امام رضا عليهالسلام:
او (حضرت مهدی علیهالسلام) کسی است که پیش از خروجش غیبت کند و آنگاه که خروج کند زمین به نورش روشن گردد و در میان مردم میزان عدالت وضع کند و هیچ کس به دیگری ستم نکند.
📚 کمال الدین، باب ٣۵، ح۵
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
💠 معرفی کتاب مثلث مقدس
🔸راز دشمنی غرب با شرق و برشمردن تفاوتهای فکری این دو قطب
🔹«لازم به ذکر است که جنس مطالب ارائه شده از جنس «مطالعات فرهنگی» است. مطالعات فرهنگی، مدد رسان سایر شعبهها و شاخههای مطالعاتی است، چه مطالعه اجتماعی، سیاسی و چه مطالعات اقتصادی و ... . همه شعب علوم به نوعی با مطالعات فرهنگی ارتباط پیدا میکنند.»
🔹این تأکیدی است که نویسنده در ابتدای اثر خود ذکر میکند تا به خواننده تأثیر شگفت فرهنگ را در تمامی عرصههای اجتماعی، اقتصادی و حتّی سیاسی بیان کند. مطالعه کتاب «مثلث مقدس»، اثر اسماعیل شفیعی سروستانی، به شما این امکان را میدهد که ساعات زیادی فکر کنید که راز کینه و دشمنی دیرینه و پایان ناپذیر غرب و رژیم صهیونیست با جهان اسلام چیست؟ این همه فجایع و کشتار و خونریزی با این که برای خود آنها هم گران تمام میشود چرا این همه سال ادامه پیدا کرده است؟
🔹در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«تا زمانی که در حساس ترین منطقه جهان، با ثروتی انبوه، و سابقه فرهنگی بزرگ به سر میبریم و حامل بزرگ ترین نقشهای تاریخی (به اذن الله) هستیم، احتمال خطر هست. تا زمانی که نام خدا و بندگی آستان او و برگزیدگانش را بر زبان داریم، و دانه آن را در دل میپرورانیم بیم خطر هست. خلاصه آنکه، تا زمانی که بخواهیم زندگی فعال، سالم، پاک و همراه با آزادگی در شرق اسلامی داشته باشیم، چشمهای ناپاک و دست هایی آلوده ما را تهدید میکند و ما ناگزیر به ایجاد آمادگی و مصونیت در خود و جوانانمان هستیم. و این تکلیف بزرگ ماست در عرصه و عصری که در آن سیر میکنیم. به این دلایل و صدها دلیل دیگر، شناسایی راز کین ورزی غرب و یهود علیه اسلام و مسلمانان ضروری به نظر میرسد....»
🔹محور این کتاب در مورد سه مسجد مقدس مسلمانان: مسجد الحرام، مسجد الاقصی و مسجد کوفه است و کشورهایی که در این مثلث مقدس جای میگیرند، همیشه مرکز جنگ و میدان نبردند. در این کتاب علّت تمرکز غربیان بر این مناطق شرح داده میشود.
🛍 این کتاب در کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
ایجاد صحنه های جن گیری متوهمانه در مسیحیت تبشیری :
یکی از روش های اغواگری در مسیحیت تبشیری ، ایجاد صحنه های جن گیری متوهمانه سرشار از فریادهایی است که خصوصاً زنان برای رهایی از اجنه سر می دهند و به دست شبان های کلیساهای تلویزیونی و هنر پیشگان سینمایی از شر جن رها می شوند ؟!
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
ویژگی مشترک معنویت های نو پدید :
1. ویژگی مشترک همه معنویت های نوپدید ، سکولار بودن آنهاست ، سکولاریسم تنها به معنای دنیاگرایی یا جدا انگاری دین از سیاست نیست ؛ بلکه تحقیق عمیق نشان می دهد که مدعای سکولاریسم بسیار بیشتر و فراتر از این هاست . سکولاریسم یک جهان بینی تمام عیار، کامل و فراگیر است .
2. بنیان جهان بینی سکولاریسم این است که زندگی دنیا را باید اصل قرار داد و خود را به وعده های نسیه و آخرتی ادیان سرگرم نساخت .
