همین ۴ سال پیش بود که اوکراین اعلام کرد قطعات موشکهای ضدتانک به مقصد ایران را توقیف کرده است.
#برگی_از_تاریخ
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تحلیل کارشناس مصری:
📍جنگ اوکراین بر مسیر مذاکرات تاثیر گذاشته و ممکن است خواسته های ایران را بیش از پیش کند/چگونه انتظار دارید ایران به تضمین آمریکا اعتماد کند درحالی که ایالات متحده بعد از حمله روسیه به اوکراین به جای عملی کردن تضمین های خود نسبت این کشور فقط دست به دعا بلند کرده است؟
#عربی
له الاسماء الحسنی:
📍جان چشمآبیها ارزش خبری دارد؟
📝زهرا شاهرضایی
🔺مهمان برنامه بی بی سی در حالی که بغض کرده، به دوربین چشم میدوزد و برای کشته شدن اروپاییهای موبلوند و چشم رنگی ابراز تاسف میکند. خبرنگار CBS میگوید اوکراین متمدن است و اینجا افغانستان و عراق نیست. خانم خبرنگار itv هم با حیرت میگوید اینجا، جایی که جنگ در آن به وقوع پیوسته، جهان سوم نیست.
🔺اصلا انگار اروپاییهای چشم رنگی نباید در جنگ بمیرند. رسم مردن در جنگ، ماندن زیر آوار موشک و پناه بردن به پناهگاه های جنگی، مال این قسمت از جهان نیست. شاید بپرسید مگر جان چشم آبی ها و موبلوندها بیشتر ارزش دارد؟
🔺کمتر از ۶۰ سال پیش، دو پژوهشگر حوزه علوم ارتباطات و رسانه، اثبات کردند بیشتر ارزش دارد؛ البته نه از نظر انسانی، از نظر رسانههای غربی. یوهان گالتونگ و مری روگ در سال ۱۹۶۵ در مقالهای، کنار دیگر ارزشهای خبری، به چهار ارزش خبری که فرهنگی است، اشاره میکنند. ارزش خبری چیزی است که یک رویداد را به خبر تبدیل میکند؛ یعنی اتفاقی که ارزش اطلاعرسانی داشته باشد.
🔺ما در علوم ارتباطات هفت ارزش خبری داریم که در همه جای دنیا یکی است؛ اما چهار ارزش خبری ساختگی هم داریم که غربی ها اختراع کردهاند و دنیا را از پشت آن میبینند. دوتا از این ارزشها به درد فهم امروز ما از رسانههای غربی میخورد.
🔺ارجاع به ملل برگزیده: خبرها باید از ملل برگزیده انتخاب شوند. انتخابات اگر در ایتالیا، فرانسه و آمریکا برگزار شود، ارزش خبری دارد و همین خبر در آسیا و آفریقا یا ارزش خبری ندارد یا به ضدارزش تبدیل میشود. اخبار خوب، دموکراسی و پیشرفت تا وقتی در کشورهای جهان اول است، ارزش دارد؛ چراکه آنها به بقیه ملتها و کشورها برتری دارند.
🔺منفی گرایی: خلاصه این ارزش خبری این است: خبر بد، خبر خوب است! این اصلیترین نگاه رسانههای غربی به کشورهای به قول خودشان جهان سومی است. از نگاه رسانه های غربی، باید در کشورهای در حال توسعه صرفا به دنبال بحران، فاجعه، تروریسم و ناهنجاری بود؛ اما اخبار رشد و پیشرفت همین جهان سوم، جایی در رسانه های غربی ندارد.
🔺اخبار جنگ نباید برای چشم رنگی ها باشد. فاجعه نباید در اروپا اتفاق بیفتد. پدر و مادر ملل برگزیده نباید وحشت در خون غلتیدن فرزند را از نزدیک حس کنند. کودکان اوکراینی نباید از دوری پدر اشک بریزند.
🔺اما پدر فلسطینی باید قنداقه خونین نوزادش را در آغوش بکشد و کسی صدای ضجه اش را نشنود. پدر و مادر یمنی باید جلوی چشم کودکانشان قطعه قطعه شوند و آب از آب تکان نخورد. خانه خانواده سوری باید روی سرشان آوار شود؛ اما خواب کودک اروپایی مختل نشود. زنان عراقی و افغانی باید طعمه گرگها شوند، اما زنان اروپایی قربانی کمترین خشونتی نشوند؛ چون کسانی که جهان را تقسیم میکنند، نام این قسمت از زمین را گذاشتهاند جهان سوم؛ چون اینجا کسی چشمش رنگی نیست!
╭─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╮
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا تحریم غرب علیه روسیه جواب میدهد؟!
#فیلمنوشت
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشاره رهبر انقلاب به دفاع هندیها از شهید سلیمانی
امامخامنهای:
🔹در فاصله چند هزار کیلومتری تهران در کشوری دیگر به عکس شهید سلیمانی اهانت میشود و مردم واکنشی نشان میدهند که پلیس که خودش آن اهانت را انجام داده، مجبور به عذرخواهی میشود.
🔹همان پلیس با مردم همراهی میکند و آن عکس را در جاهایی از شهر نصب میکند، که نشان میدهد این الگو، الگوی جذاب و پرکششی است.
🔹اگر بتوانیم راه را خوب ادامه بدهیم و کار را با اتقان پیش ببریم، یک الگوی بسیار جذاب و پر تحرکی در دنیا به وجود خواهد آمد و ملتها به سوی آن حرکت طبیعی خواهند کرد.
