✅ تعصب و تنگنظری، تهدید امنیت ملی است
🔹مشاور ویژه رئیسجمهوری در امور قومیتها و اقلیتها:
🔻واژه «اقلیت» ممکن است به لحاظ ادبی و اخلاقی تعبیر خوبی نباشد، اما خب یک تعبیر «حقوقی» است. تعبیر حقوقی همیشه تلخ است. وقتی قوانین حقوق را مینویسند، چارهای ندارند که از تعابیر حقوقی استفاده کنند مثل کلمه «طلاق». طلاق تعبیر و اتفاق خوبی نیست ولی وقتی میخواهند قانون ازدواج و طلاق را بنویسند، مجبورند همین تعبیر را به کار ببرند و نباید از واژه دیگری استفاده شود.
🔻ما باید به تبعیضات مثبت عمل کنیم تا حس تبعیض از بین برود. هنوز متأسفانه حس تبعیض و حس تحقیر در بین همه اقلیتهای ما وجود دارد. اینکه یک اهل سنت به دلیل سنیبودن یا کسی که تابع یک فرقه مذهبی مانند دراویش اهل حق از مناصب و موقعیتهای اجتماعی، نمایندگی مجلس، استادی دانشگاه، وزارت، استانداری و... محروم شود، به صلاح امنیت ملی و انسجام ملی ما نیست. واقعا به صلاح وحدت و انسجام ملی ماست که امثال سپنتا نیکنامها، نه فقط در شورای شهر باشند بلکه شهردار و استاندار شوند. وقتی حاکمیت مانند رهبری، رئیسجمهوری، ارتش، قوه قضائیه و... در دست اکثریت است، نباید نگران باشیم که به اقلیتهای قومی، مذهبی و دینی میدان دهیم. اجازه دهیم آنها هم بیایند، تا هم حقوق آنان بهعنوان یک ایرانی، بحق مورد توجه قرار گرفته و احساس تبعیض از بین برود و هم تبلیغات علیه جمهوری اسلامی خنثی شود. این تعصبات مذهبی و تعصبات قومی و محلی که در کشور ما وجود دارد، بلای جان کشور است، خطر اصلی ما اینهاست و در واقع اینها برای امنیت کشور تهدید هستند نه وجود قومیتها و اقلیتها که با قرارگرفتن در کنار هم، رنگینکمان ایران بزرگ را شکل میدهیم. تعصب و تنگنظری و خودبرتربینی تهدید است.
🔻متن کامل گفتوگوی علی ایوبی با حجتالاسلام علی یونسی را در شرق بخوانید...
http://yon.ir/4pBjQ
www.sharghdaily.ir/News/184804
📩 نامه یک زن آمریکایی 🇺🇸 به زنان ایران 🇮🇷 ...!
🔹من وندی شلیت 👋 اهل #آمریکا هستم. در سال ۱۹۷۵ به دنیا آمدم و همه گونه مشکلات #زنان را درک کردهام، از بیاشتهایی عصبی تا #تجاوز توسط دوست پسر، از عدم امنیت محض در خیابانها تا مزاحمتهای وقت و بیوقت در اماکن عمومی، از #دختران نوجوانی که به گونهای اسفبار خود را #باردار مییابند تا زنان سی-چهل سالهای که نومیدانه با مشکل عدم #باروری مواجه هستند. تنها میتوانم بگویم که این #فرهنگ با #زنان مهربان نبوده است!
🔹من خانم #مسیح_علی_نژاد که به تازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است. من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و #زنان_ایرانی را تشویق به ترک #حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد. او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرار گرفته که این کار را انجام میدهد. اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش #انتقام بگیرد!
🔹ره آورد فرهنگ ما با #زنان در آمریکا این بوده که طبق آمار ۴۱ درصد زنان ۱۶ تا ۳۰ ساله از اینکه مورد #تجاوز قرار بگیرند، همیشه نگرانند! بیش از ۱۱ درصد از زنان ما معتقدند که به هر حال یک روزی از سال مورد تجاوز قرار خواهند گرفت! شاید خانم علینژاد ایرانی، فردی باشد که از این موضوع لذت میبرد ولی اکثریت #زنان_آمریکایی مثل او نیستند. در کشور ما ۴ درصد از زنان از آژیرهای #هشداردهنده تجاوز جنسی استفاده میکنند و ۷ درصد از زنان، کلاسهای #دفاع از خود را دیدهاند.
