♦️روزنامه «تهران تایمز»: پروپاگاندای اسراییل در خصوص بیمارستان الشفا شکست خورد.
🔹دستاورد یک ارتش شکست ناپذیر
🔹از آنجایی که ارتش تروریست صهیونیستی به بهانه دستگیری اعضا حماس و پیدا کردن تونل های حماس به طرز وحشیانه ای به بیمارستان شفا حمله کرد ، اکنون با یک سرخوردگی شدید و شکست مفتضحانه در جامعه جهانی روبرو شده است.
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
ابعاد شکست راهبردی صهیونیستها بعد از عملیات طوفان الاقصی چیست؟
شکست رژیم صهیونیستی در هفت اکتبر، تنها محدود به بعد نظامی نبود، شکست هفت اکتبر ابعاد متفاوتی دارد که جبران آن برای صهیونیستها غیر ممکن است.
عملیات طوفان الاقصی مهمترین شکست صهیونیست ها در طول ۷۵ سال گذشته بوده که خود مقامات صهیونیست نیز به آن اذعان کرده اند به گونهای که «اسموتریچ»، وزیر دارایی کابینه افراطی نتانیاهو گفت: باید با سرافکندگی اعتراف کنیم که شکست خوردیم. همچنین اهارون حلیفا رئیس سرویس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در سخنانی در این باره اعتراف کرد: ما در زمینه هشدار پیشگیری نسبت به عملیات حماس در منطقه غلاف غزه شکست خوردیم. برحسب این موارد میتوان گفت که اسرائیلی ها در چند جبهه مهم دچار شکست شدند
۱. شکست اطلاعاتی: خود صهیونیستها نسبت به وقوع این عملیات بی خبر بودند و بنابر همین اتفاق همدیگر را زیر سوال می برنند در طول بعد از تشکیل این رژیم سابقه نداشته که چنین عملیاتی و با چنین حجمی از خسارتها به رژیم صهیونیستی وارد شود به گونه ای که در جنگ ۶ روزه تعداد تلفات آنها کمتر از عملیات چند ساعته طوفان الاقصی بود.
۲. شکست نظامی: تعداد نظامیانی که در عملیات طوفان الاقصی (در بعد زمانی) کشته و به اسارت گرفته شدند، بیشتر از جنگ های چهارگانه عربی( ۱۹۴۸ ۱۹۶۷،۱۹۵۶ و ۱۹۷۳) بوده است. همچنین ارتش این رژیم دچار یک سرگردانی شده و نیروهای ذخیره آن تمایلی برای ورود به جنگ ندارند.
۳. شکست سیاسی: کابینه نتانیاهو در همان روز اول فروپاشید و نتانیاهو مجبور شد دولت اضطرار ملی تشکیل دهـد کـه احـزب مخالف نتانیاهو به غیر از گانتز حاضر به ائتلاف با وی نشدند. تشکیل دولت اضطرار ملی بعد از جنگ ۱۹۷۳ تاکنون سابقه نداشته و این سومین بار است که چنین دولتی در تاریخ جعلی این موجودیت شکل می گیرد.
۴. شکست موجودیتی: عملیات طوفان الاقصی هویت و موجودیت این رژیم را تا مرحله نابودی پیش برد و براساس آخرین آمار چیزی نزدیک به ۵۰۰ هزار شهرک نشین تاکنون مهاجرت کرده اند و چیزی نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر نیز آوراه شده اند که ۲۰۰ هزار نفر فقط در شمال سرزمینهای اشغالی بوده است. جمع بندی که در این مرحله وجود دارد این است که امروزه آمار مهاجرت معکوس به چیزی نزدیک به یک میلیون نفر میرسد که در صورت بازگشایی فرودگاه بن گورین یک برآورد دومیلیونی نیز از این مساله وجود دارد.
