eitaa logo
روشنگری اقشار کهگیلویه و بویراحمد
169 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
6.2هزار ویدیو
308 فایل
این کانال در راستای روشنگری به اقشار استان کهگیلویه وبویراحمد ایجاد شده است @roshangari_aghshar_kvb https://eitaa.com/joinchat/3629383765C9639a808fd
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 باقری کنی: به آمریکایی ها گفتیم زندانی را در مقابل زندانی مبادله می‌کنیم نه پول! 🍃🌹🍃 🔻معاون سیاسی وزارت امور خارجه: طرف آمریکایی می‌گفت من پول ها را به شما نخواهم داد تا زمانی که زندانی های مد نظر آزاد شوند. آمریکایی ها پول های ما را گروگان خواسته ای دیگر کرده بودند. 🔸به آمریکایی ها گفتیم زندانی را در مقابل زندانی مبادله می‌کنیم نه پول! 🔹وقتی بحران اوکراین به وجود آمد طرف مقابل از نهایی سازی توافق اجتناب کرد. 🔸از اسفند ۱۴۰۰ که مذاکرات متوقف شد ما موضوع را پیگیری کردیم و رها نکردیم. 🔹نیاز بود که توافق گذشته بازنگری شود و بر همین اساس مذاکرات غیر مستقیم بین دو طرف شکل گرفت. 🔸اغتشاشات سال گذشته آمریکایی ها را به دلیل اشتباه محاسباتیشان از مسیر منحرف کرد اما به سرعت بازگشتند. 🔹آمریکایی ها مجبور شدند در این دوره زمانی نسبت به آزادسازی پول های ایران اقدام کنند. 🔺آمریکایی ها مجبور شدند از خواسته های خود عقب نشینی کنند و پیش از توافق رفع تحریم ها نسبت به آزادی پول های ایران اقدام کنند.
🇮🇷 🖼 توئیت فارسی نخست‌وزیر هند درباره دیدار با «رئیسی»
🇮🇷 📝 چرا عضویت در بریکس مهم است؟
🇮🇷 📝واکنش اتحادیه اروپا به عضویت ایران و دیگر کشورها در بریکس 🍃🌹🍃 🔻سخنگوی اتحادیه اروپا: 🔸تصمیم ائتلاف بریکس برای تایید عضویت کشورهایی از جمله ایران در این گروه مورد توجه این نهاد اروپایی قرار گرفته است. 🔹اتحادیه اروپا عضو بریکس نیست، بنابراین، تصمیم برای گسترش این گروه کاملا بر عهده اعضای بریکس است و طبیعتا ما این تحول را مورد توجه قرار داده‌ایم.
🇮🇷 🔸 و عضویتش مهمه چون کشورهای عضو اون برای رهایی از استعمار امریکا با هم متحد شدن و به مرور تمام مبادلات رو بدون دلار انجام میدن پس تحریم های امریکا خنثی میشه. 🔹مهمتر اینکه برای پیوستن، رئیسی نه معیشت مردم رو گرو گرفت و نه کشور معطل شد و نه فرمانده سپاه قدسمون شهید شد! ✍ علی فرحزادی
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 سالها ترجیح داده بود سکوت کند... سالها خیلی‌ها بدنبال صاحب این عکس می گشتند ..‌. درود برغیرت، شجاعت، شهامت ... درود بر مردان افتخارآفرین بی ادعا.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 باقری: روند آزادسازی پول‌های ایران در عراق هم آغاز شده 🍃🌹🍃 🔹فقط در ۳ هفتۀ گذشته ۷ برابرِ کل پولی که پارسال توانستیم از منابعمان در عراق استفاده کنیم را آزاد کردیم. 🔸الان پول بلوکه‌شده‌ای نداریم اما پول‌هایی در کشورهای دیگر داریم که خودمان نگه‌داشتیم که در خریدهایمان استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۸۸ قرآن کریم شامل آیات ۶۰ تا ۶۵ سوره مبارکه نساء 🍃🌹🍃 🌺 امام علی (ع) می‌فرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهج‌البلاغه حکمة ۳۹۹) 🎙 استاد: منشاوی
🇮🇷 📝 دانشجویان و دانش‌آموزان برای سفر اربعین نیازی به تهیه وثیقه ندارند 🍃🌹🍃 🔻رئیس پلیس گذرنامه فراجا: 🔹دانشجویان، طلاب و دانش‌آموزان برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی نیازی به تهیه وثیقه ندارند. 🔸طی مدت اخیر ظرفیت صدور گذرنامه در کشور را حدود ۴ برابر از نظر تجهیزات و نیروی انسانی افزایش داده‌ایم و درسه نوبت کاری همکاران در بخش گذرنامه مشغول فعالیت هستند. 🔹در حال حاضر روزانه حداقل بیش از ۹۰ هزار گذرنامه زیارتی چاپ می‌کنیم. 🔺اکنون روزانه میزان تقاضاها برای گذرنامه زیارتی به ۵۰ هزار عدد افزایش پیدا کرده است.
🇮🇷 📝 «ترامپ» عکس بازداشتش را منتشر کرد 🍃🌹🍃 🔸رئیس‌جمهور سابق آمریکا با انتشار عکس بازداشتش در زندان فولتون، فعالیت خود در شبکه اجتماعی ایکس یا همان توییتر سابق را آغاز کرد. 🔹او در پایین تصویر نوشته: دخالت در انتخابات، هرگز تسلیم نشو!
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 بازتاب گسترش اعضای بریکس در رسانه‌ها
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر رسید که واردات کیت‌های غربالگری به ایران ممنوع اعلام شده و این یعنی تا سال آینده کلی بچه معلول به دنیا میاد😱 ⚠️حتما ویدئو رو ببینید تا متوجه ماجرا بشید @Radar_enghelabe