🔰سوریه: رژیم صهیونیستی تمایل به تشدید تنش بیشتر در منطقه دارد
🔸وزارت امور خارجه سوریه در واکنش به تجاوز نظامی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به سوریه که منجر به شهادت 16 نفر و زخمی شدن بیش از 40 نفر شد، بیانیهای صادر کرد.
🔸در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است که تداوم حملات اشغالگران به سوریه و کشورهای دیگر، نشان میدهد که این رژیم تمایل به تشدید تنش بیشتر در منطقه دارد.
🔸وزارت امور خارجه به حق قاطع خود برای دفاع از حاکمیت و آزادسازی سرزمین اشغالی با تمام ابزارهای قانونی که قوانین بین المللی آنرا تضمین کرده، تاکید کرد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#مقاومت
#آمریکا_شیطان_بزرگ
#یمن_انصارالله
#حزب_الله_هم_الغالبون
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_صیهونیستی
#انگلیس_خبیث
#سپاه_قهرمان
🆔@roshangaripishraf
✅ معضل پلاستیک
📮گزارش اطلاعات آنلاین، محققان دانشگاه لیدز در انگلیس با استفاده از مدل سازی هوش مصنوعی، ۱۰ کشور مسئول بیشترین آلودگی پلاستیکی در جهان را مشخص کردند.
📌طبق دادههای جمع آوری شده از ۵۰۰ شهر در ۱۲۷ کشور، هند با تولید ۹.۳ میلیون تن زباله پلاستیکی در سال، مسئول بیشترین آلودگی پلاستیکی تولید شده در جهان است.
این کشور به دلیل جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری و ضعف سیستم جمع آوری زباله، حدود یک پنجم از پلاستیکهای جمع آوری نشده جهان را تولید میکند.
🪧سپس کشور نیجریه و اندونزی با تولید ۳.۵ و ۳.۴ میلیون تن زباله در رتبههای بعدی قرار دارند.
📌چین با ۲.۸ میلیون تن زباله چهارم، پاکستان با ۲.۶ میلیون تن زباله پنجم، ششم بنگلادس با ۱.۷ میلیون تن تولید زباله، روسیه با ۱.۷ میلیون تن زباله هفتم، برزیل با ۱.۴ میلیون تن تولید زباله هشتم، تایلند با ۱ میلیون تن زباله در جهان نهم و جمهوری دموکراتیک کنگو با ۱ میلیون تن آلودگی دهم جهان هستند.
🔖دکتر کاستاس ولیس، نویسنده اصلی این تحقیق میگوید: این یک مسئله فوری بهداشت جهانی است - یک بحران مداوم: افرادی که زبالههایشان جمعآوری نمیشود، چارهای جز تخلیه یا سوزاندن آنها ندارند.
📎محققان تخمین میزنند سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون تن پلاستیک در جهان تولید میشود که ۵۲ میلیون تن آن سوزانده🔥 و یا در فضای باز {آلودگی پلاستیکی} ریخته میشود.
#غرب_بدون_روتوش
#پیشرفت_اسلامی
#ضد_توسعه_غربی
🆔 @roshangaripishraft
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عوارض آرد سفید
♻️ بزرگترین خطر #نان_سفید که مردم ایران را تهدید میکند، #سندروم_متابولیک است.
چرا از قبل انقلاب آرد سفید و روغن نباتی جامد کشور را فرا گرفت و ادامه دار شد تا به الان؟؟!!!
وزرات بهداشت دولتها خواب بودهاند
یا با علم و آگاهی، توسط نفوذیها اهداف پلید دشمنان مردم ایران را اجرا میکنند
#غرب_بدون_روتوش
#پیشرفت_اسلامی
#ضد_توسعه_غربی
🆔 @roshangaripishraft
🔰شهادت بیش از 11 هزار دانش آموز فلسطینی از آغاز جنگ علیه نوار غزه
🔸دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه از شهادت بیش از 11 هزار دانش آموز از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون در جریان تجاوزات مستمر ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود 750 نفر از کارکنان مراکز آموزشی نیز در این حملات به شهادت رسیدند. هزاران دانش آموز هم طی این مدت زخمی شده اند.