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
🔻تحلیلی بر طرح کوچ اجباری مردم غزه
🔹 طرح اصلی رژیم صهیونسیتی ناظر بر کوچ اجباری ۱.۵ میلیون فلسطینی به منطقه المواصی در مرز مصر است. این طرح که با پیمانکاری دیوید ساترفیلد صهیونیست، نماینده بایدن در امور صلح خاورمیانه صورت میگیرد، بر این اساس است که این جمعیت، در ۲۰۰ هزار چادر ساکن شوند اما نکته اینجاست که روند امنیتی و کمکرسانی به این جمعیت توسط خود اسرائیل، کشورهای مدنظر و حتی سازمان بینالمللی مدنظر رژیم صورت میگیرد.
🔸 این منطقه همچنین چسبیده به دریای مدیترانه است؛ بنابراین تنها راه کمکرسانی، کشتیهای امدادی است که آنها نیز برای پهلوگیری باید از ارتش رژیم صهیونیستی اجازه بگیرند! طبیعتا استقرار در چادر در فصل زمستان نیز سختیهای خاص خود را دارد.
🔹 به طور خلاصه این طرح یعنی مرگ تدریجی ساکنان غزه و یا پذیرش اجباری توسط سایر کشورهای عربی و غربی. از نظر تلآویو، شاید نتوان ساکنان غزه را مستقیما از غزه به کشورهای دیگر کوچ داد اما میتوان در دو مرحله و با روبه رو شدن مردم و کشورهای عربی و غربی با امر واقع، این مهم را انجام داد.
🔹 در همین این زمینه، دیوید ساترفیلد، طرحی ۴ بندی در خصوص این توطئه آماده کرده که به شرح زیر است:
۱. ارسال کشتی شناور پزشکی با حمایت بنیاد آسپن آمریکا
۲. عدم دخالت فرانسه در این طرح حتی در ارسال کشتی
۳. نقشآفرینی صلیب سرخ انگلیس و هلال احمر امارات متحده عربی
۴. ایجاد شهر بشردوستانه با ساخت بیمارستان صحرایی موقت و مسکن موقت برای مجروحان توسط قطر در صحرای سینا
🔸 ساترفیلد همچنین دو طرح موازی دیگر را جلو میبرد:
اول، ممانعت از ورود هرگونه کمک به غزه از راه زمینی و دریایی و اخطار به کشورها جهت عدم پاسخ به درخواست کمک از سوی غزه
دوم، تحریک کشورها و سازمانها بر علیه حماس و مقصرسازی حماس در عدم خروج کارکنان خارجی از غزه
🔹 اما آنتونیو گوترش که از ابتدای جنگ، مواضع بیسابقهای مانند "بیعلت نبودن حمله ۷ اکتبر حماس" را مطرح کرده بود، مخالف جدی طرح آمریکایی - صهیونیستی المواصی است. وی عقیده دارد که این طرح باید با حضور و نظر نمایندهای از فلسطین صورت پذیرد که در میان مردم مقبولیت دارد. دفتر وی در حال فشار به سایر سازمانهای بینالمللی است که در این طرح خبیثانه شرکت نکنند.
🔸 از این رو، آمریکا و اروپا، با جذب تور وینسلند(هماهنگ کننده صلح خاورمیانه سازمان ملل) و دستیار او میروسلاو زاویروف ، به دنبال فشار این دو بر کشورها و سازمانهای بینالمللی هستند تا با ضروری نشان دادن طرح المواصی، آن را یک ایده موقت و ضروری جلوه دهند.
🔹 حال شاید بهتر بتوان متوجه شد که دلیل سفر ناگهانی دکتر امیرعبداللهیان که این روزها میتوان وی را وزیر امور خارجه واقعی غزه و فلسطین دانست، به ژنو سفر کرد تا در پایتخت سازمانهای بینالمللی، با این نهادها گفتگو و رایزنی کند. رایزنیهایی که مطمئنا ارتباط نزدیکی با توطئه المواصی دارد. بدون شک با تدبیر فرماندهان و رزمندگان حماس و جهاد اسلامی و پشتیبانی محور مقاومت، این توطئه نیز به گورستان تاریخ خواهد رفت.