🔹 این را هم بد نیست بدانید که در ایالت #نیوجرسی هزاران دلار از بودجه دولتی صرف رساندن پیام #حفظ_خویشتن_داری به جوانان در کلاسهای آموزشی سراسر کشور شده است. یعنی میلیونها دلار در اختیار مؤسسات مذهبی آمریکا قرار گرفته تا با آموزشهای خود، از دختران نوجوان تعهد بگیرند که #عفت و #پاکدامنی خود را حفظ کنند. برای من تعجبی ندارد که میبینم دولت آمریکا عکس این کار را میخواهد با مردم ایران انجام دهد یعنی میلیونها دلار خرج میکند تا زنان و #جوانان ایران خویشتنداری را رها کنند اما تعجب من آنجاست که زنانی از ایران حاضرند به کشور خود در راه اهداف یک دولت دیگر #خیانت کنند. در آمریکا ما برای این افراد احترام قائل نیستیم. به نظر من این افراد تفاوتی با #ربات ندارند
@feraghvaadyan
🔶 حامیان #صنعت_بومی
🔺 بررسی نقش #علمای_شیعه در حمایت از #تولید_داخلی در عصر #قاجار
🔹 در دورهی #مظفرالدینشاه، به علت تلاشهای روزافزون دولتهای غربی برای دستیابی به منافع بیشتر در ایران، تحرک علما نیز بیشتر دیده میشود. یادداشتها و بیانیههایی از طرف علمای عصر وجود دارد که در آنها #شاه را به دلیل راهاندازی کارخانههای #تولیدی ستایش کرده و این اقدام را به عنوان عمل خیر و عبادتی برای وی تلقی نمودهاند....
goo.gl/DdgMiR
👈مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉 http://borhan.ir/NSite/FullStory/News/?Id=10532
✍ خدیجه داداشی، پژوهشگر تاریخ معاصر
#گروه_تاریخ
#حمایت_از_کالای_ایرانی #تولید_ملی
💠اندیشکده برهان💠
🔴 یارگیری #بهاءالله به قیمت ردّ خودش تمام شد❗️
♨️ پیروان #بهائیت معتقدند که (اصطلاحاً) با ظهور #حسینعلی_نوری، احکام کتاب بیانِ #علیمحمد_شیرازی، نسخ شده است؛
🔻 چنان که فاضل مازندرانی مینویسد: «کتاب اقدس، کتاب شریعت بهائیه و اُمّ الکتاب شریعت بیان را نسخ و تغییر داد و مرجع تمام احکام و اوامر و نواهی گشت».[1]
⚠️ اما جالب است بدانیم که بر خلاف این ادعا، حسینعلی نوری در کتاب اقتدارات، که گویا قصد داشته سایر پیروان علیمحمد شیرازی را به سوی خود جلب نماید و اصطلاحاً دل آنان را به دست آورد، مدعی میشود که او #آیین_بیان را نسخ نکرده است؛
🔻 چنان که میگوید: «با اینکه کل میدانند که به این ظهور أعظم، "ما نزل فی البیان" (آنچه در بیان نازل شده) ثابت و ظاهر و محقق شده و اسم الله مرتفع گشته و آثارالله در شرق و غرب انتشار یافته و بیان فارسی مخصوص در این ظهور امضاء شده، معذلک متصلاً نوشته و مینویسد که بیان را نسخ نمودهاند که شاید شبهه در قلوب القا شود و معبودیت عجل (صبح اَزل) محقق گردد».[2]
🔻 همچنین در جایی دیگر به نقل از حسینعلی آمده است که او، هرگونه نسخی در آیین باب را رد کرده و میگوید: «آنچه در این ظهور نازل است، بعینه همان کلمات نقطه اولیه (علیمحمد شیرازی) بوده و خواهد بود».[3]
♻️ آری؛ گویا حسینعلی نوری نمیدانسته که با ادعای عدم نسخ آیین بیان، در حقیقت ادعای پیامبری خود را با پوچ مواجه ساخته است.
📚پینوشت:
📘[1]. اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، ص 272؛ به نقل از: فاضل مازندرانی، اسرارالآثار خصوصی، ج 1، ص 161.
