فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محمد بن زاید آل نهیان:
"آقای رئیس جمهور پوتین…تهدیدهای زیادی علیه ما وجود دارد، به ویژه با توجه به شرایط فعلی روسیه، اما ما بدون توجه به شرایطی که غرب تعیین کرده بود، تصمیم گرفتیم و گام برداشتیم.
اینها همان کسانی بودند که بدون اجازه آمریکا آب نمیخوردند!
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
😏ای سلاطین تناقض چرا وقتی در اغتشاشات بیش از ۶۰ دسته گل از ما گرفتند ساکت بودید؟! حالا وقتی #سردار_مفخمی از صلابت و برخورد قاطع با هنجارشکنان صحبت میکند و از لفظ گردن شکستن که کنایه از برخورد قاطع است استفاده نموده ، از غار هایتان بیرون آمدید؟
🔺عدم اقتدار و صلابت حلقه گمشده ای بود که انشاءالله بعد آمدن سردار رادان قرار است اوضاع بر وفق مراد گردنکشان نباشد!
#سلاطین_تناقض
#برخورد_قاطع
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️🎥آخرین صحبتهای مجیدرضا رهنورد پیش از اعدام چه بود؟
#نه_به_ولنگاری_مجازی
#نه_به_جنگ_افزارهای_آمریکایی
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🔴 #علی_کریمی از خواهرش کلاهبرداری کرد!
🔹خواهر علی کریمی که دو فرزند ۵ و ۱۵ ساله دارد با درخواست برادرش به او ۵۰ #چک سفید امضا داده و پس از مدتی متوجهشده که چکهای او در معاملات سنگینی مثل خرید #باشگاه_فوتبال سپیدرود و خرید زمین و ملکهای میلیاردی استفادهشده، دیگر به برادرش چک نداده و همین باعث اختلاف آنها شده.
🔹علی کریمی پس از اختلاف با خواهرش او را تهدید به برگشتزدن چکهای سفید امضای قبلی کرده. #لیلا_کریمی با تصور اینکه چکهای سفید امضای قبلی استفاده شدهاند، احتمال عملیشدن تهدید برادرش را در حد صفر میدانسته اما در کمال ناباوری الان با یک بدهی ۷۷۰ میلیارد تومانی در #زندان است.
🔹در بررسیها مشخصشده با هدایت و طراحی علی کریمی یک چک لیلا کریمی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان و یک چک دیگر به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان توسط یکی از بستگان آنها به شرخر داده شده و آن فرد هم چکها را به اجرا گذاشته و خواهر علی کریمی را راهی زندان کرده است.
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
🏴 آجَرَکَ الله یَا صَاحِبَ الزَّمان (عج) فِی مُصیبَتِ جَدِّک
🤍 گوشه حُجره یکی بال و پرش می سوزد
🖤 نَفَس و حنجره و چشم تَرَش می سوزد ...
🖤 یک نفر نیست کمی آب بیارد ؟ به خدا
🤍 پسر فاطمه (س) دارد جگرش می سوزد ...
✅ با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما همراهان همیشگی #رسانه_تحلیلی_سیاسی_روشنگری و خانواده محترمتان
🚩 فرا رسیدن سالروز شهادت غریبانه جوانترین شمع هدایت ، نهمین بحر کرامت ، ابن الرّضا ، باب الحوائج ، امام جود و سخاوت ، نوردیده ولی نعمتمان علی بن موسی الرضا (ع) ، حضرت جوادالائمّه ، امام محمد تقی علیه السلام ، بر عموم شیعیان جهان تسلیت و تعزیت عرض می نماییم .
#اللهمعجللولیکالفرج
#شهادت_امام_جواد (ع)
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
📸 تناقض در رفتار و گفتار به روایت تصویر
🔸 یه روز میخوان تصویر #شهید سلیمانی نباشه تا دیده بشن ، یه روز برا دیده شدن دنبال تصویر شهید #حاج_قاسم سلیمانی هستن
🔻 این جماعت حتی از شهید سلیمانی هم دنبال سود کردن هستن .