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
🔰 راهبرد رقابت
🖌دکتر عبدالله گنجی
📍مقام معظم رهبری درخصوص انتخابات ۱۴۰۲ یک راهبرد و یک رویکرد جدید به آنچه درباره انتخابات سالهای قبل توصیه میکردند اضافه کردند. رویکرد این بود که در انتخابات پیشین مسئولان و نخبگان سیاسی کشور را از ورود زودهنگام به انتخابات برحذر میداشتند و معتقد بودند فضای زودهنگام انتخاباتی ممکن است به خدمترسانی به مردم آسیب برساند. امسال برخلاف گذشته، خودشان در فروردین ۱۴۰۲، یعنی حدود ۱۱ ماه مانده به انتخابات، پرونده انتخابات را باز کردند و اهمیت انتخابات امسال را برشمردند. اما از راهبردهای چهارگانهای که اعلام کردند (سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت) رقابت کاملاً جدید بود. به تعبیر دیگر راهبردهای امنیت، سلامت و مشارکت را بارها تأکید کرده بودند، اما لااقل نگارنده ندیده بودم که از ناحیه رهبری «رقابت» بهعنوان راهبرد اعلام شود. طبیعی است که دو راهبرد سلامت و امنیت عمدتاً در حیطه حاکمیت است، اما مسئولیت دو راهبرد مشارکت و رقابت معطوف به مثلث حاکمیت، مردم و نخبگان سیاسی است و این سه ضلع باید با همدیگر به تحقق آن کمک کنند. حال سؤال این است که قدرالسهم حاکمیت در اعمال راهبرد رقابت چگونه محاسبه میشود، تمایز و تفاوت در عملکرد سیاستگذاران و مجریان انتخابات نسبت به گذشته چگونه ملموس و باورپذیر میشود؟
بدون تردید مشارکت در شرایط فعلی اقتصادی (بهرغم آرامش نسبی فعلی در بازار) با رقابت میسر است. رقابت بهعنوان یک امر روانشناختی برای انسان، میتواند او را در روز انتخابات از منزل بیرون بکشد. اصولاً مشارکت و رقابت مکمل همدیگر هستند و رقابت پیشنیاز مشارکت و مشارکت معلول رضایت و رقابت است. این رقابت به معنای واقعی کلمه باید مبتنی بر سلایق معرفه و قطببندیهای موجود باشد. البته این به آن معنا نیست که از حضور سکولارها در انتخابات استقبال شود. کسانی که برای عبور از اسلامیت نظام به انحای مختلف فکری، اجتماعی، رسانهای و طراحی توطئه جنگیدهاند حتماً نمیتوانند میداندار انتخابات باشند، زیرا سیاستهای کلی نظام را نپذیرفتهاند ولذا قانون گذاری آنان منهای سیاستهای کلی دچار بحران معناست. از دو دسته مفسدین و سکولارها که بگذریم، تحقق راهبرد رقابت نمیتواند با پناه بردن به عبارت «مر قانون را عمل کردیم» ابتر بماند یا رفع مسئولیت کند. اگر قرار است نمایندهای از مجلس کنونی به خاطر عدم عمل به توصیه رهبری مبنی بر دخالت نکردن در انتصابات رد صلاحیت شود و این طور سفت و سخت به فرامین رهبری جامه عمل پوشیده شود، همین دستاندرکاران باید نسبت به راهبرد مشارکت و رقابت رهبری نیز به همین سان حساس باشند. مر قانون پایه و اساس است، اما اقناع اجتماعی صرفاً از عالم حقوق نمیگذرد. مقایسهها و استقراها و قیاسها در عرصه اجتماعی خود عاملی برای رونق یا عدم رونق انتخابات در میدان رأیدهندگان است؛ بنابراین ممکن است از یک سو دست اندرکاران متهم به سختگیری بیشتر از قانون شوند و وسواس بیشتری از آنان دیده شود، اما از سوی دیگر برای تحقق راهبرد رقابت – خصوصاً بعد از اغتشاشات ۱۴۰۱- به «اجتهاد تساهلی» برای تحقق امر ولایت نیاز است. اکنون که مدعیان ولایتمداری در عرصه تصمیمگیری و تصمیمسازی هستند این توقع بیشتر از آنان میرود. کسانی را که با اصول انقلاب اسلامی درنیفتادهاند و صرفاً در یک «منطق موقعیت» بهخاطر ضعف شخصیتی و غلبه عواطف تهمت یا دروغی گفتهاند (مانند پزشکیان) یا وابستگی فکری ندارند، اما فهم و تحلیلشان همین قدر است میتوان در پروسه «اجتهاد تساهلی» در صحنه رقابت دید. نهایت این است که چهار نفر با نمره ۱۰ وارد مجلس میشوند، اما هم امر، ولی محقق میشود هم دشمنی که منتظر سنجاق ماههای پسامهسا به انتخابات است، مأیوس خواهد شد.