📕[2]. حسینعلی نوری، اقتدارات و چند لوح دیگر، ص 45.
📙[3]. شوقی افندی، قرن بدیع، ص 394.
#حقانیت_پیشوایان_بهائیت
@feraghvaadyan
🔺عنصر خارجنشین و مطرود #فرقه_گنابادی با انتشار تصاویری نامفهوم، در اقدامی مضحکانه مدعی شده «محمد ثلاث»، با آنچه وی راننده اتوبوس میخواند، شباهت ندارد. آزمایش به همین مقدار هم بسنده نکرده و با قرار دادن تصویر یکی از شهدای مدافع امنیت، میکوشد این شهید مظلوم راعامل حادثه نشان دهد. با این یاوههای پوچ و کودکانه، چیزی نمانده که آزمایش از مأذونی «مطرود» به معزولی «منفور» مبدل گردد.🔻
@feraghvaadyan
♋️ #مراقبه با فرشتگان شرف شمس، از آخرین ابداعات معنویتهای نوظهور است که گویا در تقارن با ایام و به فراخور زمان و شرایط، عمل به صورت ترکیبی را در دستورکار خود قرار دادهاند تا سلیقه هر دو طیف مخاطب را لحاظ کرده باشند! بهراستی، این ابداعات بیپایه و خرافی، چه سنخیتی با مراقبه و عرفان راستین دارد؟
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔸برگزاری مراسم فروردینگان زرتشتی در قصر فیرزوه تهران
☆جشن فروردینگان☆
جشنی برای شادی روان و فروهر درگذشتگان:
زرتشتیان در هر ماه، هنگامیكه نام روز با نام ماه برابر میشود، آن روز را جشن میگیرند و هر یک از این جشنها را به مناسبتی برگزار میكنند كه بیگمان برای زندگی اجتماعی انسانها سودمند است و پیشرفت روزافزون جامعه را بههمراه خواهد داشت.
در همهی این جشنها آرمانهایی سپنت و ورجاوند چون ستایش پروردگار، گردهمآیی، شادی و داد و دهش دیده میشود.
نخستین جشن ماهانه در هر سال، جشن فروردینگان نام دارد كه روز فروردین از ماه فروردین در گاهشماری زرتشتی برابر با نوزدهم فروردین در گاهشماری خورشیدی است و به آن «فُرودگ» هم میگویند.
این جشن، درپیوند با فروهر پاک درگذشتگان و نیاكان است، از این رو زرتشتیان برای شادی روان و فَروَهرِ درگذشتگان خود، به آرامگاهها میروند.
در این جشن هر كسی گُل، گیاه، میوه، «لُرک» که تركیبی از میوههای خشک مانند: خرما، انجیر، سنجد، كشمش، بادام و برگه خشک میوههاست با خود میبرند.
بانوان آش، سیرُگ، سیروسِداب و دیگر خوراكیها را آماده میكنند. سُرایش«آفرینگان دهمان»،«كَرده سروش»،«همازور دهمان» و همچنین بخشهایی از «فروردینیشت» و برگزاری دیگر آیینهای دینی بهوسیلهی دستوران و موبدان سپیدپوش، بیگمان شادی روان و فروهر درگذشتگان را درپی خواهد داشت.
باشندگان نیز با نیایشهای خود و با روشن كردن شمع و گذاشتن مواد خوشبوكننده بر روی آتش پاک و سپنت، بر روان و فروهر درگذشتگان درود میفرستند.
دهموبدان، هنگام آفرینگانخوانی، میوهها را با كارد به اندازههای كوچک بریده و پس از پایان مراسم، همراه با لُرک، بریدههایی از سیرُگ و اندكی آش میان باشندگان پخش میكنند.
(برگرفته از نسک(:کتاب) «از نوروز تا نوروز»
گزینش و نگرش: موبد کورش نیكنام،
نویسنده و پژوهنده فرهنگ ایران باستان)
@feraghvaadyan
⭕ حمله مسلحانه عوامل وهابی به حوزه علمیه امام حسین(ع) اهواز+ فیلم
yon.ir/s3BGp
🔳 ساعت یک بامداد یکشنبه، سه نفر از نیروهای وابسته به فرقه ضاله وهابیت با هدف ایجاد رعب و وحشت میان طلاب، اقدام به تیراندازی با سلاح گرم و پرتاب بطریهای بنزین به سمت حوزه علمیه امام حسین(ع) اهواز کردند.
