هدایت شده از روشنا قم
📘السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا اُخْتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ مُوسَى بْنِ جَعفَرٍ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُه.
السلام علیک یا فاطمه معصومه(س) اشفعی لنا فی الجنه
☀️ @roshanaqom
#حدیث_روز
🔰امیرالمؤمنین عليه السلام:
🔹جَودَةُ الكَلامِ فِي الاِختِصارِ.
زيبايى گفتار، در كوتاه بودن آن است
🔹المواعظ العدديّه صفحه 55
☀️ @roshanaqom
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ۶ جمادی الاول سالروز شهادت جناب جعفر طيار علیه السلام
🔸جعفر بن ابیطالب بن عبدالمطلب مشهور به جعفر طیار و ذوالجناحین سومین فرزند ابوطالب و فاطمه بنت اسد بود. جعفر پسرعموی پیامبر اكرم (ص)، برادر بزرگتر امام علی(ع)، دومین فرد مسلمان پس از امام علی(ع) و صحابی رسول خدا(ص) بود.
🔸جعفر را مردی خطیب، سخاوتمند، بردبار و متواضع معرفی کردهاند. مفسران او را مصداق برخی از آیات قرآن از جمله آیه ۲۳ سوره احزاب «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیهِ...» دانستهاند.
🔸جعفر نزد پیامبر اکرم(ص) مقام و منزلت فراوانی داشت و رسول خدا(ص) او را به سرپرستی کاروان مسلمانان در مهاجرت به حبشه برگزید. پیامبر(ص) پس از بازگشت جعفر از حبشه به او نمازی آموخت که به نماز جعفر طیار مشهور است. جعفر در جنگ موته به شهادت رسید و مزار او هماکنون در اردن است.
☀️ @roshanaqom
هدایت شده از مرکز آفرینش های هنری بسیج استان قم
29.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌پیشنهاد ویژه تماشا
🎬داستان مصور نظام مردسالار
▫️طراحی و تصویر: امیر رضا رحیمی
◼️تهیه شده در مرکز آفرینش های هنری
معاونت فرهنگی بسیج استان قم
☫ در نشر هنر انقلاب اسلامی سهیم باشیم.
#سبک_زندگی
#نظام_اجتماعی
#غرب
📎نشانی "مرکز" در ایتا:
@mafarineshha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مقام معظم رهبری:
▫️سیاستهائی وجود دارد که میشود وادار کرد، مجبور کرد تولیدکنندهی داخلی را به اینکه کیفیت را ارتقاء بدهد...
🗓 ۱۸ آبان، روز ملی کیفیت گرامی باد.
☀️ @roshanaqom
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ رژیم غاصب صهیونیستی رکورددار کشتار پرستاران در جهان...
☀️ @roshanaqom
🔴 ادب برخورد با امام زمان ارواحنا فداه 🔴
🔵 زمان و شیوهی ملاقات های رودررو 🔵
إِنَّ الَّذِينَ يُنَادُونَكَ مِنْ وَرَاءِ الْحُجُرَاتِ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ وَلَوْ أَنَّهُمْ صَبَرُوا حَتَّىٰ تَخْرُجَ إِلَيْهِمْ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ (حجرات - ۴)
کسانی که تو را از پشت اطاق ها صدا می کنند، بیشترشان قطعاً اهل تعقل نیستند و اگر صبر می کردند تا خودت برای دیدنشان بیرون بیایی یقیناً برایشان بهتر بود.
🟣 زمخشری در ربیع الابرار نوشته است: گروهی از نادانان بنیتمیم به محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله آمدند و فریاد زدند: «ای محمّد! از خانه بیرون بیا. میخواهیم با تو صحبت کنیم». رسول اکرم صلی الله علیه و آله از این بیادبی آنها اندوهگین شد. به همین دلیل خداوند این آیه را نازل فرمود.