🔸صهیونیستها طی این مدت، 120 مدرسه و دانشگاه را به طور کامل ویران کردند و 340 مدرسه و دانشگاه هم دچار خسارت شد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#مقاومت
#آمریکا_شیطان_بزرگ
#یمن_انصارالله
#حزب_الله_هم_الغالبون
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_صیهونیستی
#انگلیس_خبیث
#سپاه_قهرمان
🆔@roshangaripishraf
🧲 اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل اول: رهبری در کار تیمی
توضیح: رهبری در کار تشکیلاتی به معنای هدایت، انگیزش و حمایت از اعضای تشکل برای دستیابی به اهداف مشترک است. رهبری مؤثر نقش کلیدی در موفقیت یک تشکل ایفا میکند و میتواند به شکلهای مختلفی تجلی یابد. رهبری نه تنها به معنای مدیریت و نظارت بر کارهاست، بلکه شامل ایجاد یک فرهنگ مثبت و حمایتکننده نیز میشود. دبیر، دبیرکل، فرمانده، مسئول و مدیر تشکل، نقش رهبری در تشکیلات را بر عهده دارد و مانند شیرازه کتاب، اعضا را در کنار هم نگه میدارد.
اجزای کلیدی رهبری در کار تیمی:
◀️ بینش و وضوح: رهبر تشکل باید یک دیدگاه واضح و مشخص از هدفها و چشمانداز تشکیلات داشته باشد. این بینش باید بهطور مؤثر به اعضای تشکل منتقل شود تا همه بدانند که در چه مسیری حرکت میکنند و چه انتظاراتی از آنها میرود.
◀️ انگیزش: رهبری مؤثر شامل توانایی انگیزش اعضای تشکیلات برای کنشگری مؤثر است. رهبر باید بتواند اعضا را به تلاش بیشتر وادار کند و آنها را به سمت دستیابی به اهداف مشترک هدایت کند. این انگیزش میتواند از طریق تشویق، تقدیر و ایجاد یک محیط مثبت حاصل شود.
◀️ مدیریت تعارض: به دلیل تفاوت فرهنگی اعضا، در هر تشکیلاتی ممکن است تعارضاتی پیش بیاید. رهبر باید توانایی مدیریت این تعارضات را داشته باشد و بهطور مؤثر آنها را حل کند. این شامل گوش دادن به نظرات مختلف و پیدا کردن راهحلهای مناسب برای مشکلات و میانجیگری و ریشسفیدی در گلوگاههای تعارض هست.
◀️ توسعه و رشد اعضا: رهبر باید به توسعه و رشد مهارتها و تواناییهای اعضای تشکیلات توجه کند. این شامل پیشبینی فرصتهای آموزشی، کارگاهها و مشاوره برای رشد فردی و حرفهای اعضا است. یک رهبر خوب زمینه شناسایی نقاط قوت و ضعف اعضای تشکیلات را فراهم میکند.
◀️ ارتباط مؤثر: رهبر باید بتواند ارتباط مؤثری با اعضای تشکل برقرار کند. این شامل برقراری جلسات منظم، ارائه بازخورد سازنده و ایجاد فضایی برای بیان نظرات و ایدهها است. ارتباط مؤثر باعث میشود که اعضای تیم احساس کنند که صدایشان شنیده میشود.
◀️ تصمیمگیری: رهبر باید توانایی اتخاذ تصمیمات قاطع و منطقی را داشته باشد. این شامل جمعآوری اطلاعات کافی، مشورت با اعضا و در نظر گرفتن نظرات مختلف قبل از اتخاذ تصمیم است. تصمیمگیری مؤثر میتواند به پیشرفت و بالندگی تشکل کمک کند.
◀️ ایجاد فرهنگ تیمی: رهبر باید به ایجاد یک فرهنگ مثبت و حمایتکننده در تشکیلات توجه کند. این شامل ایجاد فضایی است که در آن اعضای تشکل احساس راحتی کنند و بتوانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
◀️ هدف: هدف رهبری در کار تشکیلاتی، ایجاد یک تشکل هماهنگ و مؤثر است که بتواند به اهداف مشترک دست یابد. رهبری مؤثر میتواند به افزایش انگیزه، کارایی و رضایت شغلی اعضای تیم کمک کند.
◀️ نتیجه: رهبری مؤثر در کار تشکیلاتی به تقویت همکاری، افزایش نوآوری و بهبود عملکرد کلی تشکل منجر میشود. تشکلهایی که تحت رهبری قوی قرار دارند، معمولاً در مواجهه با چالشها و فشارها بهتر عمل میکنند و میتوانند به موفقیتهای بیشتری دست یابند.
