eitaa logo
روشنای ساوه
184 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
142 فایل
بررسی مسائل اعتقادی سیاسی فرهنگی اقتصادی کشور،ویژه هادیان سیاسی ادمین ۱ @ntzaryar ادمین۲ @Hamidadmin ادمین ۳ @dalirian
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 خبر: حل مشکلات اقتصادی- معیشتی مهم‌ترین مسئله امروز کشور است. اکنون که حدود نُه ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می‌گذرد، چرا مشکلات اقتصادی هنوز پابرجاست و روند افزایش قیمت‌ها همچنان ادامه دارد؟ 🔹 نکات تحلیلی: 1⃣ هرچند نقش متغیر روابط خارجی و به نتیجه رسیدن مذاکرات احیای در اقتصاد ایران، نقش تعیین‌کننده‌ای نیست، اما از حدود یک دهه گذشته، به دلایل روانی و نه واقعی، تأثیر متغیرهای روانی و خارجی بر اقتصاد ایران تقویت شد. 2⃣ عامل دیگری که در گرانی‌های هفته‌های اخیر تأثیر بیشتری دارد، بحث حذف ارز ۴۲۰۰ است که از این ناحیه نیز هم شوک روانی و هم شوک واقعی بر وضعیت اقتصادی وارد شد. برخی ضعف‌ها در کنترل، نظارت و مدیریت بر نظام توزیع هم بر گسترش دامنه این شوک مؤثر بود. 3⃣ افزایش قیمت برخی اقلام در تراز جهانی به دلیل جنگ روسیه و اوکراین؛ بنابراین، اگرچه در اثر جنگ روسیه و اوکراین، قیمت نفت بالا رفته، اما در نقطه مقابل، قیمت برخی کالاهای وارداتی هم افزایش یافته است. 4⃣ بخشی از افزایش قیمت‌ها به دلیل تورم انتظاری است؛ یعنی برخی صنف‌ها و حوزه‌ها انتظار دارند که با افزایش قیمت برخی کالاها، آن‌ها نیز نرخ کالاهای خود را افزایش دهند. 5⃣ اساساً دولت در شرایطی اداره اقتصاد را به دست گرفت که وضعیت متغیرهای کلان اقتصاد کشور، نامطلوب بود؛ تورم بالای ۴۰ درصد، میزان نقدینگی بالای ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان، کسری بودجه حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، فروش نفت زیر یک‌میلیون بشکه در روز؛ و علاوه بر این دولت گذشته بدهی‌های کلان بانکی و فروش اوراق قرضه نیز برای دولت کنونی به ارث گذاشته است. بااین‌حال، در حدود نه ماه گذشته، از میزان سرعت رشد نقدینگی کاسته شده (اکنون رقم آن حدود ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان است)، تورم تا حدودی کنترل شده (اکنون زیر ۴۰ درصد است)، کسری بودجه تا حدودی نسبت به قبل کمتر شده، فروش نفت افزایش یافته و...؛ بنابراین، دولت در تلاش است تا متغیرهای کلان تأثیرگذار بر اقتصاد کشور را کنترل کند.
📝 ❇️ پاداشِ فرانسوی: هر دقیقه، دو کشته‼️ 🔻 در طول جنگ جهانی دوم، ده ها هزار الجزایری در صف نیروهای متفقین برای آزادسازی فرانسه و شکست آلمان و ایتالیا جنگیدند و در برخی از سنگین ترین نبردهای جنگ جهانی دوم حضور داشتند. 🔹در سال ۱۹۴۵ و در روز جشن پیروزی متفقین، گروهی از الجزایری ها با بلند کردن پرچم الجزایر خواستار استقلال شدند. 🔸پاداش الجزایری ها از سوی فرانسه با اعلام حکومت نظامی و دو هفته قتل عام مرد و زن و کودک به ویژه در مناطق سطیف و قالمه داده شد. 🔹تخمین زده می شود که ۴۵۰۰۰ شهروند غیرمسلح الجزایری در این دو هفته کشته شدند. 🔸همزمان با جشن پیروزی «جهان آزاد» بر نازی ها، به مدت دو هفته هر دقیقه ۲ نفر به جرم استقلال طلبی به دست سربازان «مهد آزادی» کشته شدند. 🔺با پایان قتل عام، ژنرال دووال مسئول مستقیم قتل عام در نامه ای به سران مستعمره نوشت: «امنیت شما را برای ده سال تضمین کردم!»