🟣 صاحب تفسیر نور از جملۀ «صَبَرُوا حَتَّى تَخْرُجَ إِلَيْهِمْ» نتیجه گرفته است که پيامبراكرم صلى الله عليه و آله زمانهايى را براى ملاقات با مردم قرار داده بود و نيازى به فرياد از كوچه نبود. ممکن است زمان های ملاقات مردم، در اطراف نمازهای جماعت پنجگانه و در مسجد بوده باشد.
🟣 از طرفی در همین تفسیر به نقل از تفسير روحالمعانى آمده كه ابن عباس به خانهى استادش مىرفت، ولى درِ خانه را نمىزد و صبر مىكرد تا خود استاد بيرون بيايد. از او پرسيدند: چرا در نمىزنى؟ و او در پاسخ اين بخش از آيه را تلاوت كرد: «وَ لَوْ أَنَّهُمْ صَبَرُوا حَتَّى تَخْرُجَ إِلَيْهِمْ لَكانَ خَيْراً لَهُمْ».
🟣 در هر حال، نکتهی اصلی این آیه این است که افراد، بدون داشتن اذن قبلی از معصوم علیه السلام، حق ندارند مزاحم ساعات شخصی ایشان شود.
👈 پس نتیجه میگیریم که در زمان بعد از ظهور، هیچکس، حتی مسئولین، نباید در ساعات خارج از ساعات از قبل تعیین شده، به دیدار آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بروند و کسانی که با قرار قبلی می روند نیز باید منتظر بمانند تا خود ایشان اذن شرفیابی دهند. ایشان زمانی که کسی از خانهاش به سمتشان حرکت کند، او را بهتر از خودش میشناشند و میدانند چه میخواهد.
#ادب_برخورد_با_امام_زمان
☀️ @roshanaqom
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖥 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
👈 بر اساس وعده الهی، تجربه میدانی و مجاهدتهای لبنان و فلسطین و غزه؛
📢 پیروزی جبهه حق و مقاومت قطعی است. ۱۴۰۳/۸/۱۷
🖼 #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ اگر دچار شاه سلطان حسینها بشویم، کارمان تمام خواهد بود...
☀️ @roshanaqom
🛑 عاقبت جوامع بیحجاب
📝 قسمتی از تقریر کلاس فلسفه حجاب استاد یزدانپناه:
در این جامعه(جامعه بیحجاب) تنوع طلبی مرد پاسخ داده میشود اما زن تبدیل به یک کالا و شیء خواهد شد. تجربه زیسته بسیاری از زنان غربی همین مطلب را به وضوح نشان می دهد. در این جوامع چون زنان بعد از حدود ۴۰ سالگی طراوت و زیبایی و جذابیت جنسی خود را از دست می دهند هیچ اعتبار اجتماعی هم نخواهد داشت و دچار بیماریهای روحی روانی و افسردگی خواهند شد. چون در این منطق زن مساوی تن و بدن و زیبایی های ظاهری است. اما پوشش اسلامی برای زن حریم میگذارد و جلوی تمتع آزاد مرد را میگیرد، حضور اجتماعی زن را انسانی و کریمانه میکند. مرد میفهمد زن حریم دارد و باید رعایت کند. حجاب میگوید زن شی نیست و کرامت دارد.
#حجاب
☀️ @roshanaqom
.
♻️وضعیت فرزندآوری و زنگ خطری که در کشورمان به صدا در آمده را میبینید. تمام همّت رسانههای غربی در خصوص ایران و کشورهای اسلامی روی کاهش فرزندآوری و نگهداری سگ در خانههای برای پر کردن خلاء عاطفی نبود فرزند متمرکز شده.
☀️ @roshanaqom
هدایت شده از روشنا قم
📘السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا اُخْتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ مُوسَى بْنِ جَعفَرٍ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُه.
السلام علیک یا فاطمه معصومه(س) اشفعی لنا فی الجنه
☀️ @roshanaqom