3.سکولاریسم می گوید دین امری شخصی است و کسی حق ندارد دینش را در جامعه تبلیغ کند . سکولاریسم تنها جنبه سیاسی ندارد ، بلکه در پی زدودن دین از همه جنبه های زندگی جاری مردم است .
4. نگاه بدبینانه به دین و اطلاع نادرست و غیر دقیق از دین باعث شده است تا سکولاریست ها گمان کنند که سیاستمداران برای تصمیم گیری در موضوعات مختلف بهتر است به جای دلایل مذهبی از دلایل سکولار استفاده کنند .
5. افراط سکولاریسم در نفی دین و معنویت ، به رشد نوعی سکولاریسم تعدیل شده منجر شد . سکولاریسمی که مبنای معنویت گرایی در عصر پسامدرن شده است . معنویتی که منحصر به همین دنیای مادی است که می خواهد به انسان کمک کند تا آستانه تحملش را در برابر رنج های این دنیا بالا ببرد.
6. در اهداف معنویت سکولار خدا جایی ندارد و به شریعت و احکام الهی هیچ پایبندی وجود ندارد . به نظر آنان عقیده به خدا یا امور فراطبیعی لازمه معنویت نیست و خدا یکسره نفی می شود .
7. اساس معنویت های سکولار بر تحصیل آرامش درونی به جای ارتباط با خداست . حقیقت این معنویت ها نوعی خود فریبی و خدمت بیشتر به خواسته های نفسانی است . لذت یابی ، کامیابی ، شاد زیستن آرامش ، هدف است آن هم از هر راهی و به هر قیمتی حتی با پناه بردن به مواد مخدر !
8.معنویت های سکولار بر مفاهیمی همچون عشق ، محبت ، بردباری ، بخشش ، خدمت به دیگران ، دغدغه محیط زیست و .. تاکید می کنند ؛ ولی ریشه تاکید بر این اصول اخلاقی و انسانی بر پایه نفی خدا و باور نداشتن به جهان آخرت است .
9. مروجان معنویت های سکولار هرچند که شعارهای جذاب ارائه می دهند و برخی از آرمان ها و اصول اخلاقی قابل قبول را توصیه می کنند ؛ ولی نهایتاً مرتکب تناقض گویی اند . از یک سو نمی توانند نیازهای معنوی بشر را کتمان کنند و از سوی دیگر به معنویت های اصیل دینی هیچ اعتقادی ندارند؛ از این رو چاره ای جز ارائه معنویت های جایگزین ندارند .
📙عرفان عصر جدید ، همایون همتی ، نشر نامک ، 1401 ، صص 166- 150
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدعی دروغین نبوت
پیامبری که فقط زنان را شفا می دهد ؟!
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
خواب و رؤیا
✍علی محمدی هوشیار
رؤیا یکی از راههای نزول وحی بر پیامبران و ائمه اطهار علیهم السلام است. شاید این سوال پیش آید که آنان از کجا متوجه می شوند که آنکه در عالم رویا با آنان سخن میگوید؛ فرشته وحی است یا ابلیس؟
🔺 پاسخ این سوال در روایت زیر آمده است:
عَنْ بُرَيْدٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ: فِي قَوْلِهِ وَ مَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ وَ لاَ نَبِيٍّ وَ لاَ مُحَدَّثٍ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ لَيْسَ هَذِهِ قِرَاءَتَنَا فَمَا اَلرَّسُولُ وَ اَلنَّبِيُّ وَ اَلْمُحَدَّثُ قَالَ اَلرَّسُولُ اَلَّذِي يَظْهَرُ لَهُ اَلْمَلَكُ فَيُكَلِّمُهُ وَ اَلنَّبِيُّ يَرَى فِي اَلْمَنَامِ وَ رُبَّمَا اِجْتَمَعَتِ اَلنُّبُوَّةُ وَ اَلرِّسَالَةُ لِوَاحِدٍ وَ اَلْمُحَدَّثُ اَلَّذِي يَسْمَعُ اَلصَّوْتَ وَ لاَ يَرَى اَلصُّورَةَ قَالَ قُلْتُ أَصْلَحَكَ اَللَّهُ كَيْفَ يَعْلَمُ أَنَّ اَلَّذِي رَأَى فِي اَلْمَنَامِ هُوَ اَلْحَقُّ وَ أَنَّهُ مِنَ اَلْمَلَكِ قَالَ يُوَقَّعُ عِلْمُ ذَلِكَ حَتَّى يَعْرِفَهُ