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساسی مانکن چطوری هر چند ماه یک بار با محتوایی جدید دست به کودک آزاری میزنه؟ اگر کودکی در اطرافتون دارید و نگران روح و روانش هستید دیدن این ویدئو رو از دست ندید.
📍تختِروان فرماندهان انگلیس در جنوب ایران
🔺پلیس جنوب یا اس.پی.آر قوای نظامی بریتانیا در جنوب ایران (شامل مناطقی همچون فارس، کرمان، اصفهان، سیستان و بنادر کرانه شمالی خلیج فارس) بود که حدفاصل جنگ جهانی اول تا کودتای سوم اسفند فعالیت داشت. فرماندهان ارشد پلیس جنوب بریتانیایی بودند و افسران جز و سربازانشان را هندیها و ایرانیها تشکیل میدادند. دوران یکهتازی پلیس جنوب در ایران همراه با جنایات، مداخلات و تحقیرهای فراوانی بود.
🔺کتاب «پلیس جنوب» نوشته جمشید صداقتکیش و چاپ موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، درباره وسایل حمل و نقل فرماندهان انگلیسی مینویسد: «علاوه بر استفاده از چارپایان و عموماً در راه کاروانرو و در برخی از جادههای ارابهرو، برای جابهجایی افراد فرماندهی از تخت روان نیز استفاده میکردند.»
🛑تصویر: یکی از فرماندهان پلیس جنوب بر روی تخت روان، جنوب ایران، دهه ۱۲۹۰ شمسی
له الاسماء الحسنی:
♦️۸ دستور رئیس جمهور برای افزایش کمیت و کیفیت تولید خودرو در کشور
🔹حجت الاسلام رئیسی در بازدید از شرکت ایران خودرو دستوراتی صادر کرد.
۱- در حوزه تولید؛
الف) تولید خودرو در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حداقل ۵۰ % افزایش یابد.
ب) سازوکارهای لازم به منظور تولید و عرضه حداقل یک «خودروی اقتصادی» با ساختار به روز، فراهم گردد.
پ) در سال ۱۴۰۱ حداقل تولید ۳ خودروی قدیمی متوقف و ۳ خودرو جدید با کیفیت مطلوب، تولید و عرضه شوند.
۲- تولید خودروهای جدید و پیشرفته، خودروهای برقی، متصل و خودران گسترش یابد و سرمایه گذاری و بسترسازی برای ورود دانش و فناوری موجود در صنایع دفاعی و فضایی و ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای ایجاد تحول در صنعت خودروسازی «در مقیاس اقتصادی»، فراهم گردد.
۳- نسبت به تامین قطعات مورد نیاز و ترخیص و عرضه فوری خودروهای دپوشده در انبارهای شرکتهای خودروساز به بازار، تا نصاب استاندارد، حداکثر ظرف ۲ ماه آینده، اقدام شود.
۴- به منظور افزایش رقابت پذیری و رفع شائبه انحصار، متناسب سازی قیمت خودرو و جبران کمبود تولید به میزان مورد نیاز بازار، موانع قانونی و اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۱، حداکثر ظرف ۳ ماه آینده رفع گردد و با افزایش صادرات خودرو و قطعات، نسبت صادرات به واردات در صنعت خودرو افزایش یابد.
♦️۸ دستور رئیس جمهور برای افزایش کمیت و کیفیت تولید خودرو در کشور(ادامه)
۵- در خصوص نحوه عرضه خودرو به مردم به منظور ایجاد شفافیت و افزایش رضایت مندی مردم؛
الف) ضمن حذف تدریجی روند قرعه کشی با افزایش عرضه، فرآیند فعلی عرضه خودرو (از طریق قرعه کشی) فوراً اصلاح و شفاف سازی لازم در آن صورت گیرد.
ب) از ابتدای سال ۱۴۰۱ پس از تکمیل وجه، خودروهای پیش فروش شده باید بدون تاخیر بلاوجه، قابل تحویل به مشتری گردد.
پ) هرگونه واگذاری خودرو به شرکتها و دستگاههای دولتی و غیر دولتی به صورت رانتی و غیرشفاف و متفاوت با رویه معمول فروش خودرو به مردم ممنوع است.
۶- به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافری، هرساله حداقل ۲۰ هزار خودرو (کشنده، کامیون، کامیونت، اتوبوس و مینی بوس) فرسوده، از رده خارج شده و جایگزین کردن آنها با خودروهای با کیفیت برای صاحبان مشاغل مربوطه، تسهیل شود.
۷- به منظور افزایش کیفیت و ایمنی خودروهای تولید داخل؛
الف) هرگونه استفاده از قطعات با کیفیت پایین در مونتاژ خودرو از ابتدای سال ۱۴۰۱ مطلقا ممنوع است و دستگاههای مسئول موظفند با عرضه قطعات یدکی تقلبی و قاچاق به ویژه قطعات پر مصرف و موثر بر ایمنی خودرو نیز مقابله نمایند.
ب) خودروهای عرضه شده به بازار از ابتدای سال ۱۴۰۱، می بایست حداقل با ۳ سال یا پیمایش ۶۰ هزار کیلومتر، ضمانت شوند.
۸- واگذاری مدیریت دولتی شرکت های خودروسازی ایران خودرو و سایپا حداکثر ظرف ۶ ماه آینده به بخش غیر دولتی تعیین تکلیف شود.
🔹معاون اول رئیس جمهور، مسئول نظارت و پیگیری حسن اجرای این ابلاغیه خواهد بود.
#حق_با_مردم_است