🔳 به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، تیراندازی افراد وابسته به وهابیون، ساعت یک بامداد یک شنبه رخ داده و طی آن، سه نفر با خودروی سواری پراید و صورتهایی پوشیده، اقدام به تیراندازی با اسلحه گرم و پرتاب بطریهای بنزین به سمت درب مدرسه علمیه امام حسین(ع) منطقه کوی علوی اهواز کردند.
🔳 ساعتی بعد فیلمی کوتاه از این حرکت تروریستی، در شبکه ماهواره ای احوازنا، که وابسته به وهابیون و گروههای افراطی است پخش شد که در آن یکی از افراطیون اعلام کرده «اینجا یک مرکز وابسته به سپاه است و ما آنجا را به آتش کشیدیم!!».
🔳 جزییات بیشتر و فیلم را از اینجا دریافت کنید 👇
http://hawzahnews.com/detail/Video/445491
♦️ سرگذشت مبلّغ توانمندمسیحی که مسلمان شد
🔶نام اینجانب، نجیب محمد رسول است و در خانوادهای مسیحی با احساسات عمیق مذهبی متولد شدم. خانواده من ارتباط بسیار نزدیکی با کلیسا داشتند و جایگاه ویژهای را برای آن قائل بودند. مادرم نیز یکی از خادمین کلیسا بود. البته مادر، پدر و یکی از خواهرانم، به لطف خداوند و قبل از مرگ، به دین اسلام گرویدند. قبل از تشرف به اسلام گرایش ما به گروهی با عنوان ساباتیست Sabbathist بود که در واقع، اشتراکی از عقاید مسیحیت و یهودیت داشت
🔶 از چه زمانی از مسیحیت جدا شدید؟
آخرین مأموریتی که در مسیحیت به اینجانب واگذار شد در اوایل سال ۱۹۷۷ میلادی بود که تا حدود ۱۹۷۹ به طول انجامید. در آن زمان برنامههای رادیویی کلیسا در بحث با گروههای مختلف دینی به اینجانب واگذار شد. برای انجام این بحثها مشکلی برای ارتباط با دیگران نداشتم، همین نقطه آغازین جدایی من از مسیحیت بود، چرا که زمینه آشنایی من با #اسلام را فراهم کرد. در اواخر سال ۱۹۷۸ میلادی تحقیقات خود دربارۀ اسلام را به منظور تبلیغ بهتر مسیحیت در بین مسلمانان، به طور جدی آغاز کردم و به بسیاری از حقایق اسلام دست یافتم...
🔶با توجه به این توضیحات میتوان چارچوب کلّی دلیل تشرّف شما به اسلام را فهمید، اما به طور دقیقتر در این زمینه توضیح بدهید.؟
• شما در ابتدا به اهل سنت گرایش پیدا کردید و سپس به مکتب اهل بیت علیهم السلام مشرف شدید. چگونگی و زمان این تغییر را توضیح بدهید.؟
• در مورد حادثه ترور و انگیزههای آن توضیح بدهید.
🔺شرح کامل مصاحبه وپاسخ این سوالات رادرسایت رهیافته بخوانید👇
rahyafteha.ir/24013/
سلوک #بی_نمازی در #عرفان_حلقه
در عرفان ضاله ی حلقه از ترم دو #مسترها #مریدان خود را به #بی_نمازی تشویق میکنند و در این باب توجیهات مضحکی دارند که این توجیهات نه تنها #بدعت است بلکه عملا راه دور شدن از مکتب اهل بیت(س) را پیش روی مخاطب میگذارد. یکی از این توجیهات این هست که تا وقتی #عاشق نشدی نیاز به خواندن #نماز نیست و #عبادت واقعی خدمت به خلق است.. حال آنکه مهمترین #واجب_الهی در همه مکاتب اسلامی نماز است.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کریشنام از روحانیون هندو در مراسم 13 رجب دانشگاه علیگر هند
✅ جالبه حتما ببینید
💡#دو_مغالطه_جدید
ا 💠D20(ادعای بدون استدلال)
1⃣مغالطه؛ توسل به احتمالات
ا 💠H14(مغالطات ناشی از پیشفرض نادرست)
2⃣مغالطه؛ میتواند باشد پس هست!