◀️ الزامات: سه عنصر تخصص، تجربه و هنر در رهبری تشکلها تأثیرگذار است. مدیری به خوبی تشکیلات را هدایت و رهبری میکند که هم هنر مدیریت داشته باشد، هم خودش را به دانش مدیریت مجهز کرده باشد و هم تجربه حضور در ردههای مختلف تشکیلات را داشته باید.
◀️ آسیب: خودمحوری، خودرأیی، تافته جدا بافته دانستن خود و رفتار دیکتاتوری در مدیریت تشکیلات از مهمترین آسیبهاست.
🛎 هر چه با هم کار کردن را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#به_وقت_تشکیلات
🆔 @roshangaripishraft
🧲 بیست اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل دوم: اعتماد و احترام
توضیح: اعتماد و احترام دو رکن اساسی در ایجاد یک تشکیلات موفق و بالنده هستند. این اصل به معنای ایجاد یک محیط کاری است که در آن اعضای تشکل با اعتماد به نفس هستند و به نظرات و احساسات احترام میگذارند. یکی از وظایف رهبری هر تشکیلاتی تلاش در جهت خلق و افزایش اعتماد و احترام است.
اجزای کلیدی اعتماد و احترام:
- اعتماد
تعریف: اعتماد به معنای اطمینان به کارها، نیتها و رفتارهای دیگران است. اعتماد پایه تکیه افراد تشکیلات به یکدیگر در انجام وظایف محوله هست. اعتماد جوهره هر کار تشکیلاتی بوده و هست.
امنیت: وقتی اعضای تشکل به یکدیگر اعتماد دارند، احساس امنیت بیشتری میکنند و میتوانند آزادانه نظرات و ایدههای خود را بیان کنند.
کاهش تنش: اعتماد به کاهش تنشها و تعارضات کمک میکند و باعث میشود اعضای تشکیلات بهراحتی با یکدیگر همکاری کنند.
همافزایی: با ایجاد و افزایش سطح اعتمادپذیری، اعضای تشکل بیشتر با یکدیگر همکاری میکنند و در فعالیتها مشارکت بیشتری خواهند داشت. همافزایی و سینرژی گروه باعث افزایش توانها و ظرفیتهای کنشگری تشکل و اعضا میشود.
- احترام گذاشتن:
تعریف: احترام، توجه به نظرات، احساسات و فرهنگ دیگران است که یک جلوه آن شامل گوش دادن به نظرات و در نظر گرفتن آنها در روند تصمیمگیری میشود.
توسعه روابط: احترام به تنوع و تفاوتهای فردی میتواند به تقویت روابط بین اعضای تشکیلات کمک کند و فضای مثبت و حمایتکننده ایجاد کند.
افزایش انگیزه: وقتی اعضای تشکل احساس میکنند که نظرات و احساسات آنها مورد توجه قرار میگیرند، انگیزه بیشتری برای مشارکت و همکاری خواهند داشت.
کاهش تعارض: احترام به تفاوتها و فرهنگ دیگران میتواند به کاهش تعارض و سوءتفاهمها کمک کند.
- ایجاد اعتماد و احترام در تیم
گفتگوهای باز: برگزاری جلسات منظم برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل و چالشها میتواند به افزایش اعتماد و احترام کمک کند. این جلسات فضایی را ارائه میدهند که اعضای تشکل احساس راحتی میکنند و نظرات خود را بیان میکنند.
شفافیت: اعضای تشکل باید در مورد اهداف، انتظارات و روشها شفاف باشند. این شفافیت به ایجاد اعتماد کمک میکند و اعضای تشکیلات را در جریان امور و گردش اطلاعات قرار میدهد.
عمل به وعدهها: اعضای تشکل و رهبری مؤثر و کارآمد باید به وعدههای خود عمل کنند. این عمل به ایجاد اعتماد و اعتبار در تشکیلات کمک میکند.
پذیرش بازخورد: اعضای تشکل باید ضمن پذیرش انتقادات، رفتار خود را بازبینی کنند و از بهبود عملکرد خود مطمئن شوند. این بازخورد باید با احترام و بهطور سازنده ارائه شود.
حمایت از یکدیگر: اعضای تشکل باید در مواقع نیاز از یکدیگر حمایت کنند و به هم کمک کنند به گونهای که مکمل همدیگر باشند. این حمایت میتواند به تقویت روابط و افزایش اعتماد کمک کند.