بُرید از امام صادق (ع) و امام باقر (ع) روایت کرده است که درباره آیه «و هیچ رسول و پیامبر و محدثی قبل از تو نفرستاده بودیم» فرمود: گفتم: به جانت قربان، این تلاوت ما نیست. پس رسول و پیامبر و محدث چیست؟
فرمود: رسول آن است که فرشته بر او ظاهر میشود و با او گفتگو میکند، و پیامبر آن است که در خواب میبیند و شاید نبوت و رسالت در یک شخص جمع شده باشد، و محدث آن است که صدا را میشنود و شکل را نمیبیند. گفتم: خدا خیرتون دهد، چگونه میداند آنچه را در خواب دیده از حق است و از جانب فرشته است؟ فرمود: علم اینها را به او میسپارند تا آن را بشناسد.
📜بصائر الدرجات في فضائل آل محمد علیهم السلام ج ۱، ص ۳۷۱.
🔺اکنون پیروان احمدالحسن که رؤیا را یکی از راههای نزول وحی یا الهام برای خود میدانند، چگونه میتوانند بین فرشته بودن یا ابلیس بودن آن خبر رسان در عالم رؤیا تمایز قائل شوند؟! آیا به ایشان نیز همانند پیامبران، علم شناخت فرشته از ابلیس در عالم رؤیا داده شده است؟!
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
آسیب فرقه ها به خانواده ها
فرقههای انحرافی آسیب زیادی به خانوادهها دارند که عبارتند از:
۱. انزوا: فرقههای انحرافی ممکن است اعضای خانواده را نسبت به خانواده و دوستان غیر فرقهای خود منزوی کنند. این میتواند منجر به از بین رفتن روابط نزدیک و حمایت اجتماعی شود.
۲. تغییرات در مورد ارزشها و باورها: فرقههای انحرافی معمولاً باورها و ارزشهای خاصی دارند که ممکن است با باورها و ارزشهای خانواده تضاد داشته باشد. این ممکن است منجر به کشمکشها و تنشها درون خانواده شود.
۳. عدم قابلیت پذیرش نظرات و دیدگاههای مختلف: اعضای فرقه ممکن است نسبت به نظرات و دیدگاههای دیگران بیتفاوت یا تعصب داشته باشند. این میتواند روابط خانوادگی را به خطر بیندازد و از رشد و تعامل سالم درون خانواده جلوگیری کند.
۴. خطرات امنیتی: بعضی فرقههای انحرافی ممکن است فرد را به فعالیتهای غیرقانونی، خشونت یا تروریسم سوق دهند. این میتواند خطر جدی برای خانواده و جامعه به شمار رود.
۵. خرابکاری مالی: بعضی فرقههای انحرافی میتوانند از اعضای خود استفاده کنند و آنها را به خرابکاری مالی هدایت کنند. این ممکن است موجب از دست رفتن ثروت و منابع مالی خانواده شود.
به طور کلی، فرقههای انحرافی میتوانند به طور جدی روابط خانوادگی را تحت تاثیر قرار دهند و امنیت و سلامت خانواده را به خطر بیاندازند. بنابراین، لازم است افراد و خانوادهها برای شناسایی و پیشگیری از این خطرات آگاهی داشته باشند و به طور فعال با اعضای خانواده خود در ارتباط باشند.