این دو مغلطه شباهت فراوانی با یکدیگر دارند. تنها تفاوت بین این دو، بخاطر تفاوت بین دو مفهوم «احتمال(probability)» و «امکان(possibility)» است.
برای روشن شدن اختلاف بین این دو مفهوم، یک تاس اریب(کج) را در نظر بگیرید. هر یک از گزینههای مندرج بر روی تاس(اعداد 1تا6)، امکان رخ دادن دارند.
اما عدد 6 با احتمال 20%، عدد 2 با احتمال 10% و ...، احتمال رخ دادن دارد.
امکان و احتمال، هر دو مفاهیم ارزشمندی برای شناخت هستند. اما خطای در بکارگیری این دو مفهوم باعث بروز مغالطههای مختلفی میشود. مهمترین این مغالطات استدلالهایی با صورت زیر هستند:
1⃣ احتمال دارد که p صادق باشد.
پس p صادق است.
2⃣احتمال دارد که p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
3⃣امکان دارد که p صادق باشد.
پس p صادق است.
4⃣امکان دارد که p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
✅ توجه کنید که کلمه «امکان» میتواند با جانشینهایی مثل «شاید»، جایگزین شود.
3⃣شاید p صادق باشد.
پس p صادق است.
4⃣شاید p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
شاید در ابتدا این دو مغالطه پیش پا افتاده به نظر برسند، اما موارد زیادی وجود دارد که حتی دانشمندان را نیز به دام خود انداخته است.
در واقع این مغالطات باعث تعصب هستند.
مهمترین نمونه: نادیده گرفتن این نکته که فرضیهها، امکان هستند؛ نه واقعیت. چون فرضیهها به فرضهایی اثبات نشده ختم میشوند. (و اگر فرضیه به بهترین شکل ممکن هم ساخته شده باشد، بَری از تناقض است) و در نتیجه فرضیه؛ بیان یک امکان است.
این مطالب در تمامی اشکال خود (نه فقط باور های دینی) صحیح است.
پس حقیقت دانستن فرضیهای مثل فرضیه تکامل، فرضیه ID و ...، به صرف مطرح شدن، تنها یک مغالطه است.
و دقیقا همانگونه؛ اشتباه دانستن فرضیه تکامل، فرضیه ID و ...، به صرف مطرح شدن، تنها یک مغالطه است.
«امکان»، برای فراهم کردن گزینههایی برای «باورِ بدون اثبات» بکار میآید؛ گزینههایی که برخلاف منطق نباشند. و کارایی اثبات ندارد.
«احتمال»، برای تشخیص موجهبودن فرضیههایی که به آنها باور داریم بهکار میآید. و کارایی اثبات ندارد.
@feraghvaadyan
✅ پاسخی به ادعای آتئیستها مبنی بر اینکه به زودی با پیشرفت علم انسانها میتوانند ذهن و هوش خود را به درون کامپیوتر منتقل کرده و برای همیشه جاوید زنده بمانند و یا پیشرفت علم سرانجام انسانها را به مرحلهای میرساند که میتوانند با دستکاری ژنهای خود برای همیشه جوان بمانند.
همانگونه که میدانید خداوند اعلام کرده است همهی انسانها طعم مرگ را خواهند چشید و هیچ انسانی جاودانه نخواهند ماند. اما در سالهای اخیر عدهای از دانشمندان این ایده را مطرح کردهاند که شاید بتوان ذهن و روان انسان را به کامپیوتر منتقل کرده و برای همیشه زنده ماند. عدهای دیگر نیز این ایده را مطرح کرده که شاید بتوان روزی به این مرحله رسید که با دستکاری ژنهای موجود در بدن کاری کنیم که بدنمان پیر نشده و برای همیشه هم زنده و هم جوان بمانیم. این سخنان به دو دلیل موجب خوشحالی آتئیستهای ایرانی شده است. اول اینکه از نظرشان اگر انسانها بتوانند جاوید زنده بمانند جملهی قرآن نقض شده است و دوم اینکه هیچگاه طعم مرگ را نخواهند چشید و در پیشگاه خداوند قرار نخواهند گرفت که شاهد محاسبهی اعمالشان باشند.