هدف: هدف از ایجاد اعتماد و احترام در تشکل، افزایش همبستگی و همکاری بین اعضا است. وقتی اعضای تشکیلات به یکدیگر اعتماد دارند و بههم احترام میگذارند، میتوانند بهطور مستقل با هم کار کنند و زودتر به اهداف گروهی برسند.
نتیجه: ایجاد یک محیط کاری با اعتماد و احترام بین اعضا، باعث کاهش تنشها و بهبود عملکرد کلی تشکیلات میشود. در نهایت، تشکلهایی که بر اساس اعتماد و احترام بنا شدهاند، میتوانند در مقابل چالشها و مشکلات بهتر عمل کنند و به موفقیتهای بیشتری دست یابند و وظیفه ایجاد و تقویت اعتماد و احترام مستقیما به مسئول یا رهبر مربوط میشود.
الزامات: وجود ارزشهای مشترک و پایبندی به آنها از طرف همه آحاد تشکل، مهمترین الزامات میباشد.
آسیب: ایجاد اعتماد به نفس کاذب در اثر تعرفها و تمجیدها، وادادگی در مقابل افراد نفوذی، عدم توجه به اشتباهات و اشکالات اساسی به بهانه احترام گذاشتن به اعضا و عبور از خط قرمزهای تشکل، جامعه و فرهنگ و عدم رعایت طبقهبندی اطلاعات تشکل از آسیبهای مهم هستند.
🛎 هر چه با هم کار کردن را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#به_وقت_تشکیلات
🆔 @roshangaripishraft
✅ این وصیتنامه را بیستبار بخوانید!
عالیه عالی، یک دوره عرفان اسلامی در یک متن کوتاه ❤️
▶️ رهبر معظم انقلاب:
یک جوانِ پُرشورِ مؤمنِ ازجانگذشتهی سبزواری، شهید ناصر باغانی، وصیّتنامه دارد. او یک جوانِ در سنین حدود بیست سال است. جا دارد که انسان آن وصیّتنامهاش را ده بار بخواند، بیست بار بخواند! بنده مکرّر خواندهام...
📝 گزیدهای از وصیتنامه شهید ۱۹ ساله، ناصرالدین باغانی:
🔹اینجانب ناصرالدین باغانی بندهی حقیر در درگاه خداوندم. چند جملهای را به رسم وصیت مینگارم:
🔸سخنم را دربارهی عشق آغاز میکنم.
ما را به جرم عشق موأخذه میکنند. گویا نمیدانند که عشق گناه نیست! امّا کدام عشق؟
🔹خداوندا، معبودا، عاشقا، مرا که آفریدی عشق به پستان مادر را به من یاد دادی، امّا بزرگتر شدم و دیگر عشق اولیه مرا ارضاء نمیکرد، پس عشق به پدر ومادر را در من به ودیعت نهادی. مدتی گذشت، دیگر عشق را آموخته بودم امّا به چه چیز عشق ورزیدن را نه!
🔸به دنیا عشق ورزیدم به مال و منال دنیا عشق ورزیدم. به مدرسه عشق ورزیدم. به دانشگاه عشق ورزیدم، امّا همهی اینها بعدِ مدت کمی جای خود را به عشق حقیقی و اصیل داد یعنی عشق به تو. (یَومَ لا یَنْفَعُ مال وَلا بَنُون ) فهمیدم که وقتی شرایط عوض شود یَفِرّالْمرءَ مِنْ اَخیهِ و صاحِبَتهِ و بَنیهِ و اُمّهِ وَاَبیهِ، پس به عشق تو دل بستم.
🔹بعد از چندی که با تو معاشقه کردم یکباره به خود آمدم و دیدم که من کوچکتر از آن هستم که عاشق تو شوم و تو بزرگتر از آن هستی که معشوق من قرار گیری.
🔸فهمیدم در این مدت که فکر میکردم عاشق تو هستم اشتباه میکردهام، این تو بودی که عاشق من بودهای و من را میکشاندهای!
🔹اگر من عاشق تو بودم باید یکسره به دنبال تو میآمدم. ولیکن وقتی توجه میکنم میبینم که گاهی اوقات در دام شیطان افتادهام ولی باز مستقیم آمدهام؛ حال میفهمم که این تو بودهای که به دنبال بندهات بودهای، و هرگاه او صید شیطان شده، تو دام شیطان را پاره کردهای و هر شب به انتظار او نشستهای تا بلکه یک شب او را ببینی.
🔸حالا میفهمم که تو عاشق صادق بندهات هستی، بنده را چه، که عاشق تو بشود؛ عَنقا شکار کرکس نشود دام باز گیر.
🔹آری تو عاشق من بودی و هر شب مرا بیدار میکردی و به انتظار یک صدا از جانب معشوق مینشستی. اما من بدبخت ناز میکردم و شب خلوت را از دست میدادم و میخوابیدم! اما تو دست بر نداشتی و آنقدر به این کار ادامه دادی تا بالاخره منِ گریز پای را به چنگ آوردی و من فکر میکردم که با پای خود آمدهام
🔸وه چه خیال باطلی! این کمند عشق تو بود که به گردن من افتاده بود. مرا که به چنگ آوردی به صحنهی جهادم آوردی، تا به دور از هر گونه هیاهو با من نرد عشق ببازی. من در کار تو حیران بودم و از کرم تو تعجب میکردم.
🔹آخر تو بزرگ بودی و من کوچک؛ تو کریم بودی و من لئیم؛ تو جمیل بودی و من قبیح؛ تو مولا بودی و من شرمنده از این همه احسان تو بودم...
🔻امّا شهادت چیست؟
🔸آن هنگام که رزمندهای مجاهد، بسوی دشمن حق میرود و ملائک به تماشای رزم او مینشینند و شیطان ناله بر میآورد و پای به فرار میگذارد و ناگهان غنچهای میشکفد، آن هنگام را جز شهادت چه نام میتوانیم داد؟
🔹شهادت خلوت عاشق و معشوق است .شهادت تفسیر بردار نیست. ای آنانی که در زندان تن اسیرید، به تفسیر شهادت ننشینید که از درک قصۀ شهادت عاجزید. فقط شهید میتواند شهادت را درک کند.
🔸شهید کسی نیست که ناگهان به خون بغلتد و نام شهید به خود گیرد. شهید در این دنیا قبل از این که به خون بتپد، شهید است. و شما همچنان که شهیدان را در این دنیا نمیتوانید بشناسید و بفهمید، بعد از وصلشان نیز نمیتوانید درکشان کنید. شهید را شهید درک میکند. اگر شهید باشید شهید را میشناسید و گرنه آئینۀ زنگار گرفته، چیزی را منکعس نمیکند که نمیکند.
🔹برخیزید و فکری به حال خود بکنید که شهید به وصال رسیده است و غصه ندارد. شهیدان به حال شما غصه میخورند، و از این در عجبند و حیرت میکنند که چرا به فکر خود نیستید!
🔸به خود آیید و زندان تن را بشکنید. قفس را بشکنید و تا سر کوی یار پرواز کنید و بدانید که برای پرواز ساخته شدهاید نه برای ماندن در قفس! این منزل ویران را رها کنید و به ملک سلیمان در آیید...
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#سبک_زندگی_قرآنی
#رحمت_خدا
#بهار_معنویت
#زندگی_جهادی
#تربیت_نفوس
#به_سبک_حسین
🆔 @roshangaripishraft
🔵چهار کلمه
❇️ امام پنجم فرمودند « خداوند تبارک و تعالی به آدم ابوالبشر وحی کرد که من همه خیرها را در چهار کلمه جمع کردم،
1) یکی از آنها مخصوص خود من است ،
2) یکی مخصوص توست
3) سومی هم مابین من و تو
4) چهارمی ما بین تو و مردم است.
🍒آن یکی که مال خداست این است که : "تعبدونی و لا تشرک بی شیئا " یعنی عبادت مرا بکنی و برای من شریک قائل نشوی . ما خیال می کنیم شریک قائل شدن برای خدا یعنی بت پرستی . نه ،اگر عمل را برای غیر خدا انجام بدهی (آن هم) شرک است. منتها شرک خفی (مثل ریا ) .
🍒دوم چیزی که خداوند به آدم فرمود : مال خودت است و به نفع توست این است که من مزد عمل تو را بیش از چیزی که حق داری می دهم.
⚠️ تو کار خیری کرده ای ، من مزدی که می دهم بیش از آن است.