خناسان و سکولارها گزاره خالصسازی را ابتدا درمیان گذاشتهاند و تمام سعی خود را برای باورپذیرکردن آن بهکار گرفتهاند. اینها کسانی هستند که وقتی در قدرت بودند صحبت از «جارو کردن» میکردند، اما حال میتوان مستمسکسازی آنان را نیز به محاق برد. دشمنان نیز جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی را از راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس نمیشناسند. آنان تفسیر و تحلیل مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی را از رأی ارائه میدهند، زیرا رأی از جهت کمی، کیفی و جهتگیری با عدد تحلیل میشود و قابلیت بزرگتر کردن «نمود» از «بود» نیست.
معتقدم شرایط موجود منطقه و کشور رسالتی فراتر از قانوندانی و اجرای قانون برعهده دستاندرکاران انتخابات میگذارد و حزبالله هم چشم به تحقق راهبردهای مقام معظم رهبری، خصوصاً راهبرد مشارکت و رقابت دوخته است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
🔰حضوری که بسی عبادت است.
✅ بمناسبت روز جهانی کودک در روز شنبه ۲۷ آبان، راهپیمایی و تجمعمردمی در حمایت از کودکان غزه در ایران و سایر نقاط جهان برگزار میشود.
در تهران ساعت ۱۵ میدان انقلاب
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
🔰حضوری که بسی عبادت است.
💫خداوند متعال در قرآن مجید میفرمايد:
«لا یُصِیبُهمْ ظَمَأٌ و لا نَصَبٌ و لا مَخْمَصَهٌ فِی سَبیلِ الله و لا یَطَؤُونَ مَوْطِئاً یَغیظُ الْکُفَّارَ و لا یَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّیْلاً إِلاَّ کُتِبَ لَهم بهِ عَملٌ صَالحٌ إِنَّ الله لاَ یُضیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنین»(سوره توبه/آيه۱۲۰)
➖هیچ تشنگى و رنج و گرسنگیى در راه خدا به آنان نمى رسد و و در هیچ مکانی که کافران را به خشم می آورد، قدم نمی گذارند و از دشمنی به پیروزی(کشتن و اسیر کردن شان) دست نمى یابند مگر اینکه به سبب آن عمل صالحى براى آنان نوشته مى شود که همانا خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمى کند.
🔸آرى، راهپيمايىهايى كه دشمنان اسلام و مسلمين را عصبانى كند و دوستان را شاد و دلگرم نماید عمل صالح است و اجر آن با خداوند متعال.
🔸آیا ما این امنیت و آرامش را شاکریم و لایق این نعمت بزرگ الهی هستیم تا دست مظلومان عالم را بگیریم یا از قماشی هستیم که با شعار نه غزه نه لبنان، روی ناسپاسان را سفید کرده ایم!؟
🌹پيامبراعظم(ص) فرمودند:
مَنْ اَصْبَحَ لا يَهْتَمُّ بِامور المسلمين فَلیس منْهم و مَنْ سَمعَ رَجُلاً يُنادى يا لَلْمُسلمينَ فَلم يُجبْهُ فَلیسَ بِمُسلِم(كافى ج۲ ص۱۶۴)
➖هر كس صبح كند و اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد، پس از آنان نيست و هر كس ندای مردی را بشنود که ای مسلمین به فریادم برسید و آنگاه استغاثه او را اجابت نکند پس مسلمان نیست.