🌺احکام زکات فطره 🌺 🔹 س. زمان کنار گذاشتن فطره و پرداخت آن چه موقع است؟ 🔸 ج. بعد از اثبات حلول ماه شوّال می تواند آن را کنار بگذارد و اگر نماز عید فطر می خواند، بنابر احتیاط واجب باید پیش از نماز پرداخت کند یا کنار بگذارد و اگر نماز عید نمی خواند، تا ظهر روز عید فطر مهلت دارد. 🔹 پدری که زکات فطره نمی دهد، تکلیف زن و فرزند او چه می شود؟ 🔸 ج. بر آنان تکلیفی نیست و لازم نیست فطره بدهند. 🔹 آیا جایز است زکات فطره را به عنوان هدیه، به خویشاوندان آبرومند و مستحق داد؟ 🔸 ج. می تواند به عنوان هدیه بدهد و لازم نیست به او بگوید زکات فطره است؛ ولی باید در نیّت قصد زکات کند.
📝 ❇️ مهلت ۲۴ ساعته دولت ویتنام به شبکه‌های اجتماعی برای حذف محتوای ممنوعه 🔻ویتنام تصمیم دارد قانونی جدیدی ارائه دهد که طبق آن شبکه های اجتماعی ملزم به حذف محتوای غیرقانونی ۲۴ ساعت پس از انتشار آن می شوند. 🔹 براین اساس بازه زمانی ۲۴ ساعته برای حذف محتوای غیرقانونی مهلت تمدید ندارد و از سوی دیگر پخش زنده محتوای غیرقانونی نیز باید ظرف ۳ ساعت مسدود شود. 🔸 شرکت‌هایی که در مهلت اعلام شده محتوای غیرقانونی را حذف نکنند با ممنوعیت پلتفرمشان در ویتنام روبرو می‌شوند. 🔹همچنین به شبکه‌های اجتماعی دستور داده می‌شود محتوایی که به آسیب می‌زند، باید به سرعت حذف شود. 🔺اصلاحات قانونی مذکور که هنوز به طور عمومی اعلام نشده‌اند، احتمالاً ماه آینده توسط نخست وزیر امضا و از جولای ۲۰۲۲ میلادی اجرایی می‌شوند.
📡 مهمترین محورهای شبکه های ماهواره ای فارسی زبان - ۱۳ اردیبهشت 1⃣ بازتاب خبر وال ستریت ژورنال در مورد احتمال سفر مجدد انریکه مورا به تهران و تعریف آن به عنوان آخرین شانس برای احیای برجام و ترسيم این دوراهی پيش روی ايران که یا از تاکيد بر خارج شدن سپاه از ليست تروريستی آمريکا دست بردارد يا منتظر شکست مذاکرات‌باشد 2⃣ مشروعيت بخشی به دادگاه حميد نوری در سوئد، زمينه سازی برای توجيه حکم احتمالی حبس ابد برای وی و پرونده سازی با هدف زيرسؤال بردن عملکرد و کارنامه حقوق بشری ایران 3⃣ برجسته سازی موضوعات زيست محيطی ايران اعم از گردوغبار، آلودگی هوا، سيلاب ها و تغيير کاربری مراتع و جنگلها و پوشش گياهی، يوز ايرانی و ... با هدف بی تدبیر نشان دادن دولت در مدیریت این حوزه ها
🔶 رئیسی: باید تدبیری شود تا دولت‌ها نتوانند بی‌حساب برای دولت بعدی هزینه‌تراشی کنند 🔹از انتقادات استقبال می‌کنیم اما انتظار داریم منتقدان راهکار نیز ارائه دهند. در آغاز فعالیت دولت با کسری ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم. افزایش تعرفه‌ آب و برق تکلیف قانون بودجه ۱۴۰۰ بود اما دولت پیشین هر قانونی که ممکن باعث نارضایتی شود را مسکوت گذاشت تا دولت بعد آن را اجرا کند. 🔹دولت قبل همچنین برخی لوایح را بدون تأمین منابع‌ به مجلس ارائه کرد. باید تدبیری اندیشیده شود تا پس از این دولتی که درحال پایان کار خود است، اجازه نداشته باشد بی‌حساب برای دولت بعد ایجاد دِین کند.🎥