اما آیا بشر روزی به این مرحله خواهد رسید؟ و آیا اگر روزی بشر به این مرحله رسید جملهی خداوند که اعلام کرده است بشر هیچگاه جاودانه نخواهد بود و طعم مرگ را خواهد چشید نقض میشود؟
صرف نظر از اینکه بسیار بسیار بعید است که بشر به چنین مرحلهای برسد و این سخنان صرفا تبلیغات تخیلی برای ایجاد هیجان است اما ما در اینجا فرض میکنیم که بشر به چنین توانایی برسد و بتواند با دستکاری ژنهای خود برای همیشه جوان بماند و یا بتواند مغز و ذهن و روان خود به درون کامپیوتر منتقل کند. اما آبا این به معنای زندگی جاودانهی انسانها است؟
قطعا خیر. حتی اگر انسان با دستکاری ژن خود برای همیشه جوان بماند و یا بتواند خود را به درون کامپیوتر منتقل کند باز هم هیچ جاودانگی در انتظار انسان نخواهد بود. دلیل آن را کیهان شناسان بارها اعلام کرده و یک حقیقت انکار نشدنی است. همانگونه که میدانید جهان ما در حال بزرگتر شدن است. به عبارت دیگر اندازهی جهانی که در آن زندگی میکنیم ثابت نیست بلکه در حال بزرگ شدن است. دانشمندان اعلام کردهاند که جهان ما در آینده دو حالت را پیشرو دارد:
1: یا این گسترش جهان آنقدر ادامه پیدا میکند که تمام اتمهای موجود در جهان از هم جدا شده و جهان از هم گسسته و نابود میشود.
2: یا تمام جهان هستی در یک روند معکوس در خود فروریخته و خرد خواهد شد.
این موضوع را ناسا با انتشار مقالهای اعلام کرده است که آن را به همراه ترجمه میآوریم:
Cosmologists envision two possible fates for the Universe: The Big Freeze or the Big Crunch.
If the density of the Universe is less than the critical density, then the Universe will expand forever. If the density of the Universe is greater than the critical density, then gravity will eventually win, and the Universe will collapse back on itself.
ترجمه:
کیهان شناسان دو احتمال برای سرنوشت کیهان پیشبینی کردهاند: یخ زدگی عظیم یا خرد شدن عظیم. اگر چگالی جهان کمتر از چگالی بحرانی باشد, در این صورت جهان برای همیشه گسترش خواهد یافت( در نهایت تمام جهان از هم گسسته و متلاشی خواهد شد). اگر چگالی جهان بزرگ تر از چگالی بحرانی باشد, در این صورت گرانش پیروز خواهد شد و تمام جهان در خود فرو خواهد ریخت.
لینک مقاله ی منتشر شده در سایت ناسا:
https://imagine.gsfc.nasa.gov/science/questions/origin_destiny.html
به طور خلاصه به هیچ وجه جهان هستی که ما در آن زندگی میکنیم جاودانه نیست و سرنوشت جهان ما این است که یا آنقدر گسترش یابد که متلاشی شود, و یا در خود فروریخته و به طور کامل از بین رود و به همین دلیل هیچ راهی وجود ندارد که انسانها بتوانند جاودانه بمانند. به عبارت دیگر حتی اگر انسان درون کامپیوتر باشد و یا با دستکاری ژنهای خود به اکسیر جوانی دست پیدا کرده باشد, باز هم دارای عمر محدود است چون جهان هستی و تمام میلیاردها کهکشان موجود در آن در آینده به طور کامل از بین خواهد رفت.
در انتها مجددا تاکید میکنیم که این ایدهها( یعنی انتقال خودمان به کامپیوتر و یا دستکاری ژنی برای رسیدن به جاودانگی) در حد بسیار زیادی داستانهای تخیلی هستند اما حتی اگر این امر رخ دهد باز هم به هیچ وجه به معنای جاودانگی انسانها نخواهد بود چون تمام جهان هستی در آینده متلاشی خواهد شد. پس خداوند به درستی اعلام کرده است که هیچ جاودانگی در انتظار انسانها نخواهد بود و همهی انسانها( از جمله آتئیستهای عزیز) طعم مرگ را خواهند چشید و در پیشگاه خداوند حاضر خواهند شد.
@feraghvaadyan