eitaa logo
روشنا تهران
1.3هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.7هزار ویدیو
842 فایل
این کانال برای روشنگری تهران ایجاد شده است
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ ویژه/ آیا کلاهک‌ موشک جدید ایران قابلیت حمل کره اورانیومی را دارد؟ 🔻 ساخت موشک‌های بالستیک هایپرسونیک (ابر فرا صوت: HGV)  و استفاده از تکنولوژی تراستر گازی یا بوستر در پشت کلاهک در ورای جو (TVC)، قابلیت گلاید کلاهک را به‌گونه‌ای افزایش خواهد داد که علاوه بر برد تا هفت هزار کیلومتر و هدایت تا لحظه آخر با جایروسکپ‌های فیبراپتیکی، قابلیت حمل کره‌های پلوتونیوم یا اورانیومی را داشته باشد؛ اکنون جهان چشم‌انتظار رونمایی ایران از موشک جدید خود است. آیا از یک بالستیک قاره‌پیما (ICBM) با توان حمل کلاهک چندگانه و سنگین پرده‌برداری خواهد شد یا یک هایپرسونیک با قابلیت حمل کلاهک تاکتیکی؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جلیلی: تامین برق تدبیر و برنامه می‌خواهد. نه چرخ سانتریفیوژ چرخید نه کارخانه نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در نشست «دانشگاه؛ ارزآوری و اشتغال‌زایی»: مردم با برق زندگی می‌کنند. اگر مازوت به محیط زیست آسیب می‌زند پاک‌ترین جایگزین آن همین انرژی هسته ای است. گفتند هسته‌ای نمی‌خواهیم تا چرخ کارخانه بچرخد، حالا چه شد؟ هیچ کدام نچرخید. رشد اقتصادی هم منفی شد. قانون می‌گوید 20 هزار مگاوات از برق ما باید هسته‌ای باشد.
✳️ هاآرتص: حجم نفوذ اطلاعاتی ایران در اسرائیل، نگران‌کننده است 🔻روزنامه صهیونیستی ‌هاآرتص، در گزارشی عنوان کرد که مهاجمان اطلاعاتی و سایبری ایران هویت یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل و چند همکار او را فاش کرده‌اند. آن‌ها همچنین ایمیل‌های خصوصی مقامات ارشد اسرائیل، از جمله یک مدیرکل سابق وزارت دفاع را منتشر کرده‌اند. 🔸هاآرتص می‌نویسد: گروهی که به نظر می‌رسد با دستگاه اطلاعاتی ایران ارتباط دارد، اطلاعات شخصی یک دانشمند هسته‌ای که در مرکز تحقیقات هسته‌ای «سورک» کار می‌کرد را افشا کرده است. 🔹همزمان، هکرها ادعا کرده‌اند که به حساب شخصی یک مدیرکل سابق وزارت دفاع اسرائیل نفوذ کرده و عکس‌ها و اسناد شخصی او را منتشر کرده‌اند. 🔸به همراه افشای هویت دانشمند هسته‌ای، هکرهای ایرانی عکس‌ها و اسناد شخصی ادعایی را که از نفوذ به حساب‌های چندین مقام ارشد اسرائیلی به دست آورده‌اند منتشر کرده‌اند. 🔺هاآرتص همچنین نوشت: از اکتبر گذشته، اسرائیل با افزایش بی‌سابقه حملات سایبری در سطوح مختلف روبه‌رو شده است. در ماه‌های اخیر، داده‌های به سرقت رفته از وزارت دادگستری، وزارت دفاع، مراکز تحقیقات هسته‌ای، مؤسسه بیمه ملی و دیگر نهادهای دولتی اسرائیل به طور گسترده توزیع شده است.
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای استاد شجاعی درباره نکات فتنه پیش رو حتما ببینید و بشنوید… خدایا عاقبت ما را ختم بخیر کن🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهاد فکری کم نظیر علامه طباطبایی 🔹️بیانات رهبر انقلاب درباره خصوصیات علامه طباطبایی 🗓سالروز درگذشت علامه طباطبایی
🏴 صلوات حضرت زهرا سلام‌الله‌‌علیها 🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَأَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ. اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ‏ الثَّائِرَ اللَّهُمَ‏ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَام‏.(مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج‏1، ص: 401) ▪️شهادت دخت نبی مکرم اسلام صلّی‌الله‌علیه‌و‌آله، حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها تسلیت باد.
چند خط حاشیه سفر آقای لاریجانی با پیغامی خاص، ناشی از فضای روزهای اخیر و فشار برخی کشورها در تلاش بر مجاب کردن سوری ها بود که رفتارشان را در ماه های اخیر در نزاع ایران و اسرائیل تغییر دهد آنها با تهدید و رشوه سعی دارند سوریه را که با توجه به ملاحظات و شرایط خاص داخلی که انصافا تا همین جا هم بیش از توقع ایستاده، حداقل به جایگاه مانع سازی پل ارتباطی ایران و حزب الله تغییر کند. یعنی کاری کنند که سوریه مانع انتقال و تجهیز لبنان از مسیر دمشق شود. و خب وضعیت شمال سوریه، ارتش بعثی، شرایط اقتصادی داخلی، مهره های اقتصادی نزدیک به امارات و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و...مولفه های جدی برای فشار بر سوریه است! و خب پیغام ما هم واضح است که جمهوری اسلامی پای هم پیمانانش و آنانی که بخواهند جلوی زورگیری محور صهیونی منطقه بیاستد، مثل گذشته محکم خواهد ایستاد هدف قرار دادن یک ساختمان از جهاد اسلامی، با توجه به انتخاب ساختمان رسمی و علنی این گروه، با هدف نزدیکی آن به کاخ ریاست جمهوری و محل سکونت لاریجانی(کمتر از چن صدمتر)، برای این بوده که پیغام صهیونیست ها ارسال شده باشد: تهدیدی جدی که اگر بشار تغییر مسیر ندهد، جدی مقابله خواهیم کرد! چیزی که در هفته اخیر در ادبیات وزیر جنگ و خارجه رژیم و برخی اکانت های خاص تکرار شده است و طبیعتا رفتار صهیونیست ها کاملا با هد تحریک و افزایش تنش است. ما چه باید بکنیم؟ وعده صادق ۳ چگونه باید باشد که مفصل گفته ام، و حداقل این است که به این سادگی نیست و در آن سو طبیعی است ادبیات پزشکیان، عراقچی، عزیزان نظامی و‌... این باشد که تل آویو دنبال جنگ است، اما ما جلوی ماجراجویی ها خواهیم ایستاد . حمله به این ادبیات طبیعی دیپلماسی خیلی عجیبه برام! طبیعی است در هفته های پیش رو هر روز کشور و منطقه با چالش، سوژه، مسئله، بحران و اختلاف روبرو خواهد بود... محسن‌فائضی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالت عجیب آنیلی بعد از ملاقات با امام 🔶 روایت از ملاقات تنها وارث کارخانه لامبورگینی با امام خمینی! 🔸 به مناسبت ۱۵ نوامبر سالروز شهادت شاهزاده میلیاردر ایتالیایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢سوره مبارکه نصر هر کس سوره نصر را در نمازهای واجب یا مستحب بخواند خداوند او را در مقابل همه دشمنانش یاری می کند.(مستدرک سفینة البحار، ج8، ص479) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾ ترجمه👇 به نام خداوند رحمتگر مهربان چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱) و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲) پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)