❇️ تلاش در طاعت و بندگی ♓️ وَ قَالَ علی ( علیه السلام ) : احْذَرْ أَنْ یَرَاکَ اللَّهُ عِنْدَ مَعْصِیَتِهِ وَ یَفْقِدَکَ عِنْدَ طَاعَتِهِ فَتَکُونَ مِنَ الْخَاسِرِینَ ، وَ إِذَا قَوِیتَ فَاقْوَ عَلَی طَاعَةِ اللَّهِ ، وَ إِذَا ضَعُفْتَ فَاضْعُفْ عَنْ مَعْصِیَةِ اللَّهِ . ♓️ و درود خدا بر او فرمود: بترس که خداوند تو را به هنگام گناهان بنگرد، و در طاعت خویش نیابد، پس آنگاه از زیانکارانی، هرگاه نیرومند شدی توانت را در طاعت پروردگار بکار گیر، و هرگاه ناتوان گشتی، ناتوانی را در نافرمانی خدا قرار ده. 📚 نهج البلاغه حکمت ۳۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝 سرخط رسانه‌ای گرانی و 1️⃣ ارز ترجیحی که در دولت گذشته باعث ایجاد فساد و قاچاق ارز شد (برادر جهانگیری و فریدون و...) یک تفاوت قیمت و یک گرانی انباشته ای را هم ایجاد کرده و دولت موجب به حذف این ارز و در حال اصلاح این فضا هست. 2️⃣ گرانی قیمت جهانی کالاهایی مثل آرد در اثر جنگ و یا بحران اقتصادی اروپا باعث تفاوت قیمت خارج و داخل شده و اگر این تفاوت قیمت اصلاح نشود ماکارانی ارزان می ماند اما نایاب می شود و قاچاق خواهد شد. درواقع یک کالای گران شده که به دست مردم برسد بهتر از ارزانی است که به دست خارجی برسد و در داخل قحط باشد. 3️⃣ روابطی مانند موضوع زر ماکارون و انتساب این هولدینگ ها به جریانات سیاسی کارگزاران و اعتدال و توسعه در اخلال در روند مدیریت این شرایط بی تاثیر نیست (اسپانسری انتخابات روحانی توسط زر ماکارون ها و..‌.) ❌ نکات: 🔹️اولا: از دولت مطالبه شود ضمن اصلاح و آواربرداری روند گذشته مراقب اقشار کم درآمد و ضعیف با تدابیر ویژه باشد. از جمله یارانه، سامانه های توزیع هوشمند و... 🔹️دوما: اجازه داده نشود که بانیان این وضع در جریان روند اصلاح امور مثل مگس روی زخم بنشینند و طلبکار شوند. باید نقش آنها در این آواری که برای دولت به جا گذاشته شده گفته شود.
🇮🇷 📝 | باز هم پای دوستان روحانی در میان است‼️ 🔻 مهدی مهرپور (خبرنگار): بیشترین سهم بازار ماکارونی را یک برند دارد. عامل اصلی کمبود و گرانی، همان یک کارخانه است. هم قیمت‌ جدید را نمی‌پذیرد و هم در حال لابی با مابقی کارخانجات است... ❌ اما نام این کارخانه چیست!؟ 🔸 پشت پرده حمایت دولت سابق از مجموعه زر ماکارون (سلطان ماکارونی) چیست؟/ تولیدکننده نمونه یا اسپانسر انتخابات ۹۶! 🔹 سلطان ماکارانی در ایران، زرماکارون با مدیریت مرتضی سلطانی، مشاور نعمت زاده وزیر سابق صمت و اسپانسر انتخاباتی حسن روحانی است و ظرف کمتر از دو سال (۹۴ و ۹۵) و در آستانه انتخابات ۹۶، توسط روحانی و ۱۳ وزیر و معاون رئیس جمهور تجلیل شد که این کار تقریباً در کشور بی نظیر بود! 🔸 بعد از اینکه در خبرها گفته شد او اسپانسری روحانی در انتخابات دور دوم را به شرط حضور رئیس جمهور در کارخانه اش پذیرفته، حسن روحانی چند هفته به انتخابات برای بازدید از زر ماکارون به البرز سفر کرد. همزمان "نشان ایرانی" توسط نعمت زاده و نشان "امین الضرب" توسط جهانگیری به او اعطا شد. 🔺 این تقدیرها بیش از حمایت تولید کننده و کارآفرین نمونه بود و قطعا پای یک زد و بند سیاسی_اقتصادی در میان بوده است و نشان می‌دهد شرکت زر ماکارون یکی از برجسته ترین وابستگان به جناح اعتدال است که همواره مورد حمایت آنها نیز بوده و قطعاً وی هم در راستای منافع آنها خدمات چشمگیر و بی شماری انجام داده، می‌دهد و خواهد داد.