲۹ فروند از این راکت‌ها را رهگیری کرده‌اند. 📌 ارتش رژیم صهیونیستی همچنین افزود: «ما به‌طور منظم وضعیت میدانی را ارزیابی می‌کنیم و بر این اساس به حملات علیه حماس در غزه و لبنان ادامه می‌دهیم». 📌سخنگوی ارتش این رژیم با اعلام تقویت یگان‌های پیاده‌نظام و توپخانه‌ای در شمال و جنوب فلسطین اشغالی، گفت: ‌«دولت لبنان مسئول هر اتفاقی در داخل خاک خود از جمله شلیک موشک است. ما اجازه نمی‌دهیم حماس از لبنان فعالیت کند».
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس هستیِ من ز هستیِ اوست تا هستم و هست دارمش دوست سیستم مامانا صبح جمعه 😊👆🏻 @dobeit | دو بیت شعر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 این شخص که لیدر هنجارشکنان در دانشگاه شریف است، اعتراف می کند که در دوران کرونا او رنگ بندی شهرها را انجام می‌داده است و او مشخص میکرده کدام امام جمعه برود نماز بخواند و کدام نروند برای نماز.... 🔺بنویسید و بخوانید کودتای سایبری 🔹 دو سال تمام به بهانه کرونا دانش آموزان و دانشجویان را به فضای مجازی تحت مدیریت دشمن بردند و حالا در کف خیابان دارند بهره اش را می‌برند 🔹همه اینها که گفتیم به کنار، مهم مظلومیت بچه های انقلابی است که این توطئه آشکار دشمن در پشت صحنه کرونا را می دیدند و هشدار می‌دادند اما آماج حملات ناجوانمردانه و برچسب و تهمت و‌‌‌....قرار می‌گرفتند.... ﹏﹏⃟🌻﹏﹏ 📮 انتشارحداکثری با شما
📩غربی‌ها از زن ایرانی کینه دارند/ قطعاً اگر حضور زنها نبود انقلاب پیروز نمیشد/  تعبیر حقوق بشر و حقوق زن به غربی‌ها نمی‌آید / دشمن میخواهد تدین و حیای زن را تضعیف کند ✏️رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: یک مجموعه‌ی تهاجم و تاخت و تاز متنوع، از نظامی گرفته تا اقتصادی تا سخت تا نرم همه‌جور الان علیه ایران وجود دارد. امروز هدف دشمن این است که نقاط قوّت فکری و معارفی ما از ما بگیرد؛ ما استقلال میخواهیم، این را تضعیف کند در روحیه‌ی ما، ما میخواهیم استقامت کنیم در مقابل استبداد غربی، روحیه‌ی ما را تضعیف کند، ما را مردّد کند. تفکرات اسلامی و معارف اسلامی را در ما تضعیف کند، عمل اسلامی را تضعیف کند، ‌وحدت ملی را تضعیف کند. تدیّن زن را، حیای زن را تضعیف کند. ✏️غربی‌ها نسبت به زن ایرانی ترحّم ندارند که بگویند: حقوق زن رعایت بشود، بلکه کینه دارند از زن ایرانی. قطعاً اگر چنانچه حضور زنها نبود، انقلاب پیروز نمیشد. غربی‌ها خودشان را طرف‌دار حقوق زن، طرف‌دار حقوق انسان، طرف‌دار آزادی معرّفی میکنند. اصلاً تعبیر حقوق بشر به غربی‌ها نمی‌آید. واقعاً به غربی‌ها حقوق زن نمی‌آید. همین حالا زنها در کشورهای غربی مهم‌ترین مشکلات را دارند. ۱۴۰۲/۱/۱۶ سپاه سایبری پاسداران👇🏻 ☑️ @SEPAHCYBERY
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختری که سه ماه تمرین مداومِ گروه سرود را خراب کرد و موقع اجرا در مراسم اصلی، آبروی مربیشان را برد!!! خواهش میکنم ببینید ارزش هزار بار دیدن و چندین هزار بار نشر را دارد. 🌸السلام علیک یا فاطمة الزهرا🌸 🌺🌸🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🌸🌺 مارا به دوستان خود معرفی کنید.
ابلها تا دیروز مجسمه سعدی رو رنگی میکردن میگفتن آخونده حالا به ابن سینای فیلسوف فقیه مسلمان چنگ میندازن برا جنبش فواحش‌شون بسیج مدیا🚨📢 ‌𓂃 Ꮚ˘ @BASIJ_MEDIA313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا