روشنگری - بررسی ادیان ، فرق و مذاهب
اولین چیزی که دشمنی ریشهای بهائیت را با اسلام ثابت میکند ادعای الوهیت حسینعلی نوری است. در اسلام و
قرآن کریم و نیز احادیث اسلامیبهصراحت میفرمایند که پیامبر اسلام آخرین پیامبر الهی است و پس از او هیچ پیامبری نمیآید: «ما كانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِكُمْ وَ لكِنْ رسولالله وَ خاتَمَ النَّبِیینَ وَ كانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَیءٍ عَلیماً؛ محمّد (صلیالله علیه و آله) پدر هیچیک از مردان شما نبوده و نیست ولى رسول خدا و ختم کننده و آخرین پیامبران است و خداوند به همهچیز آگاه است!»
و نیز پیامبر اسلام(صلیالله علیه و آله) به امام علی(علیهالسلام) فرمود: «أنت منی بمنزلة هارون من موسى إلا أنه لا نبی بعدی؛ یعنی منزلت تو به من مانند منزلت هارون به موسی است جز اینکه پس از من نبی و پیامبری نخواهد بود». همه مسلمانان از هر فرقهای که هستند بر این اصل اتفاق دارند و انکار آن را موجب کفر میدانند؛
اما هم علیمحمد باب و هم حسینعلی نوری با ادعای نبوت و آوردن دین جدید این اصل اسلامیرا منکر شده و در حقیقت با تکذیب قرآن و پیامبر اسلام(صلیالله علیه و آله) دشمنی خود را با دین اسلام عملاً ثابت نمودهاند. بر طبق این مبنای بهائیت همه مسلمانان باید بهائی شوند و ماندن بر دین اسلام کفر و خلاف حق است و این سخن جز دشمنی با مسلمانان چیزی دیگری نمیتواند باشد.
منابع :
1. احزاب ، 40.
2. قرطبی، محمد بن احمد، الجامع لأحكام القرآن، ج1، ص266
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
بهائیت یک حزب و جریان سیاسی است و علناً و بهصورت گسترده علیه دین اسلام موضع گرفته است. در این مورد حضرت امام خمینی(ره) در سال 1341ش چنین فرموده است: «اینجانب حسب وظیفه شرعیه به ملت ایران و مسلمین جهان اعلامخطر میکنم. قرآن کریم و اسلام در معرض خطر است. استقلال مملکت و اقتصاد آن در قبضه صهیونیستهاست که در ایران به [صورت] حزب بهائی ظاهر شدند».[1]
بهائیت مخصوصاً پس از مرگ شوقی افندی چهره اصلی موردنظر بانیان خود را نمایان ساخت و در جهت اهداف به وجود آورندگان اصلی خود کارایی خویش را در معرض دید عموم گذاشت. با نگاه تطبیقی به عملکرد این فرقه بهوضوح روشن میشود که این فرقه تا چه اندازه ابزاردست سیاستمداران جهانگشته و در راستای اهداف صهیونیزم بینالملل در کشورهای اسلامیدر جهت تضعیف دین مبین اسلام بهکار رفته است. این عملکرد مدیون تشکیلاتی است که از زمان شوقی افندی به کار گرفته شد و بیت العدل در اسرائیل تأسیس گشت.[2]
از اهداف مهمیکه شوقی افندی این تشکیلات و هیئت را برای آنها ساخت، برقرار کردن رابطه با اولیای حکومت اسرائیل بوده است.[3]
📚منابع :
[1] . زاهد زاهدانی، سید سعید، بهائیت در ایران، ص261-262، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چ4، 1388ش.
[2] . همان، ص262.
[3] . رک: مجله اخبار امری، آذر و دی، شماره های 8 و9 ، صص4-5. (به نقل از بهائیت در ایران)
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
🔴 آسیبزا بودن ادعاهای درمانی حلقه
🍃 روشهای درمانی حلقه به جمعی از مردم کشورمان آسیبهای جدّی وارد ساخته است. اگر یک روش درمانی، الهی و علمی باشد، افراد را در معرض آسیب قرار نمیدهد. در برخی از افراد مراجعهکننده حالتی همچون جنزدگی دیده میشود. در پارهای موارد نیز افراد پس از قرار گرفتن در معرض اتصال، نوعی به هم ریختگی و ناراحتی را گزارش کردهاند. پاسخ عرفان حلقه به اینگونه ناراحتیهای جسمی و روحی بهانهای به نام «برونریزی» است. در حالی که برخی افراد سالهاست با این برونریزیها درگیر میباشند.
🔅وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
🍀 مراقبۀ همیشگی
🍃 انسانی که میخواهد به اهداف بلند و متعالی خود برسد، باید همواره در تمام امور، مراقب باشد که از صراط مستقیم خارج نشود. مواظب خوردنیها، پوشیدنیها، خواندنیها، شنیدنیها و جلسات خود باشد و ببیند چه سخنی را میشنود؛ چه کلامی را میگوید؛ در کنار چه سفرهای مینشیند؛ حلال است یا حرام!
🍃 خدای سبحان در قرآن هشدار میدهد که مراقب آدمی است: «اِنَّ اللهَ کانَ عَلَیکُم رَقیبا». پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم در تشویق مؤمنان به مراقبه فرمود: «چنان بندگی کن؛ گویا او را می بینی؛ اگر تو او را نمیبینی، بدان که او تو را می بیند». اگر انسان همواره نظارت الهی و حضور در محضرش را به یاد داشته باشد، به گناه و کمتر از آن، اقدام نمیکند، زیرا وقتی به یاد خدا دل بست، به آسانی خاطرههای خوب در ذهنش رسم میشوند، از این رو قرآن کریم، ذکر و به یاد خدا بودن را برای غفلتزدایی و قرب به حق میآموزاند.
📖 بر بال اعتكاف؛ ص91و92.
📚 جوادی آملی، عبدالله (آیت الله)؛ بر بال اعتكاف؛ چ2، قم، مرکز نشر اسراء، 1394 ه.ش.
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
🍀 تفاوت انسان با درخت و حیوان در تربیت
🍃 آنچه گوهر ذات شما مىگردد به كار شما مىآيد و مايۀ عزت و شرف شما مىگردد. غذاى جسمانى و زندگى طبيعى، همه، معدّات ترقّى و تكامل انساناند، نه اين كه مقصود بالذات باشند. درخت به بستن و پيراستن تربيت مىشود و ادب مىپذيرد، حيوان به يوغ و افسار و مانند آنها، و انسان به شنيدن معارف و تحصيل حقائق. به قول عارف رومى:
جانور فربه شود ليک از علف
آدمى فربه ز عزّ است و شرف
آدمى فربه شود از راه گوش
جانور فربه شود از حلق و نوش
📖 دروس معرفت نفس؛ صص۳۱۰ و ۳۱۱.
📚 حسن زاده آملى،حسن(علامه)؛ دروس معرفت نفس؛ الف. لام. میم، قم - ایران، ۱۳۸۵ ه.ش.
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
رویای صادقانه
معلم انسان در بیداری و خواب ، خدای سبحان است ؛ (علم الانسان ما لم یعلم )1 (و اتقوا الله و یعلمکم الله)2 و انسان در حال بیداری دیرتر از خدای سبحان علم فرا می گیرد ، تا در خواب ، زیرا انسان در خواب به خداوند نزدیکتر است و در بیداری دورتر .
گرچه خدای سبحان نسبتش به همه اشیاء در همه حالات مساوی است و او به ما از خود ما نیز نزدیکتر است ، در خواب به خدا نزدیکتر از بیداری هستیم ، زیرا آنچه ما را به عالم طبیعت دعوت می کند ، مشاغل ماست ؛ ولی در خواب این شواغل حسی کم می شوند ، از این رو قرآن کریم خواب را توفی می داند و می فرماید :(الله یتوفی الانفس حین موتها و التی لم تمت فی منامها)3 ( و هو الذی یتوفکم بالیل و یعلم ما جرحتم بالنهار)4؛ وقتی شما می خوابید خداوند شما را توفی می کند؛ یعنی حقیقت شما را نزد خود می آورد.
✍️
1. سوره علق . آیه 5
2. سوره بقره . آیه 282
3. سوره زمر . آیه 42
4. سوره انعام . آیه 60
📗 عبدالله جوادی آملی ، دانش و روش بندگی ، نشر اسراء ، ص 542
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
امام علی علیه السلام :
دنیا خانه راستی و صدق است ، برای کسی که آن را راستگو انگاشت و خانه تندرستی است برای آن که آن را شناخت و باور داشت و خانه بی نیازی است ، برای کسی که از آن توشه اندوخت و خانه پند است ، برای آن که از آن پند آموخت .
دنیا مسجد محبان خدا ، نمازگاه فرشتگان او ، محل نزول وحی الهی و تجارتخانه اولیای خداست. آنان در اینجا رحمت خدا را به دست آوردند و بهشت را سود خود قرار دادند.
📗 نهج البلاغه ، حکمت 131
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
🔴 زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🔵 السَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
⚠️ استفاده از مطالب روشنگری ، صرفا با درج لینک این مجموعه مجاز می باشد.
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
💠 منتظر، بنبست ندارد
وقتي به ما ميگويند #منتظر_فرج باشيد، فقط اين نيست که منتظر فرجِ نهايي باشيد بلکه معنايش اين است که هر بنبستي قابل گشوده شدن است. فرج، يعني اين؛ فرج، يعني #گشايش.
مسلمان با درس #انتظار ، فرج ميآموزد و تعليم ميگيرد که هيچ بنبستي در زندگي بشر وجود ندارد که نشود آن را باز کرد و لازم باشد که انسان نااميد دست روي دست بگذارد و بنشيند و بگويد ديگر کاري نميشود کرد؛ نه، وقتي درنهايتِ زندگيِ انسان در مقابله با اينهمه حرکت ظالمانه و ستمگرانه، خورشيد #فرج #ظهور خواهد کرد پس در بنبستهاي جاري زندگي هم همين فرج متوقّع و مورد انتظار است.
اين، درس #اميد به همه انسانهاست. اين، درس انتظار واقعيبه همه? انسانهاست لذا #انتظار_فرج را #افضل_اعمال دانستهاند.
1399/06/29
🔵 روشنگری( مطالعات ادیان ، فرق و مذاهب )
🆔https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e