🔴عزل بنی صدر از ریاست جمهوری با حکم امام خمینی
1 تیر 1360
♦️پس از مدت ها اختلاف بین مسؤولان انقلابی نظام اسلامی و بنی صدر، رییس جمهور خائن و طرفداران او، همچنین سوء مدیریت در جنگ و نیز موضع گیری علیه اهداف نظام اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) در 20 خرداد 1360، پس از مشورت با مسؤولان عالی رتبه نظام، وی را از فرماندهی کل قوا، که به نیابت از ولی فقیه در اختیار او بود، بر کنار نمودند.
♦️این عمل حضرت امام، واکنش منفی بنی صدر را برانگیخت و به جای آن که در صدد اصلاح خود و پایان دادن به کارشکنی ها و مخالفت های خود باشد، به حکم امام بی اعتنایی نمود که این امر بر نمایندگان انقلابی مجلس شورای اسلامی گران آمد. از این رو در 24 خرداد، درخواست طرح عدم کفایت سیاسی او را در مجلس عنوان نمودند. در این میان هر چند برخی نمایندگانِ هوادار بنی صدر و طرفداران او در خارج از مجلس، بر عدم طرح این مسأله در مجلس تلاش کردند ولی در نهایت، نمایندگان پیرو امام خمینی و نظام اسلامی در مجلس شورای اسلامی در 31 خرداد 1360 رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر داده و این حکم را به حضرت امام ارسال داشتند.
♦️فردای آن روز در اول تیرماه، حضرت امام خمینی(ره)، طی پیامی این مهره دست نشانده اجانب را از ریاست جمهوری عزل کردند. ایشان در آن پیام فرمودند: "پس از رای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس به عدم کفایت سیاسی بنی صدر، ایشان را از ریاست جمهوری عزل نمودم." بنی صدر که از بازداشت و محاکمه خود هراسان بود، پس از پنج هفته اختفاء، با لباس و آرایش زنانه و با هماهنگی عوامل مزدور خویش و با ربودن یک هواپیمای متعلق به جمهوری اسلامی ایران، با کوله باری از خیانت به ملت، در 7 مرداد 1360 از ایران به فرانسه گریخت و در آنجا عملیات ضد نظام را با همکاری منافقین ادامه داد.
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
🔴🔴 بسیار مهم/روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفتند
♦️امام خامنه ای: در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
♦️ در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
♦️در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
♦️ ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🔶 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
🇮🇷 جدول برگزاری تریبون آزاد در سطح محلات شهر نظراباد
🎤برپایی میز مطالبه گری از رییس جمهور آینده
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#البرز
#ناحیه_نظراباد
#تریبون_آزاد
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
مراسم جشن بزرگ غدیر خم
گردهمایی بزرگ همراه با سخنرانی و مدیحه سرایی ذاکرین اهل بیت
نور افشانی با مسابقات برای نوجوانان و بزرگسال همراه با جوایز نفیس و پذیرایی و شام
زمان :
دوشنبه ۴ تیرماه بعداز نماز مغرب و عشا
مکان :
نجم اباد نرسیده به میدان بسیج پارک نبوت
موکب یا امام رضا (ع)نجم آباد
#نجم اباد
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
27.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز
انتخابات خوب
خیلی مهمه
در درجه اول هم مشارکت مهمه!
#انتخابات
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#کارگروه_فرهنگی_هنری_پایگاه_شهدای_نجم_اباد
#معاونت_فضای_مجازی_پایگاه
#پایگاه_شهدای_نجم_آباد
#حوزه_۷۱۹_شهیداصل_دهقان
#البرز
#ناحیه_نظراباد
39.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از اجرای پاتوقی و زنده وفوق العاده قشنگ ازدخترای ریحانه های حسینی
باموضوع انتخابات در نشست سیاسی پارک کوثر شهرک سید جمال الدین
#حسینیهقمربنیهاشمعلیهالسلام
#پایگاهریحانهالنبی
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
🇮🇷💐جشنواره بزرگ ریحانه
🔰بزرگترین رویداد فرهنگی -هنری
ویژه دختران نخبه شهرستان نظراباد
✅رقابت نخبگان_فرهنگی_ هنری
منتظر حضور شما هستیم
✳️با کلی برنامه
‼️مختصص بانوان
🙏با همکاری
#دفترجامعه زنان ناحیه سپاه نظراباد
#شهرداری شهر نظراباد
⏰زمان:دوشنبه-٤تیرماه-از ساعت ٩صبح-الی١٨
🌎مکان:پارک بانوان نظراباد
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#البرز
#نظراباد
#جشنواره
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
🎊جشن بزرگ و خیابانی عید غدیرخم🎊
همه شما دعوتید...
همراه با مراسم های متنوع : 💯
مولودی خوانی ، مسابقات متنوع ، آتش بازی ، عروسک گردانی ، اجرا تئاتر ، ایستگاه نقاشی و ایستگاه صلواتی ، پذیرای شربت_شیرینی_بادکنک_بستنی
با اجرای
دو برادر روحانی (دعوت شده از برنامه معلی)
حمید روزبان 🧑💼
مجتبی صابری 👬
هنرنمایی گروه سرود و گروه دف نوازی 🤡
🗓️زمان: دوشنبه ۴ تیر ماه،از ساعت ۱۹
🛣️خیابان طالقانی ، نیلوفر ۷ ، روبروی مسجد جامع
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#البرز
#ناحیه_نظراباد
#مسجد_جامع_شهرستان_نظرآباد
#معاونت_فرهنگی_هنری_پایگاه
#کارگروه_جشنواره_قربان_تا_غدیر
#گروه_جهادی_شهید_خلیلی
#محله_اسلامی_مسجد_جامع
#پایگاه_علمی_شهدای_جامع
#پایگاه_خواهران_حضرت_زهرا
#حوزه_مقاومت_بسیج_۷۱۱_عمار_یاسر
#حوزه_مقاومت_بسیج_۷۱۲_حضرت_زینب
#کارگروه_قربان_تا_غدیر
31.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتماً با توجه کامل ملاحظه بفرمایید .
رحمت خداوند بر حجت الاسلام قاسمیان فخر مسلمین که بسیار شیوا و محکم با شواهد و استدلال قرآنی تو دهن این مردک هوچی گر و مفسد زد .
احسنت یا شیخ ....
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
31.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱°•
#ببینید
ذکر نکاتی توسط #حاج_مهدی_رسولی
در خصوص نامزدهای #انتخابات ریاست جمهوری
#انتخابات
#عید_غدیر
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
🇮🇷💐جشنواره بزرگ ریحانه
🔰بزرگترین رویداد فرهنگی -هنری
ویژه دختران نخبه شهرستان نظراباد
✅رقابت نخبگان فرهنگی _هنری
منتظر حضور شما هستیم
✳️با کلی برنامه
‼️مختص بانوان
🙏با همکاری
#دفترجامعه زنان ناحیه سپاه نظراباد
#شهرداری شهر نظراباد
#شورای اسلامی شهر نظراباد
⏰زمان:دوشنبه-٤تیرماه-از ساعت ٩صبح-الی١٨
🌎مکان:پارک بانوان نظراباد
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#البرز
#نظراباد
#جشنواره
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هماکنون/
🔹️مسابقه نقاشی من غدیریام
🔹️ایستگاه خوشنویسی
♻️باهمکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی_
✳️بنیاد غدیر و انجمن خوشنویسان
✳️ ستاد نمازجمعه شهرستان نظرآباد
در مصلای امام خمینی (ره)
✳️حوزه ٧١٢خواهران_پایگاه حضرت زینب س
#امتداد_بدرقه_شهیدان
#البرز
#نظراباد
#جشنواره
#رزمایش_جهاد_امید_افرینی
🇮🇷روشنا نظراباد
🌕https://eitaa.com/roshananazarabad1402