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
😏نجات زنان ایران پیشکشت...
✍ایلیا مدیا
📍پ.ن : ظاهراً #علی_کریمی از خواهر خود چندین #چک سفید امضا گرفته و با استفاده از همین چک ها به کلاهبرداری مبادرت ورزیده ، که به خاطر این کلاهبرداری ها هم اکنون خواهر او در #زندان حضور دارد!
#مزدور
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
💢 #اینترنشنال های داخلی ❗
🔹 تصاویری که سایت #اصلاح_طلب انتخاب برای پوشش صحبت های آیتالله #صدیقی ، #علم_الهدی و #کوشکی میزنه رو مقایسه کنید با تصاویری که برای #روحانی و #ظریف و #عراقچی میزنه !❌
🔸 تکنیک انتخاب بدترین عکس ،
🔹 تکنیک جمله بندی و تقطیع مغرضانه ،
🔸 تکنیک مدیریت افکار عمومی و #تخریب ....
#نفوذی
#جنگ_ترکیبی
#سواد_رسانه_ای
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
📸 طرحی با موضوع #حجاب برروی #دیوار_نگاره میدان انقلاب تهران
🔹 این دیوار نگاره با طرحی درباره حجاب و با شعار « پای #خانواده ایستاده ایم » بروز شد .
🔻 با توجه به داغ شدن مسئله حجاب در جامعه ، این دیوارنگاره سعی کرده است از زاویه ای جدید و متفاوت به مسئله حجاب و ارتباط آن با جامعه و خانواده بپردازد و توجه مخاطبان خود را جلب بکند .
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
❌ نون به نرخ روز خوری محمود #صادقی در دولت #روحانی VS در دولت #رئیسی
🔹 جایی که به نفعشون نیست غر می زنن ؛
🔻 جایی که به نفعشونه #ایران فروشی هم می کنن !
#وطن_فروش
#منافق
#سرطان_اصلاحات
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎥 گل گرفتن درب #وزارت_ارشاد مثلاً اسلامی ، در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ سالروز #شهادت_جواد_الائمه علیه السلام همراه باخروش انقلابی امت حزب الله 😵
🔴 در پی اتفاقات جنجالی و قبح شکنی در تالار وحدت ۲۵ خرداد که باعث جریحه دارشدن عفت عمومی و خشم و عصبانیت بیش از پیش مردم از دست اندرکاران این تئاتر و وزرات ارشاد و عوامل تالار وحدت شد ، جمع کثیری از امت انقلابی و خانواده های شهدا ، با تجمع وحرکت دسته عزاداری صدای مطالبه برحقشان را به گوش وزارت ارشاد و نمایندگان #مجلس مثلاً اسلامی رساندند .
📛 دیگر سکوت جایز نیست ⛔️
🔻 پ.ن : این تجمعات باید روزانه انجام بشه شاید حضرات عافیت طلب و استحاله شده یه تکونی به خودشون بدن . ( البته به صورت آرام و قانونی )
✍️ سعیدیسم
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315
روشنگری
♨️🎥 گل گرفتن درب #وزارت_ارشاد مثلاً اسلامی ، در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ سالروز #شهادت_جواد_الائمه علیه السلام
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️🎥 چرا هیچکس پاسخگوی صاحبان اصلی انقلاب یعنی این مردم #شهید داده نیست ؟؟؟
🔹 یادتونه #رئیسی وسط سفر خارجیش با پدر بی شرف و کذاب #مهسا_امینی تماس گرفت ؟
🔸 یادتونه #قالیباف اومد گفت نیروی انتظامی باید عذرخواهی کنه ؟ ( در صورتی که معلوم شد نیروی انتظامی هیچ کار اشتباهی نکرده بود )
🔹 یادتونه #اژه_ای بار ها مواضع صورتی گرفت درمورد اوباش #اغتشاشگر ؟
🔻 الان چرا هیچکدوم درمورد این تجمعات حرف نمی زنن ؟
❌ فقط صدای اغتشاشگر ها رو باید شنید ؟
#وزارت_ارشاد !!
📡 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/Roshangari315