🍒 اما آن چیزی که بین آدم و خداست این است که " فَعَلَيْكَ الدُّعَاءُ وَ عَلَيَّ الْإِجَابَةُ " تو دعا کن من اجابت می کنم... مخصوصا بعد از نمازها تا سلام نماز را دادی ، یک دعا محل داری،زود بگو " خدایا ،فلان کارم را درست کن " بلند نشو برو ، یک دعا بکن ،دست خالی نرو .
🍒آنچه که بین شما و مردم است این است که " تَرضی لِلنّاسِ ما تَرضاهُ لِنَفسِکَ " هر آنچه برای خودت می خواهی ، برای غیر هم بخواهی. دلت می خواهد او غیبت شما را نکند ، تو هم غیبت او را نکن.»
[ برگرفته از کتاب بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله علیه چاپ پنجم ، بوستان قرآن ،1395 ، صص 116 - 120
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#سبک_زندگی_قرآنی
#رحمت_خدا
#بهار_معنویت
#زندگی_جهادی
#تربیت_نفوس
#به_سبک_حسین
🆔 @roshangaripishraft
🔴سردار سلامی: اسرائیل بهزودی طعم انتقام را خواهد چشید
🔴به جهان ثابت کردیم که اگر همه کشته شویم یک متر از خاک کشورمان را به بیگانگان نخواهیم داد؛ با سلاح ایمان جوانانمان با آمریکا درگیر هستیم.
🔴تا این جوانان را داریم نه امتیاز میدهیم نه سازش میکنیم و نه عقب مینشینیم. امروز با زبان اقتدار با دشمن میجنگیم و آشکارا به قلب استکبار میزنیم؛ در وعدهٔ صادق کار دشمن را تمام کردیم و این روند ادامه خواهد داشت.
🔴مردم فلسطین بهزودی طعم شیرین پیروزی را خواهند چشید و اسرائیل و دشمنان نیز بهزودی طعم انتقام از شرارتهایشان را خواهند چشید.
🔴ایران کشور قوی، امن و سربلند است، ایران با زبان اقتدار با مستکبران سخن میگوید نه سخن بلکه با آنها میجنگد و واضح میزند و آشکار و رسمی بر عهده بر می گیرد
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#مقاومت
#آمریکا_شیطان_بزرگ
#یمن_انصارالله
#حزب_الله_هم_الغالبون
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_صیهونیستی
#انگلیس_خبیث
#سپاه_قهرمان
🆔@roshangaripishraf
روضه مصور صهیونیستها
🔰 این روزها روزنامه های صهیونیست عملا فقط بحران میشمارند و بحران شرح میدهند، خود حساب کاربری روزنانه کالکالیست با بازنشر صفحه اول روزنانه خودشان نوشته《این هم اوضاع ما》...
۱. سقوط شدید بورس و اوراق بهادار به دلیل جنگ
۲. خروج سرمایه گذاران خارجی به دلیل بی اعتمادی به آینده اسرائیل
۳. استعفای چنی از مسئولیت نظامی اش در شمال(کالکالیست نوشته آیا یک مرد پیدا نمیشود که شمال را نجات دهد؟)
۴. بحران مسکن
۵. افزایش نرخ بیکاری
۶. نبود رهبری متعادل تاب آوری ملی را کاهش داده است ....
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#مقاومت
#آمریکا_شیطان_بزرگ
#یمن_انصارالله
#حزب_الله_هم_الغالبون
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_صیهونیستی
#انگلیس_خبیث
#سپاه_قهرمان
🆔@roshangaripishraf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره محمد علی کلی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی 😂
تنها راه گفتگو با رژیم غاصب صهیونیستی
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#مقاومت
#آمریکا_شیطان_بزرگ
#یمن_انصارالله
#حزب_الله_هم_الغالبون
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_صیهونیستی
#انگلیس_خبیث
#سپاه_قهرمان
🆔@roshangaripishraf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺امام عسكرى عليه السلام: لَيسَتِ العِبادَةُ كَثرَةَ الصّيامِ وَالصَّلوةِ وإنَّمَا العِبادَةُ كَثرَةُ التَّفَكُّرِ في أمرِ اللّه؛
🔸عبادت به بسيارىِ روزه و نماز نيست. همانا عبادت، انديشيدنِ بسيار در كار خداوند است.
تحف العقول، ص۴۴۲
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#سبک_زندگی_قرآنی
#رحمت_خدا
#بهار_معنویت
#زندگی_جهادی
#تربیت_نفوس
#به_سبک_حسین
🆔 @roshangaripishraft