✅ بمناسبت روز جهانی کودک در روز شنبه ۲۷ آبان، راهپیمایی و تجمعمردمی در حمایت از کودکان غزه در ایران و سایر نقاط جهان برگزار میشود.
در تهران ساعت ۱۵ میدان انقلاب
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
ايلان ماسک گفته استفاده از کلمات «استعمارزدایی»، «از رودخانه تا دریا» و تعبیرهای مشابه لزوماً مستلزم نسل کشی است و درصورت استفاده در پستهاتون تعلیق میشید
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
اونوقت IBM، دیزنی و چندتا شرکت دیگه گفتن چون ماسک ضد یهودیا مطلب زده دیگه توی ایکس تبلیغات انجام نمیدیم
بله اقای ماسک، هرکاری هم کنی، تا ته دستت ۶سل کنی و بکنی تو حلقوم این حیوانات صهیونیست، کافیه یک کلمه مخالف میلشون چیزی بگی، بایکوتت میکنن ، کلاهتو بذار بالا
♦️ روزشمار جنگ، روز بیستویکم حمله زمینی به اسرائیل
🔹 به گزارش «اندیکشده مطالعات جنگ» ارتش اسرائیل ۲۶ آبان ۱۴۰۲، پس از عبور از بیمارستان الشفا، به محاصره بیمارستان الاهلی پرداخته که پیشتر هدف حمله موشکی قرار گرفته بود.
🔸 نوار غزه
روز قبل نیروهای عزالدینقسام(شاخه نظامی حماس) طی انفجاری در مسجد النصر در بیتحانون ۵ سرباز اسرائیلی را به هلاکت رساندند. نیروهای اسرائیلی نیز به سمت جاده الرشید در غرب شهر غزه حرکت کردهاند. همچنین عزالدینقسام ۱ عملیات راکتی به تلآویو و ۲ عملیات خمپارهای به میوتحیم انجام داد.
🔹 کرانه باختری
روز گذشته ۲ درگیری مسلحانه و ۱ تجمع اعتراضی در الخلیل، ۱ درگیری مسلحانه در نزدیکی بیتالمقدس و ۱ تجمع در رامالله و ۱ مورد در نابلس رخ داد. بیشترین درگیری در اردوگاه جنین رخ داد. عرینالاسود و شهدای الاقصی طی عملیاتی با ۲ درگیری مسلحانه و پرتاب ۵ بمب، توانستند ضمن تخریب یک بولدرز ارتش اسرائیل که به قصد تخریب منازل وارد این محدوده شده بود، به تعدادی از سربازان رژیم آسیب بزنند. همچنین در این درگیریها ۳ عضو سرایالقدس(شاخه نظامی جهاد اسلامی) به شهادت رسیدند.
🔸 جنوب لبنان
روز قبل، حزبالله لبنان و دیگر گروههای مقاومت، ۱۵ عملیات موشکی برونمرزی علیه اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی به انجام رساندند. همچنین ۱ پهپاد حزبالله بر فراز متولا در شمال سرزمینهای اشغالی ساقط شد. از بین عملیاتهای موشکی ۴ مورد علیه کریاتشمونا در شنال شرقی، ۱ مورد علیه ملیکا و ۱ مورد علیه یرئون در شمال و ۹ مورد علیه اشتولا، نتوعا، زارعیت و ناهالبنزت در شمال غربی فلسطین اشغالی انجام شد.
🔹 عراق
روز گذشته، مقاومت اسلامی عراق ۱ پهپاد به پایگاه آمریکایی الحریر در استان اربیل در اقلیم کردستان عراق، ۲ پهپاد به سوی پایگاه عینالاسد در استان الانبار عراق و ۲ پهپاد به سوی نیروهای آمریکا در تلبیدر در استان حسکه واقع در شمال شرقی سوریه پرتاب کردند.