✍️ علی محمدی هوشیار
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
📖 #بریده_کتاب | دینورزیِ عملی در جنبشهای نوپدید
🔸با بررسی تحلیلی دینورزیِ عملی در جنبشهای نوپدید دینی میتوان سه ویژگی در دینورزی گروههای مرجع در «عصر فرهنگ مصرفی» تشخیص داد:
۱. پاپکورنیزاسیون دین: یا دینورزی به مثابهٔ رفتاری صرفاً مسرت بخش، موجب شادکامی و حتی مایهٔ طنز و خنده؛
۲. کالاییشدن دین: یا دینورزی به مثابهٔ رفتاری در بازار مصرف (معاملهٔ کالای مصرفی داشتن با دین)؛
۳. درمانگرانهشدن دین: یا دینورزی به مثابهٔ رفتاری شفاجویانه و درمانی (معامله ابزار درمانی داشتن با دین).
📚 برشی از کتاب «معنویت در سبد مصرف» نوشتهٔ دکتر بهزاد حمیدیه
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
یهود و بنیاسرائیل دو مفهوم جدا هستند
📎 بنیاسرائیل و یهودیت مربوط به دو مفهوم متفاوت هستند و تلاش یهودیها این است که بین این دو مفهوم پیوند برقرار کنند. بنیاسرائیل که دوازده خانواده بودند، به خاندانهایی تبدیل شدند. یکی از آنها بقیه خاندانها را خوار و ذلیل کرده و تقریباً به قتل میرساند.
🖇 یکی از این خاندانها که یهودا بود با خاندانی دیگر متحد میشود و بقیۀ خاندانها از بین میروند. شهبازی بخشی را در کتاب {زرسالاران یهودی و پارسی} به این مسأله اختصاص داده که چگونه یهودیت، بنیاسرائیل را از بین برد و با این کار، افسانهای برای مظلومنمایی خود در طول عصرهای بعدی ساخت
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
انجمن حجتیه از مبارزه با بهائیت تا مقابله با انقلاب اسلامی
⭕️ یکی از گروه هایی که در مباحث مهدویت مورد توجه قرار گرفته، گروهی به نام «انجمن حجتیه» است. مهم ترین و آشکارترین فعالیت انجمن، قبل از انقلاب، مبارزه با بهائیت بود. مبارزه با بهائیت، فلسفه وجودی انجمن را شکل می داد؛ با وجود اینکه بهائیت یک پدیده سیاسی و شبه جاسوسی بود و متقابلاً یکی از راه های مبارزه با آن، برخورد سیاسی بود؛ اما انجمن حجتیه هیچ اعتقادی به دخالت در امور سیاسی نداشت.
مرحوم شهید رجایی در نقد اقدامات این جریان فرمودند: «آن موقعی که برادران و خواهرانمان زیر شکنجه فریاد می کشیدند، اینها می رفتند ثابت کنند که بهائیت برحق است یا باطل و دقیقاً در مقابل مبارزه قرار می گرفتند»
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
تشرف یک هنرمندِ مسیحیِ برزیلی به اسلام در حرم رضوی
🔹همزمان با ایام ماه مبارک رجب، جوان ۳۵ ساله برزیلی با گفتن شهادتین در بارگاه منور رضوی به دین مبین اسلام و مذهب تشیع مشرف شد.
🔹این تازه مسلمان برزیلی پس از تحقیق و مطالعه و مراجعه به حرم مطهر و همچنین دریافت پاسخ سؤالات خود در جلسات پرسش و پاسخ با کارشناسان مذهبی بخش ادیان و مذاهب مدیریت زائرین غیرایرانی دین اسلام را برگزید.
🔹وی که نام «رضا» را برای خود برگزید، در مورد دلیل تشرفش به دین مبین اسلام گفت: حقیقت طلبی یک الزام است و من آن را در دین مبین اسلام یافتم. خانواده من مسیحی هستند و من با تحقیق دریافتم اجدادمان که زمانی در مراکش ساکن بودند مسلمان بودند و این مرا بیشتر ترغیب کرد تا در مورد دین مبین اسلام تحقیق و بررسی بیشتری داشته باشم.
منبع: آستان نیوز
——————————————
👇عضویت در روشنگری مازندران
📡eitaa:
https://eitaa.com/joinchat/3399417937C605575e86e
آدرس لینک اعتکاف مازندران
https://eitaa.com/etekaf_maz