✅ روز گذشته دفتر اوفک در وزارت خزانهداری آمریکا، گروه کتائب سیداشهدا، رحیمالسراجی رهبر و ۵ عضو آن به نامهای عمادناجی، جعفرالحسینی، حبیبحسنمقامس، کاظمجاسمالسکنی، محمدحسبالمجیدی و یک عضو سپاه پاسداران به نام مجتبی جهاندوست را به اتهام اقدام به حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه، تحت تحریم قرار داد. احسان کیانی
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
👇🏽🇵🇸👇🏽
https://www.understandingwar.org/backgrounder/iran-update-november-17-2023
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ قالیباف: در کار جهادی، افراد را به انقلابی و غیرانقلابی دستهبندی نکنیم
▪️رئیس مجلس، در رویداد ملی برای ایران:
🔻در گروههای جهادی، نگوییم غیرانقلابی و انقلابی. هر در گروه جهادی هرکه برای خدمت به یک انسان یا یک محروم داوطلب شد، نه در خدمتگزاری سؤال کنیم که چه هستی، نه از آنی که خدمت و کمک میگیرد بپرسیم که هستی و چه هستی. مهمترین فضایی که میتوانیم حرف انقلاب را بزنیم، همین فضاست.
🔻کار جهادی یعنی تداوم فرهنگ اربعین. این را میگویم چون همهتان حس میکنید. آیا در اربعین به کسی میگویم تو برو و تو نرو؟ در کار جهادی هم این کار را نکنیم. بگذاریم همه در کار خیر شریک باشند.
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
🔷کارشناس نظامی شبکه NBC:
🔹به نظر می رسد طراح مترو غزه(تونل های حماس) ایران است زیرا آنها تجهیزات را سریع و بدون مشکل منتقل می کنند و اسرائیل حتی یک نقشه احتمالی از ساختار این تونل ندارد.
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥منظرپور سردبیر سابق BBC از پشت پرده تعطیلی شبکه منوتو:
🔹پس از آخرین سفر رضا پهلوی به اسرائیل تصمیم گرفتند که شبکه منوتو را تعطیل کنند؛ کیوان عباسی قرار است در لسآنجلس رسانهای اختصاصی برای رضا پهلوی تأسیس کند!
👤حسن اعتمادی، از بنیانگذاران منوتو درباره تعطیل شدن این شبکه:
🔹بودجه منوتو دولتی است و من تعجب میکنم از اصرار عوامل این شبکه مبنی بر خصوصی بودن این رسانه!
انگلیسیها میآمدند و برای ما برنامه درست میکردند آنها حتی از غذای ما نمیخوردند!
🔹من نگران بیکاری عوامل منوتو پس از تعطیلی این تلویزیون هستم!
#روشنگر
🆔@roshangar_refah
📊امید به تشکیل دولت مستقل فلسطینی
📊کاهش شدید حمایت از راهحل دو دولتی
📊حمایت اندک جوانها از راه دو دولتی
🔹نتایج نظرسنجی مرکز فلسطینی تحقیقات سیاستگذاری و افکارسنجی، نشان میدهد پیش از جنگ ۷ اکتبر، اکثریت مطلق فلسطینیها امید کمی به تشکیل دولت مستقل فلسطینی در پنج سال آینده دارند.
🔹نتایج نظرسنجی گالوپ در سپتامبر ۲۰۲۳ نشان میدهد که میزان حمایت از راه دو دولتی در بین جوانان فلسطینی کمتر از سایر گروههای سنی است.
🔹بر اساس این نظرسنجی، میزان موافقت فلسطینیها با راهحل دو دولتی از ۵۹ درصد در سال ۲۰۱۲ به ۲۴ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.
👈لازم به ذکر است ابن نظرسنجی ها قبل از طوفانالاقصی برگزار شده است./موسسه شناخت
#روشنگر
🆔@roshangar_refah